haha guldurdun canim beni ya...
benim soluma agri vurur zaten..o yuzden birde birazcik orada siskinlik var..
dr ult. bakarken zaten kesecigimizi orada gormustu tutmasindan anlamistim:)))
ayy 5 gun ya cabuk gecsee sali gunu yavrumu gorucem insallah ve pitpitlarini duyucam allahimin izni ile...
benımde karnım devamlı gurulduyor sesler gelıyorr
sızdede oluyormu kıtap okuyorumm 9 ay 10 gun dıye ordada ayzıyor bebegınızı hıssedebılırsınız guruldama ıle dıyor gercekten dogru
benımde karnım devamlı gurulduyor sesler gelıyorr
sızdede oluyormu kıtap okuyorumm 9 ay 10 gun dıye ordada ayzıyor bebegınızı hıssedebılırsınız guruldama ıle dıyor gercekten dogru
merhaba hanımlar bende şimdi tahlil sonucumu aldım 3526 çıktı 9 günlük gecikmem vardı... umarım keseyide görürüz Allah hepimize sağlıklı bi hamilelik kolay doğumlar, hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin...
Bir şey sorucam benim tsh 2.98 yani yüksek şimdi ben iyotlu tuz mu kullanmam lazım yoksa tam tersi mi ilk gittiğim doktor iyotlu kullan dedi ama yüksek olması tam tersini göstermiyormu?
hayirli olsun canim bende 9 gun gecikmeyle yapmistim >10.000 cikti sok olmustum erken dollenme mi olduki bende
kızlarrr karnınızda bebegınızın nerde oldugunu hıssedıyormmusun hafıf bı şişlık gıbı bışey
normalmıs canımmmm oyle yazıyor kıtaptabenımde gurulduyo canım bende norml mı dıye duşunup duruyodum bırde bırını karnınza kulagınızı dayadıgında balık çırpınması gıbı ses gelıyomuş denedınız mı hiç
sabah 6 da kalktim canim mide eksimesi ve guruldamayla nasil gurulduyor ama bende de cok oluyor birde sol kasigim agriyor hep
ay benimde ara ara sol tarafıma ağrı giriyo normal demekki.. özellikle sabahları
referans değerleri çok değişken zaten canım... iki rakamda normal değerler arasında çoğul gebelik olabilir mi acaba diye geldi benim aklıma da doktor muyeneni oldun mu ben henüz gitmedim kadın doğumcuma haftaya gitmeyi düşünüyorum seninki büyümüş maaşallah
normalmıs canımmmm oyle yazıyor kıtapta
denemedım onu hıc esıme dıyım bakım aksama
benmde sol agrıyor canm agrıması normalmıs rahım buyudugu ıcınnnn agrırmıs zatenn
Kizlar ben cok tatli seven biriydim son bir haftadır agzima tatli bir sey koyamıyorum ,tatlıdan midem bulaniyor canim hep eksi seyler istiyor , hayatta turşu yemedim bir turşu düşkünü oldum sormayın , hep turşu yemek istiyorum :))))
bende cumartesi kalp atışı için doktora gideceğim.
inşallah kalp atışlarınıda duymakda nasip olur.şuana kadar hiç bir sıkıntım olmadı.mide bulantısı ,aşerme bunlar bende hiç olmadı.normalmi anormalmi bende bilmiyorum :44:
bende cumartesi kalp atışı için doktora gideceğim.
inşallah kalp atışlarınıda duymakda nasip olur.şuana kadar hiç bir sıkıntım olmadı.mide bulantısı ,aşerme bunlar bende hiç olmadı.normalmi anormalmi bende bilmiyorum :44:
ne güzel canım demek ki herşey yolunda kese görünmüş hayırlısıyla kalp atışlarını da duyarsın umarım peki ultrason muayen karından mıydı?canim bu degerde doktora gittigimde 5+6 gunluksun dedi o gun tek kese gordu 22-mart tekrar cagirdi kalp atisi icin son sat tarihinle gebelik haftasi tutuyor dedi iste o kadar canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?