2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

Evet saglikla bir büyüsünlerde alırız , bu günümüze sukur , gunu defalarca Allahım sana şükürler olsun diye diye geçiriyorum ....
Evet kilon gayet iyi insallah cok almadan biter hamileliğimiz ama hic umurum degil kiloda alsam saglikli dogsun veririm biz ve bebisler iyi olsun gerisi kolay :))))

oylee vallaaaaaaaaaa ne kadar sukretsek az helekı bız tüp asıcılar
sendekı sorun neydıııı buaradaaaa ay bende pko var yumurta tembellıgı :2:

oylee vallaaaaaaaaaa ne kadar sukretsek az helekı bız tüp asıcılar
sendekı sorun neydıııı buaradaaaa ay bende pko var yumurta tembellıgı :2:

Bende de yumurta rezervi azdı ve yumurta kalitesi düşüktu tabi yaşla ilgiliymis , bir cok doktorda ugrasma bosuna olmaz dedi , cok doktor odasından ağlıyarak ciktim. Ama buyuk Allah nasip etti , simdi ondan bu kadar pimpirikliyim :)))

anammm cok zayıfssınnn boyun kaccckii
1,65 cıvarı canım ya aslında tedavı sırasında kılo almamak ıcın bıraz yedıklerıme dıkkat edıyodum 5 kılo vermıştım
Gayet iyi hamilelik basinda az kilo ve dusuk tansiyon , doktorların dediğine gore hayet iyiymis saglikli hamilelik icin

banada öle gelıyo ama tansıyonum cok dusuk degıl o noormal gıdıyo

benimde midem bulanmiyor, ama daha yeni belki de olur daha, benim bebegin dogum tarihi de 10.11, ayni senin gibi
bu arada 10.11. benimde dogum günüm :)

benim bebeğimin de 11.11 Allah izniyle :)

defacto yu görmedim ama lcw de gömlekler çok güzel :)

hımmmm evet yaa bende pıpırıklıyım ama senın kadar deıl cnm yaa :))
sorunsuz bır hamılelık gecırırız ınsallahhhhhhhhh

1,65 cıvarı canım ya aslında tedavı sırasında kılo almamak ıcın bıraz yedıklerıme dıkkat edıyodum 5 kılo vermıştım
oyy baya zayıfmıssın cnmmmm boyunda var en guzelı aslındaaa

hımmmm evet yaa bende pıpırıklıyım ama senın kadar deıl cnm yaa :))
sorunsuz bır hamılelık gecırırız ınsallahhhhhhhhh

oyy baya zayıfmıssın cnmmmm boyunda var en guzelı aslındaaa

bekarken daha zayıftım canım ya kendımı hıç kılolu görmedıgımden hemen canımı sıkıyodu hemen yemegı azaltıyodum verıyodum fazlalıgımı ama şimdi ne bullursam yıyorum bebegım için

cnm ozaman bız ölelım 62 kıloyla daha neler ısleket gıbı ortada gezıcen kız zaıyflamaya calısma 49 kılosun
bunyen kaldırmaz hasta olursun allah korusun
ye tabı bebısın ıcın saglıklı seylerle beslenn yumurtayı sabahları mutlaka ye cevız badem ye buaralar

arkadaşlar, sakin stressiz rahat ve sağlıklı hamilelikler diliyorum :))) hepinize iyi günler :))

gayet iyi canım ya elımden geldıgnce yemege calışyorum canım inş. yedıklerımden bebgımde beslenıyordur:44:

kan testinde beta hcg 2038 olmasına ragmen keseyi göremedik bugün doktotra gideceğim inşallah bugün görürüm.ultrasonda kesesi görünmeyip vajinal muayene yaptıran var mı?

canım benimde 2053 ken gözükmemişti bugün tekrar gidicem bakalım ne durumda

valla benim kayinvalidem ne tepki vericek hic bi fikrim yok. biz evleneli 3 ay oldu ama yasimiz 28-9 yani onun icin :)))

bizimde 8 ay oldu. bebekte süpriz oldu daha sölemedik :) bugün doktora gidices eşim tutturdu söliyelim die neymiş evlilik yıldönümleriymiş. pek sevinceklerini sanmıorum ama neyse bakalım.

