2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

geçmiş olsun canım, çabucak toparlanır inşallah.

Bundan sonra bende karar aldim insallah uygularim , sadece burda bir kac tanidigim arkadas var onlari takip etmek icin gelecegim buraya .. Baskada hic birsey yazmayacagim ( neyse fazla uzatip sizinde moralinizi bozmak istemem ALLAH a emanet olun

ne oldu canımmm hayırdır?

çok geçmiş olsun

Bundan sonra bende karar aldim insallah uygularim , sadece burda bir kac tanidigim arkadas var onlari takip etmek icin gelecegim buraya .. Baskada hic birsey yazmayacagim ( neyse fazla uzatip sizinde moralinizi bozmak istemem ALLAH a emanet olun

ne oldu:44::44:

ay yemegımı yaptım bır pılavım kaldı ohhh temızlıgıde yarına yapıcammm artık napalım yormuyum kendımı bugunluk

iyi yapmışın canım. bende halıyı yıkamaya verecem öyle temizlik yapacam. filiz ütü yaparken oğluşuma aldığım beyaz badilerini de ütüledimm ay sanki kucağıma almış gibi oldum valla.... tecrübeziliğimden kısa kollu almışım.

ofss benım hıc yapasım yok temızlık ıyı alıstım 2 aydır yatmaya ama 1 oda 1 oda dıp köşe baslıycam bende
asya koptummmmmmmmmmm sen kısa kollu almıssın ben atlet seklınde aldım

annem gelince o robot annem olacak :))
canım annem hızr gibi yetişiyo valla...
Allah başımdan eksik etmesin

benim annem kendi işini bile yapamıyor bide yaza ameliyat olması lazımmış belinden. ona kadın tutmamız gerekecek ben karnım büyüdüğünde ne yapabilirim ki. KV. elinden geldiğince yapıyor bize sağolsun.

büyüdükçe korkumuz azalacağına artıyo dimi..
birde hareketlerini hissedince sayarım ben bugün şu kadar oynadı diye :))

Hayırdır ne oldu

hayırdır canım ne oldu??

ne oldu canımmm hayırdır?

Bugün icimi cok korku kapladi kizlar , bide bir önceki hamilelikde kötü anilarim oldu , cok huzursuzum bazende buraya yazip belki teselli olur diye bekliyorum , cvb alamayinca dahada zoruma gidiyor ama gelmesemde aklim hep sizde oluyor

Yemek yedikden sonra midem bulanıyor şimdide bunu huy edimdim karnım acıkınca geçiyo ama ( bu hormonlara başlıcam şimdi
canım benim de öyle yaa... yemekten sonra bulantı oluyor

ofss benım hıc yapasım yok temızlık ıyı alıstım 2 aydır yatmaya ama 1 oda 1 oda dıp köşe baslıycam bende
asya koptummmmmmmmmmm sen kısa kollu almıssın ben atlet seklınde aldım

yaa acemi anneleriz biz napcan idare edecen ben temizliğe başlasam akşama kadar durmam aslında öyle pis bir huyum var. kendimi zorlarım biliyorum. yüzeysel yapayım arkadaşım gelecek nasılsa birlikte yaparız onunla.
onu bekliyorum beni bekle dedi ben sadık bir dostum beklerim

Son düzenleme:

çok geçmiş olsun
yook benim annemde kendine bile kadın tutuyo temizlik için
iltihaplı eklem romatizması varkolları şişiyo..
elini bişeye sürdürmem
sadece yemek yapacak inş.
ya ben çok kötü oluyorum yemek pişerken ki kokudan
bu koku almam geçene kadar yemek yapsa yeter bana..

Kizlar selam ben geldim ..
Icimde bir korkuyla gitmistim , oglumda kotu seyler yasadigim icin .. Ozamanlar ense kalinligimiz 2,6 mm cikmisti
Bugunki olcumlerdede yine yuksek 2,7 mm cikti ve kan aldilar , diger butun olcumler cok iyiydi .. Burun kemigi organlar vs .. Kan aldilar hepsini degerlendirecegiz 1,5 saat sonra gel dediler , allahtan kan icin cok bekletmiyorlar ..
O 1,5 saat kotu dusunmemey e calistik diger olcumler sukur iyiydi ..
Kan sonuclarim cok iyi cikmis .. Doktorum cok pozitif konustu icimi rahatlatti ,
Risk cok cok az dedi ..
Sukurler olsun rabbime .. 20 . Haftada detayli organlarina bakalim dedi ..
Cinsiyet birsey demek icin erken dedi .. Bebek oyle hareketliydiki , bir saat olcum yapildi .. Bende bebegimi uzunca gordum .
Tansiyonum yuksek cikiyor 13/10 bir spez. Doktora gitmem gerrk sanirim ilac verecekler..
Gecmise bakanadim insallah diger arkadaslarda iyi sonuclarla donmusleerdir ..

Bugün icimi cok korku kapladi kizlar , bide bir önceki hamilelikde kötü anilarim oldu , cok huzursuzum bazende buraya yazip belki teselli olur diye bekliyorum , cvb alamayinca dahada zoruma gidiyor ama gelmesemde aklim hep sizde oluyor
canım ben elımden geldıgınca yazdıgımı dusunuyorum kendı adıma .bızımde korkularımız cok fazla cunku.. helekı kanaması olanların ama yapıcak bısey yok rabbıme tevekkul etmekten baska bısey yapamayız .kanama zamanında baya konusmustuk ama bugun soru sordugunu gormedım ben :26:
aynen öle kış bebegı olucak nasıp olursAA..ıns ALIRIz uzun kolluları ben yapamıyorum canım tum odaları devamlı yoruluyorum cabucak..
bende esımle yapıcammm camlar ona ait bugun yapıcaktım ama yapma dedi yapmıyorum bende işime geldı aslında

gözün aydın canım..nasıl bir stres o kan sonucunu beklemek..
çok şükür herşey iyiymiş..
darısı hepimiz için detaylıya olsun
ondanda şöyle derin bi ohh çekelim

Hamilelikden dolayı çok hassas olabiliyoruz ve birşey ayzınca hemen cevap verilmesini istiyoruz canım ama burda gözden kaçabiliyor yoksa herkes elinden geldiğince cevap vermeye çalışıyor hassas bir dönemden geçiyoruz

İçini de korku kaplamasın iyi düşün iyi olsun sen korktukca karamsar oldukca çocuğun etkileniyor bundan rahat olmaya çalış

canım benim de öyle yaa... yemekten sonra bulantı oluyor

9:
Bu uda atlatıcaz nasıl olsa öyle ümit ediyorum

Gözün yadın kan sonucunu hemen almışsın süper ben 1 hafta beklemiştim gerçi doktorum ultrasonda bakıp herşey çok iyi diyince kanla ilgili birşey demedi sadece kan da ver dedi önemsizmiş gibi davranınca bende strese fazla girmemiş oldum :)) inşallah sonuna kadar böyle güzel haberler alırsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…