canım ben daha özelden yazamıyorum mardin dargeçitli bildiğin odun midem bulanıyor diyorum daha şimdiden mide mi bulanır abartma diyor ya halsizim gözüm açılmıyor diyorum daha karnın bile çıkmadı nasıl halsizsin diyor gelde koca katili olma
Bugün muayeneye gittim arkadaşlar. Bebeğimin kalp atışlarını duydum ve gördüm. Çok güzel bir duyguuuuuuuuuu :))
ne kadarliktin canim gittiginde hadi gozun aydinnnnnn darisi bizeeee
ahhh ahhh basakcim tatlim nie gidip kan tahlili yaptirmiosun canim yabilmiorum orasini ama cok mu zor vermiolar mi kan kagidi idrar dan daha önemli kan cunku hcg ve progestrona bakiolar ikisi de önemli ....hic deilse için rahat eder stress yapma günler bi sekilde gecio rabbim hayirlisi ile kucagimiza da almayi nasip etsin inşallah .
çok güzzel bi duygu o ağladın mı sende benim gibi
Canım yaşınla hamile kaldığın ayın kesiştiği alanda ne yazıyorsa o oluyormuş sözde google çin takvimi yaz çıkar takvim bak ordan tatlım
aaa bende bugun 6+5 im canim son sat in kac senin 26 ocak benim6 hafta 4 günlüktü canım. Ama normal ultrasonda değil de vajinal ultrasonda duydum. Doktorum git gel olmasın diye vajinal ultrasonla bakalım dedi. Ben de tamam dedim ve duydum çok şükür.
Gözlerim yaşardı canım. Çok değişik bir duyguydu.
aaa bende bugun 6+5 im canim son sat in kac senin 26 ocak benim
bendede öyle oldu ilk ozaman anladım hamile olduğumu bide karnımız çıksa süper olucak
yok canim benimkide tam tersi uzerime titrer :) belki saskinligindan oyle yapiyordur
canım baktım ama ben 25 yaşındayım yalnız dediğim gibi son adet tarihim 24 ocak transfer tarihim 11 şubat adet tarihine göre kız transfer tarihine göre erkek nasıl olacak şimdi ben karnımı okşarken ne diye sevicem kızım mı oğlum mu
kızlar ya benım karnım çıkıyo sızınde ölemı bırde bışey yıyınce iyice bellı oluyo
Şubata göre bakacaksın canım sonuçta şubat ayında gebe kalmışsın teyzemin kızının 2 çocuğu var ikiside çin takvimine göre cinsiyetleri tuttu :)))
şimdi karnımız çıkmazki tatlım sen psikolojik olarak etkilenmiş olabilirsin diyecem ama sanki bende bugün öyle hissediyorum
şimdi karnımız çıkmazki tatlım sen psikolojik olarak etkilenmiş olabilirsin diyecem ama sanki bende bugün öyle hissediyorum
bende öyle düşündüm demekki erkek hayırlısı aslında kız istiyorum ama nasip sağlıklı olsunda oda yeter
Nedesecim biz artik bu psikolojiyle haftaya tekmeliyorda derizz
Bugün muayeneye gittim arkadaşlar. Bebeğimin kalp atışlarını duydum ve gördüm. Çok güzel bir duyguuuuuuuuuu :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?