2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
gun gunu tutmuyor haklisin ben de gecen hafta daha iyidim suan istahsizlik acim ama yiyemeiyorum halsizlik zayif da olunca zor oluyor 44 kilo ile hamile kaldim hayirlisi..

Ben de zayıfım canım. 48 dim 3 kilo verdim o ilk zamanlarda. şu an 45-46 arası değişiyo. Gerçi Dr.um böyle olması daha iyi ben hamilelikte çok kilo alınmasından yana değilim zaten diyo. Daha rahat bir hamilelik geçireceksin emin ol diyo ama bakalım hayırlısı. inşallah hepimiz rahat bi şekilde tadına vararak yaşarız hamileliğimizi.

gecemavisy deyince aklıma geldi. bulantı ilacı kullanıyor musunuz kızlar. ben yaklaşık 8. haftamdan beri kullanıyorumda artık tedirgin olmaya başladım içtiğim kutuları sayınca. yanlış hatırlamıyorsam 6. kutuyu yarıladım bu zamana kadar. içinde gerçi 12 tablet olduğu için çabuk bitiyor. en şiddetli zamanlarımda günde 3 kez demişti dr. ama ben pek 3 kez içmedim. şimdi 1 bilemediniz 2 kez içiyorum. adı Dramamine bu arada ilacın. kullanan var mı aranızda merak ettim.

benim ac kalinca bulanti artiyor, enerji azligi istahsizlik var ilac almiyorum.[/QUOTE]

canım ben zofran kullanıyorum dil üstü tableti ağızda eriyor. inan bana o ilaç beni gerçekten çok rahatlatıyor. bence sende bi süre kullan belki rahatlatır.

benim ac kalinca bulanti artiyor, enerji azligi istahsizlik var ilac almiyorum.[/QUOTE]

dramamine bir arkadaşın eşi kullanıyor canım onadan biliyorum ben pek bir zararı olacağını zannetmiyorum sonuçta 9 ay boyunca bulantısı olan insanlar oluyor bu insanlar nasıl yapıyorlar yada serrum takılıyor 9 ay boyunca mecbur bulantı için ilaç veriyorlar ama yinede bir dktora sormak lazım ben geçen gün içmemişdim ilacımı dün berbat bir gün geçirdim dün akşam içtim bugün daha rahatım nebilim yaaa bir an önce atlatsak rahat etsek hamileliğimzden bişey anlayamıyoruz herşeyi doya doya yaşayamıyoruz çok zor

kızlar selam hepinize allah sağlıkla bebeklerimizi kucaklamayı nasip etsin hepimize..

benim de çok bulantım var. 67 kiloyla hamile kalmıştım şimdi 61 kiloyum. her yediğimi çıkarıyorum premesis diye bi ilaç kullandım bi işe yaramadı.. serum yedim geçen hafta 5 gün. bi kaç gündür daha iyiydim ama yhine başladı kusmalarım.. ne zaman geçer acaba ne yemek ne temizlik hiçbişey yapamıyorum bırakın eşimi kendime faydam yok..

aminnnn canım... bundan sonra yavaş yavaş azalarak geçicek diyorlar burda çoğu arkadaşımız zofran kullanıyor bulantı için ve dramamine die bir ilaç bir de bunları dene istersen inşallah bir an evvel geçer :26:

dramamine bir arkadaşın eşi kullanıyor canım onadan biliyorum ben pek bir zararı olacağını zannetmiyorum sonuçta 9 ay boyunca bulantısı olan insanlar oluyor bu insanlar nasıl yapıyorlar yada serrum takılıyor 9 ay boyunca mecbur bulantı için ilaç veriyorlar ama yinede bir dktora sormak lazım ben geçen gün içmemişdim ilacımı dün berbat bir gün geçirdim dün akşam içtim bugün daha rahatım nebilim yaaa bir an önce atlatsak rahat etsek hamileliğimzden bişey anlayamıyoruz herşeyi doya doya yaşayamıyoruz çok zor[/QUOTE]

bulantilar gecse de tadini cikarsak millet 2. trimester cok enerjik iyi diyor inancimi yitirdim valla.. ilac kullanmiyorum ben eksime icin gaviscon surup icmistim tek o..

