gun gunu tutmuyor haklisin ben de gecen hafta daha iyidim suan istahsizlik acim ama yiyemeiyorum halsizlik zayif da olunca zor oluyor 44 kilo ile hamile kaldim hayirlisi..
kuzum bağzı insanın bünyesine göre değişiyor ama genelde çocuk oynamaya başladığından itibaren yavaş yavaş geçmeye başladığını söylüyorlar. ilaç falan almıyormusun bulantın için peki ?
kuzum bağzı insanın bünyesine göre değişiyor ama genelde çocuk oynamaya başladığından itibaren yavaş yavaş geçmeye başladığını söylüyorlar. ilaç falan almıyormusun bulantın için peki ?
Ben de zayıfım canım. 48 dim 3 kilo verdim o ilk zamanlarda. şu an 45-46 arası değişiyo. Gerçi Dr.um böyle olması daha iyi ben hamilelikte çok kilo alınmasından yana değilim zaten diyo. Daha rahat bir hamilelik geçireceksin emin ol diyo ama bakalım hayırlısı. inşallah hepimiz rahat bi şekilde tadına vararak yaşarız hamileliğimizi.
gecemavisy deyince aklıma geldi. bulantı ilacı kullanıyor musunuz kızlar. ben yaklaşık 8. haftamdan beri kullanıyorumda artık tedirgin olmaya başladım içtiğim kutuları sayınca. yanlış hatırlamıyorsam 6. kutuyu yarıladım bu zamana kadar. içinde gerçi 12 tablet olduğu için çabuk bitiyor. en şiddetli zamanlarımda günde 3 kez demişti dr. ama ben pek 3 kez içmedim. şimdi 1 bilemediniz 2 kez içiyorum. adı Dramamine bu arada ilacın. kullanan var mı aranızda merak ettim.
Ohhh maşallah maşallah gözün aydin canım bi benim sipa belli etmedi kendini :2:
Benimde 12+1ama bugün a12+6 çıktı sorun yok gayet iyi dedi doktor
kızlar selam hepinize allah sağlıkla bebeklerimizi kucaklamayı nasip etsin hepimize..
benim de çok bulantım var. 67 kiloyla hamile kalmıştım şimdi 61 kiloyum. her yediğimi çıkarıyorum premesis diye bi ilaç kullandım bi işe yaramadı.. serum yedim geçen hafta 5 gün. bi kaç gündür daha iyiydim ama yhine başladı kusmalarım.. ne zaman geçer acaba ne yemek ne temizlik hiçbişey yapamıyorum bırakın eşimi kendime faydam yok..
Cok şükür 1 ay 4 gün sonra yavrumu gördüm.
Kizlar gormeliydiniz taklalar ellee kollar havada sanirsin diskoda sipam. Doktor teyzesini bile güldürdü şuna bak nekadar keyifli diskoda sanki ooohh eller havaya diye tempo tuttu :-D boyumuz 6.5 cm olmuş burun kemigimiZ var ensemizde 1.5, 2 li test için kanimizida verdik.
Ensesini zor ölçtü döndü popiskosunu ceviremedi doktor teyzesi, annesi cik biraz dolaş hava al tekrar bakalim dans etti yoruldu tabi dedi güldük, 10 dakka sonra tekrar girdim odayada öyle ölçüldü ama yine dönmedi :-D cinsiyeti suan gözükmüyor belki haftaya gösterir dedi ama bana kiz gibi geldi, ne mipi ne kuku göstermedi yani teyzeleri :-D
Bugün 12+1 dik ama 12+6 cikti kocaman etmissin annesi dedi. Folikasit i biraktik elevit e basliyoruZ artik, balik yiyemedigim içinde balik yağı icebilirsin kapsül dedi.
Balla aimdilik boyle teyzeleri
Kızlar dısardayım cıktık drdan çok acıktık yemek yıces simdik ense ölcumu vs ii cıktı burun kemigide gelişmiş hepsını ölçtü kan verdik 1 hafta sora alcam ense ölçumu 2 2 bucuk ii deil dedi benimde 1.67 çıktı ii dedi kan sonucu belırlıycek herseyi sanki yuksek geldi ama 3 sefer sordum ii dedi vitamin vermedi demir hapı verdi eve gelince ayrıntılı konusuruz öptüm herkesi
Kızlar kanamam basladı ne olur dua edin cok korkuyorum
slm kızlarr ve tatlı bebişler biz geldik doktordan tüm organlara detaylı bakıldı herşey normal dedi ikili test için kan verdik 5 gün sonra çıkacak inşallah oda iyi çıkar ense kalınlığı 2mm dedi iyi dedi 13+1 haftalık mış normalde 12+2 ama sorun yoktur sanırım bişey demedi
veeeeeee cinsiyetimiz belli oldu :)) erkek geliyo
dramamine bir arkadaşın eşi kullanıyor canım onadan biliyorum ben pek bir zararı olacağını zannetmiyorum sonuçta 9 ay boyunca bulantısı olan insanlar oluyor bu insanlar nasıl yapıyorlar yada serrum takılıyor 9 ay boyunca mecbur bulantı için ilaç veriyorlar ama yinede bir dktora sormak lazım ben geçen gün içmemişdim ilacımı dün berbat bir gün geçirdim dün akşam içtim bugün daha rahatım nebilim yaaa bir an önce atlatsak rahat etsek hamileliğimzden bişey anlayamıyoruz herşeyi doya doya yaşayamıyoruz çok zor
dramamine bir arkadaşın eşi kullanıyor canım onadan biliyorum ben pek bir zararı olacağını zannetmiyorum sonuçta 9 ay boyunca bulantısı olan insanlar oluyor bu insanlar nasıl yapıyorlar yada serrum takılıyor 9 ay boyunca mecbur bulantı için ilaç veriyorlar ama yinede bir dktora sormak lazım ben geçen gün içmemişdim ilacımı dün berbat bir gün geçirdim dün akşam içtim bugün daha rahatım nebilim yaaa bir an önce atlatsak rahat etsek hamileliğimzden bişey anlayamıyoruz herşeyi doya doya yaşayamıyoruz çok zor
bulantilar gecse de tadini cikarsak millet 2. trimester cok enerjik iyi diyor inancimi yitirdim valla.. ilac kullanmiyorum ben eksime icin gaviscon surup icmistim tek o..
Benimde bazen artıyo bulantılarım eşim hemen ilacını içmedinmi yoksa diye kızıyor. Sanırım pek aksatmamak gerek sonuçta biz ne kadar iyi olursak bebeklerimizde o kadar iyi olur. yinede çok şükür diyorum bu halime ya 6. - 7. haftalarımdaki gibi olsaydım diye. Bi kaç haftaya kalmaz bunlarda geçicek inşallah.
ayyy o ekşime miğdemdeki yanma yüzünden neler çektim allahdan o geçti ama bulantılar bir bakıyosun beni mahvediyor bir bakıyosun iyiyim halsizlik yorgunluk evde iş yapmıyorum eşim silip süpürüyor yemeğide annemde yiyoruz eve geliyoruz hoppp ben doğru yatağa evde oturamıyorum çünkü kendi evimiz bana kokuyomuş gibi geliyor ...banyomu bile zor yapıyorum:26:
yakında topiğin adını değiştirip mipili topiği koyuciz
Yok göstermedi cnm yaa lekeler azalmış alanım. Ama erkege benZio dedi:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?