bende cumartesi kalp atışı için doktora gideceğim.
inşallah kalp atışlarınıda duymakda nasip olur.şuana kadar hiç bir sıkıntım olmadı.mide bulantısı ,aşerme bunlar bende hiç olmadı.normalmi anormalmi bende bilmiyorum :44:
merhaba hanımlar bende şimdi tahlil sonucumu aldım 3526 çıktı 9 günlük gecikmem vardı... umarım keseyide görürüz Allah hepimize sağlıklı bi hamilelik kolay doğumlar, hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin...
ne güzel canım demek ki herşey yolunda kese görünmüş hayırlısıyla kalp atışlarını da duyarsın umarım peki ultrason muayen karından mıydı?
canım benim teşekkür ediyorum Rabbim en kısa zamanda sanada bütün isteyenlerede nasip etsin nasıl umutsuzdum biliyosun bi sürü sorun çıkmıştı ama Allah c.c ol dediyse bi anda oluveriyor umarım en kısa zamanda bütün arkadaşlar için ayrı ayrı seviniriz yürekten diliyorumminik gelincik buldum seni çook sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hayırlı olsun
karindan bakti canim hemen gordu zaten :) baya buyumustu kesem:)
ıns guzel haberlerle gel canımmm
benımde bulanmıyor hıcc
kımısı dıyor yok saglıklı gebelerde bulanır ama doktorum alakası yok sadece bunyeyle alakalı dıyor .. hormon artıslarıyla alakalı bulantılar dedi
önümüzdeki hafta bende gidicem tatlım umarım bende görebilirim bebişimin keseciğini... aksi bişey çıkar mı acaba diye geliyo bazen aklıma ama Allahın dediği olur tabiki umarım Allah tamamınada erdirir bütün hamişlerimizin gebeliğini
benimde midem bulanmıyo canım bişey istemiyo tatlım her gebelik farklı belirtiler veriyor galiba sadece halsizim göğüslerim hassas arada sırada da belime ve karnıma hafif ağrılar geliyor bugün ebe hanıma sordum normal dedi
7. hafta icinde olup istahsizlik ve bulantisi olmayanlar ne guzel.. yok mu benim gibi istahsiz olan? bunun sonu bulanti kusma mi ondan korkuyorum
canım bende bazen 2 hafta ertelesem mi diyorum ama keseyide görmek güzel bişey olsa gerekinsallah gorurusun canim hatta birazdaha gec gidip kalp atislarinida gorebilirsin yoksa zaman hic gecmiyorr
korkma canım o ağrılar doğuma kadar gelirmiş içerde o kadar çok değişiklik oluyor ki şiddetli olmadığı ve kanama eşlik etmediği takdirde normal kese için yamuk mu dediler o nasıl olur acaba? aklına kötü şeyler getirme tatlım insanın bi doğumu bide ölümü değişmez bende tedirgin oluyorum bazen bide hemen olmadı bebeğimiz pko var ama kaderden ötesi yok biz elimizden geleni yapalım bakalım Allah büyükevet bel ve karın ağrısı çok sık yaşıyorum.o ağrılar çok korkutuyor zaten.
birde kesem yamukmuş.hemen aklıma kötü şeyler geliyor
inşallah canımm.
onu bende duydum sağlıklı gebeler bütün belirtileri yaşarmış ne kadar doğru bilemiyorum :44:
çok fazla giriş yapamıyorum.senin lekelenmen olmuş filizcim.şimdi nasılsın?
progestan ve şeker ilacı kullanıyomusun ?
canım bende bazen 2 hafta ertelesem mi diyorum ama keseyide görmek güzel bişey olsa gerek
korkma canım o ağrılar doğuma kadar gelirmiş içerde o kadar çok değişiklik oluyor ki şiddetli olmadığı ve kanama eşlik etmediği takdirde normal kese için yamuk mu dediler o nasıl olur acaba? aklına kötü şeyler getirme tatlım insanın bi doğumu bide ölümü değişmez bende tedirgin oluyorum bazen bide hemen olmadı bebeğimiz pko var ama kaderden ötesi yok biz elimizden geleni yapalım bakalım Allah büyük
evet canım adetimi bekliyodum klomene başlayacaktım bu ay hatta gecikince bi sürü üzüldüm meğer bebiş gelmiş oturmuş şoktayım hala... ya senin tatlım?OYYYYYYYY PKOCANIMSENDEDEMI VAR YAAAAA
BENDEDE VAR CNM SENIN NROMALMI OLDU PEKI?
canım bende bazen 2 hafta ertelesem mi diyorum ama keseyide görmek güzel bişey olsa gerek
korkma canım o ağrılar doğuma kadar gelirmiş içerde o kadar çok değişiklik oluyor ki şiddetli olmadığı ve kanama eşlik etmediği takdirde normal kese için yamuk mu dediler o nasıl olur acaba? aklına kötü şeyler getirme tatlım insanın bi doğumu bide ölümü değişmez bende tedirgin oluyorum bazen bide hemen olmadı bebeğimiz pko var ama kaderden ötesi yok biz elimizden geleni yapalım bakalım Allah büyük
cANIM GLIFOR 1000 MG ICIYORUM GUNDE 1 TANE
FOLIKASIT CORASPRIN CRIONE JEL KULLANIYORUM PROGESTAN ICERIKLI ODA.
BIDE B12 ALIYORUM:)) SIMDILIK
KALP ATISINA KADAR DEVAM DEDI DOKTR GENELDE PKOLULAR ALIYOR BILIYORSUN
YAA BENDE OLE DUYDUM AMA NEBILIYIM CNM VEREN RABBIM
BIDE BEN MIGDE BULANTISINDAN COK KORKUYORUM ACAYIP FOBIM VAR YANI HAST.OLUYORUM
ACAYIP KORKUYORUM KUSMAKTAN ÖLUCEM SANIYORUM
RABBIM O YUZDEN VERMIYOR BENCECOK DUA ETTIM BULANMASIN DIYE
[sıze=2]evet canım adetimi bekliyodum klomene başlayacaktım bu ay hatta gecikince bi sürü üzüldüm meğer bebiş gelmiş oturmuş şoktayım hala... Ya senin tatlım?[/sıze]
sen baya ilaç içiyormuşsun filiz.gebelik tahlilleri sonucumu başladın yoksa doktor direktmi verdi ?
Benim tahlillerim normal o yüzden sadece folik asit, glifor , progestan kullanıyorum.
Kusmaktan bende nefret ediyorum boğulcak gibi oluyorum.rabbim bizden yana sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?