hadı yaaa okadarda baktımmm belkıde yenı sezonu pek getırmedıler ozaman
hadi yaa ayy ne guzell buyusunde bızım mercımeklerımızzzzzzzz alırızzzzzzzzzzzz zaten 3 aydan sonra olmıcakk kıyafetler
sen zayıfmıssın bende pek kılolu sayılmam
1.68 boyum 62 kılommm 38 bedenım suanıns hep ole kalırımmm
kızlar 49 kıloyla hamıle kaldım cok mu zayıf kalmısım
kızlar 49 kıloyla hamıle kaldım cok mu zayıf kalmısım
Evet saglikla bir büyüsünlerde alırız , bu günümüze sukur , gunu defalarca Allahım sana şükürler olsun diye diye geçiriyorum ....
Evet kilon gayet iyi insallah cok almadan biter hamileliğimiz ama hic umurum degil kiloda alsam saglikli dogsun veririm biz ve bebisler iyi olsun gerisi kolay :))))
oylee vallaaaaaaaaaa ne kadar sukretsek az helekı bız tüp asıcılar
sendekı sorun neydıııı buaradaaaa ay bende pko var yumurta tembellıgı :2:
1,65 cıvarı canım ya aslında tedavı sırasında kılo almamak ıcın bıraz yedıklerıme dıkkat edıyodum 5 kılo vermıştımanammm cok zayıfssınnn boyun kaccckii
Gayet iyi hamilelik basinda az kilo ve dusuk tansiyon , doktorların dediğine gore hayet iyiymis saglikli hamilelik icin
benimde midem bulanmiyor, ama daha yeni belki de olur daha, benim bebegin dogum tarihi de 10.11, ayni senin gibi
bu arada 10.11. benimde dogum günüm :)
Gecen gun alışverişe çıkmıştım dayanamadım soyle bir hamile kıyafetlerine bakayim dedim , acayip pahalılar , sonra Waikiki ve defactoya girdim cok guzel hamie kıyafetleri var , cok çeşit yok ama ozellikle defactoda cok guzel pantolonlar var , tshirtlerde cok guzel , fiyatlarida cok uygun bilginiz olsun
Gerci daha erken ama olsun bakmakta sakınca yok zaten ben zayıf oldugum icin hemen karnım cikiyor ilkindede oyle olmustu :)))
hımmmm evet yaa bende pıpırıklıyım ama senın kadar deıl cnm yaa :))Bende de yumurta rezervi azdı ve yumurta kalitesi düşüktu tabi yaşla ilgiliymis , bir cok doktorda ugrasma bosuna olmaz dedi , cok doktor odasından ağlıyarak ciktim. Ama buyuk Allah nasip etti , simdi ondan bu kadar pimpirikliyim :)))
oyy baya zayıfmıssın cnmmmm boyunda var en guzelı aslındaaa1,65 cıvarı canım ya aslında tedavı sırasında kılo almamak ıcın bıraz yedıklerıme dıkkat edıyodum 5 kılo vermıştım
hımmmm evet yaa bende pıpırıklıyım ama senın kadar deıl cnm yaa :))
sorunsuz bır hamılelık gecırırız ınsallahhhhhhhhh
oyy baya zayıfmıssın cnmmmm boyunda var en guzelı aslındaaa
bekarken daha zayıftım canım ya kendımı hıç kılolu görmedıgımden hemen canımı sıkıyodu hemen yemegı azaltıyodum verıyodum fazlalıgımı ama şimdi ne bullursam yıyorum bebegım için
cnm ozaman bız ölelım 62 kıloyla daha neler ısleket gıbı ortada gezıcen kız zaıyflamaya calısma 49 kılosun
bunyen kaldırmaz hasta olursun allah korusun
ye tabı bebısın ıcın saglıklı seylerle beslenn yumurtayı sabahları mutlaka ye cevız badem ye buaralar
kan testinde beta hcg 2038 olmasına ragmen keseyi göremedikbugün doktotra gideceğim inşallah bugün görürüm.ultrasonda kesesi görünmeyip vajinal muayene yaptıran var mı?
valla benim kayinvalidem ne tepki vericek hic bi fikrim yok. biz evleneli 3 ay oldu ama yasimiz 28-9 yani onun icin :)))
benimde midem bulanmiyor, ama daha yeni belki de olur daha, benim bebegin dogum tarihi de 10.11, ayni senin gibi
bu arada 10.11. benimde dogum günüm :)
Kizlar ben hala kimseye söylemedim bir tek esim biliyor, siz söyledinizmi???
Benim biraz saglik durumlari karisik diye her an her sey olabilir ondan sakliyorum
ilkinde hemen herkese yaymistik
kızlar bugun kontrolum vardı.esımde geldı ılk defa.6+6 gunluguz masallah.makıne sesı dısarı vermıyormus sesını duyamadık kalp atısının.benım bu 2.hamılelıgım ılkınde 9.haftada kurtaj olmustum.haftaya yıne kontrolumuz var ınsallah guzel haberler alırsak o zaman soylemeyı dusunuyorum aılemıze ve arkadaslarımıza.bende kan pıhtılasması oldugundan rısklı hamılelık gecırıyorum.rabbım sag salım kucagımıza almayı nasıp etsın.ısteyen herkese bebek versın ınsallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?