herkese merhabaaa, cinsiyetler belli oluyor yavas yavas.. ne cok erkek cocuk var dimi gecen senede öyleydiii. hayirlisi Allah tan:))
canim senin bulanti , enerji azligi, halsizlik ne alemde? ben 13+4 devam hala gunlerimiz ayni da ondan sordum..
yakında topiğin adını değiştirip mipili topiği koyuciz
benim bulantim ilk 3 hafta oldu.. 12. hafta bitti. ama mide eksimesi devam. halsizlik cok fazla bazen masada uyuvericem saniyorum, araba kullanirken cok zorlaniyorum ama napalim...ben cok kilo aldim o yüzden hic oturmuyorum, bir iki kilo verdim insalllah bu sekilde kalirim..enerji azligi icin doktorum cok iyi bir vitamin verdi, harikalar yaratiyor..
seninde belli olması lazım değilmi
hangi vitamin canim?
Cok şükür 1 ay 4 gün sonra yavrumu gördüm.
Kizlar gormeliydiniz taklalar ellee kollar havada sanirsin diskoda sipam. Doktor teyzesini bile güldürdü şuna bak nekadar keyifli diskoda sanki ooohh eller havaya diye tempo tuttu :-D boyumuz 6.5 cm olmuş burun kemigimiZ var ensemizde 1.5, 2 li test için kanimizida verdik.
Ensesini zor ölçtü döndü popiskosunu ceviremedi doktor teyzesi, annesi cik biraz dolaş hava al tekrar bakalim dans etti yoruldu tabi dedi güldük, 10 dakka sonra tekrar girdim odayada öyle ölçüldü ama yine dönmedi :-D cinsiyeti suan gözükmüyor belki haftaya gösterir dedi ama bana kiz gibi geldi, ne mipi ne kuku göstermedi yani teyzeleri :-D
Bugün 12+1 dik ama 12+6 cikti kocaman etmissin annesi dedi. Folikasit i biraktik elevit e basliyoruZ artik, balik yiyemedigim içinde balik yağı icebilirsin kapsül dedi.
Balla aimdilik boyle teyzeleri
Kızlar dısardayım cıktık drdan çok acıktık yemek yıces simdik ense ölcumu vs ii cıktı burun kemigide gelişmiş hepsını ölçtü kan verdik 1 hafta sora alcam ense ölçumu 2 2 bucuk ii deil dedi benimde 1.67 çıktı ii dedi kan sonucu belırlıycek herseyi sanki yuksek geldi ama 3 sefer sordum ii dedi vitamin vermedi demir hapı verdi eve gelince ayrıntılı konusuruz öptüm herkesi
slm kızlarr ve tatlı bebişler biz geldik doktordan tüm organlara detaylı bakıldı herşey normal dedi ikili test için kan verdik 5 gün sonra çıkacak inşallah oda iyi çıkar ense kalınlığı 2mm dedi iyi dedi 13+1 haftalık mış normalde 12+2 ama sorun yoktur sanırım bişey demedi
veeeeeee cinsiyetimiz belli oldu :)) erkek geliyo
kızlaaaar güzel haberlerinize çoook sevindim, gözünüz aydın, darısı benim başıma inşallah, benim kontrolüm de yarın 18.20 de günleri saymadan saatleri saymaya geçtim. Dua edin benim için :)
centrum laterna dha plus..... harika bir vitamin...
ben de centrum pregnancy care kullaniyorum ilk zamandan beri ama bi degisiklik yok..
