kızlar ben geldim,oğlum çok hasta şimdi uyuyor ama,yavrum dünden beri bir şey yiyemiyor,sürekli kusuyor.ateşi de var.sağlık ocağına götürdüm bu arada kendime de ultrasonla baktırdım,14+1 olmuşuz.bebiş biraz daha yetişmiş satımıza.cinsiyeti halen öğrenemedim.neyse sağlıklı olsunda.dr bu da oğlun gibi çok hareketli olacak çekeceğin var diyo.
Bundan sonra bende karar aldim insallah uygularim , sadece burda bir kac tanidigim arkadas var onlari takip etmek icin gelecegim buraya .. Baskada hic birsey yazmayacagim( neyse fazla uzatip sizinde moralinizi bozmak istemem ALLAH a emanet olun
geçmiş olsun canım, çabucak toparlanır inşallah.
kızlar facede de mi arkadaşsınız
benimde bi ara gözüme takıldı arkadaş olanlar olmuş. nasıl yapılıo bizde olalım :)
sağol hayatım,çocuğa ilaç bile içiremiyorum,içer içmez onu da çıkarıyor
kızlar ben geldim,oğlum çok hasta şimdi uyuyor ama,yavrum dünden beri bir şey yiyemiyor,sürekli kusuyor.ateşi de var.sağlık ocağına götürdüm bu arada kendime de ultrasonla baktırdım,14+1 olmuşuz.bebiş biraz daha yetişmiş satımıza.cinsiyeti halen öğrenemedim.neyse sağlıklı olsunda.dr bu da oğlun gibi çok hareketli olacak çekeceğin var diyo.
Bundan sonra bende karar aldim insallah uygularim , sadece burda bir kac tanidigim arkadas var onlari takip etmek icin gelecegim buraya .. Baskada hic birsey yazmayacagim( neyse fazla uzatip sizinde moralinizi bozmak istemem ALLAH a emanet olun
ay yemegımı yaptım bır pılavım kaldıohhh temızlıgıde yarına yapıcammm artık napalım yormuyum kendımı bugunluk
iyi yapmışın canım. bende halıyı yıkamaya verecem öyle temizlik yapacam. filiz ütü yaparken oğluşuma aldığım beyaz badilerini de ütüledimm ay sanki kucağıma almış gibi oldum valla.... tecrübeziliğimden kısa kollu almışım.
annem gelince o robot annem olacak :))
canım annem hızr gibi yetişiyo valla...
Allah başımdan eksik etmesin
büyüdükçe korkumuz azalacağına artıyo dimi..
birde hareketlerini hissedince sayarım ben bugün şu kadar oynadı diye :))
Hayırdır ne oldu
hayırdır canım ne oldu??
ne oldu canımmm hayırdır?
canım benim de öyle yaa... yemekten sonra bulantı oluyorYemek yedikden sonra midem bulanıyor şimdide bunu huy edimdim karnım acıkınca geçiyo ama( bu hormonlara başlıcam şimdi
ofss benım hıc yapasım yok temızlık ıyı alıstım 2 aydır yatmayaama 1 oda 1 oda dıp köşe baslıycam bende
asya koptummmmmmmmmmmsen kısa kollu almıssın ben atlet seklınde aldım
benim annem kendi işini bile yapamıyorbide yaza ameliyat olması lazımmış belinden. ona kadın tutmamız gerekecek ben karnım büyüdüğünde ne yapabilirim ki. KV. elinden geldiğince yapıyor bize sağolsun.
canım belli oldu mu cinsiyeti
canım ben elımden geldıgınca yazdıgımı dusunuyorum kendı adıma .bızımde korkularımız cok fazla cunku.. helekı kanaması olanların ama yapıcak bısey yok rabbıme tevekkul etmekten baska bısey yapamayız .kanama zamanında baya konusmustuk ama bugun soru sordugunu gormedım ben :26:Bugün icimi cok korku kapladi kizlar , bide bir önceki hamilelikde kötü anilarim oldu , cok huzursuzum bazende buraya yazip belki teselli olur diye bekliyorum , cvb alamayinca dahada zoruma gidiyor ama gelmesemde aklim hep sizde oluyor
aynen öleyaa acemi anneleriz biznapcan idare edecen ben temizliğe başlasam akşama kadar durmam aslında öyle pis bir huyum var. kendimi zorlarım biliyorum. yüzeysel yapayım arkadaşım gelecek nasılsa birlikte yaparız onunla.
onu bekliyorumbeni bekle dedi ben sadık bir dostum beklerim
sağol hayatım,çocuğa ilaç bile içiremiyorum,içer içmez onu da çıkarıyor
Kizlar selam ben geldim ..
Icimde bir korkuyla gitmistim , oglumda kotu seyler yasadigim icin .. Ozamanlar ense kalinligimiz 2,6 mm cikmisti
Bugunki olcumlerdede yine yuksek 2,7 mm cikti ve kan aldilar , diger butun olcumler cok iyiydi .. Burun kemigi organlar vs .. Kan aldilar hepsini degerlendirecegiz 1,5 saat sonra gel dediler , allahtan kan icin cok bekletmiyorlar ..
O 1,5 saat kotu dusunmemey e calistik diger olcumler sukur iyiydi ..
Kan sonuclarim cok iyi cikmis .. Doktorum cok pozitif konustu icimi rahatlatti ,
Risk cok cok az dedi ..
Sukurler olsun rabbime .. 20 . Haftada detayli organlarina bakalim dedi ..
Cinsiyet birsey demek icin erken dedi .. Bebek oyle hareketliydiki , bir saat olcum yapildi .. Bende bebegimi uzunca gordum .
Tansiyonum yuksek cikiyor 13/10 bir spez. Doktora gitmem gerrk sanirim ilac verecekler..
Gecmise bakanadim insallah diger arkadaslarda iyi sonuclarla donmusleerdir ..
Bugün icimi cok korku kapladi kizlar , bide bir önceki hamilelikde kötü anilarim oldu , cok huzursuzum bazende buraya yazip belki teselli olur diye bekliyorum , cvb alamayinca dahada zoruma gidiyor ama gelmesemde aklim hep sizde oluyor
Bu uda atlatıcaz nasıl olsa öyle ümit ediyorumcanım benim de öyle yaa... yemekten sonra bulantı oluyor
9:
Kizlar selam ben geldim ..
Icimde bir korkuyla gitmistim , oglumda kotu seyler yasadigim icin .. Ozamanlar ense kalinligimiz 2,6 mm cikmisti
Bugunki olcumlerdede yine yuksek 2,7 mm cikti ve kan aldilar , diger butun olcumler cok iyiydi .. Burun kemigi organlar vs .. Kan aldilar hepsini degerlendirecegiz 1,5 saat sonra gel dediler , allahtan kan icin cok bekletmiyorlar ..
O 1,5 saat kotu dusunmemey e calistik diger olcumler sukur iyiydi ..
Kan sonuclarim cok iyi cikmis .. Doktorum cok pozitif konustu icimi rahatlatti ,
Risk cok cok az dedi ..
Sukurler olsun rabbime .. 20 . Haftada detayli organlarina bakalim dedi ..
Cinsiyet birsey demek icin erken dedi .. Bebek oyle hareketliydiki , bir saat olcum yapildi .. Bende bebegimi uzunca gordum .
Tansiyonum yuksek cikiyor 13/10 bir spez. Doktora gitmem gerrk sanirim ilac verecekler..
Gecmise bakanadim insallah diger arkadaslarda iyi sonuclarla donmusleerdir ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?