2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
ya arkadaşlar ben bu yemek yapma olayından bıktım artık ya sabahı atlat öğlen olsun onu atlat akşama ne yapıcam de dur bıktım valla yemek yapmaktan biri yapsada ben yesem sürekli ne güzel olurdu eşime diyorum yemek pişiren robot varmıdır acaba alsamda rahatlasam diyorum.fazla rahatlık iyi değildir diyor.klasik erkek tipi.

Keşke öyle bir robot olsa, bende sıkılıyorum yemek yapmaktan bazen, bu arada geçmiş anneler gününüz kutlu olsun....

kızlar ben geldim,oğlum çok hasta şimdi uyuyor ama,yavrum dünden beri bir şey yiyemiyor,sürekli kusuyor.ateşi de var.sağlık ocağına götürdüm bu arada kendime de ultrasonla baktırdım,14+1 olmuşuz.bebiş biraz daha yetişmiş satımıza.cinsiyeti halen öğrenemedim.neyse sağlıklı olsunda.dr bu da oğlun gibi çok hareketli olacak çekeceğin var diyo.

Kizlar bizde organultrasyonu icin randevu aldik , cok korkulu ve heyecanliyim haziranin 17 sinde .. Tam 20 haftalikken .. ALLAH im hic kimseyi korktuguna ugratmasin cok korkuyorum (

kurtlukiraz .!.:
kız hiç yazmıyor musun topiğe yoksa denk mi gelmiyoruz.nerelerdesin napıyorsun.bebeşin nasıl.

bugün yazdım canımda denk gelememişiz demekki :) bebiş ii ama ben pek ii diilim. dün yine sorunlar yaşandı. sinir oldum. içimi döktüm bundan sonra takmamaya çalışcam. sen nasılsın bebişin nasıl :)

ay yemegımı yaptım bır pılavım kaldı ohhh temızlıgıde yarına yapıcammm artık napalım yormuyum kendımı bugunluk

Bundan sonra bende karar aldim insallah uygularim , sadece burda bir kac tanidigim arkadas var onlari takip etmek icin gelecegim buraya .. Baskada hic birsey yazmayacagim ( neyse fazla uzatip sizinde moralinizi bozmak istemem ALLAH a emanet olun

annem gelince o robot annem olacak :))
canım annem hızr gibi yetişiyo valla...
Allah başımdan eksik etmesin

Kizlar bizde organultrasyonu icin randevu aldik , cok korkulu ve heyecanliyim haziranin 17 sinde .. Tam 20 haftalikken .. ALLAH im hic kimseyi korktuguna ugratmasin cok korkuyorum (

büyüdükçe korkumuz azalacağına artıyo dimi..
birde hareketlerini hissedince sayarım ben bugün şu kadar oynadı diye :))

Yemek yedikden sonra midem bulanıyor şimdide bunu huy edimdim karnım acıkınca geçiyo ama ( bu hormonlara başlıcam şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…