2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

Canım ben 2 li testi yaptırdım sonucu güzel çıktı 3 lü testi yaptırmayı düşünmüyorum. Sen?

Canım ben 2 li testi yaptırdım sonucu güzel çıktı 3 lü testi yaptırmayı düşünmüyorum. Sen?

canım ben hiç birini yaptırmayı düşünmüyorum iyi yahutta kötü sonuçta 9 ay bebeğimin etkilenmesini istemedim ondan bebeğimi rabbime emanet ettim doktorumda zaten sıkıntı yok dedi 20. haftada ayrntılı ultrasona birtek gireceğim nasipse onun haricindeki diğer test leri yaptırmadım

Bizim burda gün bitiyor günün tadını çıkart :) annanemle dedem geldi yanıma 10 gündür yanımdala cumartesi gidecekler ne güzel eşli eşli oturuyorduk yalnızlık çok zor

ah zor ki ne zor dun aksam oturdum agladim. annem-kardeslerim-arkadaslarimi ozledim. esim de tum gun iste..arada ceviri isi cikip yapiyorum kafam oyalaniyor ama is olmadigi zaman tek basima cok uzuluyorum gobisim sisiyor goren yok arada fotosunu cekip yolluyorum e-posta ile.

İnternet saolsun bende de aynı durum var facebook ve skype sayesinde resimdir görüntülü konuşmadır hallediyoruz bir şekilde buna şükür

Gümaydın kasım anaları :)) yine hortladım ben sanki işim vramış gibi herkesin cuması mübarek olsun tüm duaları kabul olsun evlatlarımızı sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin mevlam hepsi analarına babalarına vatanlarına hayırlı bir evlat olsun

Bugün kontrole gidecek arkadaşlar inşallah güzel haberlerle gelirsiniz

bana da geldi dün kargo çok mutlu oldum. başka sitelere de üye olmuştum onlardan da gelir sanırım :)

Rabbim kuzucuklarımıza sağlık sıhat versin inşallah. Olmayanlarıda tez zamanda kuzucuklarına kavuştursun.
Hayırlı Cumalar.

kızlar bugün işe gelirken bebişlerle konusuyordum bıraz yoruldum nedense 'az kaldı sizde cok mu yoruldunuz, hadi anneye sıkı sıkı tutunun para kazanmammız lazım diyerek'geliyordum meğer insanlar varmıs arkamda bana bır bakısları var ölürsüünüz gülmekten.
EE bebklerde daha belli olmuyor ya İnsanlar ne olduğunu anlayamadılar

Onların arkasından benı bır gulme aldı kı sormayın.

arabayla gecenlerde katıla katıla güldüğümü görmüşlerdir herhalde onlarda içlerinden ne dedilerse 'deli bu deli, aklı basında da gorunuyo ama Yazık ne çekmiştir be

H aaaaaaaa Haaaaaa

günaydın güsel annecikler ve minnak davşannarı hayırlı cumalar hafta boyunca bugünü iple çektim. bu hafta çok yorgunum. yarın öğlene kadar uyumayı planlıyorum bu sabah ilk defa aşerdim sanırım. çok garip bişey. ta çocukluumdan kalma bişey istedi canım. böle sanki kokusu burnumun ucuna geldi. elimi yalayıp göğsüme sürdüm öle yapılmalıymış sanırım işin kötü tarafı annem anneannem ablam yengem yapıo. ama hepsi bana uzaklar. artık annemi arayıp tarifini alcam. yarın yapmaya çalışcam. çünkü halen acaip canım istio

Allah Allah ben hiç denk gelmedim oyle sıtelere kuzum sız nereden buluyorsunuz

benım uye olduğum sıteler bana bısey gondermıyor aksıne para harcamam için benı yoldan cıkartıyorlar

valla birkaç hafta önce üye olmuştum arkadaşım söyledi tüm bebek ürünleri sitelerine üye ol dedi. aklına ne gelırse hemen hemen hepsi numune gönderiyormuş sansımı denedım ilk hediyem geldi. bebek bezi ve mama siteleri canım

bide kızlar 15. hafta içindeyim. kilomda dişiklik yok yani 500 gr falan oynuyo. ama karnım birden şişti gibi oldu özellikle yemek yedikten sonra göğsümün hemen altı böle taş gibi oluo. sizdede varmı öle

benımde canım açma istedi 3 defa denedim aradığım tadı bulamadım (1 hafta içinde 3 defa üşenmedim hamur yoğurup yaptım)
veeee en nihayetinde aksam 22:30 da amacıma ulastım tam 2 tane yedim ne kadar mutlu olduğumu anlatamam
apartman kokmustur diye konu komsuya da götürdüm sanırım yarın bı daha yaparım

sonuc olarak senı oyle ıyı anlıyorum kı o tadı bulamadan rahat edemeyeceksin. yap sen yap

vallahi akıllı kadınlarsınız bende alış veriş sitelerine üye oluyorum kı bebek arabası, chicco ürünleri göndersinler diye :)

ben ıkı kılo almısım ama dısarıdan toton bıle küçüldü nasıl kılo almıssın dıyorlar

sankı üst kaburgaların batıyo gıbı degıl mı bende de var

Hayırlı cumalar, herkezin keyfi sıhhatı yerindedir inşallah benim mide bulantılarım neredeyse gitti gibi sadece bu çamaşır deterjanı hala tetikliyor mide bulantımı artık iyice hamile olduğumu hissetmeye başladım. Ve göbekte sankı her gün bşraz daha büyüyor çarşamba kontrolum var çok heyecanlıyım cinsiyette netleşir herhalde öpüyorum hbebişlerinizi bu arada çatlak kremine başladım mustela da 2 tane alınca biri bedavaydı birde hem güneş koruyucu hemde leke için bir ürün çok tavsıye ettiler bella b. Glowing diye bakalım işe yarıyacak mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…