2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Bugün icimi cok korku kapladi kizlar , bide bir önceki hamilelikde kötü anilarim oldu , cok huzursuzum bazende buraya yazip belki teselli olur diye bekliyorum , cvb alamayinca dahada zoruma gidiyor ama gelmesemde aklim hep sizde oluyor

canım inanki sana özel bir durum değil bu? topiğimiz çok kalabalık gözden kaçıyor çoğu şey. dertleşmek istersen bana özelden mesaj at illaki görür cevap veririm korkularının aynısını bizde yaşıyoruz. unutma

canım hadı gozun aydın .. ense olcumu her dr gore degısıyor canımm..3 sınır dıyenlerde var 2.2.5 sınır dıyenlerde var ama en onemlısı bence kan soncuudur..
ne guzel hemen almıssın ben 1 hafta bekledım korkuyla.
sukur hem bak oglusundada ense oyle cıktysa sorun yoktur bence..

eşim dün hapşuruyodu..
bu gün iş yerinde iyice kapmış şifayı
eve almamayı düşünüyorum

Cok haklisin burcu bugün icim cok daraliyor kac saattir kendimi rahatlatmaya calisiyorum .. Heleki bu ara bebegim kipir kipir icimde artik cok rahat hissediyorum .. Insallah hayirlisi ile kucagimiza aliriz

Gecmis olsun canim ogluna , rabbim acil sifa versin..
Bebegide gormusun ne guzel arayi kapatmasi dahada guzel

Kizlar bizde organultrasyonu icin randevu aldik , cok korkulu ve heyecanliyim haziranin 17 sinde .. Tam 20 haftalikken .. ALLAH im hic kimseyi korktuguna ugratmasin cok korkuyorum (

Bende gidecegim o kontrole canim , aklina bisey getirme , dua et bol bol ..
Bak bizim ense kalinligimiz 2,7 cikti ben bile pozitif dusunuyorum ..

Lutfen kimse kimseye sitem etmesin ya , valla herkes hassas donemde , herkes elinden geldigince birbirine desstek oluyor ..
Oyle birkac arkadasi merak ediyorum deyipte , o birkacin arasinda olmayanlari onemsememek gibi olmus, biraz yadirgadim , ama dedigim gibi herkes hassas donemde ..
Icini ferah tut bence ...

Badezuzum cok sagol canim , iyi dusunelim iyi olsun insallah .. Allaha emanet ler yavruslar

sağlıkları yettiğince işte... 14 .haftaya gelmişsin artık geçer bence.

6 ay önce cok zorluklar atlattim canim , tamda bu haftalardayken bebegim koptu benden , bugünde bebegin neden öldügünü arastirma yerinden aradilar bu bebeginede testler yaptiracakmisin diye bende hayir dedim , sadece 20. haftada detayli ultrasyona girecegim ve en son bebegimin benden koptugu hastaneye simdi yeniden gidecegim ve cok korkuyorum aslinda etrafimdakilere hep güclü görünmeye calisiyorum ama ( icim cok aciyor

geldik teyzeleriense kalınlığımız normal dedi 1.17 mm burun kemiğimize herşeyimize bakıldı cinsiyet için çok ısrar ettik eşimle neye benziyor bari onu söyleyin dedik daha erken ama tamam erkeğe benziyor dedi inşallah kızlar buarada doktorumu değişiyorum başka bir doktorla görüştüm çok methettiler ona gidicem bakalım inşalla oda kesin bişey söyleeerrrr bebişim çook hareketliydi elleri kolları durmadı bitürlü hatta bir ara namaz bile kılıyordubuarada bir hafta geriden gelen biz bir hafta ileri gitmişiz maşallah almış başını gidiyo bizimkibenden bukadar herşey yolunda

Cok sükür canim , senin kan sonuclarin felan temiz cikmis , benim eskiden yasadigim aci günler geldi aklima RABBiM kimseye yasatmasin .. Insaallah hepimiz güzel haberler aliriz , bide gercekten kendi kendi üzüldügüm anda karnim cok geriliyor , hersey güzel olacak insallah

Bu arada yeni okudum bir kac arkadasi derken zaten buraya giren kisiler belli herkesi takip ediyoruz burda birimizin acisi
Hepimizin oluyor orda yanlis anlasilma olmasin , ben randevusu olanlari bile o gün isim olsa yorgun olsam bile kesin okuyorum , bugün senide merak ettigim gibi .. Sadece haklisiniz bazen demekki gözden kaciyor mesajlar alinmamak gerek .,

