2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
günaydınn annişler ve melekleriiii bugün doktora gidecek arkadaşlarımızdan heyecanla güzel haberleri bekliyorummm topik güzel haberle sevinç patlaması yaşasın inşallahhhhh

dualarım sizinle...

asıl antalya gezilecek yer canım senın kayınvalide gerçekten saçmalamış aman oğullarının parası gitmesin diye aklı çıkıyor bunların:)ama hepsi böyle sıkma canını benım düğünde gelin arabası süsletmeyelim masraf olmasın,dışarıdaki kuaför randevusunu iptal edelim orduevinın kuaföründen randevu alalım gibi çok saçma fikirler atılmıştı ortaya mesela:) kiiii eşim yıllardır göreve başladığından beri onların milyarlarca borcunu ödemesıne karşılık.şuan bile ödüyoruz bebek konusunda sadece isim konusunda canımı sıkıyor şimdilik bakalım ilerleyen zamanlarda neler duyucaz kendilerınden merakla bekliyorum:)

kokma canım hepiniz iyi haberlerle döneceksiniz inşallah hepimiz dua ediyoruz sizin için.bende rüyamda down sendromlu bebek gördüm ikilinin sonucu da cıktı korkudan gidip alamıyorum kötü bişey olsa dr um arayıp gelin konusalım derdı dıye teselli edıyorum kendımı.benım randevu da salı günü.siz bugun rahatlamış bı şekilde döneceksiniz dr larınızdan bizse bulantılarla başbaşa beklemeye devam

herkese günaydın bugün randevusu olan arkadaşlar var hayırlı haberlerle gelirsiniz inş bizim randevumuza daha 3 hafta var.artık 4 haftada bir gidiyoruz kontrole herkese hayırlı mutlu sağlıklı günler diliyorum.

Günaydın kızlar :) Ne güzel bugün bi sürü kişi miniklerini görücek. Bende ikili testin sonucunu bekliyorum onun heyecanı var. cuma arayın demişti dr.um ama sabırsızlanıyorum. Sizlerde güzel haberlerle gelirsiniz inşallah. Bizi merakta bırakmayın. Aynı heyecanı yaşıyoruz sizlerle birlikte :18:

kizlar 13+4 um hala sindirim sorunu, bulanti ve enerji eksikligi var istahsizlik da var cok yemiyorum. yediklerim taze fasulye, makarna, meyva beslenemiyorum diye uzuluorum... sizde durum nasil

Bende senin gibi hissediyorum canım ama son zamanlarda daha dikkatli olmaya çalışıyorum. Sabahları yumurta falan yiyemiyorum ama süte alıştırdım kendimi illaki bi bardak ballı süt içiyorum. meyveyle falan oldum olası pek aram yoktur aklıma gelmez yemek o yüzden yanıma hazırlayıp getiriyorum oturduğum odaya yanımda olunca gördükçe istemsiz yiyorum. kuru kayısı, incir falan faydalı şeyleri sende hazırla böyle yanına getir alışırsın zamanla yemeye. bide son zamanlarda büyük bi kase salata yemeye alıştırdım kendimi o da rahatlatıyor beni. inşallah bi an önce biter bu bulantılarımız.

Günaydın kızlar
Bütün gece ne benim ne de eşimin gözümüze uyku girmedi.İnanın 2 saatlik uykuyla duruyorum. Ellerim titriyo, nerdeyse ağlicam. Niye böyle oldum ben yaa. 2 saat sonra çıkcaz evden. Daualrınıza çok ihtiyacım var. Sabah ezanıyla bir sürü dualar ettim bizlere. Offff Allahım yavrularımız sana emanet.

Günaydın, yaa çok enteresan değil mi doktorlar burada olan nerdeyse herkeze erkeğe benziyor diyor bana da öyle dedi bu kadar olur mu yaa daha ben duymadım kıza benziyor diyeni erkek olunca tahmın etmek daha mı kolay?

