2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
canım hiç temızlık yapmak ıstemıyorrrrr ama yapmam lazım 1 oda yapsam kar kardır ayrıca evde 1 damla yemekte yok
çok işim var çokkk

Herkese selam.Nasılsınız kızlar,herkesin keyfi sağlığı yerindedir umarım.Aklım sadece bebeğimin cinsiyetinin ne olacağında çatlıycam ya, 1 hazirana kadar öğrenemiycem Ultrasyon görüntüsünü yüklemeyi de unutuyorum hep inş yarın evden getirmeyi unutmam,bilenler yorum yapar belki .

benim görümcede öyle. ama bence kalmasınlar evlensinlerki o zaman el nasıl oluyomuş görsünler. ben babamı 20 yaşında kaybettim çok zor okudum. mühendis olmama rağmen hiç iş ayırmadım danışmadada durdum sigortacılıkta yaptım hiçte gocunmadım. sonra kendi tırnaklarımla kazıya kazıya büyük bir holdinge girdim tabi yine Allahın takdiri nerelerden vesileler çıktı bir bilseniz oturup ağlarsınız. şimdi kendi mesleğimi yapıyorum 2 senedirde burda çalışıyorum. eşimlede burda tanıştık. sonra o ayrıldı burdan üzerine iki iş değiştirdi. ki burda toplamda 1,5 yıl çalıştıktan sonra ayrıldı. ona rağmen kp ve kv önceki yaptığım işleri küçümsedikleri gibi burda rahat olmamında eşimin sayesinde olduğunu söyleyip duruyolar. ki eşim yüzünden atama bile alamadım köstek oluo ama öyleyken onlar oğullarının sayesinde iş bulmuşum gibi konuşmaya devam ediyorlar. maaşımı elime bile almadan eşime veririm. borç ödeyip duruyoruz. yeni gelin olmama rağmen bayramda kendime çorap bile alamadım babasına ikişer tane gömlekle pantolon aldık yüzsüz istedi bide utanmadan. ama bundan sonra eşimede acımıcam. şu borç bitsin maaşımı vermicem. biriktircem anneme yardım etcem. ne özeniosam alcam giycem gezicem tozucam bakalım nasıl oluo.

Son düzenleme:

saol canım Rabbim büyük ona sığındım. demek biyerde bi hata yapmışımki bunları verdi başıma. bunada sabredicem napalım. dünya sürekli imtihan. benim imtihanımda şu an bunlar. aynısını yaparsam onlardan bi farkım kalmaz. sabredicem sesimi çıkarmıcam. mevlam neyler neylerse güzel eyler. bundada vardır bir hayır. bebişim çok etkilenmesinde. bende alışcam zamanla bunlara takılmamaya...

canım yaa ailesinin böyle trip yapması beklenen bişey bence boşver dicem ama ben olsam bahane bulup çıkar giderdim. yine sabretmişsin. bu süreçte olabildiğince az görüşmeye çalış onlarla. eminim görüşmek için can atmıyorsun da. borç konusunda da doğru yapıyorsun bene. daha yeni herşeyi bırakıp ailene gittin, ne malum borç altında olup başka bir sıkıntı yaşamayacağın?

benim de öyle çok işim varki ama kolumu kaldıracak halim yok

aynen ev aldı basını gıdıyor ne yemek var ne bısey 1 2 oda temızlesem bugun ii olur off camlarım leşşşşşşşş gibi ama sılemem onları esıme sıldırmeyı dusunuyorum
oda magaza camı gıbı ver gazete sılım dıo te allam aglım mı guluyum mu

canım ben annemden tecrübe edindim. evlendiğimiz günden bu yana ben hiçbir zaman çok güçlü, çok sağlıklı, çok zeki olmadım. Annem öyle oldu hayat boyu kocasına hizmet etti. yok arkadaş! ben öyle değilim! çok narinim her şeyi kaldıramam, her an hasta olabilirim... erkekler karşılarında güçlü kadın gördü mü herşeyi beklemeye başlıyor.

canım hiç temızlık yapmak ıstemıyorrrrr ama yapmam lazım 1 oda yapsam kar kardır ayrıca evde 1 damla yemekte yok
çok işim var çokkk
offf filiz işler beni bekliyor ben hiç iyi değilim heryer heryerde kaç gündür kızlar benim bulantılar azalıca yerde gittikçe çoğalmaya başladı.sürekli çıkarıyorum tansiyonum düşüyor öylece halsiz halsiz yatıyorum şeimde işte yani işler yine elleriden öper benim bir kendimi toplasam neyse yinede bunada şükür diyelim ya mipililer napmış öyle gün geçtikçe artiyorlar.

çok işim var çokkk

enginar yapmıştın göndereyim mi??? benimde temizlik yapmam lazım ama karnımda batma var yine. aslında kalkıp üsttende olsa temizlesem iyi olacak sanırım

ben yağmur bitsin diye bekliyorum gece gümbür gümbür yağdı yine. ben silecem, o yağacak ? oldu canım....

enginar yapmıştın göndereyim mi??? benimde temizlik yapmam lazım ama karnımda batma var yine. aslında kalkıp üsttende olsa temizlesem iyi olacak sanırım

asyacannn benim de karnımda batmalar var özellikle mide altımda, bazen de vajenin azcık üstünde.

ya kızlar ben haftasonu bi avm ye gittim
azıcık gezince hemen kasıklarım belim ağrıdı..
sanki bebek 9 aylıkta kasıklarıma çöktü
ne kadar tırt çıktım ben yaa..
hep böylemi olucam doğuma kadar
yoksa şimdiye kadar yattım ayağa kalkınca vücut tuhafmı karşıladı:)

Bende oyleyim,birazcik yurusem azicik yorulsam belim agriyor,kasiklarim agriyor.yoruluyorum hemen.en basindan beri boyleyim ben,hic halim yok.haftasonu gezdim diye bugun ise bile gidemedim,cok yorgunum ama yaptigim pek bisey yok.

hepimizin aynı galiba kuzum. bende ayakta kaldım mı yanmalar batmalar başlıyor. yürümekte zorlanıyorum bazen. artık bebek daha da hızlı büyüyecek daha çabuk kilo alacağız kasılmalar normal olacak sanırım...

aynen canım bi tırt da ben. dün 2-3 saat misafirlikte oturdum,gece boyu uyuyamadım kasıldı kaldı karnım. acaba ben de çok yattım ondan mı ki. resmen tüm gece inledim yaa hani 2. trimester rahattı, kandırıldık kandırıldıııııııııııııııııkkkkk :84:

Bende oyleyim,birazcik yurusem azicik yorulsam belim agriyor,kasiklarim agriyor.yoruluyorum hemen.en basindan beri boyleyim ben,hic halim yok.haftasonu gezdim diye bugun ise bile gidemedim,cok yorgunum ama yaptigim pek bisey yok.
iyi bari bende tuhaflık yokmuş:)
çok komiktik yaa bi mağazaya girdik korkudan ben oturdum eşim bi iki bişey baktı kendi
sonra tipimi görünce paldır küldür eve geldik
ne gezme ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…