2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
kan için 15 gün beklemene gerek yok ki. tam regl tarihinde bile çıkıyor beta hcg oranında. bence biran önce yaptır öğren rahatla... İstiyorsan hayırlısıyla olur inşallah :)

Tek çocukla kalıcam diyodum. Oğluma kıskançlık krizleri yaşatamam diyodum ama hem oğlum istiyo hem artık bende istiyorum bakalım. Eşimlede sorunluyuz o yüzden cesaretimde yok

kızlar nasılsınız bugun yemek yapıcam ben uzun sureden sonra..
Bırazda evı toplarım usten yeter bugunluk

ewet canım ılk 3 ay hızlı buyuyebılyormus doktor bana bu donemde cok buyumezse şayet cok korkulcak bısey yok dedı

Günaydın kızlar bu myom meselesı. Benm de aklıma takılıyor son kontrolde doktor myom olabilir dedi ama emin değilmiş kasılmalardan kaynıklı olabilir dedi yani hiçbir şey anlamadım hamile kalmdan 2 ay önce kontrolde hiçbir şey yoktu şimdi nerden çıktı anlamdım

biz geldikkkkkk anaaammm titpini yediğiiimmmmmmmm şekline şemaline kurban olduğum kocaman olmuş 61.8mm oluş eller ayaklar bi büzüşüyo bi açılıyo hele bi ara ayaklarını kastı uzattı böyle ne tatlıydı kalbini duyguk güm güm güm güm güm başladım ağlamaya evirdik çevirdik bi ara totosunu döndü eşşek sıpası burnumuz ve ensemiz normal dedi drumuz değerleri güzel kanımızı verdik cinsiyeti sordukkk daha erken ama erkek gibi dedi kesin sonucu drunuz söyler dedi Allahım sana şükürler olsunnnnn nasıl güzel bi duygu

hadı gozun aydın canım sımdi sonucları beklemek daha zor ben gun sayıyorum
inşallah guzel cıkar sonuclarımızda canım

hadı gozun aydın canım sımdi sonucları beklemek daha zor ben gun sayıyorum
inşallah guzel cıkar sonuclarımızda canım

aminn bitanemmm sonuçları perşembe günü alıcaz drumuza randevumuzda perşembe akşamı zaten artık bu randevudan sonra yine 1 ay sonra gel der geçmiyo ki öyle olunca günlerrr

Merhaba kızlar;

Benim için büyük gün yarın ikili testini mi yaptıracağım hiç gelmeyecek sandım :) ama tabi dayanamadım geçen hafta gittim gördüm bebişimi 10+4 olması gerekirken 11+1 çıktı böyle birşey oluyor mu çok kafama takıldı? İnş. yarın sorunsuz sağlıkla geçer bide cinsiyetini söyler :)

aminn bitanemmm sonuçları perşembe günü alıcaz drumuza randevumuzda perşembe akşamı zaten artık bu randevudan sonra yine 1 ay sonra gel der geçmiyo ki öyle olunca günlerrr

gözün aydın, aynı haftadayız senle, ben de cuma gitmiştim, bana cinsiyet tahmini yapmadı ama :) dr 1 ay sonra gelmemi istiyodu ama ben 1 ay çok deyince 3 hafta sonra gel dedi, pazarlıkla anca 1 hafta indirdim

canım çok normal kafana takılıcak birşey yok bebişin sağlıklı

gözün aydın, aynı haftadayız senle, ben de cuma gitmiştim, bana cinsiyet tahmini yapmadı ama :) dr 1 ay sonra gelmemi istiyodu ama ben 1 ay çok deyince 3 hafta sonra gel dedi, pazarlıkla anca 1 hafta indirdim

canımm sağol benimde kendi drum yorum yapmamıştı biz bugün ikili test için radyolojiye gittik ordaki dr bi tahmin verdi kendi drum muhtemelen 1 ay sonra dicek bende snein yöntemi kullanıp 3 hafta sonraya istiyim randevuyu dayanılmıyo o kadar uzun süre

selam hatunlar bende kasım annesi olucam inşallah 10 gün önce kanamam oldu dr takişp etti durdu dün gene tekrarladı bugün durdu çoktandır takipteydim sizi artık aranızda olmak istiyorum

GALATASARAY lı arkadaşları tebrik ediyorum şampiyonluğumuzdan dolayı

Şampiyonluk Yakın Meşaleleri Yakın.....

