astım normal doğumu etkiler mi? bilginiz var mı acaba? Daha hamileliğin başındayım, çok tıkanmaya başladım. Hamilelikten önce böyle değildim ben :26: artık konuşurken bile nefesim yetmiyor.
Nesli dr kontrolun nasil gecti canim?
Nehar ve tum kizlar herkese iyi geceler,ohhh yarin tatil.
Su an sut icmek ve icmemek arasinda cebellesiyorum.hic icmedim de daha...tamam karar verdim icip uyuycam,gecenin bi yarisi wc yollarina duserim yine.
Bebislerrr hepinizi opuyorum,bebisimin size selami varhaydi bebisler uykuya
maşallah kuzum sanaçok haklısın bunları konuşmak için erken. Ben inanılmaz normal doğum istiyorum cesaretim var ama dediğin gibi kesip biçme yok cinsel hayata olumsuzluğu felan çok üzüyo beni ve rica ettim, istediğimiz bişeyi başkasının isteklerini kötüleyerek olumlu hale getirmeye çalışmak çok yanlış
asyacım hiç bi bilgim yok kuzummm
çatır çatır normal doğurdum hiç bişeyimide etkilemedi valla zaten kanama bitene kadar dikişlerde geçiyor ve herşey kaldığı yerden devam tam gazzzzzzherkes istediğini yapmakta özgürdür cesaret meselesi olsa gerek
Kizlar arabadan hemen yaziyorum, bebek masallah cok iyiydi. Kipirdayip duruyordu :) cok uzun bakmadi pztesi ikili test var diye. Kipirdamasini gorunce ilk defa bu kadar anne hissettim kendimi 
kuzum benim de bazen acayip gazım oluyo ve karnım kocaman oluyo.öyle zamanlarda biri sorunca 5 aylık diyorum. sen de öyle de
yaa sorma canım kk da gebelikte astımla ilgili olan topiklerde pek bişey yazmıyor, kalmış öyleceinhaler de kullandım ama hala nefes almakta zorlanıyorum. ben dahiliye doktoruna da görüneyim en iyisi... daha 14. haftadayım nefes alamıyorum
canım ben evleneli daha 5 ay olmadı aman maazallah taşlarlar jsdanfajkdslnfasnf
Kizlar arabadan hemen yaziyorum, bebek masallah cok iyiydi. Kipirdayip duruyordu :) cok uzun bakmadi pztesi ikili test var diye. Kipirdamasini gorunce ilk defa bu kadar anne hissettim kendimi 
Cok sevindim canim yaa , hadi gözünuz aydin , tebrik ederim ..Kizlar arabadan hemen yaziyorum, bebek masallah cok iyiydi. Kipirdayip duruyordu :) cok uzun bakmadi pztesi ikili test var diye. Kipirdamasini gorunce ilk defa bu kadar anne hissettim kendimi 
Bende merak ediyorum , insallah iyi haberlerle gelir oda ..gace mavisini merak ettim oıda gidicekti yazmamış neyaptı acaba:26::26:
canımmm bak ben de öyleyim. bu ara aldığım nefes yetmiyo.gebelik haftamda da yazıyodu bu haftalarda bu durum normalmiş.doktorum da öyle dedi aldığın nefes yetmez dedi.çünkü bebişler bizim kanımızın 5te 2sini alıyomuş. bi danış bakalım
Kızlar ii aksamlar merak etmeyin diye yazıyorum...bugun sabahtan beri bir felaket sabah yaglı yedim üstüne demir hapı şişede kan gibi çok zor içtim butun gun kustum bel agrısı baş agrısı ve ishal olmuşum agzıma anca patates ve kuru galete yedim çok fena bir gündü eve şimdi çıktım annemden ölüyorum sandım çok agladım ruh gibiyimallah migdesi bulananlara yardım etsin rabbim dagına göre kar verio mıgde bulantısından korktugum kadar hiç bişeyden korkmuyorum inş bidaha yasamam demir ilaçını içmiycem çok berbat bugun bebegimi besleyemedim çok uzuldum (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?