oh ne guzel ense kalınlıgı 2.2.5 ii deıl dedı benımkı altındaymıssNerden başlamalı nasıl anlatmalı bilemiyorum allahıma binlerce şükür yavrumu gördüm hiçbir sorun yok burun kemiği varmış ensemizin kalınlığı çok iyimiş organları çalışmaya başlamış heryerini tek tek gösterdi doktorum omurgasını bile gösterdi sır üstü yatıyordu tüm organlarına bakıp çok iyi bakmışsın kendine de yavrunada maşallah dedi doktorum sonra benim yavrucuk takla attı :)) elini ayağını oynatmaya başladı :)) o duyguyu anlatamam yaşanır anva allah isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu hayırlıysa biz her şey normal çok iyi lafını duyunca eşimle sevinçten doktora birşey soramadık diyemedik ama doktorum dediki %99 KIZ :))) ama bir dahaki aya erkek dersem kızmayın bana yanılma payı var dedi :)) bende sağlıklı olsunda cinsiyet önemli değil dedim
Bu arada bilen bilir ben kilolu gebe kaldım 1.5 kilo vermişim çok sevindi doktorum o da güzel bir haberdi kan ve idrar verdim haftaya çıkacak sonuçlarım inşallah ordan da güzel haberler alırım folik asite devam
Sayfalarca yazmak istiyorum duygularımı ama yetmez inşallah diger kızlardan da iyi haberler alırız
Nerden başlamalı nasıl anlatmalı bilemiyorum allahıma binlerce şükür yavrumu gördüm hiçbir sorun yok burun kemiği varmış ensemizin kalınlığı çok iyimiş organları çalışmaya başlamış heryerini tek tek gösterdi doktorum omurgasını bile gösterdi sır üstü yatıyordu tüm organlarına bakıp çok iyi bakmışsın kendine de yavrunada maşallah dedi doktorum sonra benim yavrucuk takla attı :)) elini ayağını oynatmaya başladı :)) o duyguyu anlatamam yaşanır anva allah isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu hayırlıysa biz her şey normal çok iyi lafını duyunca eşimle sevinçten doktora birşey soramadık diyemedik ama doktorum dediki %99 KIZ :))) ama bir dahaki aya erkek dersem kızmayın bana yanılma payı var dedi :)) bende sağlıklı olsunda cinsiyet önemli değil dedim
Bu arada bilen bilir ben kilolu gebe kaldım 1.5 kilo vermişim çok sevindi doktorum o da güzel bir haberdi kan ve idrar verdim haftaya çıkacak sonuçlarım inşallah ordan da güzel haberler alırım folik asite devam
Sayfalarca yazmak istiyorum duygularımı ama yetmez inşallah diger kızlardan da iyi haberler alırız
Nerden başlamalı nasıl anlatmalı bilemiyorum allahıma binlerce şükür yavrumu gördüm hiçbir sorun yok burun kemiği varmış ensemizin kalınlığı çok iyimiş organları çalışmaya başlamış heryerini tek tek gösterdi doktorum omurgasını bile gösterdi sır üstü yatıyordu tüm organlarına bakıp çok iyi bakmışsın kendine de yavrunada maşallah dedi doktorum sonra benim yavrucuk takla attı :)) elini ayağını oynatmaya başladı :)) o duyguyu anlatamam yaşanır anva allah isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu hayırlıysa biz her şey normal çok iyi lafını duyunca eşimle sevinçten doktora birşey soramadık diyemedik ama doktorum dediki %99 KIZ :))) ama bir dahaki aya erkek dersem kızmayın bana yanılma payı var dedi :)) bende sağlıklı olsunda cinsiyet önemli değil dedim
kızlaaaar güzel haberlerinize çoook sevindim, gözünüz aydın, darısı benim başıma inşallah, benim kontrolüm de yarın 18.20 de günleri saymadan saatleri saymaya geçtim. Dua edin benim için :)
banada demır hapı verdı suan vıtamın vermedı zaten bulantın yok kendını beslersın vıtamın cok kılo aldırır dedikızlarrrrr((((((((((((((((((((((((((((((((
kötü haberim var sizee gerçi kendimeee :))) ben bu demir ve vitamin hapına başladıktan sonraa DOYMUYORUMMMMMMM
napcamm ben yaa
canım dr.lar genelde öle verıyor 3 aydan sonra decavıt verıo ama bana gerek gormedı sadece et balık yemedıgım ıcın demır hapı verdımerhaba annecikler:))) buaralar nadir girebiliyorum bi misafir furyam vardıda:))) sonunda atlattım dünde yazmıştım kontrolumuz vardı bebuşumu gördüm kıpır kıpırdı:)))) gelişimimiz gayet güselmiş kan degerlerim gayet iiii çıktı kan hapı kabusuum olmeycek çok şükür:) folik asidi bıraktırdı doktorum decavit die bir vitamıne başladım elevitin yerine kullanmaya başlayan var mı kızlar?
4 lü tarama nıe yaptırıosun canım daha ona zaman var ama senın erken deılmı.4 lu test deılmı buyaa benim 15 mayısta 4lü tarama var. o zaman gideceğiz, cinsiyeti de söyleyecekmiş... eşimle gün sayıyoruz valla....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?