2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

canım benim,sen şu an kendini zdğünle kalıyorsun,o unutmuştur bile.sabır canım sabır,erkeklerin hepsi aynı.benimki yaz tatili bir girsin hemen götrecek annesigilin yanına köye(orası yayla olunca serin oluyor).orada da oğlumda çok iş kesmişti bana kaynana çocuk doğduktan sonra unutmuştum yaptıklarını ama şimdiki çocukta yüzünü değil tlfnda sesini duymak bile istemiyorum.sen dua et yine kendi evinde yattın kalktın diyen olmaz.üzme tatlı canını.

en son perşembe randevum vardı. kanama alanı geçmemiş. Cuma tekrar çağırdı. söylicem hastaneye yatışımı yapsın böyle evde istirahat edemiyorum. zaten dedi aslında yatırmam lazım diye

Canım benim de kanama alanım vardı, en son başka dr.a gittim sormadım bile kanama alanlarım vardı noldu diye, herhalde olsa söylerdi.Kanama alanı dediğin önceden olan kanamanın izi değil mi, yoksa hali hazırda kanaman mı varmış? Hastanede yatmanı hiç tavsiye etmem ben de 1 gün yattım psikolojim bozuldu üstelik dr hiç yanıma bile uğramadı bol bol serum yedim başka bi numara yok , eşine kızıp da yapma, yatman gerekiyosa yat canım.

Hayırlısı olsun bakalım ilk bebiş hiç önemli değil sağlıklı , akıllı olsunlarda
Evettt tatile erken girdim ben, havalarda mis gibi annemin yanındayım ohhh, kanama alanı önceki olan kanama izi ya bende de vardı biliyosun sorun etme , halihazırda kanamamız olmasın da tek.

en son perşembe randevum vardı. kanama alanı geçmemiş. Cuma tekrar çağırdı. söylicem hastaneye yatışımı yapsın böyle evde istirahat edemiyorum. zaten dedi aslında yatırmam lazım diye

Tatlım benimde kese kenarında kanama alanım var, dr ilk gördüğünde 1.5 cm idi, bana yat kesinlikle oturma ve yürüme dedi, aynen uyguladım gittim annemde kaldım hatta, ama 15 gün sonra gittiğimde geçmemişti, hatta benim gördüğüm kadarıyla birazdaha büyümüştü. yani sakın geçmediyse bile kendini suçlama oldumu, bak ben yattığım halde geçmedi, o vucudun kendini yenilemesi ile ilgili belkide bilemiyorum. kimilerininde kanama odağı olduğu halde dr onlara yat filan demiyor. anlamadım bende.

Nasılsınız kızlarrr...

Ben hamileliğimin başından beri inanılmaz acıkıyorum daha öncede bundan bahsetmiştim size çok şükür hiç bulantım olmadı şimdiye kadar ve bünyem kilo almaya çok müsait hamilelikten önce çok dikkat ederdim kilo mu korumak için ama şimdi pek mümkün olmuyor( 53 kilo ile başladım şimdi 58 oldum ( en son doktora gittiğimde de dikkat et şimdi sorun yok ama dikkat et dedi hayatımda ilk defa biri bana kilo alma dedi yürüyüş yapıyorum şimdi düzenli bir şekilde yediklerime de dikkat etmeye çalışıyorum ama çok acıkıyorum

Benimde ilk başta 6 haftalık falanken doktor kanama alanı görmüştü ama yat dinlen falan demedi sadece eşinden uzak dur ben söyleyene kadar dedi zaten benim dinlenme şansım yoktu her gün okul falan 9.hafta gittiğimde de geçmişti kanama alanı.. hamileliği benimde aklım almıyor bazen belirtileri, tehlikeleri kişiden kişiye değişiyor sıkmayın canınızı Allah yardımcınız olsun inşallah

aynen ole canım.
Ooo annenın yanındasın he bıde oh süpermıss aynen napıyım valla kanama alanım kuculmus ama yatmam ıse yaradı

canım ben 1 bucuk ay yattım kanama alanım kuculmus lekelerım hala gelıo ama.kırmızı deıl sukur.

