Perşembeciler şu saat oldu hala heyecandan yatamıyorum. Duşumu aldım, kremlendim, ojelendim, sevgilimle buluşcam yarın çok özledim onu.Bol bol dua edelim. Benim randevum 13.30 da ama hastanemiz biraz uzak. İnşallah güzel haberlerle geliriz.
ayyy görümcen iyi demiş. Benim kaynanada diyoki bekleyin 1-2 yaşında alırsınız,hem Antalya gibi yerde ne yapacaksınız bebek arabasınıArada böyle salakça konuşmalar yapar. Sanki doğunun ücra köşesindeyiz de arabayı napcaz, töbee yarabbim, cevap bile vermedim. Çünkü hiç bir lafını ciddiye almıyorum o kadının
kızlar gunaydınnnnnnnnnnnnnnn bende cok heycanlıyım kötü seyler duycam dıye korkuyorum ruyamda bebegımı dusurdugumu gordum
saçma sapan seyler gordum sonra kız bebek yelegı gordum ne iş anlamadm
bugun cok kısı gıdıyoruz dr.rabbım hepımızın yardımcısı olsun ınsallah guzel haberlerle gelırız
anneler dua edın bızlere coook opuyorummm
kizlar 13+4 um hala sindirim sorunu, bulanti ve enerji eksikligi var istahsizlik da var cok yemiyorum. yediklerim taze fasulye, makarna, meyva beslenemiyorum diye uzuluorum... sizde durum nasil
çok saol canımmm ..ya su içmek istiyorum aslında ama içtikçe midem bulanıyor su içmesem çıkarmayacağım belki ama mecbur içmek lazımmm of off ne olacak halimizz..gerçi yavru kuşum iyi olsunda ben herşeye razıyım..hadi bakalım yarın bebişini görecekmişsin hayırlısıyla iyi haberlerle gel canım bende yarın gideceğim büyük ihtimal :)
heee bu arada söylemeyi unuttummm doktor büyük ihtimal erkek geliyor dedi ama kesin değil dedi ..bir değişiklik olmazsa oğluşum olacak allahın izniyleee..bakalım yarın ki doktor ne diyecekk ..
Günaydın kızlar :) Ne güzel bugün bi sürü kişi miniklerini görücek. Bende ikili testin sonucunu bekliyorum onun heyecanı var. cuma arayın demişti dr.um ama sabırsızlanıyorum. Sizlerde güzel haberlerle gelirsiniz inşallah. Bizi merakta bırakmayın. Aynı heyecanı yaşıyoruz sizlerle birlikte :18:
Bende senin gibi hissediyorum canım ama son zamanlarda daha dikkatli olmaya çalışıyorum. Sabahları yumurta falan yiyemiyorum ama süte alıştırdım kendimi illaki bi bardak ballı süt içiyorum. meyveyle falan oldum olası pek aram yoktur aklıma gelmez yemek o yüzden yanıma hazırlayıp getiriyorum oturduğum odaya yanımda olunca gördükçe istemsiz yiyorum. kuru kayısı, incir falan faydalı şeyleri sende hazırla böyle yanına getir alışırsın zamanla yemeye. bide son zamanlarda büyük bi kase salata yemeye alıştırdım kendimi o da rahatlatıyor beni. inşallah bi an önce biter bu bulantılarımız.
aynen kafamda bı dunya seyle yattım yaaaVesveseli yattığın için görmüşsündür canım inşallah hepimiz güze haberlerle gelicez... Bende heycandan ölücem of ya
kokma canım hepiniz iyi haberlerle döneceksiniz inşallah hepimiz dua ediyoruz sizin için.bende rüyamda down sendromlu bebek gördüm ikilinin sonucu da cıktı korkudan gidip alamıyorum kötü bişey olsa dr um arayıp gelin konusalım derdı dıye teselli edıyorum kendımı.benım randevu da salı günü.siz bugun rahatlamış bı şekilde döneceksiniz dr larınızdan bizse bulantılarla başbaşa beklemeye devam
bugun gıdenler ben nehar burcu bade kuzum başka kımdı 7 kısı vardı sanırım aklıma gelmedii ayy heycandan
ıns hepımız guzel haberlerle gelelımmm benım randevum 11.30 11 de cıkıcam trafık yokmus
Rabbim sizlere kat kat sabir versin canim , insallah iyi gunler gelecek , burda hepbera ber doguma gun sayacagiz , dinamik bir sekilde yuvarlana yuvarlana :)dün bende nedense çok kötü oldum miğde bulantısı bir taraftan hele o ağızımdaki su tat mahvoldum resmen....
ohhh ne güzel canımm yaaa inşallah bizimde biran evvel geçer nezaman rahata kavuşacağım daha hamile olduğumun doğru düzgün tadını bile çıkaramadım hergün yeni bişey başlıyor...
Dualarimiz sizinle bitanem , haberdiz birakmayin .. Kotu dusunme annesi ama lutfen ..kızlar gunaydınnnnnnnnnnnnnnn bende cok heycanlıyım kötü seyler duycam dıye korkuyorum ruyamda bebegımı dusurdugumu gordum
saçma sapan seyler gordum sonra kız bebek yelegı gordum ne iş anlamadm
bugun cok kısı gıdıyoruz dr.rabbım hepımızın yardımcısı olsun ınsallah guzel haberlerle gelırız
anneler dua edın bızlere coook opuyorummm
Benimde 12 gun vakit gecmiyor hic..herkese günaydın bugün randevusu olan arkadaşlar var hayırlı haberlerle gelirsiniz inş bizim randevumuza daha 3 hafta var.artık 4 haftada bir gidiyoruz kontrole herkese hayırlı mutlu sağlıklı günler diliyorum.
Günaydın kızlar
Bütün gece ne benim ne de eşimin gözümüze uyku girmedi.İnanın 2 saatlik uykuyla duruyorum. Ellerim titriyo, nerdeyse ağlicam. Niye böyle oldum ben yaa. 2 saat sonra çıkcaz evden. Daualrınıza çok ihtiyacım var. Sabah ezanıyla bir sürü dualar ettim bizlere. Offff Allahım yavrularımız sana emanet.
Canım çok kötüyüm çok:18: Benim de 13.30da ama uzak diye 11.30 çıkcaz. İnşallah çok çok iyi haberlerle gelcez. Bu arada sabah içime doğdu sanki sen cinsiyetini öğrenceksin gibime geliyo
banada dun 2 arkadas dedıkı senın kızın olucak bırı hamıle arkadasım aaaaa dedım ne alaka bence erkek dedımm bılmem ıcıme dogdu dediaman saglıklı olsunda hıc farketmez.
inş ogrenırım zorluycam dr.
benımde yol yarım saat 40 dk suruyor taksıyle 20 dk taksıyle gıdıcez lekelerım gelıo hala
anneler gunu ıcınde bıseyler bakmam lazım offffffffsss
Dualarimiz sizinle bitanem , haberdiz birakmayin .. Kotu dusunme annesi ama lutfen ..
aslında merak etmemize gerek yok, baksana topluca mipili anası olcaz
Offf kızlar hastaneden aradılar doktorumuzun toplantısı varmış, 1 saat ileri aldılar 14.30'aBen heyecandan ölcem ya ondan oluyo
aynen ama sankı senın kızmı olcak ne öle ıcıme dogdu bak sımdı
ben cok merakta etmıyorumda bazen sabırsızlanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?