2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

cok tesekkür ederım cevap ıcın :) bileklik felan hıc dymadum ben burda yok galiba gece hicc uyuyamadim bakalim doktoru arıcam birazdan

canım benım o dert bır kac gundur bendede vardı ılk basta bende bır kac kıpırtı hıssettım bebegın kıpırtıları oldugundan emındım sonra bır haftadır baktım hıc bır hareket yok cok korktum ıcıme dert düstü zaten bende sürekli kio verıyorum ama sonra netde arastırdım zaten hele hele ilk hamılelıkse bu haftalarda hissediilen kıpırtı bebek degılmıs ondan rahatladım bıraz yarın benımde randevüm var Allah yardımcımız olsun :)

Çok alakasız olacak ama burda bir yağmur yağıyor anlatamam hava simsiyah oldu şimşekelr çakıyor gök gürültüsü allahdan bayırda kalıyor mahallemiz yoksa sel olmuştu 1metre önümüzü göremiyoruz yağmurdan

Selam canım
bende gecen hafta risk testi yaptırmak ıcın gıttıgım doktor boyutuna göre felan ölçüp dogum tarihinin 14.112013 oldugunu söyledı yani bizde değisen bırsey yok
normalinden büyük mü bilmiyorum ama doktorun yazdıgı mektup da bebegım 77gram dı gecen hafta netde okudugumda hep 14.haftada bile 50gr civarı bebegınız dıyor ama benımkı gecen hafta 77gr. dı kendi kadın doktorum da her baktıgında büyük bir bebek diyor. Bakalım hayırlısı bende baya bi uzunum ama ck zayıfım cokk inşallah fazla kilolu olupda doğum esnasında sıkıntı cıkmaz

benımde ev aldı basını gıdıo attaa tansıyon dusuklugu bendede var cnm ama daha ıyı yuksek olmasından
enginar yapmıştın göndereyim mi??? benimde temizlik yapmam lazım ama karnımda batma var yine. aslında kalkıp üsttende olsa temizlesem iyi olacak sanırım

ben yağmur bitsin diye bekliyorum gece gümbür gümbür yağdı yine. ben silecem, o yağacak ? oldu canım....
ay yok yemem daha engınar esım yemedı o gun 2 gun yedım öögg geldı
bende temızlıge gırısıcem ama ılk once yemek yapıcammm vakıt kalırsa yaparım temızlıgıde dun esım supurdu allahtan

Hemen herkeste durumlar aynı sanırım al benden de o kadar canım. Annemlerden geldim dün daha valizimi bile boşaltmadım. Ne püsür oldum ben diyorum kendi kendime ama napıyım hemencecik yoruluveriyorum
bende yoruluyorum valla canım hemen ama mecburuz nereye kadar eşler yapıcak
benimkide gazeteyle silmeye kalkıyor gazeteyle cam silmeyi kim öğrettiki acep
benım eşim magazacı ya canım mobılyacı dukkanı var sanırım orda sılıo ver gazete sılım dıo dun dedım manyadınmı
pırıl pırıl olur dıo

televizyonda bir şey gördüm canım çekti. ben o şeyi yapmaya gidiyom kızlarrrrrrrr
neymıs o kız

Âmin canım cümlemizin.
Ben 1 br dahi içemiyorum suyu.
Ancak çıkardıktan sonra 2 yudum çalkalıyorum.
Folik asiti de almıyorum artık. İçemiyorum çünkü.
Dr.un idrar yolu için bana verdiği ilacın prospektüsünü bi okudum , hamile hayvanda bile denenmemiş yuh artık dedim.
Hamilelerde yan etkisi bilinmiyor yazıyor bir de.
Almadım ben de.

selam kıslar hergün sizi okuyorum yazmaya mecalim olmuyobebişler büyüdükçe muhabbetlerde ilerliyo

oarası neresi canımmm..

benimde aklıma ilk gelen kakaolu sütlü tatlıydı

Son düzenleme:
Reklamda gördüyse sütlü tatlı olabilir diye geldi aklıma :)
canım soguk seyler ıstıo sutlu deılde serbetlı ıstıo buaralar
ayy serbetlı tatlılarıda beceremem.
bakalım neymıs geldıgınde yazar.suan yapmakla mesgul sanırım cvp yok

siz face de demi ekleştinizzz:))) hep birlikte ekleşseydikk:))
ekleşelım cnm:))

Son düzenleme:

ben de cok yoruluyorum yaw daha simdiden :))

kızlar bizim yarın kontrolümüz var. 12+1 oluyoruz. bebikler 1-2 gün önden gidiyor. herşey yolundaysa cinsiyetlerini öğrenebilir miyiz acaba?

valla ne kadar dogrudur bilmiyorum artik ama biz ogrendik :) 12+4 tuk

şerbetlilerden en basiti şeker pare canım yada şu tatlı yufkalarından alıp basitinden yapıcaksın

Benim canım sadece meyva istiyor başka birşey değil tatlı tuzluda gözüm yok

şerbetlilerden en basiti şeker pare canım yada şu tatlı yufkalarından alıp basitinden yapıcaksın

hıc sevmıyorum sekerpareyı onuda yapamam yufkadan hıc yapmadım en ıysıı dısardan yemek ama korkuyorum ılerde seker cıkıcak dıye bıde bız pkoluyuz ınsılun dırencımız var zaten o yuzden az az yıom sekerlı seylerıde

Evet evet kesinlikle ekleselim insan cok merak ediyor sohbet ettigi kisileri :)

en azından bir dilim yersin nefsin körelir canımm kendini bildikten sonra zaten ölçüsünü kaçırmazsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…