arkadaslar moralınızı bozmak gıbı olmasın ama ben 3 gundur progestanı bıraktım ve daha önce progestanı suçladığım belırtılerın daha ağırını yasıyorum 3 gundur(bulantı çok vardı bende dr um da progestan baş dönmesı ve mıde bulantısı yapar demıstı bende bırakınca kurtulurum sandım.bıraktıktan sonra daha beter oldum.normalde ağızdan çıkartırken afedersınız ama hem ağızdan hem burundan çıkartmaya başladım (iğrenç bişey yaa sabah halımı görmelıydınız perişan oldum (
canım bulantılarının geçmesine çok sevindim rabbim hepimizden razı olsun ben halen takıyorum kolumdalar ama ara ara yine bulantım oluyor okadarda olucak artık diyorum buarada çok sıkmana gerek yok kolunu normal saat gibi düşün bileğinde sallanmaması yeterli umarım cinsyetini söyler doktor yoksa meraktan çatlıcaz
merhaba arkadaşlar uzun zamandır yoktum aynen bende de ağızdan burundan çıkıyordu artık. kusmalar sırf asit gibiydi boğazımı tahriş ediyordu. ve 6 kılo vermişim yemek yiyemediğimden. geçen hafta hastaneye yatış yaptım 4 gunde çıktım şimdi daha iyiyim kusmalar azaldı. bitmedi ama olsun halsizliğim geçti çok şükür. serum fayda etti bana tahminen.9 tane serum takıldı. sizlerin haftası daha ileride artık kurtulursunuz geçmiş olsun
arkadaslar moralınızı bozmak gıbı olmasın ama ben 3 gundur progestanı bıraktım ve daha önce progestanı suçladığım belırtılerın daha ağırını yasıyorum 3 gundur(bulantı çok vardı bende dr um da progestan baş dönmesı ve mıde bulantısı yapar demıstı bende bırakınca kurtulurum sandım.bıraktıktan sonra daha beter oldum.normalde ağızdan çıkartırken afedersınız ama hem ağızdan hem burundan çıkartmaya başladım (iğrenç bişey yaa sabah halımı görmelıydınız perişan oldum (
galıba bebısımın hareketletını hıssettım tam emın degılım.bende arada bır gıdıklanma tarzında hareketler oluyordu.bugun ogle yemegınden berı gobek delıgımın de ustunde bır bolgede sol tarafta bır kıpırtı oluyor.kelebek gıbı seyirme gibi tarıf edemıyorum.o kadar yukarıda olabılır mı?bu oglusum mudur?ayy cok heyecanlı eger oysa
filizcim gözun aydın bı kız bebiş daha gelıyomuşya ben daha bebegımın cınsıyetını bılmıyorum ya ayın bırındeydı kontrol doktorumuz izinliymış onunda gıdıcez bende bebegımın cınsıyetını öğrenmek istıyorum artık
merhaba arkadaşlar uzun zamandır yoktum aynen bende de ağızdan burundan çıkıyordu artık. kusmalar sırf asit gibiydi boğazımı tahriş ediyordu. ve 6 kılo vermişim yemek yiyemediğimden. geçen hafta hastaneye yatış yaptım 4 gunde çıktım şimdi daha iyiyim kusmalar azaldı. bitmedi ama olsun halsizliğim geçti çok şükür. serum fayda etti bana tahminen.9 tane serum takıldı. sizlerin haftası daha ileride artık kurtulursunuz geçmiş olsun
canım sanada çok geçmiş olsun valla benimki bitmedi halen ara ara çıkarıyorum acaba hiç tamamen bitmeyecekmi çok merak ediyorum
saolasın canımmınsan merak edıyor tabı ama ben hıc etmemıstım cunku erkege kendımı odaklamıstım hıc kız olucagını dusunmedım bıle
canım sanada çok geçmiş olsun valla benimki bitmedi halen ara ara çıkarıyorum acaba hiç tamamen bitmeyecekmi çok merak ediyorum
4 ay geçince biter diyo doktorlar ama bir umutla beklıyorum çok şükür bugunumuze arkadaşım sürekli yatarak geçirmıyoruz ya diye avutuyorum kendimi
kızlar ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm allaha sukur herseyımız normallmişşş veeeeeeeeeeee kızımızzzzzzzzzzzzz oluyorrrrrrrrrrr
hamıle kaldıgımdan berı hep erkek dedim dedim yanıldımmmmmmmmmmmmm
2li testımız normal miş buarada risk 1200 ustu olması yeterlı imiş
4 lü testide ıstedı dr onceden ıstemıyormus ama artık istiyorum herkezden dedi..
