Bugün icimi cok korku kapladi kizlar , bide bir önceki hamilelikde kötü anilarim oldu , cok huzursuzum bazende buraya yazip belki teselli olur diye bekliyorum , cvb alamayinca dahada zoruma gidiyor ama gelmesemde aklim hep sizde oluyor
Kizlar selam ben geldim ..
Icimde bir korkuyla gitmistim , oglumda kotu seyler yasadigim icin .. Ozamanlar ense kalinligimiz 2,6 mm cikmisti
Bugunki olcumlerdede yine yuksek 2,7 mm cikti ve kan aldilar , diger butun olcumler cok iyiydi .. Burun kemigi organlar vs .. Kan aldilar hepsini degerlendirecegiz 1,5 saat sonra gel dediler , allahtan kan icin cok bekletmiyorlar ..
O 1,5 saat kotu dusunmemey e calistik diger olcumler sukur iyiydi ..
Kan sonuclarim cok iyi cikmis .. Doktorum cok pozitif konustu icimi rahatlatti ,
Risk cok cok az dedi ..
Sukurler olsun rabbime .. 20 . Haftada detayli organlarina bakalim dedi ..
Cinsiyet birsey demek icin erken dedi .. Bebek oyle hareketliydiki , bir saat olcum yapildi .. Bende bebegimi uzunca gordum .
Tansiyonum yuksek cikiyor 13/10 bir spez. Doktora gitmem gerrk sanirim ilac verecekler..
Gecmise bakanadim insallah diger arkadaslarda iyi sonuclarla donmusleerdir ..
canım ben elımden geldıgınca yazdıgımı dusunuyorum kendı adıma .bızımde korkularımız cok fazla cunku.. helekı kanaması olanların ama yapıcak bısey yok rabbıme tevekkul etmekten baska bısey yapamayız .kanama zamanında baya konusmustuk ama bugun soru sordugunu gormedım ben :26:
Evt canim o korkular cok mahvediyor gercekten .. Aynen dedigin gibi RABBiM e tevekkul etmekten baska yapacagimiz birsey yok
aynen ölekış bebegı olucak nasıp olursAA..ıns ALIRIz uzun kolluları ben yapamıyorum canım tum odaları devamlı yoruluyorum cabucak..
bende esımle yapıcammm camlar ona ait bugun yapıcaktım ama yapma dedi yapmıyorum bendeişime geldı aslında
Cok haklisin burcu bugün icim cok daraliyor kac saattir kendimi rahatlatmaya calisiyorum .. Heleki bu ara bebegim kipir kipir icimde artik cok rahat hissediyorum .. Insallah hayirlisi ile kucagimiza alirizHamilelikden dolayı çok hassas olabiliyoruz ve birşey ayzınca hemen cevap verilmesini istiyoruz canım ama burda gözden kaçabiliyor yoksa herkes elinden geldiğince cevap vermeye çalışıyor hassas bir dönemden geçiyoruz
İçini de korku kaplamasın iyi düşün iyi olsun sen korktukca karamsar oldukca çocuğun etkileniyor bundan rahat olmaya çalış
Gecmis olsun canim ogluna , rabbim acil sifa versin..kızlar ben geldim,oğlum çok hasta şimdi uyuyor ama,yavrum dünden beri bir şey yiyemiyor,sürekli kusuyor.ateşi de var.sağlık ocağına götürdüm bu arada kendime de ultrasonla baktırdım,14+1 olmuşuz.bebiş biraz daha yetişmiş satımıza.cinsiyeti halen öğrenemedim.neyse sağlıklı olsunda.dr bu da oğlun gibi çok hareketli olacak çekeceğin var diyo.
Kizlar bizde organultrasyonu icin randevu aldik , cok korkulu ve heyecanliyim haziranin 17 sinde .. Tam 20 haftalikken .. ALLAH im hic kimseyi korktuguna ugratmasin cok korkuyorum(
çok geçmiş olsun
yook benim annemde kendine bile kadın tutuyo temizlik için
iltihaplı eklem romatizması varkolları şişiyo..
elini bişeye sürdürmem
sadece yemek yapacak inş.
ya ben çok kötü oluyorum yemek pişerken ki kokudan
bu koku almam geçene kadar yemek yapsa yeter bana..
Badezuzum cok sagol canim , iyi dusunelim iyi olsun insallah .. Allaha emanet ler yavruslar
canım inanki sana özel bir durum değil bu? topiğimiz çok kalabalık gözden kaçıyor çoğu şey. dertleşmek istersen bana özelden mesaj at illaki görür cevap veririmkorkularının aynısını bizde yaşıyoruz. unutma
Gecmis olsun canim ogluna , rabbim acil sifa versin..
Bebegide gormusun ne guzel arayi kapatmasi dahada guzel
Bende gidecegim o kontrole canim , aklina bisey getirme , dua et bol bol ..
Bak bizim ense kalinligimiz 2,7 cikti ben bile pozitif dusunuyorum ..
Lutfen kimse kimseye sitem etmesin ya , valla herkes hassas donemde , herkes elinden geldigince birbirine desstek oluyor ..
Oyle birkac arkadasi merak ediyorum deyipte , o birkacin arasinda olmayanlari onemsememek gibi olmus, biraz yadirgadim , ama dedigim gibi herkes hassas donemde ..
Icini ferah tut bence ...
