2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

canim bana 155 dediler :))

masallah canim hep iyi hisset boyle insallah

Kızlar merhaba,nasılsınız? Doktor ense kalınlığı çok güzel dedi, kan sonucu haftaya çıkacak zaten. Bu arada yüzde doksan erkek dedi, mipisini gördük
Fotoğrafını da aldım, ekleyeceğim. Nasıl taklalar attı ya, nasıl büyümüş bir haftada. Umarım hepinizin randevuları iyi geçmiştir.

masallahhhhh :)))) hep guzel haberlerle gel insallah boyle :)

slm kızlar,geçmişi okuyamadım tam ama,filizin kanaması durmuş galiba ve kızı olacakmış .çok sevindim sağlıkla kucağına alırsın inşallah filiz.darısı başımıza artık.benim de kızım olsun istiyorum tabi sağlıkla inşallah ama oğlum olunca kız istiyorum ne yapayım.yine de sağlıkla hayırlısıyla inşallah.

Bende pihtilasma yoktu ama yinede onlem amacli vermislerdi dusuklerden sebep .
Igneyi yarin birakiyorum , hapa 34. haftaya kadar devam canim ..
Bencede kesin bebegindir :)). Her an olmuyor zaten ..

soyledı canım 163 atıyordu ama alakası yokmus onlarla hurafe dedıler ama gercekten dogru cıktı bende
canım ıyı sevındım dr begenmene ılacınıda ıhmal etme ınsallahh sorunsuz gecer.
Hemen vasladim ilaca sagol canim..
canim bana 155 dediler :))

masallah canim hep iyi hisset boyle insallah
Banada 158 demisti bu hafta :)).
Tabi bunlari baz alamayiz , isin esprisi :))
Gozun aydin canim ..
Fotosuna baktim minnakinin erkege benziyor bencede ..
Iyi haberlerle gelmene sevindim ...

slm herkese filizcim tebrik ederim prensesin geliyormuş kızlar çok tatlı oluyor benim prensesimden biliyorum veeeee ikinciyide allah gönlüme göre verdi bizede oğluş geliyor bugün kesinleşti.hayırlısıyla sağlıkla gelsinler işallah.benide listeye erkek diye eklersen sevinirim.

selam fedakar kasım anneleri hepinizin regaib kandili mübarek olsun bu gecenin hürmetine yaptığınız tüm dualar kabul olsun rabbim bu gece bizi kapısından eli boş dönenlerden eylemesin inş rabbim hepimize evlatlarımıza sağlıklı sıhatlı gününde saatinde kavuşmayı cennet kokularını içimize çekmeyi nasip eylesin tüm evlat özlemi çeken anne adaylarınada rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin

bugün kontrole giden bebeklerinin cinsiyetlerini öğrenen arkadaşların gözü aydın rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inş

2li test sonucu alan arkadaşlar sizlerinde gözü aydın rabbim hepimize sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar nasip eylesin inş

Masallah sana da oglusuna da canim :) kizin abla oluyor :) ilk sayfadaki ankete yanit verince Filiz ordan gorup yaziyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…