2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Selam kızlar ne güzel cinsiyetler ögreniliyor filizcim cok şükür kanaman geçmiş bnm pzt hala ordaydı dr bi süre alcak diyor bi daha 16 da cagırdı
hep popo gördük tahmin bile yapamadı dr
ben hala kilo alamıyorum ne olcak halimiz böyle

Selam kızlar ne güzel cinsiyetler ögreniliyor filizcim cok şükür kanaman geçmiş bnm pzt hala ordaydı dr bi süre alcak diyor bi daha 16 da cagırdı
hep popo gördük tahmin bile yapamadı dr
ben hala kilo alamıyorum ne olcak halimiz böyle;(

oy oy ne güzel ancak fırsat oldu yazabildim maşallah Rabbim sağlıcakla kucaklamayı nasip etsin darısı bizim başımıza.

bana da herkes erkek diyor ama eşim ve ailesi kız istiyor. başlarda ben de kız diyordum ama suan aklım karıstı bakalım yarın doktor ne diyecek:))inş söyler

canimmmmmmmmmmmmmmmm cok mutlu oldummmmm...biliyor musun senle testlerde hep erkek cikiyordu ya bize ikimize de, bana kiz dediklerinde dedim ki icimden "bence Filiz'in de kizi olacak" diye :))))))) Allah kizini sagsalim kucagina almayi nasip etsin, cok sevindim :))

Bilmiyorum canım onu görmedim bakayım ama bana gelenler devam sütü maması pişik kremi gibi numuneler ama çantası gerçekten çok iyi komşuya giderken rahat rahat kullanılır

anladım canım ben erken göndermıyolar dıe bılıyordum milupa hamıleyım setı yazıyo

Son düzenleme:
Hediye ayrıntılarında 2. ayında üyeliğinizin yollanır yazıyor canım şansımı denemiştim geldi sanki evde bebek varmış gibi oldu :))

ben de dun ekim topiginde gorup uye oldum hatta buraya da yazmistim. dedigin gibi uye olduktan 2 ay sonra yolluyorlarmis numuneleri :)

Senide tebrik ederim canim , masallah kocaman olmus :)

Aynen tarif ettigin gibi oluyor canim :).. Bende gobek deligi cevremde hissediyorum hep
Sabah sana igneyle ilgili birseyler sormustum gormedin sanirim ..
Igneyi ne kadar daha kullanman gerekiyormus ??

ikili testimizin sonucu iyi cikti cok sukur. doktor baya bi ilac listesi verdi ve sizinle onu paylasmak istiyorum. en kisa zamanda yuklicem buraya.bilginiz olsun sizin de

Gözun aydin canim seninde..

Smdmr rabbim biran once gecirsin insallah bulantilarini canim yaa

Bende bugun dahiliye uzmanina gittim ..
Tansiyon icin ilac verdi yariya bolup kullanacagim verdigi hapi ..
Ekg yapti ve ultrasonla kalbime bakti
Haftaya yine gormek istiyorum dedi ..
Eve tansiyon aleti alip gunde 2 kere olcmem gerrkiyormus
12/8 ideal dedi su an icin benim alt deger 10 larda ciktigi icin dusurmem gerekiyormus , vebrk rahat edrmez yuksek tansiyonda dedi .. Dusukte olsa kullan ilaci dedi..
Cok ilgiliydi doktor , kendimi cok iyi hissederrk ciktim ...

Fililcim doktorun hic bebegin kalp atislarinin hizini soylemismuydi sana :??
140 asagisi atanlar erken ustu kiz deniyor bir inanisa göre :)))

Selayhus yazilardan ben mi kacirdim bugun doktora gidecektin sen sanki, kacirdim herhalde yazdigini merak ettim...

Canim kesisti yazilar :))
Diger randevuyuda 10 temmuza aldim ,
Once 4 temmuz dediler ama tam o hafta italyaya gitmeyi dusunuyoruz
Daha erkenede veremeyiz organlar kucuk oluyor dediler ..
5 gun karim oldu :))..
Galiba ben cinsiyeti o vakte kadar beklerim :))
Gerci o 10 haftadaki pipivari seyden sonra erkek kesin diyorum ama , doktor kesin birsey demedi ..

yawrum bende aynen senin gibiyim hiç kız gelmiyor aklıma eğer doktor banada kız derse varya büyük süpriz olucak bize
bakalımm cnm belkı kız der bellımı olur
canım gözün aydın çok sevindim ya rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almak nasip etsin darısı biz cinsiyet öğtenemeyenlere..
.
amin canımmmmmmmmm inş ogrenırsınızz
bana herkez erkek dedi 1 kısı kız dedı okadar kendımı erkege alıstırmısım ama varya şoklardayımmmmmmmmm hala
senınde kandılın mubarek olsun canımmmm cok saol buaradaa amin inş ogrenırsınız sızlerde
filizcim gözün aydın cimcime gelio demekki. ne güzel cicili bicili şeyler alırsın. hayırlısıyla kucaına almayıda nasip etsin rabbim
saolasın kuzummmm aminnnnnnnnn hepımıznkını canım
Oğlan oğlan dedin kızı getirdin :)) allah sağlık versin önemli olan o canım gözün aydın kanama alanında kalmamış inşallah 2 hafta sonra gittiğinde de ilaçları kullanma der artık doktorun
valla sorma canımmcım dıye dıye getırdım kızı aynen ole canım cınsıyet 2 cı plandı herzaman benım ıcın
2 hafta sonra 4 lü test olucakmıs ıstıyormus benım dr.da herkezden

hehehe ne guzel ama ben erkek dedım heppp ve herkez erkek dedi kazanan eşim oldu o kız dedi
canım sanada ıyı kandıller olsunnn rabbım dualarımızı kabul etsın ve gonlunden gecen olsun senınde saglıkla bırlıktee
evet allaha sukur gecmıs canım ama ılaca devam edıyoruz ıns senınde gecer canımmm
amin canım cok saollll darısı basına ınsalllahh

aaaaaaaaaaaaaaaaa vallamı ahahahhaa ay ben hala soklardayım etkısınden kurtulamıcam kız olucagının
amin canım cumlemızeeeeee

ayy canım yaa o benım bebısım yanı oyle mı.ama bunu yazdıktan sonra bır daha hıssetmedım.keske hep hıssetsemyazdıgını gormedım canım ya.sende kullanıyorsun galıba ıgne.benım fraksıparıne 03 luk gunde 2 defa.mthfr1298 homozıgotum.34 haftaya kadar kullanacagız dedı.35 haftada da bebegı sezeryanla alacagız dedı doktorum.bebegı tehlıkeye atmak ıstemıyor cunku.sende durumlar nasıl

soyledı canım 163 atıyordu ama alakası yokmus onlarla hurafe dedıler ama gercekten dogru cıktı bende
canım ıyı sevındım dr begenmene ılacınıda ıhmal etme ınsallahh sorunsuz gecer.

ben de dun ekim topiginde gorup uye oldum hatta buraya da yazmistim. dedigin gibi uye olduktan 2 ay sonra yolluyorlarmis numuneleri :)

hero baby bana mail atmış. bebeğini karnınızda numune gönderemeyiz demiş. yani bunun kibar halini yazmışlar... daha da hero baby almam. almadım zaten ama aklımda olsun yani....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…