2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
filiz dışarı atması tabiki iyi bişe benim doktorum da öyle dedi. Yani işte benimki ne kuruyo ne de dışarı atıyo kafayı yicem artık

6. Ayı doldurayım bende allahın izniyle başlarım yavaş yavaş yazın işimiz yok evdeyiz eşimle okullar tatile girsin önce odasını boyuaz yavrumun
gel de böyle adamları bağrına basma işte maşallahh
bizimkiler bizden sömürmesin de hiç bişey de almayıversinler

Eşimin ailesinde kız çocukları çok değerli bende de kız geliyor ya artık ne yaparlar bilmiyorum :)) kayınvalidem çok çekmiş hala daha çekiyor kayınvalidesinden o yüzden yemini varmış gelinimle ana kız olucam diye saolsun görümcemden ayırt emezler beni şanslıyım sanırım bu konuda

filiz dışarı atması tabiki iyi bişe benim doktorum da öyle dedi. Yani işte benimki ne kuruyo ne de dışarı atıyo kafayı yicem artık

aman atmasın ıcerde emılıyormus o canım yaa ole olsun daha ıyı pskolojı dAYAnmıyor artık eşim dr dedı 2 dk 1 wc yakalıyorum artık ıycene kafayı yedı dioo devamlı kntrol edıyor falan dedi dr aaaaaaa yapma ole dıo napım be adam gelmesın oda dıcektım ama neyse dedim benım azalmıs ama sen cok az alıosun progestanı ve ben 2 sefr ıgne oldum kanama alanın bıde senın coktu ole demıstın .benım azdı ama dısarı cok verdı suan kahverengılerım az az gelıyor ..

slm anneler nasılsınız? ben bısı merak ettım yaa acaba bebeklerinin cinsiyetlerini öğrenen oldumu? bizim 12 + 4 te gorunmedı benim gibi merak edenler vardır elbet. öğenenler ne zaman öğrendiniz?

bilmiyorum bi sorcam cuma günü arttırıyomu iğne mi diyo napcaksa yapsın artık

slm anneler nasılsınız? ben bısı merak ettım yaa acaba bebeklerinin cinsiyetlerini öğrenen oldumu? bizim 12 + 4 te gorunmedı benim gibi merak edenler vardır elbet. öğenenler ne zaman öğrendiniz?

11+5 te kız olduğunu öğrendim canım

13+4 de kız olduğunu öğrendim:)
kızlar bebekli bi film önerilmişti bi ara o filmin adı neydiiiiii aciiiiiiiiiiillll

Aramızda bebek var filmin adı canım yalnız izleyin mutlaka iyi seyirler

ayy kızlar hepinize teşekkür ederim.üstümüzde bir uğursuzluk mu var nedir,bugün de babam düştü merdivenlerden,koskoca adam boylu boyunca belinin üstüne düşmüş ayağı ksymış terlikten de öyle düşmüş.ama var ya öyle fena oldum ki;ağla ağla işim bitti.babamı bıraktı annem benimle ilgilenmek zorunda kaldı.babacımı hiç öyle görmemiştim iki büklüm zor kaldırdılar ayağa kalkamadı cancağızım.bebeğe bir şey olduysa işte o anda olmuştur allah korusun ama öyle hissettim sanki,pazartesi belki giderim dr a.büyük allahım beterinden korusun inşallah.

kurtlukiraz canım çok çok geçmiş olsun. Hakikaten de üst üste gelmiş. Nazar değmiştir.Bol bol oku canım

Ben Odada Kalmasini Hic Istemiyorum Cok Korkuyorum sonra Ayiramam Diye Birde Esimle Hep Aramizda Bi Engel gibi Olmasindan Korkuyorum

Korkma canım bebeğin kocanla aranda engel olmaz aksine ona her baktığınızda kendinizi bir bütün hissedeceksiniz. İlk zamanlar emzirme ve uyanma sıklığı çok olacağından her seferinde odaya gitmek yorucu olur diye düşündüm. Belki de yanlış düşünmüşümdür henüz tecrübesizim. Zamanla doğruları öğreniriz elbet.

aaaa gerçekten mi??? sen böyle deyince googledan baktım şaştım kaldım. Görmemiş olunca... Ben kırmızı mevye çok severim. Aslında ben kırmızı rengin hastasıyım... iştah açıcı bir görüntüsü var ama sizin köye yolum düşerse kesin yicem! (siz köy nere bacım? )

kızlar bebekli bi film önerilmişti bi ara o filmin adı neydiiiiii aciiiiiiiiiiillll

Nehar canım ben önermiştim, aramızda bebek var diye ama herkeste aynı etki yaratmıyormuş. Ben çok duygulanmıştım ve bana annelik duygusunu hissettirmişti ama bazı anneler filmden biraz etkilenmişti. Yani hamilelikte yaşanan sorunları da anlatıyor doğal olarak. bilgin olsun, etkileyecekse izleme tatlım. üzülürüm sonra önerdim de izlediniz diye.

Son düzenleme:

canim oglunun mesajini okumustum telefondan yazamamistim, cok uzuldum gercekten, gecmis olsun hem ogluna hem babacigina. bir kursun falan mi dokturseniz ailecek...bebise bir sey olmaz annesi sen hic merak etme.

12+5 te öğrendik erkek olduğunu tabiki biraz erken ama bakılan hastane iyi bir usg cihazı ve işin ehli uzman bir dr olunca söylüyorlar..

Gunaydin taze anne adaylari
Kurtlukiraz cok gecmis olsun canim, bence bi okutun kendinizi Allah nazardan korusun diye.

Kizlar ben 10+4 deyim. Bulantilarim bitti sayilir yokgibi yani masallah:nazar acaba normalmidir, sizinki nezaman bitti yada azaldi?

Son düzenleme:
Guzel anneler sirin bebekler hepinize gunaydin iyi pazarlar ..
Bir pazarda 12 ye kadar uyumadi ne cok isterdim :)) oglusum sagolsun 7 gibi ayaktayim ama :)

Kurtlukiraz canim hem oglusuna hemde babana cok gecmis olsun .. Insallah her ikiside daha iyidir simdi..
Bebegine birsey olmamistir korkma.

Graphicdesigner bunyeden bunyeye degisiyor bu , ama artik azalmalati normal deniyor . Bende 11+4 um benimkilerde gecti .. Cok nadir ogurme oluyor artik.. Icin ferah tut o yonden .. Tadini cikar ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…