kan için 15 gün beklemene gerek yok ki. tam regl tarihinde bile çıkıyor beta hcg oranında. bence biran önce yaptır öğren rahatla... İstiyorsan hayırlısıyla olur inşallah :)
ewet canım ılk 3 ay hızlı buyuyebılyormus doktor bana bu donemde cok buyumezse şayet cok korkulcak bısey yok dedı
biz geldikkkkkk anaaammm titpini yediğiiimmmmmmmm şekline şemaline kurban olduğum kocaman olmuş 61.8mm oluş eller ayaklar bi büzüşüyo bi açılıyo hele bi ara ayaklarını kastı uzattı böyle ne tatlıydı kalbini duyguk güm güm güm güm güm başladım ağlamaya evirdik çevirdik bi ara totosunu döndü eşşek sıpası burnumuz ve ensemiz normal dedi drumuz değerleri güzel kanımızı verdik cinsiyeti sordukkk daha erken ama erkek gibi dedi kesin sonucu drunuz söyler dedi Allahım sana şükürler olsunnnnn nasıl güzel bi duygu
hadı gozun aydın canım sımdi sonucları beklemek daha zor ben gun sayıyorum
inşallah guzel cıkar sonuclarımızda canım
aminn bitanemmm sonuçları perşembe günü alıcaz drumuza randevumuzda perşembe akşamı zaten artık bu randevudan sonra yine 1 ay sonra gel der geçmiyo ki öyle olunca günlerrr
canım çok normal kafana takılıcak birşey yok bebişin sağlıklıMerhaba kızlar;
Benim için büyük gün yarın ikili testini mi yaptıracağım hiç gelmeyecek sandım :) ama tabi dayanamadım geçen hafta gittim gördüm bebişimi 10+4 olması gerekirken 11+1 çıktı böyle birşey oluyor mu çok kafama takıldı? İnş. yarın sorunsuz sağlıkla geçer bide cinsiyetini söyler :)
gözün aydın, aynı haftadayız senle, ben de cuma gitmiştim, bana cinsiyet tahmini yapmadı ama :) dr 1 ay sonra gelmemi istiyodu ama ben 1 ay çok deyince 3 hafta sonra gel dedi, pazarlıkla anca 1 hafta indirdim
GALATASARAY lı arkadaşları tebrik ediyorum şampiyonluğumuzdan dolayı
Şampiyonluk Yakın Meşaleleri Yakın.....
Sanırım belli ettim Galatasaraylı olduğumu :))
kızlar buarada benım bacaklarım bıle pul pul dokulmeye basladı cıldım cok kurumus sasırdım kaldım kollarımda öle.hatta ayaklarımın altı bıle öyle..
bebe yagı aldım nıvea'nın onu kullanıyorum artık ıns faydası olur. badem yagı alıcam kıl cıksın napıyımmm catlamıyalımda:)) çogu kısıde vazelın ve zeytınyagı onerıyor ama bılemedım
günaydın kasım anneleri,
27 nisan sabahı ikili test için gitmiştim doktoruma . birkaç gün öncesinden içimde kötü bir his vardı burdada yazmıştım aslında. karnım 2 aylıkkken bile çıkmıştı şimdi 3 aydı ve resmen geri çekilmeye başlamıştı. tiroidlerimi ölçtürmek için aç karnına gittiğimden ilk sırayı aldım. ilk defa eşim ve annem de gelmişti bebeği görmek için. doktor ultrasonu açar açmaz hemen baktım hareket etmiyordu bebeğim. doktor konuşamadı nasıl söyleyeceğini hesaplamaya çalışırken ben söyledim yaşamıyo mu diye. bebeğim ölmüştü. orası poliklinik olduğu için başka hastaneye gitmek zorunda kaldım. hemen tahliye edilmesi gerek dedi. okul arkadaşımın çalıştığı hastaneye gittim. ordada baktılar. bebeği.m 12 haftalık olmalıydı ama 9 haftalıkken ölmüş karnımda 3 haftadır ölü duruyormuş. hiç bir zarar vermeden bana. hiçbirşey duymak istemiyorum dedim sadece kürtaj yaptılar. norkoz verdiler.ve bebeğim gitti...soruyorum sürekli neden diye.şundan mı bundan mı diye ama neden yok. söylediklerimin nedeni düşükle sonlanırmış benim bebeğim karnımda öldü. büyük ihtimalle bedensel ya da zihinsel bir sorunu olcaktı diyorlar ve vücut sonlandırdı diyolar. bu neyin tesellisi bilmiyorum ama kısmetimde yokmuş diyip duruyorum sürekli.