Canım inşallah sen de güzel haberlerle geleceksin.

Vesveseli yattığın için görmüşsündür canım inşallah hepimiz güze haberlerle gelicez... Bende heycandan ölücem of ya
aynen kafamda bı dunya seyle yattım yaaa

dun bı dunya dusunceyle yattım ...canım sen bıze gore daha sanslısın ben daha 2 lıyı yaptırmadım bugun yaptırıcaz sonra bıde onu beklemek var
ıns guzel sonuclarla gelırız hepımızz

bugun gıdenler ben nehar burcu bade kuzum başka kımdı 7 kısı vardı sanırım aklıma gelmedii ayy heycandan
ıns hepımız guzel haberlerle gelelımmm benım randevum 11.30 11 de cıkıcam trafık yokmus

bugun gıdenler ben nehar burcu bade kuzum başka kımdı 7 kısı vardı sanırım aklıma gelmedii ayy heycandan
ıns hepımız guzel haberlerle gelelımmm benım randevum 11.30 11 de cıkıcam trafık yokmus

Canım çok kötüyüm çok:18: Benim de 13.30da ama uzak diye 11.30 çıkcaz. İnşallah çok çok iyi haberlerle gelcez. Bu arada sabah içime doğdu sanki sen cinsiyetini öğrenceksin gibime geliyo

Rabbim sizlere kat kat sabir versin canim , insallah iyi gunler gelecek , burda hepbera ber doguma gun sayacagiz , dinamik bir sekilde yuvarlana yuvarlana :)
Dualarimiz sizinle bitanem , haberdiz birakmayin .. Kotu dusunme annesi ama lutfen ..
Benimde 12 gun vakit gecmiyor hic..

Begay heycandan mahvolacaksin gulum ya , biraz sakinlesmeye calis lutfen ..
Iyi gaberlerle geleceksiniz ve buna inaniyorum .. Rabbime dua ediyorum hepimiz icin.

Canım çok kötüyüm çok:18: Benim de 13.30da ama uzak diye 11.30 çıkcaz. İnşallah çok çok iyi haberlerle gelcez. Bu arada sabah içime doğdu sanki sen cinsiyetini öğrenceksin gibime geliyo

banada dun 2 arkadas dedıkı senın kızın olucak bırı hamıle arkadasım aaaaa dedım ne alaka bence erkek dedımm bılmem ıcıme dogdu dediaman saglıklı olsunda hıc farketmez.
inş ogrenırım zorluycam dr.
benımde yol yarım saat 40 dk suruyor taksıyle 20 dk taksıyle gıdıcez lekelerım gelıo hala
anneler gunu ıcınde bıseyler bakmam lazım offffffffsss

aslında merak etmemize gerek yok, baksana topluca mipili anası olcaz

Offf kızlar hastaneden aradılar doktorumuzun toplantısı varmış, 1 saat ileri aldılar 14.30'a Ben heyecandan ölcem ya ondan oluyo

Herkese gunaydin

Buyuk gun topigimizin cogu doktor istilasında dualarim sizinle hadi bakalim guzel haberlerle gelin.

Gelen hemen yazsın merak ediyoruzzzzz

Offf kızlar hastaneden aradılar doktorumuzun toplantısı varmış, 1 saat ileri aldılar 14.30'a Ben heyecandan ölcem ya ondan oluyo

off ayın 15 ınde benımde ole oldu aradılar sezeryana gırdı dr dedi 3 saat ılerı attılar
sımdıde arıcaklar dıye korkuyorum bıde adam yurtdısındaydı yenı geldiii

aynen ama sankı senın kızmı olcak ne öle ıcıme dogdu bak sımdı
ben cok merakta etmıyorumda bazen sabırsızlanıyorum

ooyyy azzzınnndan bal damlıyo kızzzz yirüm yirümmm kız olsun yavvvvv Ben de eşim de kız istiyoz ama içimize erkek doğuyo, bence seninki de erkek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…