Nehar canim uzme hem kendini hem bebisini , o an uyanamamistir uykudan belkide ..birak bulasigi evi yat oyle , cok acikinca dolaptan zeytin peynir domates biraz ekmekle ye bitanem , goz yasina yazik ..

Madamtusot bir bardak koladan birsey olmaz canim ama muhakmak su icmelisin , yoksa hastaneye git setum ye .. Vucufunun suya cok ihtiyaci var ..

Filizim sagol canim :).. Bende sebze yaptim domates pilavi birde :).. Bezelyeyi brnde sevmem))

kızlar inanın yazacak halim yok ağlamaktan bi hal oldum, karnım da çok fena. Hala uyuyor.
Yazdıklarınıza cevap yazcam.çok teşekkür ederim destekleriniz için.

amin canım benim çok sağol, gerçekten öyle kişiden kişiye değişiyor heralde.
canım ben 1 bucuk ay yattım kanama alanım kuculmus lekelerım hala gelıo ama.kırmızı deıl sukur.

oh çok şükür tatlım maşallah diyelim nazar değmesin ve kanamalarında bitsin inşallah

kızlar inanın yazacak halim yok ağlamaktan bi hal oldum, karnım da çok fena. Hala uyuyor.

canım sıkma canını sonuçta erkekler bizim kadar hassas olamıyor ve bizim hislerimizi her zaman anlayamıyorlar hamileliğin nasıl bir şey olduğunu da bilemedikleri için düşüncesizlik yapabiliyorlar

canım benimmm. olsun ağla rahatlarsın içinde tutma. Çok sıkıldın tabi onunda etkisi var. eşlerimiz bazen düşünemiyorlar böyle. biraz uyuyabilirsen kendine gelirsin.

amin canım benim çok sağol, gerçekten öyle kişiden kişiye değişiyor heralde.

oh çok şükür tatlım maşallah diyelim nazar değmesin ve kanamalarında bitsin inşallah

Bende bazen hiç belirtim yok karnıma çıkmıyor sadece kilo alıyorum diye yakınıyorum mesela:) bu sıkıntılarınızın hepsini inşallah bebekleriniz kucağınıza alınca unutucaksınız inşallah doğum sancısı bile 1dk içinde unutuluyorsa bunlarda geçer:)

toprakates çok üzüldüm çok geçmiş olsun rabbim hakkıın hayırlısını nasip etsin inşallah tez vakitte yavruna kavuşursun

filizim sagol canim :).. Bende sebze yaptim domates pilavi birde :).. Bezelyeyi brnde sevmem))
domates pılavımı bulgurmu pırınctenmı
Aynen sevmem cok fazla ama ye mutlaka bebek ıcın onemlı dedi dr.

ayy allaha sukur canımm ınsallah hemencecık bıter :18:

kızlar demin hapsurdum ve çok kötü ağrı girdi kasıklarıma bişey olmamıştır inşallah genelde hapşururken tutardım karnımı ama çok ani oldu

kızlar demin hapsurdum ve çok kötü ağrı girdi kasıklarıma bişey olmamıştır inşallah genelde hapşururken tutardım karnımı ama çok ani oldu

Benimde oluyor bazen ani hapsurduğum da ama çok şükür bir şey olmuyor sonuçta hapşuruğu tutmak daha tehlikeli

kızlar ben grıp oldum gene off bu sefer daha fazla ama ne yapıcam ıhlamur bal lımon ıctım başka ne gecırır kı yardımcı olabılecegınız bısey varmı??

domates pılavımı bulgurmu pırınctenmı
Aynen sevmem cok fazla ama ye mutlaka bebek ıcın onemlı dedi dr.

ayy allaha sukur canımm ınsallah hemencecık bıter :18:
Pirinclisini canim ..

Korkma canim birsey olmaz, bazen bende bos bulununca oluyor hapsurmadan sonra ..

Neharcim yat dinlen simdi ayaklarini havaya dik ... Sakin ol canim yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…