bugün kontrole giden bebeklerinin cinsiyetlerini öğrenen arkadaşların gözü aydın rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inş
2li test sonucu alan arkadaşlar sizlerinde gözü aydın rabbim hepimize sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar nasip eylesin inş
Canım ben 2 li testi yaptırdım sonucu güzel çıktı 3 lü testi yaptırmayı düşünmüyorum. Sen?
Bizim burda gün bitiyor günün tadını çıkart :) annanemle dedem geldi yanıma 10 gündür yanımdala cumartesi gidecekler ne güzel eşli eşli oturuyorduk yalnızlık çok zor
kimse yokmuş gideyim bari....
Canım ben 2 li testi yaptırdım sonucu güzel çıktı 3 lü testi yaptırmayı düşünmüyorum. Sen?
ah zor ki ne zor dun aksam oturdum agladim. annem-kardeslerim-arkadaslarimi ozledim. esim de tum gun iste..arada ceviri isi cikip yapiyorum kafam oyalaniyor ama is olmadigi zaman tek basima cok uzuluyorum gobisim sisiyor goren yok arada fotosunu cekip yolluyorum e-posta ile.
Kızlar hamile olduğumu öğrendiğimde internetde gezinirken milupayı görmüş üye olmuştum üyeliğimin sonunda da numune hediye yollucakları yazıyordu ve bugün geldi numunelerin yanı sıra çantada yollamışlar bebek bezidir biberonudur sığacak şekilde birde hediye çeki yollamışlar migrosda ve tansaşda geçerli olan indirim kuponları var yalnız çantanın rengi mama kutusundaki gibi mavi lacivert bilgilendirmek istedim üye olunca üyeliğiniz 2 ayı bulunca yolluyorlar ücretsiz kargoyla
bana da geldi dün kargo çok mutlu oldum. başka sitelere de üye olmuştum onlardan da gelir sanırım :)
Allah Allah ben hiç denk gelmedim oyle sıtelere kuzum sız nereden buluyorsunuz
benım uye olduğum sıteler bana bısey gondermıyor aksıne para harcamam için benı yoldan cıkartıyorlar
günaydın güsel annecikler ve minnak davşannarıhayırlı cumalar hafta boyunca bugünü iple çektim. bu hafta çok yorgunum. yarın öğlene kadar uyumayı planlıyorum bu sabah ilk defa aşerdim sanırım. çok garip bişey. ta çocukluumdan kalma bişey istedi canım. böle sanki kokusu burnumun ucuna geldi. elimi yalayıp göğsüme sürdüm öle yapılmalıymış sanırım işin kötü tarafı annem anneannem ablam yengem yapıo. ama hepsi bana uzaklar. artık annemi arayıp tarifini alcam. yarın yapmaya çalışcam. çünkü halen acaip canım istio
valla birkaç hafta önce üye olmuştum arkadaşım söyledi tüm bebek ürünleri sitelerine üye ol dedi. aklına ne gelırse hemen hemen hepsi numune gönderiyormuş sansımı denedım ilk hediyem geldi. bebek bezi ve mama siteleri canım
bide kızlar 15. hafta içindeyim. kilomda dişiklik yok yani 500 gr falan oynuyo. ama karnım birden şişti gibi olduözellikle yemek yedikten sonra göğsümün hemen altı böle taş gibi oluo. sizdede varmı öle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?