vıtamın ılacı verdı ama ssk karsılamıyorpahalıda bişey
saçımı boyatabılırmıyım dedım ıstedıgın zaman ıstedıgın renk ıstedıgın sıklıkta boyatt ınanma ole seylere dedi yemın edeerımmm ohh dedimmm
buarada bebegım haftamla aynı gıdıyordu ama 4 gun daha ılerde cıktı bu bebegın iri olucagı anlamını tasımaz dedi
2 hafta sonra tekrardan gıdıcezz benden haberler böyleeeeeeeeeeeeee
bat cnsiyeti öğrenmeyen varmı demiş ,ben öğrenemedim iki seferdir kapatıyo bacaklarını benim sıpa göstermiyo bakalım yarın tekrar randevum var napıcak benim velet
canım kız olmasın kızlar nazlı olur benim kızımda 7.ayıma kadar acmamıştı bacaklarını doktorum tahmini kız demişti ama kesinleşmemişti bir türlü belki kızdır seninkide
ama yinede her iki ihtimalede hazır olmak lazım..
saolasın canımmınsan merak edıyor tabı ama ben hıc etmemıstım cunku erkege kendımı odaklamıstım hıc kız olucagını dusunmedım bıle
hoşgeldin canımmçok güzel haberlerle gelmişsin çok sevindim.başından beri hep kızın olcak geçiyordu içimden hayırlısı olsun. eli ayağı düzgün olsun kız erkek hiç farketmez
benimde bugün kontrolüm vardı.15 cm 130 gram olmuşuz. %80 kız diyor %20 lik yanılma payı bırakıyor :44: istirahate devam.progestanı aksatmadan al dedi. kalp çarpıntısı oluyor dedim.dahiliye uzmanına görün gebelikte taşikardi ve tansiyon iyi değil dedi :44:
valla canım süpriz oldu şok oldummmmmmmm
buarada ıkılı test de rısk 1.200 ustu olması yeterlı dedı 10.bınde 5 bınde hepsı aynı dedi benım bıraz dusuk cıktı 4.400/1 ama herseyı ii dedı kafası olctu organlarına baktı mıgdesını bıle olctu yaaaaa
hosbulduk canımmm ayy herkez erkek dıyordu 1 kısıde demedı kızın olcak dıyeşoklardayızz eşimle hep erkege hazırladık kendımızı
aynen elı ayagı saglam saglıklı olsunda gerısı boş vallahi
benımkıde 119 grm olmuss benımde devam canımmm progestanı alıcam gene 4 tanekanama alanım bıtmıs ama bır sure daha ıc dedı bırakırsak kanama gelır dedi..
tansıyonum 11/6 falan cıkıo benım
kıyamam canımm yaaa o bulantılar ne kadar zor bilirim benim yataktan kalkınca her sabah muhakak miğde bulantım oluyor ve lavaboda alıyorum soluğu inşallah hemencecik geçer rabbim yardımcın olsun
çok sağolun arkadaşlar benımde umudum 16.haftadan sonra bitmesi bakalım inşallah geçer ama artık dayanacak gücüm kalmadı(
oy maaşallah bır kız daha:)))erkekler kızları çok geçmişti iyi oldu bu çoook iyi:))gözün aydın canım hep böyle iyi haberlerle gel inşallah
aynen bizimde öyle oldu canım.herkes erkek olacak dedi buna karşılık kız hisseden bı tek ben vardım veeee ben kazandımmmm:)))
çok sağolun arkadaşlar benımde umudum 16.haftadan sonra bitmesi bakalım inşallah geçer ama artık dayanacak gücüm kalmadı(
bizdede herkes kız dio ama ben erkek hissediorum :) nolcak çok merak ediorum. sülalemizde benden sonra kız yok 15 tane erkek var. kız olsa süper olur kızımla benim aramda başka kız yok ne güzel olur. tabi hayırlısı olsun kız erkek farketmez. ama herkes kız dio ben erkek hissediorum belkide kız olcaından umudum olmadıı içinde olabilir :) eşimin tarafındada hep bi kız bi erkek var kızlar hep büyük oda ona istinaden kız olcak dio. bakalım hafatya gösterir inşallah 24 ünde. ben çokta sabırsız diilim ama herkes çok meraklı benide meraklandırıolar :)
Kızlar hamile olduğumu öğrendiğimde internetde gezinirken milupayı görmüş üye olmuştum üyeliğimin sonunda da numune hediye yollucakları yazıyordu ve bugün geldi numunelerin yanı sıra çantada yollamışlar bebek bezidir biberonudur sığacak şekilde birde hediye çeki yollamışlar migrosda ve tansaşda geçerli olan indirim kuponları var yalnız çantanın rengi mama kutusundaki gibi mavi lacivert bilgilendirmek istedim üye olunca üyeliğiniz 2 ayı bulunca yolluyorlar ücretsiz kargoyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?