ikisi de ayni seyler.yanliklikla 2 kere ayni seye basmisim
duymuştum böyle bişey canım ama üye olmadım nerden üye oldun lınkını gönderebılırmısın
Canım burda link gösterilmiyor sanırım milupanın sitesine gir orda üye ol var adresini verip hediye yollayın butonuna basarsan 2 ay sonra geliyor
anladım canım bırde hamıle setı varmış onu gördun mu
kızlar ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm allaha sukur herseyımız normallmişşş veeeeeeeeeeee kızımızzzzzzzzzzzzz oluyorrrrrrrrrrr
hamıle kaldıgımdan berı hep erkek dedim dedim yanıldımmmmmmmmmmmmm
2li testımız normal miş buarada risk 1200 ustu olması yeterlı imiş
4 lü testide ıstedı dr onceden ıstemıyormus ama artık istiyorum herkezden dedi..
vıtamın ılacı verdı ama ssk karsılamıyorpahalıda bişey
saçımı boyatabılırmıyım dedım ıstedıgın zaman ıstedıgın renk ıstedıgın sıklıkta boyatt ınanma ole seylere dedi yemın edeerımmm ohh dedimmm
buarada bebegım haftamla aynı gıdıyordu ama 4 gun daha ılerde cıktı bu bebegın iri olucagı anlamını tasımaz dedi
2 hafta sonra tekrardan gıdıcezz benden haberler böyleeeeeeeeeeeeee
Bilmiyorum canım onu görmedim bakayım ama bana gelenler devam sütü maması pişik kremi gibi numuneler ama çantası gerçekten çok iyi komşuya giderken rahat rahat kullanılır
anladım canım ben erken göndermıyolar dıe bılıyordum milupa hamıleyım setı yazıyo
Hediye ayrıntılarında 2. ayında üyeliğinizin yollanır yazıyor canım şansımı denemiştim geldi sanki evde bebek varmış gibi oldu :))
Senide tebrik ederim canim , masallah kocaman olmus :)hoşgeldin canımmçok güzel haberlerle gelmişsin çok sevindim.başından beri hep kızın olcak geçiyordu içimden hayırlısı olsun. eli ayağı düzgün olsun kız erkek hiç farketmez
benimde bugün kontrolüm vardı.15 cm 130 gram olmuşuz. %80 kız diyor %20 lik yanılma payı bırakıyor :44: istirahate devam.progestanı aksatmadan al dedi. kalp çarpıntısı oluyor dedim.dahiliye uzmanına görün gebelikte taşikardi ve tansiyon iyi değil dedi :44:
Aynen tarif ettigin gibi oluyor canim :).. Bende gobek deligi cevremde hissediyorum hepgalıba bebısımın hareketletını hıssettım tam emın degılım.bende arada bır gıdıklanma tarzında hareketler oluyordu.bugun ogle yemegınden berı gobek delıgımın de ustunde bır bolgede sol tarafta bır kıpırtı oluyor.kelebek gıbı seyirme gibi tarıf edemıyorum.o kadar yukarıda olabılır mı?bu oglusum mudur?ayy cok heyecanlı eger oysa
ikili testimizin sonucu iyi cikti cok sukur. doktor baya bi ilac listesi verdi ve sizinle onu paylasmak istiyorum. en kisa zamanda yuklicem buraya.bilginiz olsun sizin de
anladım canım ben erken göndermıyolar dıe bılıyordum milupa hamıleyım setı yazıyo
Selayhus yazilardan ben mi kacirdim bugun doktora gidecektin sen sanki, kacirdim herhalde yazdigini merak ettim...
yawrum bende aynen senin gibiyim hiç kız gelmiyor aklıma eğer doktor banada kız derse varya büyük süpriz olucak bize
amin canımmmmmmmmm inş ogrenırsınızzcanım gözün aydın çok sevindim ya rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almak nasip etsin darısı biz cinsiyet öğtenemeyenlere..
.
bana herkez erkek dedi 1 kısı kız dedı okadar kendımı erkege alıstırmısım ama varya şoklardayımmmmmmmmm halavalla ben ne erkek dıyebılıyorum nede kız canım cevremdede bı kız dıyolar bı erkek ne hissedecegımı sasırdım valla allahım hayırlı saglıklı versınde önemlı olan o ama yınede merak işte
senınde kandılın mubarek olsun canımmmm cok saol buaradaa amin inş ogrenırsınız sızlerdeBu gece kulun yalvariş ve yakarişlarini Yüce Mevlaya sunacağı ve O'nun sonsuz affindan, merhametinden, iyiliğinden bol bol yararlanacağiz umut, hzur ve müjde gecesidir Regaib. Regaib kandiniliniz mübarek olsun❤ RABBiM hepimizin yavrularini saglikli hayirli bir sekilde kucagimiza almayi nasip etsin , insallah annelik duygusunu isteyen herkese yasatsin ..