Son düzenleme:

maşşallahh sizeee maşşallahhhhhh içime doğanda o yönde seninle ilgili umarım öylede çıkıcakkk annesinin paşası gelicekkk

gözün aydın canım..maşallah kuzuna
sağlıklı olmaları yetiyo zatende bir de erkeğe benzediyse daha bi sevindim:))
hayırlı evlat olsunlar inş..

eşim dün hapşuruyodu..
bu gün iş yerinde iyice kapmış şifayı
eve almamayı düşünüyorum

çook acımasızsın amaaa sen şimdiden bol bol c vitamini al canım. mümkünse portakal suyu sık iç, bol çeşit özellikle sarımsa-soğanlı bir salata... hastalanma oranın yüksek önlem almaya çalış.

Cok haklisin burcu bugün icim cok daraliyor kac saattir kendimi rahatlatmaya calisiyorum .. Heleki bu ara bebegim kipir kipir icimde artik cok rahat hissediyorum .. Insallah hayirlisi ile kucagimiza aliriz

Bu dönemde yaşadığımız tüm sıkıntılar geçici. sabır göstermekten başka çaremiz yok ne yazık ki... çok bunaldıkça işi dalgaya vur. ben her mide bulantım da, baş ağrımda, kasık ağrılarım, sinir harbimde bu hamilelik oyununda kaçıncı level acaba diyorum. geç geç bitmiyor ama mutlu son olacak inşallah.

sağlıkları yettiğince işte... 14 .haftaya gelmişsin artık geçer bence.

o soğan kokusu geçmiyor bi türlü
yoksa kusmalar filan azaldı..
zaten gelip bana bakmak için can atıyo..
4 yıldır bu günleri bekliyodu kadın :))
canları sağolsun Allah başımızdan eksik etmesin inş.

maşşallahh sizeee maşşallahhhhhh içime doğanda o yönde seninle ilgili umarım öylede çıkıcakkk annesinin paşası gelicekkk

gözün aydın canım..maşallah kuzuna
sağlıklı olmaları yetiyo zatende bir de erkeğe benzediyse daha bi sevindim:))
hayırlı evlat olsunlar inş..

inşallah kızlar inşalah rabbim sağlıklı hayırlı bir oğluş nasşip etsin bizede benim kızım çok istiyor inanın hergece dua edip öyle yatıyor erkek kardeşi olsun diye bugün okjula bile gitmedi meraktan benimle geldi

ay gozun aydın cok sevındımmm gonlune gore oldu

üzücü bir durum yaşamışsın seni anlıyorum. Ama bak Allah daha fazla üzülmene razı değil ki sana bir bebek daha gönderdi. Şuan senin karnındaki bebeğine tutunmam gerekiyor. aynı hastaneye gitme başka yere git çok rahatsız edecekse? elbet seçenek vardır. yoksa da çok takılma bebeğine odaklan kötü düşünmemeye çalış. Psikolojin bebeğin için çok önemli. onu çok fazla etkiliyor.

napiim ama sen söyle
geçen duş almış camın önünde uyumuş gece uyanmasam sabaha kadar öyle uyuyacaktı..
dikkat et sen kaparsan ben dünden hazırım hastalanmaya diyodum al işte oldu..
çocuk gibi yani..
ben eve almayayımda ne yapayım :))

Sanirim tecrubeden dolayi bu kadar rahatim filizim ..
Oglumda iki saat kan soncu alana kadar hickira hickira aglamistim (
inş. canım...
ne yapsakta stres oluyoruz ..içerde ne olup bittiğini bilmeyince kuruyoruz işte..
dediğin gibi Allaha emanet olsunlar..
Aynen canim ya .. Hem kendimizi hem bebisleri uzmeselim bencede :)
Allahtan burda 1,5 saatte veriyorlar sonuclari canim yaa , yoksa kotu olurdum bir hafta , doktor resmen yuregimi ferahlatti..
Gozun aydin canim .. Ne guzel hersey iyi cikmis ..
Benim yavrusta zip zip zipladi bugun :)
Ayy insallah dogru tahmindir .. Rabbim gonlune gore verir insallah
Rabbim birdaga yasatmasin canim ... Uzme canini ..
Insallah rabbim hepimize bebeklerimizi sevmeyi kucaklamayi nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…