Sanırım belli ettim Galatasaraylı olduğumu :))

Ben de tebrik ediyorum, bu arada kocama diyodum ben daha fanatik çıktım , taksime gittik kutlamalar için çok kalabalık ve eğlenceliydi :) ablam şok oldu gittiğime ne işin var onca kalabalığın arasında diyo inanamadı kız :)

benimde kollarım öle elimi gezdirince dökülüyo beyaz beyaz, okadar da su içiyorum, ben sadece banyodan sonra bebeyağı sürüyorum, badem yağı aldım ama daha kullanmadım, valla pkodan dolayı zaten kıllıyım artık ne olurum bilmiyorum :) kaptan mağra adamı

canım yaşadıklarını öyle iyi anlıyorum ki ben de senin gibi 2 hafta gezmişim öle, çok zor bi süreç, insan kendini suçlamaya çalışıyo ama herşey Allah tan, gerçekten her işte bir hayır var, ben de bu kaybımdaki hayırı sonradan anladım. Zaten genetik test yaptırmıştık kürtajdan sonra, kromozom anomalisi çıkmıştı. O yüzden sen içini ferah tut. Bu hayatta herşey bir sınav. Ben bakara suresinde bir ayet vardı 155 onu okuyodum hep ve sabretmeye çalışıyodum. İnşallah senin için herşeyin hayırlısı olur.

Selam annişkolar. Biz kızımla sabah 5te açlıktan uyanıp kahvaltı yaptık tekrar uyuduk

Puffy ablam geçmiş olsun ben de dün baş ağrısıyla savaştım sabah gözümü açtım hala ağrıyodu. Ama şükür şimdi geçti. Bi de dikkat ediyorum benim zilli kızım sanki babasının nöbetçi olduğu günler bana böyle baş ağrıları veriyo,biliyomuş gibi

Nergisyasemin canım sana da çok geçmiş olsun. Yatıp dinlenmeden geçmez bu hastalıklar.

Toprakateş Allah sabır versin. Ne desek boş. İnşallah tez vakitte yavrun tekrar seninle olur.

Burcuhayal uzun zamandır yoksun tatlım. Mesaj atcaktım bugün artık sana.İyisindir inşallah.

Flyrey gözün aydın her şey yolundaymış. Yerim ben sıpacığıııı

aaaaaaaaaa benımde persembe cıkıcakmıs sonuclarım
selam hatunlar bende kasım annesi olucam inşallah 10 gün önce kanamam oldu dr takişp etti durdu dün gene tekrarladı bugün durdu çoktandır takipteydim sizi artık aranızda olmak istiyorum
hosgeldın aramıza canım bılgılerını yazarsan ozele eklerım lısteye :))
badem yagı dahada kıllandırıyor benım kıl tuy kabak gıbıydım ama hepsı gerı cıktı offss valla napalım artık tekrardan epılasyona gıderm

teşekkür ederim canım yazarım ne gibi bilgiler

Filiz canım ben acı badem yağı aldım.O kıllandırmaz diye okudum her yerde ama :44:

Valla ark kullanıo kıllanma olmuş
Bide yigenimin kaşları cıkmıodu o suruodu bilmiyorumki korktum bende almadım daha bebe yagı aldım bi tek bîde vazelin bakıyorum ii bi marka

çoookkk teşekkürederim canım benimmmmmm

sendemi perşembe gidiceksin kuzummmmm

canımcım sen beni listeye eklemedim sanırsam, özelden denedim ama kabul etmiyor, ben burdan yazıyım bi daha, ilk bebiş inşallah, sat 10.02 , bdt 14.11, başka bişey var mıydı,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…