Badezuzum cok sagol canim , iyi dusunelim iyi olsun insallah .. Allaha emanet ler yavruslar
geldik teyzeleriense kalınlığımız normal dedi 1.17 mm burun kemiğimize herşeyimize bakıldı cinsiyet için çok ısrar ettik eşimle neye benziyor bari onu söyleyin dedik daha erken ama tamam erkeğe benziyor dedi inşallah kızlar buarada doktorumu değişiyorum başka bir doktorla görüştüm çok methettiler ona gidicem bakalım inşalla oda kesin bişey söyleeerrrr bebişim çook hareketliydi elleri kolları durmadı bitürlü hatta bir ara namaz bile kılıyordu buarada bir hafta geriden gelen biz bir hafta ileri gitmişiz maşallah almış başını gidiyo bizimki benden bukadar herşey yolunda
geldik teyzeleriense kalınlığımız normal dedi 1.17 mm burun kemiğimize herşeyimize bakıldı cinsiyet için çok ısrar ettik eşimle neye benziyor bari onu söyleyin dedik daha erken ama tamam erkeğe benziyor dedi inşallah kızlar buarada doktorumu değişiyorum başka bir doktorla görüştüm çok methettiler ona gidicem bakalım inşalla oda kesin bişey söyleeerrrr bebişim çook hareketliydi elleri kolları durmadı bitürlü hatta bir ara namaz bile kılıyordu buarada bir hafta geriden gelen biz bir hafta ileri gitmişiz maşallah almış başını gidiyo bizimki benden bukadar herşey yolunda
eşim dün hapşuruyodu..
bu gün iş yerinde iyice kapmış şifayı
eve almamayı düşünüyorum
Cok haklisin burcu bugün icim cok daraliyor kac saattir kendimi rahatlatmaya calisiyorum .. Heleki bu ara bebegim kipir kipir icimde artik cok rahat hissediyorum .. Insallah hayirlisi ile kucagimiza aliriz
sağlıkları yettiğince işte... 14 .haftaya gelmişsin artık geçer bence.
maşşallahh sizeee maşşallahhhhhh içime doğanda o yönde seninle ilgili umarım öylede çıkıcakkk annesinin paşası gelicekkk
gözün aydın canım..maşallah kuzuna
sağlıklı olmaları yetiyo zatende bir de erkeğe benzediyse daha bi sevindim:))
hayırlı evlat olsunlar inş..
6 ay önce cok zorluklar atlattim canim , tamda bu haftalardayken bebegim koptu benden , bugünde bebegin neden öldügünü arastirma yerinden aradilar bu bebeginede testler yaptiracakmisin diye bende hayir dedim , sadece 20. haftada detayli ultrasyona girecegim ve en son bebegimin benden koptugu hastaneye simdi yeniden gidecegim ve cok korkuyorum aslinda etrafimdakilere hep güclü görünmeye calisiyorum ama( icim cok aciyor
çook acımasızsın amaaasen şimdiden bol bol c vitamini al canım. mümkünse portakal suyu sık iç, bol çeşit özellikle sarımsa-soğanlı bir salata... hastalanma oranın yüksek önlem almaya çalış.
.
Sanirim tecrubeden dolayi bu kadar rahatim filizim ..canım hadı gozun aydın .. ense olcumu her dr gore degısıyor canımm..3 sınır dıyenlerde var 2.2.5 sınır dıyenlerde var ama en onemlısı bence kan soncuudur..
ne guzel hemen almıssın ben 1 hafta bekledım korkuyla.
sukur hem bak oglusundada ense oyle cıktysa sorun yoktur bence..
Aynen canim ya .. Hem kendimizi hem bebisleri uzmeselim bencede :)inş. canım...
ne yapsakta stres oluyoruz ..içerde ne olup bittiğini bilmeyince kuruyoruz işte..
dediğin gibi Allaha emanet olsunlar..
Allahtan burda 1,5 saatte veriyorlar sonuclari canim yaa , yoksa kotu olurdum bir hafta , doktor resmen yuregimi ferahlatti..Bu uda atlatıcaz nasıl olsa öyle ümit ediyorum
Gözün yadın kan sonucunu hemen almışsın süper ben 1 hafta beklemiştim gerçi doktorum ultrasonda bakıp herşey çok iyi diyince kanla ilgili birşey demedi sadece kan da ver dedi önemsizmiş gibi davranınca bende strese fazla girmemiş oldum :)) inşallah sonuna kadar böyle güzel haberler alırsın canım
Gozun aydin canim .. Ne guzel hersey iyi cikmis ..geldik teyzeleriense kalınlığımız normal dedi 1.17 mm burun kemiğimize herşeyimize bakıldı cinsiyet için çok ısrar ettik eşimle neye benziyor bari onu söyleyin dedik daha erken ama tamam erkeğe benziyor dedi inşallah kızlar buarada doktorumu değişiyorum başka bir doktorla görüştüm çok methettiler ona gidicem bakalım inşalla oda kesin bişey söyleeerrrr bebişim çook hareketliydi elleri kolları durmadı bitürlü hatta bir ara namaz bile kılıyordu buarada bir hafta geriden gelen biz bir hafta ileri gitmişiz maşallah almış başını gidiyo bizimki benden bukadar herşey yolunda
Rabbim birdaga yasatmasin canim ... Uzme canini ..Cok sükür canim , senin kan sonuclarin felan temiz cikmis , benim eskiden yasadigim aci günler geldi aklima RABBiM kimseye yasatmasin .. Insaallah hepimiz güzel haberler aliriz , bide gercekten kendi kendi üzüldügüm anda karnim cok geriliyor , hersey güzel olacak insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?