2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

kıyamam canımm yaaa o bulantılar ne kadar zor bilirim benim yataktan kalkınca her sabah muhakak miğde bulantım oluyor ve lavaboda alıyorum soluğu inşallah hemencecik geçer rabbim yardımcın olsun

canım senin haftan epey ilerde hissetmiş olabilirsin bence, benimde göğsümün altından göbek deliğimin üstüne bi şişlik oluşmaya başladı, bombeli gibi, ben gazdır diyorum ama annem bebek yukarı çıkıyo diyo, 2 gündür de ben de kıpır kıpır bişeyler hissediyorum ama benim hissetmem için çok erken sanırım, gerçi zayıf olanlar erken hissediyomuş ama dr 20. haftada anlarsın dedi,

saolasın canımm ınsan merak edıyor tabı ama ben hıc etmemıstım cunku erkege kendımı odaklamıstım hıc kız olucagını dusunmedım bıle

canım gözün aydın çok sevindim ya rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almak nasip etsin darısı biz cinsiyet öğtenemeyenlere..

saolasın canımm ınsan merak edıyor tabı ama ben hıc etmemıstım cunku erkege kendımı odaklamıstım hıc kız olucagını dusunmedım bıle

valla ben ne erkek dıyebılıyorum nede kız canım cevremdede bı kız dıyolar bı erkek ne hissedecegımı sasırdım valla allahım hayırlı saglıklı versınde önemlı olan o ama yınede merak işte

Bu gece kulun yalvariş ve yakarişlarini Yüce Mevlaya sunacağı ve O'nun sonsuz affindan, merhametinden, iyiliğinden bol bol yararlanacağiz umut, hzur ve müjde gecesidir Regaib. Regaib kandiniliniz mübarek olsun❤ RABBiM hepimizin yavrularini saglikli hayirli bir sekilde kucagimiza almayi nasip etsin , insallah annelik duygusunu isteyen herkese yasatsin ..

Filiz gözün aydin canim , ne güzel pembis pembis dizersin artik :) darisi biz ögrenemeyenlerin basina

filizcim gözün aydın cimcime gelio demekki. ne güzel cicili bicili şeyler alırsın. hayırlısıyla kucaına almayıda nasip etsin rabbim

Oğlan oğlan dedin kızı getirdin :)) allah sağlık versin önemli olan o canım gözün aydın kanama alanında kalmamış inşallah 2 hafta sonra gittiğinde de ilaçları kullanma der artık doktorun

oy maaşallah bır kız daha:)))erkekler kızları çok geçmişti iyi oldu bu çoook iyi:))gözün aydın canım hep böyle iyi haberlerle gel inşallah

aynen bizimde öyle oldu canım.herkes erkek olacak dedi buna karşılık kız hisseden bı tek ben vardım veeee ben kazandımmmm:)))

ikili testimizin sonucu iyi cikti cok sukur. doktor baya bi ilac listesi verdi ve sizinle onu paylasmak istiyorum. en kisa zamanda yuklicem buraya.bilginiz olsun sizin de

Ey güzel rabbim; Ömrümün
her aninda seni anmak dilerim.
Lakin halim el vermez unuturum. Ölüm animi seni anarak yasamak isterim.
Lakin mecalim yetmez susarim.
Hesap günü seni razi etmeyi arzu ederim. Lakin sevabim yetmez korkarim
hakettigimizle degilde lütfunla agirla bizleri
(AMIN)
...dua ile KANDILINIZ MÜBAREK OLSUN.

Arkadaslar herkesin kandili mübarek olsun. çok oldu yazmayalı. az da olsa arada giriyordum ama yazmaya mecalim yoktu.
bende de gelişmeler var ama sonraya kalsın çünkü yazdı kaçtı olmasın.sonra anlatırım halim yok su an.
filizcim diğer arkadasları okuyamadım ama bu sayfada sen vardın tanıdıgım. çok sevindim iyi olmana daha da iyi olacaksın inşallah
kız çocugu benim gönlümde yatan çok sevindim hadi hayırlı olsun :)
herkesi çok öpüyorum
iyi bakın kendinize

Kızlar hamile olduğumu öğrendiğimde internetde gezinirken milupayı görmüş üye olmuştum üyeliğimin sonunda da numune hediye yollucakları yazıyordu ve bugün geldi numunelerin yanı sıra çantada yollamışlar bebek bezidir biberonudur sığacak şekilde birde hediye çeki yollamışlar migrosda ve tansaşda geçerli olan indirim kuponları var yalnız çantanın rengi mama kutusundaki gibi mavi lacivert bilgilendirmek istedim üye olunca üyeliğiniz 2 ayı bulunca yolluyorlar ücretsiz kargoyla

duymuştum böyle bişey canım ama üye olmadım nerden üye oldun lınkını gönderebılırmısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…