Filiz gözün aydin canim , ne güzel pembis pembis dizersin artik :) darisi biz ögrenemeyenlerin basina
saolasın kuzummmm aminnnnnnnnn hepımıznkını canımfilizcim gözün aydıncimcime gelio demekki. ne güzel cicili bicili şeyler alırsın. hayırlısıyla kucaına almayıda nasip etsin rabbim
Oğlan oğlan dedin kızı getirdin :)) allah sağlık versin önemli olan o canım gözün aydın kanama alanında kalmamış inşallah 2 hafta sonra gittiğinde de ilaçları kullanma der artık doktorun
hehehe ne guzel ama ben erkek dedım heppp ve herkez erkek dedi kazanan eşim oldu o kız dedioy maaşallah bır kız daha:)))erkekler kızları çok geçmişti iyi oldu bu çoook iyi:))gözün aydın canım hep böyle iyi haberlerle gel inşallah
aynen bizimde öyle oldu canım.herkes erkek olacak dedi buna karşılık kız hisseden bı tek ben vardım veeee ben kazandımmmm:)))
canım sanada ıyı kandıller olsunnn rabbım dualarımızı kabul etsın ve gonlunden gecen olsun senınde saglıkla bırlıkteeEy güzel rabbim; Ömrümün
her aninda seni anmak dilerim.
Lakin halim el vermez unuturum. Ölüm animi seni anarak yasamak isterim.
Lakin mecalim yetmez susarim.
Hesap günü seni razi etmeyi arzu ederim. Lakin sevabim yetmez korkarim
hakettigimizle degilde lütfunla agirla bizleri
(AMIN)
...dua ile KANDILINIZ MÜBAREK OLSUN.
Arkadaslar herkesin kandili mübarek olsun. çok oldu yazmayalı. az da olsa arada giriyordum ama yazmaya mecalim yoktu.
bende de gelişmeler var ama sonraya kalsın çünkü yazdı kaçtı olmasın.sonra anlatırım halim yok su an.
filizcim diğer arkadasları okuyamadım ama bu sayfada sen vardın tanıdıgım. çok sevindim iyi olmana daha da iyi olacaksın inşallah
kız çocugu benim gönlümde yatan çok sevindim hadi hayırlı olsun :)
herkesi çok öpüyorum
iyi bakın kendinize
evet allaha sukur gecmıs canım ama ılaca devam edıyoruz ıns senınde gecer canımmmSelam kızlar ne güzel cinsiyetler ögreniliyor filizcim cok şükür kanaman geçmiş bnm pzt hala ordaydı dr bi süre alcak diyor bi daha 16 da cagırdı
hep popo gördük tahmin bile yapamadı dr
ben hala kilo alamıyorum ne olcak halimiz böyle
amin canım cok saollll darısı basına ınsalllahhoy oy ne güzel ancak fırsat oldu yazabildim maşallah Rabbim sağlıcakla kucaklamayı nasip etsin darısı bizim başımıza.
bana da herkes erkek diyor ama eşim ve ailesi kız istiyor. başlarda ben de kız diyordum ama suan aklım karıstı bakalım yarın doktor ne diyecek:))inş söyler
canimmmmmmmmmmmmmmmm cok mutlu oldummmmm...biliyor musun senle testlerde hep erkek cikiyordu ya bize ikimize de, bana kiz dediklerinde dedim ki icimden "bence Filiz'in de kizi olacak" diye :))))))) Allah kizini sagsalim kucagina almayi nasip etsin, cok sevindim :))
Senide tebrik ederim canim , masallah kocaman olmus :)
Aynen tarif ettigin gibi oluyor canim :).. Bende gobek deligi cevremde hissediyorum hep
Sabah sana igneyle ilgili birseyler sormustum gormedin sanirim ..
Igneyi ne kadar daha kullanman gerekiyormus ??
Gözun aydin canim seninde..
Smdmr rabbim biran once gecirsin insallah bulantilarini canim yaa
Bende bugun dahiliye uzmanina gittim ..
Tansiyon icin ilac verdi yariya bolup kullanacagim verdigi hapi ..
Ekg yapti ve ultrasonla kalbime bakti
Haftaya yine gormek istiyorum dedi ..
Eve tansiyon aleti alip gunde 2 kere olcmem gerrkiyormus
12/8 ideal dedi su an icin benim alt deger 10 larda ciktigi icin dusurmem gerekiyormus , vebrk rahat edrmez yuksek tansiyonda dedi .. Dusukte olsa kullan ilaci dedi..
Cok ilgiliydi doktor , kendimi cok iyi hissederrk ciktim ...
Fililcim doktorun hic bebegin kalp atislarinin hizini soylemismuydi sana :??
140 asagisi atanlar erken ustu kiz deniyor bir inanisa göre :)))
ben de dun ekim topiginde gorup uye oldum hatta buraya da yazmistim. dedigin gibi uye olduktan 2 ay sonra yolluyorlarmis numuneleri :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?