2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Çocuk gibbiler yaa

kuzuuuuuuuu bana inanılmaz moral oldun. Gözün aydın. Oyyy nasıl tatlıdır şimdi inşallah bizimki de öyle hareket eder de güldürür bizi

Tami tamina 1 ay 4 gün sonra gördüm kalbim deli gibiydi son bi kac gündür ya yasamiyorsa ya ters bisey varsa neler neler kurdum kafamda, ama onu oyle full hareketli görünce delirdim sevincimsen :-D
Oda resmen annesine pozlar verdi yavrum benim
Sanirim fazla geriliyoruz biraz rahat olmakta fayda var canimicini ferah tut inşallah sende guzel haberlerle geliceksin

Çiçeğim Allah razi olsun. Epeydir başağrısı çektiğim için giremiyordum ama az once bisey okudum üzüldüm sanirim kaybetmissin bebegini. DilerimAllahimdan en kisa zamanda saglikli bir evlat vversin sanada canim

Hemde nasil rahatladim Rabbim hepinizin icini rahatlatsin inşaallah

günaydın kızlar geçmişi çok fazla okuyamadım. hepinize teşekkür ederim bu zorlu süreçte yanımda olduğunuz için. dün döndüm. eniştem haber vermiş yolda aradı. bende öle olunca gelme demedim. geç incektim çünkü. neyse geldi hoşgeldin dedi. hiçbişi demedim. bindik arabaya. arabanın koltuğu 90 derece dikilmiş. kv yapar onu. kesin biyerlere gitmişler. öle olunca iice sinir oldum. eve gidene kadar hiç bişi demedim. kapıda valizimi almaya çalıştım. o aradada dedim ablama söz verdim die geldim en kısa zamanda gidicem merak etme dedim. neyse eve çıktık. ilk odaya daldım. geldi sen yatakta yat ben içerde yatarım dedi. yine sesimi çıkarmadım. sonra yine geldi sçölemek istediğin bişey yokmu dedi yok dedim söliceimi söledim. ii diyip gitti. az sonra yine geldi. bana kız bağır tafra yap küs hepsine tamam ama beni eve almaman çok koydu bana dedi. hala sindiremiorum içime dedi. o gecede patronla oturmuşlar haber vermemiş. ama en azından msj atabilirdim haklısın dedi. belkide hayatımızın fırsatıydı o ama sayende kalktım dedi.benim üzülceimi düşündüü içinde sölemiş olabilir bilmiorum. ama beni eve almıcak kadar bişey yapmadım ben sana dedi. bende dedim o kadar çalmasaydın kapıyı sen çaldıkça ben çerçeveleri parçaladım dedim. o aradada apartmandan kapıya çıkmış millet rezil olmuşuz baya ama tabi benim gözüm görmüodu. gidip nie ablanı getirdin dedim beni sakinleştirsin die getirmişmiş. sen dedim hep karıştır 3. şahısları. neyse konuştu konuştu. ben gitmek istediğim için bahane yaratmışım öle dedi. ki öle diil. görümcemde art niyetli diilmiş beraberiz die onu aramışmış. bende bikerede yannış olduunu kabul etse şaşarım zaten. gitmedim yanına. zaten hasta olmuş. neyse sabah kalktık. dedim sence basit ama ben ölüodum dedim. kendim için yine diil benim annem ablam yaşayamaz bana bişi olsa dedim. ama sana hala basit gelio dedim. keşke uyanmasaydımda yangın çıksaydı ölseydim o zaman anlardın beni belki dedim. üzüldü sarıldı falan ben sarılmadım hiç. öpmiim sana bulaşmasın dedi. işe geldikten sonada arıo falan naptın nasılsın die. bilmiorum ama hala kırgınım. belki eve almamakla hata yaptım ama onlarda hatalılar.

Çiçeğim Allah razi olsun. Epeydir başağrısı çektiğim için giremiyordum ama az once bisey okudum üzüldüm sanirim kaybetmissin bebegini. DilerimAllahimdan en kisa zamanda saglikli bir evlat vversin sanada canim

Amin canım Allah razı olsun. Evet kaybettim ama yeniden hamile kalacağım inşallah... Giden bebeğim erkekti sanırım ama bu sefer hamile kalırsam kızım olcak gibi hissediyorum ama tabi kucağıma almak tek dileğim... İnşallah rabbim nasip edecek...

