2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Herkese gunaydin

Buyuk gun topigimizin cogu doktor istilasında dualarim sizinle hadi bakalim guzel haberlerle gelin.

Gelen hemen yazsın merak ediyoruzzzzz

gunaydın abla ben bıraz gec gelebılırım anneler gunu ya bıseyler bakıyım gıtmısken bıde kendıme bıseyler bakım

ooyyy azzzınnndan bal damlıyo kızzzz yirüm yirümmm kız olsun yavvvvv Ben de eşim de kız istiyoz ama içimize erkek doğuyo, bence seninki de erkek

bencede erkek eşim kız dıo ben erkek bakalım ne olucak
saglıklı olsunlarda ılk bebıs ne farkeder bızım ıcın
helede tedavıyle olduktan sonra

off ayın 15 ınde benımde ole oldu aradılar sezeryana gırdı dr dedi 3 saat ılerı attılar
sımdıde arıcaklar dıye korkuyorum bıde adam yurtdısındaydı yenı geldiii

işte bize denk gelir zaten zor tutuyorum kendimi. Valla burcunun dediği gibi gidip hastane kapısında bekleyesim var.

abowww sabahtan beri okuyorum hızınıza yetişemedim kızlar.... allahımm bugün çok güzel haberlerle gelirsiniz inşallah dualarım sizinle kızlar bizleri merakta bırakmayın.... valla bağzı dönemler kız dönemi bağzı dönemler erkek dönemi oluyor sanırım biz erkek dönemine rast geldik hayırlı olsunda gerisi hiççç mühim değilll

Kızlar hepinize günaydınlar inşlhh hepiniz hayırlı haberlerle dönersiniz.Allah herkesin gönlüne göre verir inşlhhh...Sağlıkla sıhhatte kucağımıza almayı nasip eder inşlh..

gunaydın abla ben bıraz gec gelebılırım anneler gunu ya bıseyler bakıyım gıtmısken bıde kendıme bıseyler bakım

Dışarı çıkmışken biraz havada al tatlım , hakettin bakalim ne geliyor cok merak ediyorum mipilimi , kukulumu

Eşimin benim gelip beni almasına son yarım saat ben böyle heycanlıysam eşim şimdi ne haldedir acaba

İstesek denk getiremezdik nasıl oldu anlamadın sanırım en son 7 kişi gidiyoruz bugün :))

Ne guzel topluca guzel haber alıp topluca kutlama yapacagiz hadi balarım gelsin mipi kuku haberleri :))

kıııızzzzzlaarrr günaydınnnn:)))
ayy ne güzel bugun herkez doktorda çok heyacanlıı benım ikili testimde yarınnn :)) kızlarrr herkesden ultrason goruntsu bekliyorum vallaa nezmandır yuklenemdı kocaman oldular bende yarın gelince yüklicem :)) hadi bakalım güzel haberlerinizi bekliyoruzzz :)

işte bize denk gelir zaten zor tutuyorum kendimi. Valla burcunun dediği gibi gidip hastane kapısında bekleyesim var.
bende erken cıkalım deıdm esıme yok dıo bekletıolar bazen orda
dışarı çıkmışken biraz havada al tatlım , hakettin bakalim ne geliyor cok merak ediyorum mipilimi , kukulumu

ne guzel topluca guzel haber alıp topluca kutlama yapacagiz hadi balarım gelsin mipi kuku haberleri :))

aynen abla ya azcık hava alıyım hakettım dımı ama hala gelıyor lekelerm ıgne ıstıcem gene

bugün güzelbirgün valla kızlar bir yürek olduk heyecanımızı hep beraber yaşıyoruz uyku tutmadı sabahın köründe kalktım sizler gibi heyecanlıyım hadi bakalım gelsin güzel haberler inşallah evt bebiş fotolarını bekliyoruz benim çok hoşuma gidiyor onlara bakmak

Kızlar ben çıkıyorum 10 dkya eşim gelir o yol bitmez şimdi bize bir kaç saat sonra gelirim inşallah güzel haberlerle hepimizin allah yardımcısı olsun

İnşallah bebeğim Allah razı olsun. Artık sizi takip ederek bi süre daha bekleyeceğim dr 3 ay bekle bebek için dedi ama bana kalsa hemen hamile kalmak istiyorum

Teşekkür ederim tatlım eminim ben dahil burdaki tüm arkadaşlarımız böyle kötü haberlere üzülüyoruz. Ben hayırlısını istedim Rabbimden demek ki kısmetimde yokmuş. Rabbim meleğimi cennette görmeyi nasip etsin inşallah. Merak etme hep burdayım ve burda olucam. Tekrar güzel haberler vermek için sabırsızlanıyorum :)

Yapma güzelim ya üzülecek başka şey mi kalmadı? Bi oğluşun olacak senin kahramanın olacak daha ne istiyosun.. Yapma Allahın gücüne gider ve emin ol yerinde olmak isteyen çoook insan var. Şükret olur mu :)

İyi yaptın tatlım. Nasılsın? lekeler durdu mu? kontrolün ne zaman?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…