2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

ya benimde misafir geldi geçen..
oturdum yanlarında ama kasıklarım nasıl ağrıyo
böyle yayıla yayıla oturdum
millet tuhaf tuhaf bakıyo
hemen hamile havasın girmiş dediler kesin
çok yatmaktan oluyo bence..
alıştırdık bu kuzuları rahata :)

dur daha 2. trimestera yeni girdik mide bulantılarını atlattık, bu level da geçerr
koca koca tekmeler yicez daha elleri ayakları minnak annesi anca bu kadar oluyor şimdi...

iyi bari bende tuhaflık yokmuş:)
çok komiktik yaa bi mağazaya girdik korkudan ben oturdum eşim bi iki bişey baktı kendi
sonra tipimi görünce paldır küldür eve geldik
ne gezme ama

hani bir oyun varya, sandalyeler yanyana olur müzik durunca herkes bir sandalye kapar bende öyleyim alışverişlerde. tabure buldun mu kap, otur. eşimde maşallah benden çok sever alışverişi... o bakar ben beklerim

dur daha 2. trimestera yeni girdik mide bulantılarını atlattık, bu level da geçerr
koca koca tekmeler yicez daha elleri ayakları minnak annesi anca bu kadar oluyor şimdi...

takviminde daha fazla kilo alacaksın yazıyo
ay bu takvim çok bilmiş ne dese çıkıyo..
idrar yolu enfeksiyonu olur dedi oldu:))

canım hiç temızlık yapmak ıstemıyorrrrr ama yapmam lazım 1 oda yapsam kar kardır ayrıca evde 1 damla yemekte yok
çok işim var çokkk

Hemen herkeste durumlar aynı sanırım al benden de o kadar canım. Annemlerden geldim dün daha valizimi bile boşaltmadım. Ne püsür oldum ben diyorum kendi kendime ama napıyım hemencecik yoruluveriyorum

hani bir oyun varya, sandalyeler yanyana olur müzik durunca herkes bir sandalye kapar bende öyleyim alışverişlerde. tabure buldun mu kap, otur. eşimde maşallah benden çok sever alışverişi... o bakar ben beklerim

öyleydim zaten oturup kaldım bulduğum yerde
hastane çıkışında eşim eczaneye girdi
onu beklerken marketten tabutre istedim yaşlılar gibi:))
imkanım olsa uzanıcam :))

boşver sen onları... sen hamilesin rahat olacaksın tabi de. ben çok yatmadım aslında hep dışarı çıkıp yürüdüm ama o daha çok ağrı yaptı. artık zorlamıyorum kendimi

Hemen herkeste durumlar aynı sanırım al benden de o kadar canım. Annemlerden geldim dün daha valizimi bile boşaltmadım. Ne püsür oldum ben diyorum kendi kendime ama napıyım hemencecik yoruluveriyorum

yaaa aynen... bizde haftasonu yatıya davetliydik. 1 gün kalacaz altı üstü küçük bir çantaya pijamalarımızı koydum yeter dedim. eşimin telefonları bitmek bilmedi... hayatım onu unutma, bunu unutma, şunu unutma... sanki Maldivlere tatile gidiyoz.. bide kadınlara derler 40 valizle çıkarır diye...

Bosversene guzelim ya.hayatta once kendimize vijdan yapmaliyiz once kendi bedenimiz ve ruhumuzu korumaliyiz.ben ilk iki ay hic utu yapmadim esim sagolsun ne bulduysa giydi.bazi sabahlar kahvalti hazirlayamadim.hatta onunla masada oturamadim.onemli olan ilk etapta sensin sonra o guzel bebegin.

