Kızlar sinirimden üzüntümden ağlıyorum.. Biliyosunuz eşim asker ve çok sık nöbet tutuyo. Haliyle yoruluyor.Benimse sözde wc dışında kalkmam yasak . Mesela eşim sabah 9da gelmesi gerekirken öğlen 1 de geldi, diyorumki gelirsen kahvaltı hazırla, işim var diyo.Sanki karakolda bi tek o var. Karım hamile de değil mi yani, zaten en az haftada 3 gün evde yok mecbur ben kalkıp yapıyorum.
Neyse bugün 1 de geldi, uyudu dediki beni 3 te uyandır, kıyamdan 4e kadar bekledim ama açlıktan kıvranıyorum. Mutfak yığınla bulaşık dolu,pislik içinde. Kalksam yapsam beni azarlıyo inanın 4ten beri en az 10 defa yanına gidip çok acıktım kalk bişeler yap dedim, öptüm kokladım, kızım acıktı dedim. Ama yok kalktım 1 saattir mutfaktayım kendim yaptım, ağlaya ağlaya. hala da uyanmadı Şuan karnım ağrıyor artık. İnanın hıçkırarak yazıyorum bunları. Tamam çok nöbet tutuyor yoruluyor ama bu iş fedakarlık, nasıl ki ben bişelerden ödün veriyosam o da vermeli, zaten ailem yurt dışında annemi 1,5 senedir görmüyorum. dayanamıyorum artıkkk
en son perşembe randevum vardı. kanama alanı geçmemiş. Cuma tekrar çağırdı. söylicem hastaneye yatışımı yapsın böyle evde istirahat edemiyorum. zaten dedi aslında yatırmam lazım diye
oooo ne guzel tatılede gıtmıssın ohh vallaa..
canım benım 16 mayısta bellı olcak ama erkekdır dıye dusunuyorum yani.
valla napıyım taka taka bır hal oldum en ıyısı takmamak gelıo ama umursamıyorum kanama alanlarım bır bıtse ahh..
Kızlar acil
Kola ishal yapar mı?
İshalken bebeğe zarar gelir mi?
Bu arada zerre su içemiyorum
en son perşembe randevum vardı. kanama alanı geçmemiş. Cuma tekrar çağırdı. söylicem hastaneye yatışımı yapsın böyle evde istirahat edemiyorum. zaten dedi aslında yatırmam lazım diye
Tatlım benimde kese kenarında kanama alanım var, dr ilk gördüğünde 1.5 cm idi, bana yat kesinlikle oturma ve yürüme dedi, aynen uyguladım gittim annemde kaldım hatta, ama 15 gün sonra gittiğimde geçmemişti, hatta benim gördüğüm kadarıyla birazdaha büyümüştü. yani sakın geçmediyse bile kendini suçlama oldumu, bak ben yattığım halde geçmedi, o vucudun kendini yenilemesi ile ilgili belkide bilemiyorum. kimilerininde kanama odağı olduğu halde dr onlara yat filan demiyor. anlamadım bende.
aynen ole canım.hayırlısı olsun bakalım ilk bebiş hiç önemli değil sağlıklı , akıllı olsunlarda
Evettt tatile erken girdim ben, havalarda mis gibiAnnemin yanındayım ohhh, kanama alanı önceki olan kanama izi ya bende de vardı biliyosun sorun etme , halihazırda kanamamız olmasın da tek.
tatlım benimde kese kenarında kanama alanım var, dr ilk gördüğünde 1.5 cm idi, bana yat kesinlikle oturma ve yürüme dedi, aynen uyguladım gittim annemde kaldım hatta, ama 15 gün sonra gittiğimde geçmemişti, hatta benim gördüğüm kadarıyla birazdaha büyümüştü. Yani sakın geçmediyse bile kendini suçlama oldumu, bak ben yattığım halde geçmedi, o vucudun kendini yenilemesi ile ilgili belkide bilemiyorum. Kimilerininde kanama odağı olduğu halde dr onlara yat filan demiyor. Anlamadım bende.
amin canım benim çok sağol, gerçekten öyle kişiden kişiye değişiyor heralde.Benimde ilk başta 6 haftalık falanken doktor kanama alanı görmüştü ama yat dinlen falan demedi sadece eşinden uzak dur ben söyleyene kadar dedi zaten benim dinlenme şansım yoktu her gün okul falan 9.hafta gittiğimde de geçmişti kanama alanı.. hamileliği benimde aklım almıyor bazen belirtileri, tehlikeleri kişiden kişiye değişiyor sıkmayın canınızı Allah yardımcınız olsun inşallah
canım ben 1 bucuk ay yattım kanama alanım kuculmus lekelerım hala gelıo ama.kırmızı deıl sukur.
kızlar inanın yazacak halim yok ağlamaktan bi hal oldum, karnım da çok fena. Hala uyuyor.
Yazdıklarınıza cevap yazcam.çok teşekkür ederim destekleriniz için.
kızlar inanın yazacak halim yok ağlamaktan bi hal oldum, karnım da çok fena. Hala uyuyor.
Yazdıklarınıza cevap yazcam.çok teşekkür ederim destekleriniz için.
amin canım benim çok sağol, gerçekten öyle kişiden kişiye değişiyor heralde.
oh çok şükür tatlım maşallah diyelim nazar değmesin ve kanamalarında bitsin inşallah
hepinize selamlar kizlar..
bugun sabah i§e giderken baktim gecmise biraz..
toprakates benim sıpanında 2 mm çıktı buradakiler genelde 1.3 1.5 diyo bende biraz taktım yarın kan sonuçları çıkıyo doktora gideceğim bakalım ne diyecek yazdıklarını okuyunca biraz rahatladım allah sağlık sıhat versin kuzularımıza
vahsihatunum canim gözün aydin sende bizden olmuşsun oğluşun oluyormuş hayırlı uğurlu olsun :)
domates pılavımı bulgurmu pırınctenmıfilizim sagol canim :).. Bende sebze yaptim domates pilavi birde :).. Bezelyeyi brnde sevmem))
oh çok şükür tatlım maşallah diyelim nazar değmesin ve kanamalarında bitsin inşallah
kızlar demin hapsurdum ve çok kötü ağrı girdi kasıklarıma bişey olmamıştır inşallah genelde hapşururken tutardım karnımı ama çok ani oldu
Pirinclisini canim ..domates pılavımı bulgurmu pırınctenmı
Aynen sevmem cok fazla ama ye mutlaka bebek ıcın onemlı dedi dr.
ayy allaha sukur canımm ınsallah hemencecık bıter :18:
kızlar demin hapsurdum ve çok kötü ağrı girdi kasıklarıma bişey olmamıştır inşallah genelde hapşururken tutardım karnımı ama çok ani oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?