aynen canım bi tırt da ben. dün 2-3 saat misafirlikte oturdum,gece boyu uyuyamadım kasıldı kaldı karnım. acaba ben de çok yattım ondan mı ki. resmen tüm gece inledim yaahani 2. trimester rahattı, kandırıldık kandırıldıııııııııııııııııkkkkk :84:
aynen canım bi tırt da ben. dün 2-3 saat misafirlikte oturdum,gece boyu uyuyamadım kasıldı kaldı karnım. acaba ben de çok yattım ondan mı ki. resmen tüm gece inledim yaahani 2. trimester rahattı, kandırıldık kandırıldıııııııııııııııııkkkkk :84:
iyi bari bende tuhaflık yokmuş:)
çok komiktik yaa bi mağazaya girdik korkudan ben oturdum eşim bi iki bişey baktı kendi
sonra tipimi görünce paldır küldür eve geldik
ne gezme ama
dur daha 2. trimestera yeni girdikmide bulantılarını atlattık, bu level da geçerr
koca koca tekmeler yicezdaha elleri ayakları minnak annesi anca bu kadar oluyor şimdi...
canım hiç temızlık yapmak ıstemıyorrrrr ama yapmam lazım1 oda yapsam kar kardır ayrıca evde 1 damla yemekte yok
çok işim var çokkk
hani bir oyun varya, sandalyeler yanyana olur müzik durunca herkes bir sandalye kaparbende öyleyim alışverişlerde. tabure buldun mu kap, otur. eşimde maşallah benden çok sever alışverişi... o bakar ben beklerim
ya benimde misafir geldi geçen..
oturdum yanlarında ama kasıklarım nasıl ağrıyo
böyle yayıla yayıla oturdum
millet tuhaf tuhaf bakıyo
hemen hamile havasın girmiş dediler kesin
çok yatmaktan oluyo bence..
alıştırdık bu kuzuları rahata :)
Hemen herkeste durumlar aynı sanırımal benden de o kadar canım. Annemlerden geldim dün daha valizimi bile boşaltmadım. Ne püsür oldum ben diyorum kendi kendime ama napıyım hemencecik yoruluveriyorum
ben onu yapamıyorum işteanneme kızıyorum hep beni nie öle yetiştirdin diye. yine kıyamıyorum yapamaz die. hastayken bile raporlu evdeyken her sabah kahvaltısını hazırlayıp oturup onunla kahvaltı yaptım. benim vicdanım elvermiyor. keşke verse
boşver sen onları... sen hamilesin rahat olacaksın tabi de. ben çok yatmadım aslında hep dışarı çıkıp yürüdüm ama o daha çok ağrı yaptı. artık zorlamıyorum kendimi
hani bir oyun varya, sandalyeler yanyana olur müzik durunca herkes bir sandalye kaparbende öyleyim alışverişlerde. tabure buldun mu kap, otur. eşimde maşallah benden çok sever alışverişi... o bakar ben beklerim
takmam ben zaten de onların gelini de hamile
kız benden küçük,hükümet gibi maşallah hamileliğin hiçbir zorluğu yok kızda:))
ondan tuhaf geldi bu halim demek..
ben yattım sürekli hem lekelenmeden dolayı hemde halim yoktu bulantıdan açlıktan
bebek annesini enine biliyo, dikine kalkınca hoop noluyo dedi heralde:)
aynen ev aldı basını gıdıyor ne yemek var ne bısey 1 2 oda temızlesem bugun ii olur off camlarım leşşşşşşşş gibi ama sılemem onları esıme sıldırmeyı dusunuyorum
oda magaza camı gıbı ver gazete sılım dıo te allam aglım mı guluyum mu
benimkide gazeteyle silmeye kalkıyor gazeteyle cam silmeyi kim öğrettiki acep
benimkide gazeteyle silmeye kalkıyor gazeteyle cam silmeyi kim öğrettiki acep
Okurken bi dükkanda falan çalışmışlarsa ordan biliyorlardır canım. Eczanede falan çalışmış yaz tatillerinde benimkide öğrenciyken öyle siliyordu daha güzel oluyormuş leke kalmıyormuş
nasıl yerleşeceğini şaşırmıştır ben yatarken çok döne döne yatıyorum. eşim bazen yeter artık çocuğun başı döndü diyor
ben mikrofiberle sildikten sonra kağıt havlu kullanıyorum. gazete gibi çizmiyor, leke de bırakmıyor. biraz masraflı oluyor böyle ama hızlıca bitmiş oluyor. pençelerim küçük zaten yarım saate camlar bitiyor.
Okurken bi dükkanda falan çalışmışlarsa ordan biliyorlardır canım. Eczanede falan çalışmış yaz tatillerinde benimkide öğrenciyken öyle siliyordu daha güzel oluyormuş leke kalmıyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?