2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
herkese merhaba dün ikili test sonuçlarım çıktı. sonuçlar iyi çok şükür. Doktorumuz cinsiyetini görebilmek uğraştı fakat göremedik. henüz erken erkeğe benziyor ama kesin değil dedi. Herşeyin hayırlısı. İlk çocuğumda erkek değişiklik olsa iyi olur diyordum fakat hayırlısı neyse o olsun. sağlıklı olsunda erkek de olsa abisine arkadaş olur.

[ Ama bende özendim bende görmek istiyorum güzel haberleri getirinde neşemiz bol olsun.
ne arabaymış arkadaş ben son aylara bırakacağım ama doğumdan sonrasına bırakmayı düşünmüyorum açıkçası. Bebeğimle dolanıp alışveriş yapmak zor olur. hele ki kışa girecekken...

günaydın canım.. lütfen olumlu düşün. bende kaç gündür ağrıdan rüyamda kırmızıları gördüm. Dert etme canım, hepimiz çok tedirginiz böyle rüyalar görüyoruz. güzel haberler bekliyoruz sizden.

Kizlar ben şimdi haftami nasil takip edecegim, benim 25 ocakti sat ama geç dollenme nedeniyle doktor 6 Şubatolatak kaydetti buna gore bbugün 12+1 im ama bugun kontrolde 12+6 çıktı doktor gelişimine göre ölçümlere göre haftasi bu dedi ben simdi buna goremi takip edeyim

gözün aydın canım... Ne güzel bir buluşma olmuş, kuzucunda sana şov yapmış maşallahhh

canım diğer msjını alıntılayamadım..
gözün aydın yavruşun iyiymiş..hep böyle olsun inş..
darısı başımıza..

kızlar ben çıkıyorum dua edin

Gözün aydin canim bizimde haftaya cuma cikacak sonuclarimiz.Allah gönlüne göre versin inşallah

canım evine dönmüş olmana çok sevindim. Bunu kazanılmış yada kazanılamamış bir zafer gibi düşünme sakın. Karşılıklı olarak kırgınlık yaşamışsınız, karşılıklı hata yapmışsınız. Evlilik bu, hiç birimiz süper insanlar değiliz. Bundan sonrasında her şey daha güzel olur inşallah. Ben isterim ki bebeğinize odaklanarak daha güzel bir hayat geçirin. İnşallah eşinde ailesiyle ilgili durumlarda senin de fikrini almasını öğrenmiştir

evt cnm benim de değişecek büyük ihtimalle ilk 3 ay ultrason tarihlerinin ortalaması alınıyor yeni tarih belirlenebiliyo. beni,m de hep 10 gün geri görünüyo
yani şu anda 9 haftalık hamileyim sanırım

canım benımde sat 9 şubat ama benım hesabımla ultrason hesapları uymuyoo:))) benımde 9 mayısya 3 ay olmasına ragmen gelişim önde yarın 3 aylık oluyoruz:)))) doktoruna güven sen tatlım:))))

canım ultrasonda doktor hangisini söylediyse ona göre takip edersin.

kızlar elevit yerıne decavit kullanan var mı? benım doktor yen yazdı değiştrdi bi arkadaşıma vermişti doktoru benımkide yazdı eleviti ıraktık

He valla teyzesi şovuyla coşturdu annesini gunlerdir hastaydim grip başağrısı valla hiç birseyim kalmadi. Darisi sana bekleywn tüm annelere olsun inşallah

yaa benim 15 mayısta 4lü tarama var. o zaman gideceğiz, cinsiyeti de söyleyecekmiş... eşimle gün sayıyoruz valla....

Bende senin gibi hissediyorum canım ama son zamanlarda daha dikkatli olmaya çalışıyorum. Sabahları yumurta falan yiyemiyorum ama süte alıştırdım kendimi illaki bi bardak ballı süt içiyorum. meyveyle falan oldum olası pek aram yoktur aklıma gelmez yemek o yüzden yanıma hazırlayıp getiriyorum oturduğum odaya yanımda olunca gördükçe istemsiz yiyorum. kuru kayısı, incir falan faydalı şeyleri sende hazırla böyle yanına getir alışırsın zamanla yemeye. bide son zamanlarda büyük bi kase salata yemeye alıştırdım kendimi o da rahatlatıyor beni. inşallah bi an önce biter bu bulantılarımız.
[/QUOTE]

Günaydıııınnn:) bebişler ve anneleri.gerçi biz çooooktaaan uyandık çalışıyoruz ama günaydın işte.bugun hiç halim yok ve cok solgunum...

kizlar istahsizlik, bulanti, enerji azligi mahvediyor. kimi 3 ay kimi 4 ay diyor. 13+4 4 ay mi oluyor 3 ay mi bu da karisik bilen varsa yardim etsin..

kizlar istahsizlik, bulanti, enerji azligi mahvediyor. kimi 3 ay kimi 4 ay diyor. 13+4 4 ay mi oluyor 3 ay mi bu da karisik bilen varsa yardim etsin..[/QUOTE]

13+4 daha üç ay oluyor canım 4 ayını tamamlamamış oluyorsun...

Kızlar dısardayım cıktık drdan çok acıktık yemek yıces simdik ense ölcumu vs ii cıktı burun kemigide gelişmiş hepsını ölçtü kan verdik 1 hafta sora alcam ense ölçumu 2 2 bucuk ii deil dedi benimde 1.67 çıktı ii dedi kan sonucu belırlıycek herseyi sanki yuksek geldi ama 3 sefer sordum ii dedi vitamin vermedi demir hapı verdi eve gelince ayrıntılı konusuruz öptüm herkesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…