2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
canim senin bulanti , enerji azligi, halsizlik ne alemde? ben 13+4 devam hala gunlerimiz ayni da ondan sordum..

benim bulantim ilk 3 hafta oldu.. 12. hafta bitti. ama mide eksimesi devam. halsizlik cok fazla bazen masada uyuvericem saniyorum, araba kullanirken cok zorlaniyorum ama napalim...ben cok kilo aldim o yüzden hic oturmuyorum, bir iki kilo verdim insalllah bu sekilde kalirim..enerji azligi icin doktorum cok iyi bir vitamin verdi, harikalar yaratiyor..

hangi vitamin canim?

kızlaaaar güzel haberlerinize çoook sevindim, gözünüz aydın, darısı benim başıma inşallah, benim kontrolüm de yarın 18.20 de günleri saymadan saatleri saymaya geçtim. Dua edin benim için :)

Nerden başlamalı nasıl anlatmalı bilemiyorum allahıma binlerce şükür yavrumu gördüm hiçbir sorun yok burun kemiği varmış ensemizin kalınlığı çok iyimiş organları çalışmaya başlamış heryerini tek tek gösterdi doktorum omurgasını bile gösterdi sır üstü yatıyordu tüm organlarına bakıp çok iyi bakmışsın kendine de yavrunada maşallah dedi doktorum sonra benim yavrucuk takla attı :)) elini ayağını oynatmaya başladı :)) o duyguyu anlatamam yaşanır anva allah isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu hayırlıysa biz her şey normal çok iyi lafını duyunca eşimle sevinçten doktora birşey soramadık diyemedik ama doktorum dediki %99 KIZ :))) ama bir dahaki aya erkek dersem kızmayın bana yanılma payı var dedi :)) bende sağlıklı olsunda cinsiyet önemli değil dedim

Bu arada bilen bilir ben kilolu gebe kaldım 1.5 kilo vermişim çok sevindi doktorum o da güzel bir haberdi kan ve idrar verdim haftaya çıkacak sonuçlarım inşallah ordan da güzel haberler alırım folik asite devam

Sayfalarca yazmak istiyorum duygularımı ama yetmez inşallah diger kızlardan da iyi haberler alırız

bir kız bir erkekk :))) varmı arttırannn :)) sıradaki cinsiyet kız olması lazım dengelemek için yarın ben gitcem belli olursaa ben dengelicem kızlarr :))) şaka bi yana sağlıklı olsun hepsi inşallh Allhım.

ayy gecmısı okuyamadım 7 kısıden kimsede sorun yoktur ıns bızım ense kalınlıgı burun kemıgı ellerı kolları herseyı gosterdi.
banada erkek olabılır ama cok mınık dedı ve gostermedı 2 hafta sonra kesın solerım dedi
1 hafta sonra test sonucum cıkıcakmıss off bekle dur sımdı

oh ne guzel ense kalınlıgı 2.2.5 ii deıl dedı benımkı altındaymıss
burun kemıgıde 1.5 ustu olması lazımmıs
buarada %99 kız dedıyse kızdır benımkı gostermedı
ıdrarı ne ıcın verdın canım? buarada 2 lı teste ne kadar verdın

hayırlı olsunn canım çok sevindim senin adına bizede herşey yolunda dedi erkek olacak dedi:) inşallah tahlillerimizde güzel çıkar

Gözün aydin canım maşallah kirkbinkere maşallah, o taklalar el kol hareketleri benimde gözümün önünden gitmiyor. Ultrason resmi sabahtan beri elimde sevip dutuyorum
İçin rahatlamistir ohhh Sonuna kadar böyle gidelim inşallah

kızlarrrrr ((((((((((((((((((((((((((((((((

kötü haberim var sizee gerçi kendimeee :))) ben bu demir ve vitamin hapına başladıktan sonraa DOYMUYORUMMMMMMM
napcamm ben yaa
banada demır hapı verdı suan vıtamın vermedı zaten bulantın yok kendını beslersın vıtamın cok kılo aldırır dedi
canım dr.lar genelde öle verıyor 3 aydan sonra decavıt verıo ama bana gerek gormedı sadece et balık yemedıgım ıcın demır hapı verdı
yaa benim 15 mayısta 4lü tarama var. o zaman gideceğiz, cinsiyeti de söyleyecekmiş... eşimle gün sayıyoruz valla....
4 lü tarama nıe yaptırıosun canım daha ona zaman var ama senın erken deılmı.4 lu test deılmı bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…