benimde midem bulanmiyor, ama daha yeni belki de olur daha, benim bebegin dogum tarihi de 10.11, ayni senin gibi
bu arada 10.11. benimde dogum günüm :)

inşallah hiç bulanmaz canım benimde 10.11 ama felaket bir bulantım var bildiğin 24 saat bulanıyor desem yeridir. ne bişey yiyebiliyorum ne su içebiliyorum herşeyden midem bulanıyor. yemememe rağmende karnım acaip şiş. bugün doktora sorucam bakalım.

kızlar benim acaip bulantım var hiç bir şey yiyemiyorum ona rağmende karnım acayip şiş. normalde 58 kiloydum evlendikten sonra 68 e çıktım onu vermek için sıkı bi diyet yaparken öğrendim hamile olduğumu. acaba ondan mı etkilendide şimdi birşey yiyemiyorum. en çok sevdiğim şeyler bile midemi bulandırıyor. ne yersem çıkartıyorum. su içemiyorum o kadar kötüyümki anlatamam

Kizlar ben hala kimseye söylemedim bir tek esim biliyor, siz söyledinizmi???
Benim biraz saglik durumlari karisik diye her an her sey olabilir ondan sakliyorum
ilkinde hemen herkese yaymistik

Bacim kizim biliyor esime bile demedim
Kalp atisinida insAllah duyalim guzel bir suprizle soliycem
Kayiplarimi soledim hemen bide herkes sebeb ariyor soru yagmuruna tutuyolar
Neden nicin saglikli ilerlesinde nasilsa karnimizda cikacak saklayamiCaz
Esime solememin sebebbi hemen anasina yetistirir
Sanki cok sevinecekte
O nedenle bekliycem ben yeterki saglikli olsun

kızlar bugun kontrolum vardı.esımde geldı ılk defa.6+6 gunluguz masallah.makıne sesı dısarı vermıyormus sesını duyamadık kalp atısının.benım bu 2.hamılelıgım ılkınde 9.haftada kurtaj olmustum.haftaya yıne kontrolumuz var ınsallah guzel haberler alırsak o zaman soylemeyı dusunuyorum aılemıze ve arkadaslarımıza.bende kan pıhtılasması oldugundan rısklı hamılelık gecırıyorum.rabbım sag salım kucagımıza almayı nasıp etsın.ısteyen herkese bebek versın ınsallah.

merhaba hatunlar kesecikler ve bebişler ben pek sık giremiyorum ne var ne yok bakamıyorumda 2. kontrolümü halen olmadım aslında 1. side muayene falanda sayılmazdı henüz doktor bulamadığım için d.evine gittim gitmez olaydım DR benden soruyor kanın nasıl iyimi die benim ilk doğumum sez.olmuştu ve 2. cimide ALLAH nasib ederse normal yapmak istiyorum tabi şimdi bunu söylemek için çook çoook erken ama ilkimde çook istemiştim normal olmasını ama olmadı yaşadığım yerde araştırdım ssvd yapan 1 tane doktor varmış oda ilk doğumumu yaptıran doktormuş acaip şaşırdım bakalım gidip görcez
hııı bide valla etrafına söylemeyenler en iyisini yapıyorsunuz içinizde tutma gücünüz varsa tutun göbüşler çıkana kadar ahhhhhh eşime söylemekle yaptım ilk hatayı bende k.v tarafının duymasını istemiyordum ama eşim sağolsun hemen yetiştirmiş
hıı bide ilgilenenlere doğal doğum kitabı kitapyurdu: kitap - İçgüdüsel Doğum - Pam England,Rob Horowitz, ,

gözün aydın inşallah sağ salim kucağına alırsın alırız hem sesin dışarıya verilmesi bebek için iyi olmadığını okumuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…