ya arkadaşlar ben bu yemek yapma olayından bıktım artık ya sabahı atlat öğlen olsun onu atlat akşama ne yapıcam de dur bıktım valla yemek yapmaktan biri yapsada ben yesem sürekli ne güzel olurdu eşime diyorum yemek pişiren robot varmıdır acaba alsamda rahatlasam diyorum.fazla rahatlık iyi değildir diyor.klasik erkek tipi.
bende cok merak edıyorum hepınızı
kımlerle konusuyoruz gormek ısterım
kurtlukiraz .!.:kız hiç yazmıyor musun topiğe yoksa denk mi gelmiyoruz.nerelerdesin napıyorsun.bebeşin nasıl.
kızlar facede de mi arkadaşsınız
benimde bi ara gözüme takıldı arkadaş olanlar olmuş. nasıl yapılıo bizde olalım :)
ay yemegımı yaptım bır pılavım kaldıohhh temızlıgıde yarına yapıcammm artık napalım yormuyum kendımı bugunluk
iyi bari benim kociş de geç gelcekmişdaha zamanım var
ya arkadaşlar ben bu yemek yapma olayından bıktım artık ya sabahı atlat öğlen olsun onu atlat akşama ne yapıcam de dur bıktım valla yemek yapmaktan biri yapsada ben yesem sürekli ne güzel olurdu eşime diyorum yemek pişiren robot varmıdır acaba alsamda rahatlasam diyorum.fazla rahatlık iyi değildir diyor.klasik erkek tipi.
Kizlar bizde organultrasyonu icin randevu aldik , cok korkulu ve heyecanliyim haziranin 17 sinde .. Tam 20 haftalikken .. ALLAH im hic kimseyi korktuguna ugratmasin cok korkuyorum(
Bundan sonra bende karar aldim insallah uygularim , sadece burda bir kac tanidigim arkadas var onlari takip etmek icin gelecegim buraya .. Baskada hic birsey yazmayacagim( neyse fazla uzatip sizinde moralinizi bozmak istemem ALLAH a emanet olun
Bundan sonra bende karar aldim insallah uygularim , sadece burda bir kac tanidigim arkadas var onlari takip etmek icin gelecegim buraya .. Baskada hic birsey yazmayacagim( neyse fazla uzatip sizinde moralinizi bozmak istemem ALLAH a emanet olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?