canım hiç temızlık yapmak ıstemıyorrrrr ama yapmam lazım1 oda yapsam kar kardır ayrıca evde 1 damla yemekte yok
çok işim var çokkk
Tak dememiş.daha canına belli.
Ben 4 çeşit yemek yapardım evlendim salatası da eksik olmazdı ilk evlendim. Kocam yemezdi bile anası tek çeşit yaparmış.
Bana da dün diyor 1-2 kere yaptın sonra sen de alıştın diye.
1 yıl öyle yaptım adama 1-2 kere yapmışım gibi gelmiş kıymet bilmezler.
Hem de o işsizde evde oturup film izlerdi tüm gün ben işten gelip markete gidip alışveriş yapıp 4 çeşit yapardım neymiş annemden öyle görmüşüm.
Anacığıma da kızardım niye böyle yetiştirdin diye.
Kadının suçu ne. Bizde salaklık.
Bi de kp kv telde kocama: "karın sana maddi anlamda yardımcı olmuyor mu?" Derdi utanmadan evi benim geçindirdiğimi ve oğullarının işsiz parasız oturduğunu bilmelerine rağmen.
Ha bi de hasta olduğumda kv telefonda sigortası yok mu derdi utanmadan
Allah büyük şimdi kızları evde kaldı-evlenmesin ne önemi var diyolar
Bir yerden çıkacak inşallah hem bu dünyada hem öteki dünyada
Şiştim valla yazdıklarını okudukca allah sabır versin ne diyim biz okuyunca sinirleniyoruz sen bunları yaşıyorsun allah sabredenlerin yanındadır canım elbet ilahi adelet birgün tecelli edecek takmamaya düşünmemeye çalış sende deliliğe vur geç hamileyim hormonlarım de geç başka birşey demek gelmiyor elimden canım allah sabır versin
günaydın güzel anneler ve onların en güzel armağanlarıdün giremedim hepinizin anneler günü kutlu olsun bu seneki anneler günü bizim için en önemli olanıydı belkide. tabi ilk bebişlerini bekleyenler için dahada önemli kocam benimkini öylesine bi kutladı. bigün öncesindede bişey istiosan alalım dedi. bende istemedim öle hediyemi olur hem bugün bizim çıkma yıldönümümüz yarın görürsün falan dedi. ama bugünde çok bişi beklemiyorum. dün sabahtan akşama kadar kv lerdeydik. akşama kadar kv bi yandan kp bi yandan laf sokup durdular. eşimin umru bile olmadı dikkat etmedi belkide. zaten çounu o yokken yaptılar. ama o varken yapılan çok büyük terbiyesizlikti. eşim takım konusunda fanatik görümceme takılıodu seni istemeye geldiklerinde ilk kriterim falan diye. yoksa vermem dedi. görümcemde evde kaldığı için babasıda kalktı alakasız yere benim memleketimi söyleyip oralı bile olsa vercem artık dedi. eşimde tık yok ama ben çok bozuldum eşime göre ben onlara samimi davranmıomuşum kendi ailem gibi görmüomuşum gördürmiolarki eşim gitti yattı ben oturuyorum mutfakta kv ta içeri baırıp eli pis die görümcemden tabak istio ben veririm anne die kalkıyorum sen bulamazsın diyo. alt dolaptaki tek tabak. yapılcak bişey varsa yapiim diorum yok dio ben oturuyorum yine baırıo görümceme gel salatayı yap die. ve inandına inadına yapıo. çok sinir oldum ama hiç renk vermedim. yüzümün heryeri kabardı çıktı çıkınca eşim noldu dedi bilmem dedim. onada bişi demedim. tuttum kendimi ilk defa ama içim içimi yedi. ailesinin borcumuzdan bile haberi yokmuş üzülürler die sölemiomuş. çokta umurlarıydı. annemden 10 bin tl para alcaktık. sabah mail attım herşeyi yazdım onları sevmediğimide söledim. anlar artık annemdende para almıcam dedim git kredi çek veya ailenden iste dedim. şimdi aramış ben çıkamam sen çıkta kredi araştır diyo. ben çekcekmişim şimdide mail atcam üzerime borç istemiyorum. artık eşimede acımıyorum. iyce çileden çııkardılar beni.
benim de öyle çok işim varki ama kolumu kaldıracak halim yok
Tak dememiş.daha canına belli.
