2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
astım normal doğumu etkiler mi? bilginiz var mı acaba? Daha hamileliğin başındayım, çok tıkanmaya başladım. Hamilelikten önce böyle değildim ben :26: artık konuşurken bile nefesim yetmiyor.

Kızlar yukardaki yazıma bir yorum olmayınca biraz araştırayım dedim. Bakın araştırırken de ne öğrendim??? :126:

''Avustralya’da yapılan yeni bir araştırma ise çok ilginç sonuçlar verdi. Kız çocuğu doğuracak astımlı annelerin gebeliklerinde astım belirtilerinin şiddetlendiği, oğlan çocuğuna hamile olanların ise semptomsuz bir gebelik geçirdikleri saptandı.
Araştırmaya göre, erkek bebek doğuracak astımlı kadınların üçte ikisi rahat bir gebelik geçirirken, kız annesi olacak gebelerin 18. haftada %61′ inin, 30. haftada ise sadece %28′ inin astım belirtileri göstermedikleri ve bu anne adaylarının daha fazla sprey kortizon kullanmak zorunda kaldıkları belirlendi.

Araştırmayı yapan uzmanlar, bu farklılığın nedenini henüz tam olarak bilmemekle beraber, dişi cinsiyete sahip bebek tarafından yapılan bir Maddenin annenin astımını kötüleştirebileceği üzerinde duruyorlar.

Her ne olursa olsun, oğlan çocuk doğuracak olan astımlı hanımları rahat bir gebelik beklediğini söyleyebiliriz.''

Bu kızım olacak mı demek şimdi???

Son düzenleme:
Nesli dr kontrolun nasil gecti canim?
Nehar ve tum kizlar herkese iyi geceler,ohhh yarin tatil.
Su an sut icmek ve icmemek arasinda cebellesiyorum.hic icmedim de daha...tamam karar verdim icip uyuycam,gecenin bi yarisi wc yollarina duserim yine.
Bebislerrr hepinizi opuyorum,bebisimin size selami var haydi bebisler uykuya

iyi geceler canımcımmmm hatırlattın ben de içeyim bariii soğuk içiyorum artık daha iyi gidiyo

çatır çatır normal doğurdum hiç bişeyimide etkilemedi valla zaten kanama bitene kadar dikişlerde geçiyor ve herşey kaldığı yerden devam tam gazzzzzzherkes istediğini yapmakta özgürdür cesaret meselesi olsa gerek

Kizlar arabadan hemen yaziyorum, bebek masallah cok iyiydi. Kipirdayip duruyordu :) cok uzun bakmadi pztesi ikili test var diye. Kipirdamasini gorunce ilk defa bu kadar anne hissettim kendimi 💚

asyacım hiç bi bilgim yok kuzummm

yaa sorma canım kk da gebelikte astımla ilgili olan topiklerde pek bişey yazmıyor, kalmış öylece inhaler de kullandım ama hala nefes almakta zorlanıyorum. ben dahiliye doktoruna da görüneyim en iyisi... daha 14. haftadayım nefes alamıyorum

oohhh maşallaaaaahhh ben de çok cesaretliyim normale inşAllah bir avazda kurtuluruz.

canımmm bak ben de öyleyim. bu ara aldığım nefes yetmiyo.gebelik haftamda da yazıyodu bu haftalarda bu durum normalmiş.doktorum da öyle dedi aldığın nefes yetmez dedi.çünkü bebişler bizim kanımızın 5te 2sini alıyomuş. bi danış bakalım

Kizlar arabadan hemen yaziyorum, bebek masallah cok iyiydi. Kipirdayip duruyordu :) cok uzun bakmadi pztesi ikili test var diye. Kipirdamasini gorunce ilk defa bu kadar anne hissettim kendimi 

Canım hayırlı olsun.Test sonuçlarınızda güzel olur inşallah.

Kızlar iyi geceler hepinize.
Gece gece kaynatıyor musunuz bakalım.

Merhaba kızlar sohbetleriniz çok güzel Maşallah
bende aralık annesi olucam inşallah..
Ama burdaki yazıları okuyup arkadan geliyorum benim için çok iyi yaşayacaklarımı okuyorum
Kızlar Maltepe'de tavsiye edebeliceğiniz dr varmı İstanbul dr suz kaldım kimseyi beğenemedim

Kizlar arabadan hemen yaziyorum, bebek masallah cok iyiydi. Kipirdayip duruyordu :) cok uzun bakmadi pztesi ikili test var diye. Kipirdamasini gorunce ilk defa bu kadar anne hissettim kendimi 
Cok sevindim canim yaa , hadi gözünuz aydin , tebrik ederim ..
Insallahpazarteside hersey yolunda gider...
gace mavisini merak ettim oıda gidicekti yazmamış neyaptı acaba:26::26:
Bende merak ediyorum , insallah iyi haberlerle gelir oda ..

Mariposa tebrik ederim canim ... Insan doyamiyor keske 24 saat izlesek bebeklerimizi :)

Kızlar ii aksamlar merak etmeyin diye yazıyorum...bugun sabahtan beri bir felaket sabah yaglı yedim üstüne demir hapı şişede kan gibi çok zor içtim butun gun kustum bel agrısı baş agrısı ve ishal olmuşum agzıma anca patates ve kuru galete yedim çok fena bir gündü eve şimdi çıktım annemden ölüyorum sandım çok agladım ruh gibiyim allah migdesi bulananlara yardım etsin rabbim dagına göre kar verio mıgde bulantısından korktugum kadar hiç bişeyden korkmuyorum inş bidaha yasamam demir ilaçını içmiycem çok berbat bugun bebegimi besleyemedim çok uzuldum(

3-6 ay arası nefes darlığı normalmiş, birde üstüne astım olunca kötü. Doktoruma inhaler kullanabilir miyim astımım var demiştim , dahilyeye de görünmem takipte olman lazım demişti.
O zaman çok daralma olmuyordu gitmedim açıkçası ama p.tesi gideceğim. bakalım kullanmam gereken bir ilaç var mı? Astım olduğumu bilmediğim zamanda bir kriz geçirmiştim, Allah kimseyi öyle nefessiz bırakmasın. şimdi bebeğimle aynı şeyi yaşamak istemiyorum benim nefessiz kalmam onun nefessiz kalması demek Allah korusun...

Filiz neredesin kiz ??

Asyaren canim astimla ilgili hicbir bilgim yok malesef ...

canım o sıvı olanların tadı kötüymüş, doktordan hap vermesini istesen? o da zor içilmesi ama ben alıştım artık içiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…