İnşallah canim Rabbim gönlüne göre versin en kisa zamanda inşallah

ohh çok şükür evinde olmana geri dönmene çok sevindim geçmişe bakmadım başından bişiler geçmiş galiba geçmiş olsunn canım herşeyde vardır bi hayırr...allah yardımcın olsun bak oda anlamış hatasını birazda onun panceresinden bakmaya çalış canım benim dağıtma yuvanı kocanı seviyorsun değilmi hala ozamn devam et yoluna herkes inan dört dörtlük yaşamıyor senn hamileliğin dolayısıyla duygusallık hat safada ondan birazda kırgınlığın geçmio yuvana sahip çık artık bir anne adayıyız unutma annelik fedakarlıktır....

onlar hatalı ama sen yine de kendine dikkat edeceksin. Allah korusun ölmek falan ne biçim laflar bunlar... Anneni babanı da geç sen miniğine nasıl kıyarsın böyle konuşarak. Herşey düzelir ama senin içinde kırılan şeylerin tamier olması çok uzun sürebilir canını sıkma evinde otur dinlen sakinleş. Zamanla ne yapacağına karar verirsin affet yada affetme onu sen seçeceksin ama biraz düşün taşın ...

şükürler olsun ilk iyi haberimiz geldiiii:)))hadı gözümüz aydı darısı diğer arkadaşların başına inşallahhh...

Günaydin herkese , randevusu olan arkadaslar hepiniz hayirli haberlerle gelirsiniz insallah ,bizimde yarin erkenden randevumuz , cok heyecanliyim , rüyalarima giriyor hatta bugün doktora gec kaliyorum ne kadar üzülüp agladim

bu arada ayrı ayrı hepinize teşekkür ederim. Rabbim hepinizden razı olsun.

Hormonlarimiz tavanda herşeye fazla tepkiler verebiliyoruz sabır biraz canim sendeki birikim ve patlamasi olmuş ama yavrunuda etkiliyorsun sabircek la havle çek Allaha havale et ama sabirli ol sende bir adim at eşine, kolay değil biliyorum ama bir tarafin alttan almasi gerekiyor, su günlerin tadini çıkar mutlu ol canim

hiiiç bir şeyi kafana takma artık tatlım.

canım güçlü olman pozitif bakabilmen ne güzel braavo sana .. zaten sağlıksız bebek düşermiş inşallah en hayırlı zamanda en hayırlı şekilde olur bebişin

canım yoluna girmeye başlamış ne güzel sen de kendine ve bebeğine zarar verme artık üzme kendini stres yapma oluruna bırak

kızlar günaydınn nasılsınız bakalım.. güzel bebişleriniz de iyidirler inşallah

bir gün girmedim kaç sayfa ilerlemiş maşallah kasım anneleri olarak rekor kırıcaz sanırım.

geçmişi okuyamadım tam ama baya bir randevusu olan var. Benim de saat 14 te. inşallah hepimiz cok cok guzel haberlerle döneriz.

güzel haberler veren ve bebişleri takla atan arkadaslar Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah.

nergiscim evine dönmene sevindim inş düzelir aranız eşinle ve bu güzel gunleri mutlulukla geçirirsiniz.geçmişi okuayamadıgımdan dönüş sonrasını bilmiyorum ama kalbini yumusatmaya calıs hem kendini hem bebişini üzme annesi..

selam canim.. insallah en kisa zamanda bebegine kavusursun.. rabbim saglikli hayirli evlat nasip etsin ...
olayi yasiyan öncesini sonrasini gören sensin canim..
bunu yanlis bunu dogru yaptin demek bize düsmez, ama miniginle beraber mutluluk huzur icinde yasamanizi isterim..
en dogru kararlari alirsin insallah..

günaydın..kontrole eşim olmadan gidicem..
izin vermemişler nasıl sinir oldum..
sanki ülkeyi kurtaracak 2 saatte insafsızlar..
pöff bu heyecanla yalnız gitmek de kötü olacak
bende esim izin alamadigi icin yalniz gidiyordum canim, sakin olmaya calis iyi haberlerini bekliyoruz..

bizim sipaciklar ya gangnam stle yapiyor , yada kop kop :))
hareketli sirincikler :) canim cok sevindim güzel haberlerine, insallah bugun haberlerimiz böyle devam eder ve hep böyle haberler aliriz..

kızlarr ya en geç randevu bende heralde saat 3.30 da randevum akşama gelince inşallah sizin güzel haberlerinizi okuyup bende güzel haberler verebilirim.rabbim herkesin yavrularını korusun içinde benimkinide..
sende güzel haberlerle gelirsin insallah canim..
:[/QUOTE]

Kuzum evine dönmene gerçekten çok sevindim inan en doğru olanı yaptın. şimdi hazır fırsat bu fırsat eşine büz dudağını o böle sana sarılırken falan ne istiyosan neyi nasıl istiyosan bende böle böle olsun istiyorum başkaları bizim evimize yuvamıza karışmasın istiyorum bende seninle bebeğimizle mutlu olmak istiyorum herkes aaa ne güzel çift die parmağıyla bizi göstersin istiyorum falan filan de böle damardan damardan hadi görimm seni yawru kuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…