2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
ama ama ama benim faceimm yok olsa bile şirketten giremiyorum hiç olmadı şimdi

ben buranın gizliliğini seviyorum kızlar. çok muhabbet sararsa ben özelden yazıyorum. sonuçta karşımdaki insan belki arkadaş olmak istemiyordur? herkesin amacı farklı. hem face olmayan arkadaşlara haksızlık

ay yemegım yok daha sabah 12 den berı yemek yapıcamm halaaa yapıcamm bıde temızlık yapıcam dıodum pehhh :2:

ben yemek konusunda rahatım neyseki.. eşimde yemek düşkünü değil. bir yemek yapıyorum 3-4 kalıyor öyle.

benımkıde aksıne cok yemek yer bıde gor zayıf afedersın poposu benden zayıf
yakıo hemen sanırım bana kılo oluo nıeyse
3 cesıt yemek yer benımkı

ben gıdıom yemek yapım aksama ne yıcez aha oglene ne yıcem oluom aclıktan muhabbetten cıkamadım
mucukss hepınıze

benımkıde aksıne cok yemek yer bıde gor zayıf afedersın poposu benden zayıf
yakıo hemen sanırım bana kılo oluo nıeyse
3 cesıt yemek yer benımkı

hergün yemek yapmam ben valla o kapasite yok bende çok severim yemek yapmayı, ama hergün hergün yapmak hobiden çıkıyor şekerim?

kızzz zaten şişeceği kadar şişti 100 beden oldum heralde gerçi arkadaşım iner o zamanla dedi ama valla her biri kafam kadar var

Neharım tabiiki inecek inmesine de ne zaman biliyor musun.Emzirme dönemin bitipte göğüslerinden süt çekildikten sonra
fazladan aldığın kiloları da verdikten sonra.
Aynı benim ki de 100 beden oldu heralde.Ne güzel 80 e kadar inmişti.
Bir de pişik oluyor benim ki olmasa iyiydi.Daha ilk aydan kocaman oldular.
Aynen dediğin gibi her biri kafam kadar.

Biraz geçmişe baktım da kontrole gidenler daha gelmemiş.
Hayırlı haberlerle gelirler inşallah.

merhaba kızlar geçmişi okuamdan geldim cünkü 2-3 gündür giremiyorum o geçmiş bitmez )) ctesi alısverişşe gittik hiç bişeyim olmuyo cünkü alttan pantolonlar kapanmıyo ogün cok yorulgum giremedim dünde anneler günüydü gezdik bütün gün bittim anca bugün gelebildim, bu arada hepinizin anneler günü kutlu olsun ) nasılsınızinşallah herkes iyidir, bizim 3 aybitti daha 2 gün önce ilkkez çıkardım 2 gün midem bulandı bugün iyiym geç düştü bebişin jeton

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…