2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

canıım geçecek inş..
inan senden beterdim çok şükür biraz rahatladım..seninde azalacak zamanla.
ama ben takside otobüste kusuyporum halen :))
çantam poşet dolu:) tamamen bitmiyor ama azalıyo..seninde azalacak inş..
o kalçandaki ağrıda prulutondan.
çok yağlı bir iğne 3 günde anca yerinin ağrısı geçiyo..
fıtık değildir korkma..
idrar yolu enfeksiyonu bende de devam ediyo
antibiyotik içemiyorum..
inş. geçer canım

ne yapsın mecbuuurr

yaa kızlar benim koca da gazeteyle cam silmeye kalkmıştı bi kere
Hoş benimkinden her şey beklenir adam 27 sene temizlik görmemişki, anası nasıl pislikten öldürmeden büyüttü bunları hala anlamış değilim :44:

bu ara beslenme sıkıntın olduğu için oluyor bunlar canım. yavaş yavaş geçecek inşallah. benim şimdi bile bulantım var aslında. şimdi yediklerimden sonra bulanıyor. bir kase yoğurt yiyeyim dedim bulantı yaptı. süt ürünleri tüketemiyorum bu yüzden. şükür yine daha hafif atlattım ben. inşallah sen de rahatlarsın artık.

kızlar bizim yarın kontrolümüz var. 12+1 oluyoruz. bebikler 1-2 gün önden gidiyor. herşey yolundaysa cinsiyetlerini öğrenebilir miyiz acaba?

ayhh alemsin ozaman seninki anasından iyi en azından gazeteylede olsa adamın içinde temizlik yapma duygusu var

bu camcılar çekpasla nasıl güzel temizliyor ya. koca cam 1 dk sürmüyor. onlarla mı denesek? sabunlu su- çekpas?

İnşallah bian önce geçer canım.
Bende 3 gündür hap kullanmıyorum bulantım için. Yavaş yavaş düzeliyor heralde ama yinede ağzımın tadı pek yok.
Su konusunu napıcaz bilmiyorum. Günde 1 bilemedin 2 bardak ancak içebiliyorum midemi bulandırıyor. Bu sıcaklarda da susuz kalmamamız lazım. Süt ayran takviye etmeye çalışsamda içim hiç rahat değil.
Kalça ağrısı bende de var sol tarafımda belime vuruyo aynen. Ben hiç iğne vurunmadım neden oluyo acaba.
Ne zaman elektrik süpürgesini çalıştırsam temizliğe kalkışsam kalçam ağrır benim böyle çok yükleniyorum ondan oluyor derdim ama ne zamandır işte yapmıyorum.
İdrar yollarına da bi çözüm bulabilmiş değilim. Bi bakıyorum geçiyo bi bakıyorum yine kaşıntı başlamış acıyor. Dr.um ilaç vermişti ama prospektüsünü okuyunca kullanmadım. Açık açık yazmışlar hamilelikte kullanıldığında bebeğin böbreküstü bezlerinde gerileme olabilir diye.
Allah yardımcımız olsun hepimizin.

televizyonda bir şey gördüm canım çekti. ben o şeyi yapmaya gidiyom kızlarrrrrrrr

suyu bende içemiyorum kızlar 2 bardak günde ancak ağzımdaki tattan nefret ettim yanlız geçmek bilmiyor. Bende hiç iğne olmadım kalçamda benimde fena ağrı oluyor. dün resmen eğilip doğrulamadım o ağrı yüzünden birde o idarar yolu enfeksiyonu için kullandığınız antibiotiklere dikkat arkadaşım şimdi doktordan geldi eşi hamile ilaç kulnnaıyormuş baş dönmesi miğde bulantısı için gitmişler meğer ilaç dokunmuş haberiniz olsun. şuanda hamilelikte yaşananlardan birtek idrar yolu enfeksiyonuna yakalanmadım gerisinin hepsini yaşadım he şimdi ağzımı açtım ya umarım olmaz

ahh canım yaa kıyamam sana.senı cok uzuyorlar bunlar.

azıcık da olsa yola soktum, 5 yıl oldu yani,ömrümden ömür gitti ama

benimki evlenmeden önce tek yaşıyodu annesi falan memleketteler o yüzden idmanlı... bu sabah delirtti ama beni dün makineye çamaşırarı atıyordu atarken neolur yumuşatıcı koyma dedim (kokusu beni mahvediyor) sanki ben öle dememişim gibi koymuş sabah pantalonumu ütülerken öldüm şuanda masamın altından püfür püfür kokusu geliyor neymişde çamaşırlar öyle çok kötü kokuyomuş

sakın kredi falan çekme internetten başvursun çok istiyorsa şimdi en uygun kredi ing de falan var diye biliyorum araştırsın nette hepsinin fiyatlandırması zartı zurtu yazıyor. bende çıkamıyorum başım dönüyo de düşüp biyerde kalırım de

aynen asya erencim sana katılıyorum 8 aylık evliyim. evde bir kez temizlik yapmadım kadın geliyor. yemek canım isterse keyfim yerindeyse yaparım. eşim el üstünde tuttar bi iş beklemez. kayın validem kayın pederimde evlerine gidip daha çay koymuşluğum yok misafir gibi gider oturuz 1 saat geliriz. mesafemiz her iki aile ilede ölçülü. çok şükür tek kavga etmedik. nazlanıp naif olursan inan kimse bişey beklemiyo. hele hamile kaldığımdan beri çorabımı ayakkabımı bile eşim getiriyo. yarım litrelik su bile vermezler elime. Rabbim huzuru olmayan herkesede nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…