yaşadıklarımı anlatmamın nedeni sizi üzmek değil veda etmek. Allah hepinizin kuzularını sağ salim kucağınıza alıp kokularını içine çekmeyi nasip etsin. ben meleğimi cennete yolladım. Yüce mevlam yardımcınız olsun...
aaaaaaaaaa benımde persembe cıkıcakmıs sonuclarımaminn bitanemmm sonuçları perşembe günü alıcaz drumuza randevumuzda perşembe akşamı zaten artık bu randevudan sonra yine 1 ay sonra gel der geçmiyo ki öyle olunca günlerrr
hosgeldın aramıza canım bılgılerını yazarsan ozele eklerım lısteye :))selam hatunlar bende kasım annesi olucam inşallah 10 gün önce kanamam oldu dr takişp etti durdu dün gene tekrarladı bugün durdu çoktandır takipteydim sizi artık aranızda olmak istiyorum
badem yagı dahada kıllandırıyor benım kıl tuy kabak gıbıydım ama hepsı gerı cıktı offss valla napalım artık tekrardan epılasyona gıdermbenimde kollarım öle elimi gezdirince dökülüyo beyaz beyaz, okadar da su içiyorum, ben sadece banyodan sonra bebeyağı sürüyorum, badem yağı aldım ama daha kullanmadım, valla pkodan dolayı zaten kıllıyım artık ne olurum bilmiyorum :) kaptan mağra adamı
aaaaaaaaaa benımde persembe cıkıcakmıs sonuclarım
hosgeldın aramıza canım bılgılerını yazarsan ozele eklerım lısteye :))
badem yagı dahada kıllandırıyor benım kıl tuy kabak gıbıydım ama hepsı gerı cıktı offss valla napalım artık tekrardan epılasyona gıderm
Filiz canım ben acı badem yağı aldım.O kıllandırmaz diye okudum her yerde ama :44:
Filiz canım ben acı badem yağı aldım.O kıllandırmaz diye okudum her yerde ama :44:
teşekkür ederim canım yazarım ne gibi bilgiler
Selam annişkolar. Biz kızımla sabah 5te açlıktan uyanıp kahvaltı yaptık tekrar uyuduk
Puffy ablam geçmiş olsun ben de dün baş ağrısıyla savaştım sabah gözümü açtım hala ağrıyodu. Ama şükür şimdi geçti. Bi de dikkat ediyorum benim zilli kızım sanki babasının nöbetçi olduğu günler bana böyle baş ağrıları veriyo,biliyomuş gibi
Nergisyasemin canım sana da çok geçmiş olsun. Yatıp dinlenmeden geçmez bu hastalıklar.
Toprakateş Allah sabır versin. Ne desek boş. İnşallah tez vakitte yavrun tekrar seninle olur.
Burcuhayal uzun zamandır yoksun tatlım. Mesaj atcaktım bugün artık sana.İyisindir inşallah.
Flyrey gözün aydın her şey yolundaymış. Yerim ben sıpacığıııı
aaaaaaaaaa benımde persembe cıkıcakmıs sonuclarım
hosgeldın aramıza canım bılgılerını yazarsan ozele eklerım lısteye :))
badem yagı dahada kıllandırıyor benım kıl tuy kabak gıbıydım ama hepsı gerı cıktı offss valla napalım artık tekrardan epılasyona gıderm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?