canım bulantın halen devam ederse,topikteki bazı arkadaşlar bulantı için eczaneden bileklik almışlardı.benim de var ama öyle aman aman dedirtecek kadar değil o yüzden almadım.yine de 2 kilo vermişim.mide yanması için de rennie diye bir tablet var,ben onu dörde bölür kullanıyorum gün içinde.
günaydın kızlar,ben yine sıkıntılardayım.geçen gün de demiştim,kaç gün oldu halen kıpırtı yok.sanki karnım hafifledi gibi hissediyordum 3 gündür ve dün tartıldım 2 kilo vermişim,aldığım kiloyu vermişim.halbu ki hiç hareket etmiyorum desem yeridir ama çok mide bulantım var,sulu yemek yiyemiyorum sadece peynir ekmek ve meyve.yarın randevum var allahtan,yoksa kafayı yerdim.:18:
normal olmasi gerekenden buyuk gorunen var mi bebislerinizde. dr umuz bize dedi ki sanki sok adet tarihin 14 subat degil de 11 subat dedi. ki 14 subatta olmustum. 11 subat olarak hesapliyor artik. zamanla boyuta gore beklenen dogum tarihimiz de degisecek mi ??
benımde ev aldı basını gıdıo attaaofff filiz işler beni bekliyor ben hiç iyi değilim heryer heryerde kaç gündür kızlar benim bulantılar azalıca yerde gittikçe çoğalmaya başladı.sürekli çıkarıyorum tansiyonum düşüyor öylece halsiz halsiz yatıyorum şeimde işte yani işler yine elleriden öper benim bir kendimi toplasam neyse yinede bunada şükür diyelim ya mipililer napmış öyle gün geçtikçe artiyorlar.
enginar yapmıştın göndereyim mi???benimde temizlik yapmam lazım ama karnımda batma var yine. aslında kalkıp üsttende olsa temizlesem iyi olacak sanırım
ay yok yemem daha engınar esım yemedı o gun 2 gun yedım öögg geldıben yağmur bitsin diye bekliyorum gece gümbür gümbür yağdı yine. ben silecem, o yağacak ? oldu canım....
bende yoruluyorum valla canım hemen ama mecburuz nereye kadar eşler yapıcakHemen herkeste durumlar aynı sanırımal benden de o kadar canım. Annemlerden geldim dün daha valizimi bile boşaltmadım. Ne püsür oldum ben diyorum kendi kendime ama napıyım hemencecik yoruluveriyorum
benım eşim magazacı ya canım mobılyacı dukkanı var sanırım orda sılıo ver gazete sılım dıo dun dedım manyadınmıbenimkide gazeteyle silmeye kalkıyor gazeteyle cam silmeyi kim öğrettiki acep
neymıs o kıztelevizyonda bir şey gördüm canım çekti. ben o şeyi yapmaya gidiyom kızlarrrrrrrr
İnşallah bian önce geçer canım.
Bende 3 gündür hap kullanmıyorum bulantım için. Yavaş yavaş düzeliyor heralde ama yinede ağzımın tadı pek yok.
Su konusunu napıcaz bilmiyorum. Günde 1 bilemedin 2 bardak ancak içebiliyorum midemi bulandırıyor. Bu sıcaklarda da susuz kalmamamız lazım. Süt ayran takviye etmeye çalışsamda içim hiç rahat değil.
Kalça ağrısı bende de var sol tarafımda belime vuruyo aynen. Ben hiç iğne vurunmadım neden oluyo acaba.
Ne zaman elektrik süpürgesini çalıştırsam temizliğe kalkışsam kalçam ağrır benim böyle çok yükleniyorum ondan oluyor derdim ama ne zamandır işte yapmıyorum.
İdrar yollarına da bi çözüm bulabilmiş değilim. Bi bakıyorum geçiyo bi bakıyorum yine kaşıntı başlamış acıyor. Dr.um ilaç vermişti ama prospektüsünü okuyunca kullanmadım. Açık açık yazmışlar hamilelikte kullanıldığında bebeğin böbreküstü bezlerinde gerileme olabilir diye.
Allah yardımcımız olsun hepimizin.
İma etseydin bari ne olduğunu bende merak ettim şimdi
Reklamda gördüyse sütlü tatlı olabilir diye geldi aklıma :)uctu gıttı faceden yazım bende onaogrenıyım bakım
uctu gıttı faceden yazım bende onaogrenıyım bakım
oarası neresi canımmm..Çok alakasız olacak ama burda bir yağmur yağıyor anlatamam hava simsiyah oldu şimşekelr çakıyor gök gürültüsü allahdan bayırda kalıyor mahallemiz yoksa sel olmuştu 1metre önümüzü göremiyoruz yağmurdan
canım soguk seyler ıstıo sutlu deılde serbetlı ıstıo buaralarReklamda gördüyse sütlü tatlı olabilir diye geldi aklıma :)
ekleşelım cnm:))siz face de demi ekleştinizzz:))) hep birlikte ekleşseydikk:))
ya kızlar ben haftasonu bi avm ye gittim
azıcık gezince hemen kasıklarım belim ağrıdı..
sanki bebek 9 aylıkta kasıklarıma çöktü
ne kadar tırt çıktım ben yaa..
hep böylemi olucam doğuma kadar
yoksa şimdiye kadar yattım ayağa kalkınca vücut tuhafmı karşıladı:)
kızlar bizim yarın kontrolümüz var. 12+1 oluyoruz. bebikler 1-2 gün önden gidiyor. herşey yolundaysa cinsiyetlerini öğrenebilir miyiz acaba?
canım soguk seyler ıstıo sutlu deılde serbetlı ıstıo buaralar
ayy serbetlı tatlılarıda beceremem.
bakalım neymıs geldıgınde yazar.suan yapmakla mesgul sanırım cvp yok
ekleşelım cnm:))
şerbetlilerden en basiti şeker pare canım yada şu tatlı yufkalarından alıp basitinden yapıcaksın
Evet evet kesinlikle ekleselim insan cok merak ediyor sohbet ettigi kisileri :)
hıc sevmıyorum sekerpareyıonuda yapamam yufkadan hıc yapmadım en ıysıı dısardan yemek ama korkuyorum ılerde seker cıkıcak dıye bıde bız pkoluyuz ınsılun dırencımız var zaten o yuzden az az yıom sekerlı seylerıde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?