boşver sen onları... sen hamilesin rahat olacaksın tabi de. ben çok yatmadım aslında hep dışarı çıkıp yürüdüm ama o daha çok ağrı yaptı. artık zorlamıyorum kendimi

takmam ben zaten de onların gelini de hamile
kız benden küçük,hükümet gibi maşallah hamileliğin hiçbir zorluğu yok kızda:))
ondan tuhaf geldi bu halim demek..
ben yattım sürekli hem lekelenmeden dolayı hemde halim yoktu bulantıdan açlıktan
bebek annesini enine biliyo, dikine kalkınca hoop noluyo dedi heralde:)

kendimi gördüm bi an sanki bende aynen öyleyim canım. girdiğimiz mağazada önce tabure arıyor gözüm. annem hatırladıkça hala güler. biz evimizi daha yeni kurduk haliyle benim en kötü zamanlarımda bazı eksikleri tamamlamamız gerekiyordu. annemler beğeniyorlar bende elimde tabure geziyodum dükkanın içinde

nasıl yerleşeceğini şaşırmıştır ben yatarken çok döne döne yatıyorum. eşim bazen yeter artık çocuğun başı döndü diyor

benimkide gazeteyle silmeye kalkıyor gazeteyle cam silmeyi kim öğrettiki acep

benimkide gazeteyle silmeye kalkıyor gazeteyle cam silmeyi kim öğrettiki acep

ben mikrofiberle sildikten sonra kağıt havlu kullanıyorum. gazete gibi çizmiyor, leke de bırakmıyor. biraz masraflı oluyor böyle ama hızlıca bitmiş oluyor. pençelerim küçük zaten yarım saate camlar bitiyor.

nasıl yerleşeceğini şaşırmıştır ben yatarken çok döne döne yatıyorum. eşim bazen yeter artık çocuğun başı döndü diyor

o misafirlerin olduğu gece kasıklarımın ağrısıyla ayağımın altına,dizlerimin arasına.sırtıma yasdtık koydum öyle uyudum
eşim uyumaya gelmiş adama yer yok yastıktan:))gitmiş odada uyumuş:))
sabah diyo yakında evden de atarsın sen beni

Kızlar ne güzel gezmelere gidebiliyorsunuz.
Ben 1ayı geçiyor bugün evdeyim rapor hakkım da bitiyor. Eğer hala kusmalar bitmezse haftaya ne yapacağım onu düşünüyorum.
Her gün istifra ediyorum.
Doktor dışında dışarı çıkmayı bırak mümkünse evin diğer odalarına bile giymiyorum
Sağ kalçam ya iğneleri yanlış mı oldum ondan mı yoksa oturup yatmaktadır mıdır bilmiyorum felaket ağrıyor ve bacağıma, kuyruk sokumuma ve belime vuruyor. Bel fıtığı mı acaba?
Ağzımdaki aftlar bir türlü geçmek bilmedi. Gece ateş yapıp patlatıyor dudaklarımı.
Uyku uyuduğum yok.
Suyu hala içemiyorum hasretim suya.
Yediğim tek şey menü be yazık ki.
Tiksiniyorum ondan da ama yedikten sonra çıkmayan tek şey o. Her gün dışarıdan söylüyorum mecburen.
Sabahları da tost.
Ay inş. Canınız çekmez güzeller
Ama ne zaman geçecek bu durum bilmiyorum.
Bir yandan dua ediyorum teZ vakitte Rabbim şifa ver diye.
İdrar yolu enfeksiyonum da geçmedi bu arada.

Ne olur dualarınızda beni de unutmayın

kız artık masrafında değilim de yapabilsem benim camlar kocaman teras camı varki boydan boya maşallah napcam bilmiyorum valla bi kadın çağrıcam artık eşime kıyamıyorum bi pazarı var ondada hangi birini yapsın.:26:

Okurken bi dükkanda falan çalışmışlarsa ordan biliyorlardır canım. Eczanede falan çalışmış yaz tatillerinde benimkide öğrenciyken öyle siliyordu daha güzel oluyormuş leke kalmıyormuş

evet bizim çocuklar bizim dükkan camlarını gazete ile temizliyor. orada bende gazete kullanıyorum. koca koca camlar bitmiyor yahu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…