Kızlar ne güzel gezmelere gidebiliyorsunuz.
Ben 1ayı geçiyor bugün evdeyim rapor hakkım da bitiyor. Eğer hala kusmalar bitmezse haftaya ne yapacağım onu düşünüyorum.
Her gün istifra ediyorum.
Doktor dışında dışarı çıkmayı bırak mümkünse evin diğer odalarına bile giymiyorum
Sağ kalçam ya iğneleri yanlış mı oldum ondan mı yoksa oturup yatmaktadır mıdır bilmiyorum felaket ağrıyor ve bacağıma, kuyruk sokumuma ve belime vuruyor. Bel fıtığı mı acaba?
Ağzımdaki aftlar bir türlü geçmek bilmedi. Gece ateş yapıp patlatıyor dudaklarımı.
Uyku uyuduğum yok.
Suyu hala içemiyorum hasretim suya.
Yediğim tek şey menü be yazık ki.
Tiksiniyorum ondan da ama yedikten sonra çıkmayan tek şey o. Her gün dışarıdan söylüyorum mecburen.
Sabahları da tost.
Ay inş. Canınız çekmez güzeller
Ama ne zaman geçecek bu durum bilmiyorum.
Bir yandan dua ediyorum teZ vakitte Rabbim şifa ver diye.
İdrar yolu enfeksiyonum da geçmedi bu arada.
Ne olur dualarınızda beni de unutmayın
o misafirlerin olduğu gece kasıklarımın ağrısıyla ayağımın altına,dizlerimin arasına.sırtıma yasdtık koydum öyle uyudum
eşim uyumaya gelmiş adama yer yok yastıktan:))gitmiş odada uyumuş:))
sabah diyo yakında evden de atarsın sen beni
Ben 1ayı geçiyor bugün evdeyim rapor hakkım da bitiyor. Eğer hala kusmalar bitmezse haftaya ne yapacağım onu düşünüyorum.
Doktor dışında dışarı çıkmayı bırak mümkünse evin diğer odalarına bile giymiyorum
Sağ kalçam ya iğneleri yanlış mı oldum ondan mı yoksa oturup yatmaktadır mıdır bilmiyorum felaket ağrıyor ve bacağıma, kuyruk sokumuma ve belime vuruyor. Bel fıtığı mı acaba?
Ağzımdaki aftlar bir türlü geçmek bilmedi. Gece ateş yapıp patlatıyor dudaklarımı.
Uyku uyuduğum yok.
Tiksiniyorum ondan da ama yedikten sonra çıkmayan tek şey o. Her gün dışarıdan söylüyorum mecburen.
Sabahları da tost.
yaa kızlar benim koca da gazeteyle cam silmeye kalkmıştı bi kere
Hoş benimkinden her şey beklenir adam 27 sene temizlik görmemişki, anası nasıl pislikten öldürmeden büyüttü bunları hala anlamış değilim :44:
kız artık masrafında değilim de yapabilsem benim camlar kocaman teras camı varki boydan boya maşallah napcam bilmiyorum valla bi kadın çağrıcam artık eşime kıyamıyorum bi pazarı var ondada hangi birini yapsın.:26:
Uyku uyuduğum yok.
Sabahları da tost.
kızlar bizim yarın kontrolümüz var. 12+1 oluyoruz. bebikler 1-2 gün önden gidiyor. herşey yolundaysa cinsiyetlerini öğrenebilir miyiz acaba?
kızlar bizim yarın kontrolümüz var. 12+1 oluyoruz. bebikler 1-2 gün önden gidiyor. herşey yolundaysa cinsiyetlerini öğrenebilir miyiz acaba?
ayhh alemsin ozaman seninki anasından iyi en azından gazeteylede olsa adamın içinde temizlik yapma duygusu var
azıcık da olsa yola soktum, 5 yıl oldu yani,ömrümden ömür gitti ama
İnşallah bian önce geçer canım.
Bende 3 gündür hap kullanmıyorum bulantım için. Yavaş yavaş düzeliyor heralde ama yinede ağzımın tadı pek yok.