Ben 4 çeşit yemek yapardım evlendim salatası da eksik olmazdı ilk evlendim. Kocam yemezdi bile anası tek çeşit yaparmış.
Bana da dün diyor 1-2 kere yaptın sonra sen de alıştın diye.
1 yıl öyle yaptım adama 1-2 kere yapmışım gibi gelmiş kıymet bilmezler.
Hem de o işsizde evde oturup film izlerdi tüm gün ben işten gelip markete gidip alışveriş yapıp 4 çeşit yapardım neymiş annemden öyle görmüşüm.
Anacığıma da kızardım niye böyle yetiştirdin diye.
Kadının suçu ne. Bizde salaklık.
Bi de kp kv telde kocama: "karın sana maddi anlamda yardımcı olmuyor mu?" Derdi utanmadan evi benim geçindirdiğimi ve oğullarının işsiz parasız oturduğunu bilmelerine rağmen.
Ha bi de hasta olduğumda kv telefonda sigortası yok mu derdi utanmadan
Allah büyük şimdi kızları evde kaldı-evlenmesin ne önemi var diyolar
Bir yerden çıkacak inşallah hem bu dünyada hem öteki dünyada
offf filiz işler beni bekliyor ben hiç iyi değilim heryer heryerde kaç gündür kızlar benim bulantılar azalıca yerde gittikçe çoğalmaya başladı.sürekli çıkarıyorum tansiyonum düşüyor öylece halsiz halsiz yatıyorum şeimde işte yani işler yine elleriden öper benim bir kendimi toplasam neyse yinede bunada şükür diyelim ya mipililer napmış öyle gün geçtikçe artiyorlar.canım hiç temızlık yapmak ıstemıyorrrrr ama yapmam lazım1 oda yapsam kar kardır ayrıca evde 1 damla yemekte yok
çok işim var çokkk
canım hiç temızlık yapmak ıstemıyorrrrr ama yapmam lazım1 oda yapsam kar kardır ayrıca evde 1 damla yemekte yok
çok işim var çokkk
aynen ev aldı basını gıdıyor ne yemek var ne bısey 1 2 oda temızlesem bugun ii olur off camlarım leşşşşşşşş gibi ama sılemem onları esıme sıldırmeyı dusunuyorum
oda magaza camı gıbı ver gazete sılım dıo te allam aglım mı guluyum mu
enginar yapmıştın göndereyim mi???benimde temizlik yapmam lazım ama karnımda batma var yine. aslında kalkıp üsttende olsa temizlesem iyi olacak sanırım
asyacannn benim de karnımda batmalar var özellikle mide altımda, bazen de vajenin azcık üstünde.
ya kızlar ben haftasonu bi avm ye gittim
azıcık gezince hemen kasıklarım belim ağrıdı..
sanki bebek 9 aylıkta kasıklarıma çöktü
ne kadar tırt çıktım ben yaa..
hep böylemi olucam doğuma kadar
yoksa şimdiye kadar yattım ayağa kalkınca vücut tuhafmı karşıladı:)
neharım benim oğlan bir sağ bir sol yapıyor vallababası topçu olacak diye hevesli ama sanki boksör olacak gibi
hepimizin aynı galiba kuzum. bende ayakta kaldım mı yanmalar batmalar başlıyor. yürümekte zorlanıyorum bazen. artık bebek daha da hızlı büyüyecek daha çabuk kilo alacağız kasılmalar normal olacak sanırım...
iyi bari bende tuhaflık yokmuş:)Bende oyleyim,birazcik yurusem azicik yorulsam belim agriyor,kasiklarim agriyor.yoruluyorum hemen.en basindan beri boyleyim ben,hic halim yok.haftasonu gezdim diye bugun ise bile gidemedim,cok yorgunum ama yaptigim pek bisey yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?