Ama bende özendimPerşembeciler şu saat oldu hala heyecandan yatamıyorum. Duşumu aldım, kremlendim, ojelendim, sevgilimle buluşcam yarın çok özledim onu.Bol bol dua edelim. Benim randevum 13.30 da ama hastanemiz biraz uzak. İnşallah güzel haberlerle geliriz.
ayyy görümcen iyi demiş. Benim kaynanada diyoki bekleyin 1-2 yaşında alırsınız,hem Antalya gibi yerde ne yapacaksınız bebek arabasınıArada böyle salakça konuşmalar yapar. Sanki doğunun ücra köşesindeyiz de arabayı napcaz, töbee yarabbim, cevap bile vermedim. Çünkü hiç bir lafını ciddiye almıyorum o kadının
kızlar gunaydınnnnnnnnnnnnnnn bende cok heycanlıyım kötü seyler duycam dıye korkuyorum ruyamda bebegımı dusurdugumu gordum
saçma sapan seyler gordum sonra kız bebek yelegı gordum ne iş anlamadm
bugun cok kısı gıdıyoruz dr.rabbım hepımızın yardımcısı olsun ınsallah guzel haberlerle gelırız
anneler dua edın bızlere coook opuyorummm
Cok şükür 1 ay 4 gün sonra yavrumu gördüm.
Kizlar gormeliydiniz taklalar ellee kollar havada sanirsin diskoda sipam. Doktor teyzesini bile güldürdü şuna bak nekadar keyifli diskoda sanki ooohh eller havaya diye tempo tuttu :-D boyumuz 6.5 cm olmuş burun kemigimiZ var ensemizde 1.5, 2 li test için kanimizida verdik.
Ensesini zor ölçtü döndü popiskosunu ceviremedi doktor teyzesi, annesi cik biraz dolaş hava al tekrar bakalim dans etti yoruldu tabi dedi güldük, 10 dakka sonra tekrar girdim odayada öyle ölçüldü ama yine dönmedi :-D cinsiyeti suan gözükmüyor belki haftaya gösterir dedi ama bana kiz gibi geldi, ne mipi ne kuku göstermedi yani teyzeleri :-D
Bugün 12+1 dik ama 12+6 cikti kocaman etmissin annesi dedi. Folikasit i biraktik elevit e basliyoruZ artik, balik yiyemedigim içinde balik yağı icebilirsin kapsül dedi.
Balla aimdilik boyle teyzeleri
gözün aydın canım... Ne güzel bir buluşma olmuş, kuzucunda sana şov yapmışmaşallahhh
Kizlar ben şimdi haftami nasil takip edecegim, benim 25 ocakti sat ama geç dollenme nedeniyle doktor 6 Şubatolatak kaydetti buna gore bbugün 12+1 im ama bugun kontrolde 12+6 çıktı doktor gelişimine göre ölçümlere göre haftasi bu dedi ben simdi buna goremi takip edeyim
herkese merhaba dün ikili test sonuçlarım çıktı. sonuçlar iyi çok şükür. Doktorumuz cinsiyetini görebilmek uğraştı fakat göremedik. henüz erken erkeğe benziyor ama kesin değil dedi. Herşeyin hayırlısı. İlk çocuğumda erkek değişiklik olsa iyi olur diyordum fakat hayırlısı neyse o olsun. sağlıklı olsunda erkek de olsa abisine arkadaş olur.
canım diğer msjını alıntılayamadım..
gözün aydın yavruşun iyiymiş..hep böyle olsun inş..
darısı başımıza..
