zor bi hastalık canım Allah herkese yardım etsin gerçekten bende şanslı hissediyorum kendimi yalnız ben glifor falanda kullanmıyorum insülin direncine önümüzdeki ay bakılcaktı tabi hamile kalacağım hiç hesapta yoktu doktoruma gidince söylesem mi ki?ben tam 2 bucuk sene bekledımmmmmmmmm
4 klomen tedavısı 1 ıgne tedavısı ve son asılamada hamıle kaldım sukur olsun
tüp denıycektım yoksa
senın cok ıyı ya ne guzel bekletmemıs valla
pkolularda 5 sene 9 sene bekleyen arklarım var
filiz 86 lekelerin ne durumda ??
Benim sabah cok az oldu genee sonra gormedim daha senin nasil? Sen jel kullaniyorsun bana da ilac verdi/
zor bi hastalık canım allah herkese yardım etsin gerçekten bende şanslı hissediyorum kendimi yalnız ben glifor falanda kullanmıyorum insülin direncine önümüzdeki ay bakılcaktı tabi hamile kalacağım hiç hesapta yoktu doktoruma gidince söylesem mi ki?
canım ben zayıf değilim 63 kiloyum boyda 1.65 ama doktorum bişey demedi kilo alma dedi sadece zaten bikaç senedirde aynı kilodayım ne yapsam ki :18:kılon nasıl kı canım zaten pko = ınsılun dırencı demek
kılon azsa almana gerek yok benımde doktor basta vermedı zayıfsın dıye
yavrum kaynanam bizi sevmez
eltimle beni cok iyi anlastigimiz icin
kizlarinin cocuklarini sever
bizimkilere igne dahi almadi
O nedenle diyorum kuduracak diye
iki elti anlasmislar cocuk yaptilar diyecek
canım ben zayıf değilim 63 kiloyum boyda 1.65 ama doktorum bişey demedi kilo alma dedi sadece zaten bikaç senedirde aynı kilodayım ne yapsam ki :18:
glıforu 4 aydır ıcıyordum folıkasıtıde 3 aydır canım
hepsıne devam et dedı doktor ekstra asılama zamanı b12 ve corasprın verdı corasprın kan sulandırıcı pıhtılasma olmasın dıye alıyorum kuzummm
benım asılamanın 12 gununde 34 cıktı degerım sonra 112.75 bıdahada yaptrmadm 3 katladı ıkız olabılır dedı doktor ama suan 1 kese gozuktu bazen saklanabılıomus salı gunu nasıpse gıdıcemm
anladım canım hayırlısı bakalım Allaha emanet artık yinede bi sorarım doktoruma ne diyecek gereksizse de kullanmam sen daha zayıf olduğun halde gerekli bulmuşlar canım ama tedbir olarak mı devam ettiriyorlar acabaBNMDE 1.68 62 KILOM bsver alma cnm cokta onemlı deıl zatennn bazı doktorlar vermıo bıle bazılarıda ılerde seker cıkmasın dıye basta ıcırıyor
hatta hapı 9 ay ıcen bıle var canmmm
kızlar bu arada bi sorum olacak size. benim kendi dr la randevum 3 nisanda. idareten gittiğim dr bu ayın 19 için gel keseyi bakalım demişti ama kan testini yaptırdığım gün yarından için gel bakalım ben 19 unda izine çıkcam dedi... ben bugün 5+3 günlüğüm, biraz da kilom var, gözükmeyebilir diyo çevremdikiler... asıl randevum da dediğim gibi 3 nisanda beklesemmi diyorum o günü. günü benden daha ileri olan arkadaşlar keselerinizi ne zaman görmüştünüz. bu arada 3 nisanda 8. haftamın içinde olacağım Allah ın izniyle
yarın APTT tahlili yaptırcam (kan pıhtılaşmasıyla ilgili ) onun sonucuna göre bende coraspirine başlayabilirim.
bende femara + çatlatma iğnesi kullandım. iğnenin 13.günü evde test yaptım silik çıktı. hemen kan verdim 125.50 çıktı.laborant ikiz olabilir dedi.2.kez yaptırdım 4 gün sonra 1.200 çıktı. 2 gün sonra yine yaptırdım 3.050 çıktı dahada yaptırmadım.düzenli artıyor çok şükür.
benim ultrasonda tek kese görünüyor.ama tek yumurta ikizlerinde ikiz olduğu kalp atışı sırasında belli olurmuş doktor öyle dedi bakalım cumartesi öğrencem.
Kızlar yaa hiç isim düşünüyor musunuz ? Cinsiyete çok var ama ben yinede isim konusunda çok heyecanlıyım
kudursun beter olsun Allah nazarından da saklasınbenimki de kudurmuştur kesin belli etmiyor ama
Kızlar yaa hiç isim düşünüyor musunuz ? Cinsiyete çok var ama ben yinede isim konusunda çok heyecanlıyım
hehehe evet yaa hıc dusunmedım daha ama erkek olursa bellii:)) soyadımızla uyumlu
anladım canım hayırlısı bakalım Allaha emanet artık yinede bi sorarım doktoruma ne diyecek gereksizse de kullanmam sen daha zayıf olduğun halde gerekli bulmuşlar canım ama tedbir olarak mı devam ettiriyorlar acaba
:) ne güzel karar vermişsimiz ne peki ?
Benimde esiminde ilk evliliğimizden oğlu var , ikimizde cok kiz istiyoruz , saglikli olsun fark etmez ama icimiz kiz istiyor ve ismi hazir ALYA , gökyüzünün endüstri katı demek
çagan dusunuyoruz canım soyadımızla cok yakın agzımz alıstı bıle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?