6. Ayı doldurayım bende allahın izniyle başlarım yavaş yavaş yazın işimiz yok evdeyiz eşimle okullar tatile girsin önce odasını boyuaz yavrumunBurcucum Cok Sukur Benimde Oyle esim Tek Cocuk Oyuzden Ustumuze Titriyorlar Bi Dedigimiz Iki Olmuyo bebisimiz Sansli Olacak. Ben Bu Hafta Ikea Ve Maskoya Gidip Yakindan Bakicam neler Varmis Neler Yokmus Iyice Karnim Buyumeden Odayi kurmak Istiyorum Yoksa Zor Olur O Halde Gez Gez Cok Yorulurum Allah Vermesin Erken Dogum Olursada Yetistiremezsem Uzulurum. Hem Cok Hevesliyim Alip Alip Icine koymak Istiyorum Esyalarini Bebisimin
gel de böyle adamları bağrına basma iştemaşallahh
bizimkiler bizden sömürmesin de hiç bişey de almayıversinler
filiz dışarı atması tabiki iyi bişe benim doktorum da öyle dedi. Yani işte benimki ne kuruyo ne de dışarı atıyo kafayı yicem artık
erkeeekkk demek isterdim inşallah bişeyler derim en kısa zamandaKızlar sayfamızın en başındaki "Bebeğimizin cinsiyeti" anketimizi oylamayı unutmayın!!!
erkek bacı erkek inandır artık kendine i,kinciye sıkı hazırlanırsınKızlar yorumlarınızı bekliyorum sizce benim miniğim kız mı erkek mi
bilmiyorum bi sorcam cuma günü arttırıyomu iğne mi diyo napcaksa yapsın artıkaman atmasın ıcerde emılıyormus o canım yaa ole olsun daha ıyı pskolojı dAYAnmıyor artık eşim dr dedı 2 dk 1 wc yakalıyorum artık ıycene kafayı yedı dioo devamlı kntrol edıyor falan dedi dr aaaaaaayapma ole dıo napım be adam gelmesın oda dıcektım ama neyse dedim benım azalmıs ama sen cok az alıosun progestanı ve ben 2 sefr ıgne oldum kanama alanın bıde senın coktu ole demıstın .benım azdı ama dısarı cok verdı suan kahverengılerım az az gelıyor ..
slm anneler nasılsınız? ben bısı merak ettım yaa acaba bebeklerinin cinsiyetlerini öğrenen oldumu? bizim 12 + 4 te gorunmedı benim gibi merak edenler vardır elbet. öğenenler ne zaman öğrendiniz?
13+4 de kız olduğunu öğrendim:)slm anneler nasılsınız? ben bısı merak ettım yaa acaba bebeklerinin cinsiyetlerini öğrenen oldumu? bizim 12 + 4 te gorunmedı benim gibi merak edenler vardır elbet. öğenenler ne zaman öğrendiniz?
kızlar bebekli bi film önerilmişti bi ara o filmin adı neydiiiiii aciiiiiiiiiiillll
Kızlar ya bu elevit ve magnesium u tok karnına mı içiyosunuz tadları nasıl??
kızlar bebekli bi film önerilmişti bi ara o filmin adı neydiiiiii aciiiiiiiiiiillll
Ben Odada Kalmasini Hic Istemiyorum Cok Korkuyorum sonra Ayiramam Diye Birde Esimle Hep Aramizda Bi Engel gibi Olmasindan Korkuyorum
evet benım maalesef dısarı attım ama memorıaldekı dr dısarı atman dAHA ii dedi ama ben ıstemıyorum atmak pskolojım bozuldu .neyse suan azalmıs artık ayaklandım az az..
aman koyma he canım .
benım eşim mobılyacı canım o getırcek odayı ama 1 yasına kadar oda yapmayı dusunmuyorum.
tahmın ettım meyvayı bende severımmmmmmm bızım koyde sarısıda olur bılıomusun
,ii canım cok sukurr umarım bebegımde ıyıdır valla cok kustum dun ılk defa ılacıda bıraktm .daha iim sımdı
ben yedım tahmın ettıgım seyseama ıgrenc hıc tadı yok
ayy kızlar hepinize teşekkür ederim.üstümüzde bir uğursuzluk mu var nedir,bugün de babam düştü merdivenlerden,koskoca adam boylu boyunca belinin üstüne düşmüş ayağı ksymış terlikten de öyle düşmüş.ama var ya öyle fena oldum ki;ağla ağla işim bitti.babamı bıraktı annem benimle ilgilenmek zorunda kaldı.babacımı hiç öyle görmemiştim iki büklüm zor kaldırdılar ayağa kalkamadı cancağızım.bebeğe bir şey olduysa işte o anda olmuştur allah korusun ama öyle hissettim sanki,pazartesi belki giderim dr a.büyük allahım beterinden korusun inşallah.
slm anneler nasılsınız? ben bısı merak ettım yaa acaba bebeklerinin cinsiyetlerini öğrenen oldumu? bizim 12 + 4 te gorunmedı benim gibi merak edenler vardır elbet. öğenenler ne zaman öğrendiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?