Su konusunu napıcaz bilmiyorum. Günde 1 bilemedin 2 bardak ancak içebiliyorum midemi bulandırıyor. Bu sıcaklarda da susuz kalmamamız lazım. Süt ayran takviye etmeye çalışsamda içim hiç rahat değil.
Kalça ağrısı bende de var sol tarafımda belime vuruyo aynen. Ben hiç iğne vurunmadım neden oluyo acaba.
Ne zaman elektrik süpürgesini çalıştırsam temizliğe kalkışsam kalçam ağrır benim böyle çok yükleniyorum ondan oluyor derdim ama ne zamandır işte yapmıyorum.
İdrar yollarına da bi çözüm bulabilmiş değilim. Bi bakıyorum geçiyo bi bakıyorum yine kaşıntı başlamış acıyor. Dr.um ilaç vermişti ama prospektüsünü okuyunca kullanmadım. Açık açık yazmışlar hamilelikte kullanıldığında bebeğin böbreküstü bezlerinde gerileme olabilir diye.
Allah yardımcımız olsun hepimizin.
televizyonda bir şey gördüm canım çekti. ben o şeyi yapmaya gidiyom kızlarrrrrrrr
günaydın güzel anneler ve onların en güzel armağanlarıdün giremedim hepinizin anneler günü kutlu olsun bu seneki anneler günü bizim için en önemli olanıydı belkide. tabi ilk bebişlerini bekleyenler için dahada önemli kocam benimkini öylesine bi kutladı. bigün öncesindede bişey istiosan alalım dedi. bende istemedim öle hediyemi olur hem bugün bizim çıkma yıldönümümüz yarın görürsün falan dedi. ama bugünde çok bişi beklemiyorum. dün sabahtan akşama kadar kv lerdeydik. akşama kadar kv bi yandan kp bi yandan laf sokup durdular. eşimin umru bile olmadı dikkat etmedi belkide. zaten çounu o yokken yaptılar. ama o varken yapılan çok büyük terbiyesizlikti. eşim takım konusunda fanatik görümceme takılıodu seni istemeye geldiklerinde ilk kriterim falan diye. yoksa vermem dedi. görümcemde evde kaldığı için babasıda kalktı alakasız yere benim memleketimi söyleyip oralı bile olsa vercem artık dedi. eşimde tık yok ama ben çok bozuldum eşime göre ben onlara samimi davranmıomuşum kendi ailem gibi görmüomuşum gördürmiolarki eşim gitti yattı ben oturuyorum mutfakta kv ta içeri baırıp eli pis die görümcemden tabak istio ben veririm anne die kalkıyorum sen bulamazsın diyo. alt dolaptaki tek tabak. yapılcak bişey varsa yapiim diorum yok dio ben oturuyorum yine baırıo görümceme gel salatayı yap die. ve inandına inadına yapıo. çok sinir oldum ama hiç renk vermedim. yüzümün heryeri kabardı çıktı çıkınca eşim noldu dedi bilmem dedim. onada bişi demedim. tuttum kendimi ilk defa ama içim içimi yedi. ailesinin borcumuzdan bile haberi yokmuş üzülürler die sölemiomuş. çokta umurlarıydı. annemden 10 bin tl para alcaktık. sabah mail attım herşeyi yazdım onları sevmediğimide söledim. anlar artık annemdende para almıcam dedim git kredi çek veya ailenden iste dedim. şimdi aramış ben çıkamam sen çıkta kredi araştır diyo. ben çekcekmişim şimdide mail atcam üzerime borç istemiyorum. artık eşimede acımıyorum. iyce çileden çııkardılar beni.
azıcık da olsa yola soktum, 5 yıl oldu yani,ömrümden ömür gitti ama
bağzı doktorlar söylemiyor canım tam emin olamdan belki senin doktorun görürse söyler :)
söylemiyebilir canım...
canım ben annemden tecrübe edindim. evlendiğimiz günden bu yana ben hiçbir zaman çok güçlü, çok sağlıklı, çok zeki olmadım. Annem öyle oldu hayat boyu kocasına hizmet etti. yok arkadaş! ben öyle değilim! çok narinim her şeyi kaldıramam, her an hasta olabilirim... erkekler karşılarında güçlü kadın gördü mü herşeyi beklemeye başlıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?