Herkese gunaydin
Buyuk gun topigimizin cogu doktor istilasında dualarim sizinle hadi bakalim guzel haberlerle gelin.
Gelen hemen yazsın merak ediyoruzzzzz
ooyyy azzzınnndan bal damlıyo kızzzz yirüm yirümmmkız olsun yavvvvv Ben de eşim de kız istiyoz ama içimize erkek doğuyo, bence seninki de erkek
Herkese gunaydin
Buyuk gun topigimizin cogu doktor istilasında dualarim sizinle hadi bakalim guzel haberlerle gelin.
Gelen hemen yazsın merak ediyoruzzzzz
off ayın 15 ınde benımde ole oldu aradılar sezeryana gırdı dr dedi 3 saat ılerı attılar
sımdıde arıcaklar dıye korkuyorum bıde adam yurtdısındaydı yenı geldiii
Eşimin benim gelip beni almasına son yarım saat ben böyle heycanlıysam eşim şimdi ne haldedir acaba
gunaydın ablaben bıraz gec gelebılırım anneler gunu ya bıseyler bakıyım gıtmısken bıde kendıme bıseyler bakım
Eşimin benim gelip beni almasına son yarım saat ben böyle heycanlıysam eşim şimdi ne haldedir acaba
İstesek denk getiremezdik nasıl oldu anlamadın sanırım en son 7 kişi gidiyoruz bugün :))
bencede erkek eşim kız dıo ben erkek bakalım ne olucak
saglıklı olsunlarda ılk bebıs ne farkeder bızım ıcın
helede tedavıyle olduktan sonra
Dün gece resmen yatakta tur attık ikimiz de, güya heyecanı azdı
Biz mi yatakda yattık yatak mı bizde yattı bu gece hiç anlamadık :))
bende erken cıkalım deıdm esıme yok dıo bekletıolar bazen ordaişte bize denk gelir zaten zor tutuyorum kendimi. Valla burcunun dediği gibi gidip hastane kapısında bekleyesim var.
dışarı çıkmışken biraz havada al tatlım , hakettin bakalim ne geliyor cok merak ediyorum mipilimi , kukulumu
ne guzel topluca guzel haber alıp topluca kutlama yapacagiz hadi balarım gelsin mipi kuku haberleri :))
Dün gece resmen yatakta tur attık ikimiz de, güya heyecanı azdı
canim hep dualarimizdasin emin ol.
bak ben senin yasadiginin tam aynisini yasadim,surpriz bebegim surpriz gitmisti ama 1 ay sonra gene hamile kaldim. senin de cok yakinda guzel gunlerin, hem kendi evinde hamilelik yasarsin, kafan rahat olur, huzurlu bir hamilelik gecirirsin.
canımmm çiçeğimmm ilk duyduğumda içim yandı çok üzüldümm. ama sonra dedim ki biz değilmiyiz herzaman allahtan hayırlısını isteyen... demek ki böylesi hayırlıymış. allah korusun çocuk sakat doğsa veya başka bi sıkıntısı olsa daha mı iyi. demekki rabbim böyle uygün görmüş. ayrıca seni çok ama çok takdir ediyorum. herkes senin gibi böyle sabırlı, itaatkar olamaz. sen çok özel bi insansın. ev işine de çok sevindim bu saatten sonra cadaloz kv bişi yapamaz. hem yni ev hem yeni bebek. herşey çook güzelll olacakkkk canım aradaşım. bu topikkk seni çok ama çok seviyorrrr... çiçeğimizi hep burda görmek istiyoruz
Kizlar Uzulsem Mi Sevinsem Mi Bilemedim Bugun Ikili Test Yaptirdum Usg Degerlerim Cok Sukur Normal Cikti Dr A Cinsiyet Sordum Dr Buyuk Ihtimal Erkek Dedi Cok Fazla Kiz Istiyordum Cin Takvimi Erkek Rus Takviminde Kiz Cikti Pufff Bi Garibim Allah Gunah Yazmasin Hayal Kirikligi Yasadim
yavas yavas cınsıyetler eklendı :)) ılk sayfada darısı bıze ogrenmeyenlere
kızlar buarada benım net gıdıo arada bı gelemessem buaralar merak etmeyın adsl sorun varmış sımdılık var net ama arada gıdıo haber verım dedım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?