Son düzenleme:

Kuzum gözün aydin uzun hasret bitmis , her seyde yolundaymis bu gun rahat nefes almissindir sonunda.
Allah evladını hep korusun gözetsin Rabb'ime emanet olun.

Ayrıntılı haber bekliyoruz anlat bakalim buyuk ihtimalle oğlan ne yapti , iyi olmana sevindim Rabb'ime emanet olun

Kızlar kanamam basladı ne olur dua edin cok korkuyorum

Hilal umarim hemen doktora girmişsindir ama dualarim seninle Allah'a emanet olun Allah yardimcin olsun

Bir erkek daha topigi erkekler bastı hayirli ugurlu olsun Rabb'ime emanet olun

bulantilar gecse de tadini cikarsak millet 2. trimester cok enerjik iyi diyor inancimi yitirdim valla.. ilac kullanmiyorum ben eksime icin gaviscon surup icmistim tek o..[/QUOTE]

ayyy o ekşime miğdemdeki yanma yüzünden neler çektim allahdan o geçti ama bulantılar bir bakıyosun beni mahvediyor bir bakıyosun iyiyim halsizlik yorgunluk evde iş yapmıyorum eşim silip süpürüyor yemeğide annemde yiyoruz eve geliyoruz hoppp ben doğru yatağa evde oturamıyorum çünkü kendi evimiz bana kokuyomuş gibi geliyor ...banyomu bile zor yapıyorum:26:

Benimde bazen artıyo bulantılarım eşim hemen ilacını içmedinmi yoksa diye kızıyor. Sanırım pek aksatmamak gerek sonuçta biz ne kadar iyi olursak bebeklerimizde o kadar iyi olur. yinede çok şükür diyorum bu halime ya 6. - 7. haftalarımdaki gibi olsaydım diye. Bi kaç haftaya kalmaz bunlarda geçicek inşallah.

Son düzenleme:
puffy abla sen nasıl oldun baş ağrıların geçtimi geçen gün ölücem sandım inat ettim ilaç içmedim ama artık gece gözümden yaş gelmeye başlayınca dayanamayıp bir minoset içtim.

bulantilar gecse de tadini cikarsak millet 2. trimester cok enerjik iyi diyor inancimi yitirdim valla.. ilac kullanmiyorum ben eksime icin gaviscon surup icmistim tek o..

ayyy o ekşime miğdemdeki yanma yüzünden neler çektim allahdan o geçti ama bulantılar bir bakıyosun beni mahvediyor bir bakıyosun iyiyim halsizlik yorgunluk evde iş yapmıyorum eşim silip süpürüyor yemeğide annemde yiyoruz eve geliyoruz hoppp ben doğru yatağa evde oturamıyorum çünkü kendi evimiz bana kokuyomuş gibi geliyor ...banyomu bile zor yapıyorum:26:[/QUOTE]

ayni sikayetler ben de hic is yapmiyorum. senin tam gunun ne canim ben 13+4.

aynen canımm o günleri düşünmek bile istemiyorum inanki serum takılıyordum sürekli yatıyordum eşimin annemle konuşmalarını duydum bigün gözlerimin önünde eriyip gidiyor sanki diyodu okadar kötü olmuştum yani allahıma hamd olsun bugünlere geldik inşallah dahada iyi olucaz bencede bir düre daha ilacı aksatmamak lazım bitmişti akşam iş çıkı bir kutı daha alayım bari.

ayni sikayetler ben de hic is yapmiyorum. senin tam gunun ne canim ben 13+4.[/QUOTE]

bugün aslında tam 12+2 deyim

herkese merhabaaa, cinsiyetler belli oluyor yavas yavas.. ne cok erkek cocuk var dimi gecen senede öyleydiii. hayirlisi Allah tan:))

Yok göstermedi cnm yaa lekeler azalmış alanım. Ama erkege benZio dedi:)))))

hayırlı olsun canım :) maşallah bak kanama alanıda azalmış gayet sağlıklı bebişin benimkide yapısı kıza benzio dedi ama vücut yapısından bahsetti sanıorum. o yüzden hemen kendimi kaptırmiim dedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…