Bebeğim ve ben setiymiş adı canım milupanın
Bende bugun dahiliye uzmanina gittim ..
Tansiyon icin ilac verdi yariya bolup kullanacagim verdigi hapi ..
Ekg yapti ve ultrasonla kalbime bakti
Haftaya yine gormek istiyorum dedi ..
Eve tansiyon aleti alip gunde 2 kere olcmem gerrkiyormus
12/8 ideal dedi su an icin benim alt deger 10 larda ciktigi icin dusurmem gerekiyormus , vebrk rahat edrmez yuksek tansiyonda dedi .. Dusukte olsa kullan ilaci dedi..
Cok ilgiliydi doktor , kendimi cok iyi hissederrk ciktim ...
Fililcim doktorun hic bebegin kalp atislarinin hizini soylemismuydi sana :??
140 asagisi atanlar erken ustu kiz deniyor bir inanisa göre :)))
Kızlar merhaba,nasılsınız? Doktor ense kalınlığı çok güzel dedi, kan sonucu haftaya çıkacak zaten. Bu arada yüzde doksan erkek dedi, mipisini gördük
Fotoğrafını da aldım, ekleyeceğim. Nasıl taklalar attı ya, nasıl büyümüş bir haftada. Umarım hepinizin randevuları iyi geçmiştir.
masallahhhhh :)))) hep guzel haberlerle gel insallah boyle :)
Bende pihtilasma yoktu ama yinede onlem amacli vermislerdi dusuklerden sebep .ayy canım yaa o benım bebısım yanı oyle mı.ama bunu yazdıktan sonra bır daha hıssetmedım.keske hep hıssetsemyazdıgını gormedım canım ya.sende kullanıyorsun galıba ıgne.benım fraksıparıne 03 luk gunde 2 defa.mthfr1298 homozıgotum.34 haftaya kadar kullanacagız dedı.35 haftada da bebegı sezeryanla alacagız dedı doktorum.bebegı tehlıkeye atmak ıstemıyor cunku.sende durumlar nasıl
Hemen vasladim ilaca sagol canim..soyledı canım 163 atıyordu ama alakası yokmus onlarla hurafe dedıler ama gercekten dogru cıktı bende
canım ıyı sevındım dr begenmene ılacınıda ıhmal etme ınsallahh sorunsuz gecer.
Banada 158 demisti bu hafta :)).canim bana 155 dediler :))
masallah canim hep iyi hisset boyle insallah
Gozun aydin canim ..Kızlar merhaba,nasılsınız? Doktor ense kalınlığı çok güzel dedi, kan sonucu haftaya çıkacak zaten. Bu arada yüzde doksan erkek dedi, mipisini gördük
Fotoğrafını da aldım, ekleyeceğim. Nasıl taklalar attı ya, nasıl büyümüş bir haftada. Umarım hepinizin randevuları iyi geçmiştir.
Herkes kandil için büyÜklerinde sanırım sayfa ilerlemiyor
slm herkese filizcim tebrik ederim prensesin geliyormuş kızlar çok tatlı oluyor benim prensesimden biliyorum veeeee ikinciyide allah gönlüme göre verdi bizede oğluş geliyor bugün kesinleşti.hayırlısıyla sağlıkla gelsinler işallah.benide listeye erkek diye eklersen sevinirim.
Teşekkür ederim canım. Darısı herkesin başına, nasıl rahatladım, annelik güzel şeymiş vesselam
Bu da fotomuz http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...eri-ultrason-goruntuleri-31.html#post30400202
Benimkide yemek yedi yattı hava mı çarptı ne geçmiş olsun benim burda kimsem yok her gece evdeyiz zaten
Bizim de burda gidecek buyuk falan olmadigindan evdeyiz ztn daha oglen 2 saat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?