2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

gözün aydın canım. lekelerin için ne dedi. bebişte bişi yok dimi? cinsiyetide söledimi :) günlerimiz aynı ya bende merak ediorum. benden sonra doğum tarihleri olanlar bile öğrenmişler. bizimki göstermedi :)

canımmmmm çok sevindimmm hadi gözün aydınnn

kizlar istahsizlik, bulanti, enerji azligi mahvediyor. kimi 3 ay kimi 4 ay diyor. 13+4 4 ay mi oluyor 3 ay mi bu da karisik bilen varsa yardim etsin..

Bu hafta ay konusu çoğu kişinin kafasını karıştırıyo. Ben hep şöyle düşünüyorum;
12. hafta 3 aylık
14. hafta 3,5 aylık
16. hafta 4 aylık gibi düşünüyorum. ay mevzusuna haftalarla girilirse karışabilir. Çünkü 40 hafta normal bir hamilelik süreci ama aya dökersek 10 ay yapıyo gibi oluyor. Bazı aylar 4 bazıları 5 hafta oluyor. O yüzden hafta olarak düşünüyorum genelde. bizde 13+1iz şu an.

Kiminin 3 kiminin 4 demeside aynı yaşlarda olduğu gibi. 3ü bitirip 4ten gün almış oluyorlar. ama 4ü 16. haftalarında doldurucaklar haliyle o zaman 4 demeye başlanır. biraz fazla karıştırdım sanırım ortalığı. Mekanı cennet olsun dedemle çok tartışırdıkta bu yaş mevzularını. Mesela ben 5 mayısta 24 e giricem dedem derdi hayır olur mu 25 diye. (89luyum bu arada) Ya olur mu dede 23 bitiyo 24e giriyorum derdim. Hayır canım 24 bitiyo 25 oluyo derdi. aslında doğru 25ten gün almış oluyorum ama bir sonraki seneye kadar 25i doldurmayacağım için 24 oluyor. neyse daha fazla zorlamıyım en iyisi ben kend, yazdıklarıma gülüyorum şu an.

olayin ayinda deilim aslinda bu sikayetler gececek mi ona inanmak istiyorum canim..

Yok göstermedi cnm yaa lekeler azalmış alanım. Ama erkege benZio dedi:)))))

Gözün aydin canim ohh sendende güzel geldi haberler hadi darisi diğer kizlara inşallah

olayin ayinda deilim aslinda bu sikayetler gececek mi ona inanmak istiyorum canim..

O şikayetler biraz bünyesel canım ya. benimde günüm günümü tutmuyo. dün mesela çok halsizdim. bazen çok mutlu oluyorum bugün iştahım yerinde diye gayet güzel yiyorum bazende zorla. bide bazen çevremdekiler kendinden örnek veriyo benim 9 ay sürdü diye iyice korkuyorum .inşallah en kısa zamanda geçicek. 16. haftadan sonra umutluyum ben nedense kendimi öyle inandırdım o zaman hiçbişiyim kalmıcakmış gibi.

gun gunu tutmuyor haklisin ben de gecen hafta daha iyidim suan istahsizlik acim ama yiyemeiyorum halsizlik zayif da olunca zor oluyor 44 kilo ile hamile kaldim hayirlisi..

Kızlar kanamam basladı ne olur dua edin cok korkuyorum

Hilalcim insallah bir sorun yoktur hersey yolundadır..

içini ferah tut canım doktorunu arasaydın keske ya da en yakın hastaneye bi görünseydın.:26:

3 ay dolmuş 4 gün içinde oluyorsun tatlımm daha 15 gün kadar sallanırız

3 ay dolunca gecer deniliyordu hep. 15 gun daha bole mi surer diyorsun yandik ya.. inancimi yitirmeye basladim[/QUOTE]

kuzum bağzı insanın bünyesine göre değişiyor ama genelde çocuk oynamaya başladığından itibaren yavaş yavaş geçmeye başladığını söylüyorlar. ilaç falan almıyormusun bulantın için peki ?

slm kızlarr ve tatlı bebişler biz geldik doktordan tüm organlara detaylı bakıldı herşey normal dedi ikili test için kan verdik 5 gün sonra çıkacak inşallah oda iyi çıkar ense kalınlığı 2mm dedi iyi dedi 13+1 haftalık mış normalde 12+2 ama sorun yoktur sanırım bişey demedi
veeeeeee cinsiyetimiz belli oldu :)) erkek geliyo

3 ay dolunca gecer deniliyordu hep. 15 gun daha bole mi surer diyorsun yandik ya.. inancimi yitirmeye basladim

kuzum bağzı insanın bünyesine göre değişiyor ama genelde çocuk oynamaya başladığından itibaren yavaş yavaş geçmeye başladığını söylüyorlar. ilaç falan almıyormusun bulantın için peki ?[/QUOTE]

benim ac kalinca bulanti artiyor, enerji azligi istahsizlik var ilac almiyorum.

gun gunu tutmuyor haklisin ben de gecen hafta daha iyidim suan istahsizlik acim ama yiyemeiyorum halsizlik zayif da olunca zor oluyor 44 kilo ile hamile kaldim hayirlisi..

tatlım bende senin gibiydim aynen hiç bişey yiyemiyordum yiyemedikçe insan daha kötü oluyor emin ol bak en azından meyve ye havuç salatalık yeee zorla kendini git çıkar miğden açılsın biraz ben öyle öyle kendime geldim yoksa hayatta toparlanamazdım bide yemek yediğin ortamda önemli dışarda ye genelde yemeklerini evde de yiyemeyebilirsin.

Ohhh maşallah maşallah gözün aydin canım bi benim sipa belli etmedi kendini :2:
Benimde 12+1ama bugün a12+6 çıktı sorun yok gayet iyi dedi doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…