kızlar ben çıkıyorum dua edin
günaydın kızlargeçmişi çok fazla okuyamadım. hepinize teşekkür ederim bu zorlu süreçte yanımda olduğunuz için. dün döndüm. eniştem haber vermiş yolda aradı. bende öle olunca gelme demedim. geç incektim çünkü. neyse geldi hoşgeldin dedi. hiçbişi demedim. bindik arabaya. arabanın koltuğu 90 derece dikilmiş. kv yapar onu. kesin biyerlere gitmişler. öle olunca iice sinir oldum. eve gidene kadar hiç bişi demedim. kapıda valizimi almaya çalıştım. o aradada dedim ablama söz verdim die geldim en kısa zamanda gidicem merak etme dedim. neyse eve çıktık. ilk odaya daldım. geldi sen yatakta yat ben içerde yatarım dedi. yine sesimi çıkarmadım. sonra yine geldi sçölemek istediğin bişey yokmu dedi yok dedim söliceimi söledim. ii diyip gitti. az sonra yine geldi. bana kız bağır tafra yap küs hepsine tamam ama beni eve almaman çok koydu bana dedi. hala sindiremiorum içime dedi. o gecede patronla oturmuşlar haber vermemiş. ama en azından msj atabilirdim haklısın dedi. belkide hayatımızın fırsatıydı o ama sayende kalktım dedi.benim üzülceimi düşündüü içinde sölemiş olabilir bilmiorum. ama beni eve almıcak kadar bişey yapmadım ben sana dedi. bende dedim o kadar çalmasaydın kapıyı sen çaldıkça ben çerçeveleri parçaladım dedim. o aradada apartmandan kapıya çıkmış millet rezil olmuşuz baya ama tabi benim gözüm görmüodu. gidip nie ablanı getirdin dedim beni sakinleştirsin die getirmişmiş. sen dedim hep karıştır 3. şahısları. neyse konuştu konuştu. ben gitmek istediğim için bahane yaratmışım öle dedi. ki öle diil. görümcemde art niyetli diilmiş beraberiz die onu aramışmış. bende bikerede yannış olduunu kabul etse şaşarım zaten. gitmedim yanına. zaten hasta olmuş. neyse sabah kalktık. dedim sence basit ama ben ölüodum dedim. kendim için yine diil benim annem ablam yaşayamaz bana bişi olsa dedim. ama sana hala basit gelio dedim. keşke uyanmasaydımda yangın çıksaydı ölseydim o zaman anlardın beni belki dedim. üzüldü sarıldı falan ben sarılmadım hiç. öpmiim sana bulaşmasın dedi. işe geldikten sonada arıo falan naptın nasılsın die. bilmiorum ama hala kırgınım. belki eve almamakla hata yaptım ama onlarda hatalılar.
Kizlar ben şimdi haftami nasil takip edecegim, benim 25 ocakti sat ama geç dollenme nedeniyle doktor 6 Şubatolatak kaydetti buna gore bbugün 12+1 im ama bugun kontrolde 12+6 çıktı doktor gelişimine göre ölçümlere göre haftasi bu dedi ben simdi buna goremi takip edeyim
He valla teyzesi şovuyla coşturdu annesini gunlerdir hastaydim grip başağrısı valla hiç birseyim kalmadi. Darisi sana bekleywn tüm annelere olsun inşallah
Günaydıııınnn:) bebişler ve anneleri.gerçi biz çooooktaaan uyandık çalışıyoruz ama günaydın işte.bugun hiç halim yok ve cok solgunum...
Boyum 1 ,65 canım
Bende senin gibi hissediyorum canım ama son zamanlarda daha dikkatli olmaya çalışıyorum. Sabahları yumurta falan yiyemiyorum ama süte alıştırdım kendimi illaki bi bardak ballı süt içiyorum. meyveyle falan oldum olası pek aram yoktur aklıma gelmez yemek o yüzden yanıma hazırlayıp getiriyorum oturduğum odaya yanımda olunca gördükçe istemsiz yiyorum. kuru kayısı, incir falan faydalı şeyleri sende hazırla böyle yanına getir alışırsın zamanla yemeye. bide son zamanlarda büyük bi kase salata yemeye alıştırdım kendimi o da rahatlatıyor beni. inşallah bi an önce biter bu bulantılarımız.
kizlar istahsizlik, bulanti, enerji azligi mahvediyor. kimi 3 ay kimi 4 ay diyor. 13+4 4 ay mi oluyor 3 ay mi bu da karisik bilen varsa yardim etsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?