2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

canım senin de kasıntı tüm vucudunda mı oluyordu. ben bikaç gün baya bir kasındım ama dün aksamdan bu yana azaldı sanki kasıntılar. cok nadir ara ara geliyor. bikaç gün önce çilek yemiştim o mu alerji yaptı diye düşündüm azalınca ama ben de enzimleri ölçtüreceğim. tüm sağlık ocaklarında ölcüm yapılıyor mu acaba ben de mi sağlık ocağına gitsem ..kendi doktorumdan randevu alamadım başka doktora gidecektim ben de..

sen hangi kremi aldın. ben lierac aldım 150 ml için 108 tl vericem(

Hepinize gunaydin kizlar .. Bir haftadan beri doktor doktor kosturunca bugun ilk defa evdeyim :)..
Vallahi ilactanmi psikolojikmi ama :)) tansiyonum düstü:))

Bugun kontrole gidecek arkadaslar iyi haberlerle gelin insallah..

Dilekdlk masallah buyutmusun annesi oglusunu :))
Kontrolun iyi gecmis insallah hep boyle devam eder ..

Nergisyasrmin canim aksam yemegini gec yersem banada oyle oluyor , geriliyor ..
Ama daha bunlar neki :))) cok daha guzel gerilecegiz :)))

Puffy ablacigim gonderiyorum sana mailimi cok tesekkur ederim ..
Kolay gelsin sanada ...

Bilgecebuk guldurdun beni :)) ne guzel iste kim ne derse desin canim sohbet ede ede git yavruslarla :))

GÜNAYDIN KIZLARRRR GEÇMİŞE BAKMADIM AMA SON SAYFADAN ANLADIĞIM BİR PRENSES GELİYO SAĞLIKLA KUCAĞINA ALIRSIN İNŞALLAH CANIM BENİM BİR HAFTAM KALDI RANDEVUMA İNŞALLAH GÖSTERİR SIPAM
saol canım evet prenses gelıyorr aminnnnnn ınsallah saglıkla alırız bebıslerımızı kucagımıza
Bebiş kızmış demek Hayırlı uğurlu olsun canım

evet canımmmm kızmıs okadar erkek dedımm ama tutmadı
nasılsın cnm napıosun bakalımm

tum saglik ocaklari yapar testleri.ama bizimkiler saat 10 a kadar kan aliyorlar sonuclari da zaten pazartesi alicam
ayni kremin 100 ml olanina verdim ben de 65 tl.daha buyugu oldugunu bile bilmiyodum :)

saol canım evet prenses gelıyorr aminnnnnn ınsallah saglıkla alırız bebıslerımızı kucagımıza

evet canımmmm kızmıs okadar erkek dedımm ama tutmadı
nasılsın cnm napıosun bakalımm

Elhamdülillah iyiyim, dün en yakın ark.ımdan kötü bi haber aldım , tüp bebekle hamile kalmıştı 2 aylıktı bebeği dün kaybetmiş bebeğini.Beni de bir korku sardı:18: Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin

badezuzum ne yaptı acaba benımle bırlıkte dr gıdıcektı hala engelli Ulasabılcek bırıde yok sanırım

HADİ YAA tüühh ınsan cok etkılenıyor dımı eşim bosuna kızmıyor bana valla buraya geldıgım ıcın cok kızıyorr aksamları gızlı gelıyorum arastırma yaptıkca kafayı yıo ınsan bende cok etkılenırım olaylardan hemencecık:18:
allahım kımseyı evladıyla sınamasın aminnn randevun ne zaman bıdakı

selam herkese.
bade neden engelli onu anlamadım.
herkes iyidir inşallah.
kontrolümüze 1 hafta kaldı,oleyyy:)
sivilcelerim için kükürt sabunu aldım,nemlendiricide vazelinmi alsam acaba karar veremedim.

Çözüm bulursan bize de söyle filizim ben de de aynı durum var.

Şu c kategorisi v.s ne oluyor acaba? Nerden öğrenebiliriz?
Bana travazol verdi krem sürdüm ama fayda etmedi

günaydın kızlar :) umarım herkes iyidir kontrolü olanlar iyi sonuçlar alır filizcim senin adına çok sevindim sevimli kızın geliyormuş :) gözün aydın

Kızlar sadece kuru ekmek tost ya da poğaça falan yiyebildim biri olarak artık onlar da tutmuyor ne yiyeceğimi şaşırdım.
Tavsiye edebileceğiniz bişeyler var mı kuru?

Bu arada bugün ilk çatlaklarımo gördüm bacağımda çıkmış. E 2 aydır bir yudum suya hasretim. Kremler de yasaktı ve zaten kokudan süremiyorum

Herkese günaydın.
Sanırım birçoğumuzda kaşıntı sıkıntısı var.Doktorunuzdan fikir aldınız mı bilmiyorum ama ben görüştüm size de faydası olur diye yazayım.Ben de hem kaşıntı hem de kabarma vardı ve doktorum demir ilacının alerji yapmış olabileceğini söyledi.3 gündür ilaç almıyorum bir parça azaldı gibi.Belki sizlere de demir ilacı alerji yapmış olabilir doktorunuzu aramanızda fayda var gibi.

tum saglik ocaklari yapar testleri.ama bizimkiler saat 10 a kadar kan aliyorlar sonuclari da zaten pazartesi alicam
ayni kremin 100 ml olanina verdim ben de 65 tl.daha buyugu oldugunu bile bilmiyodum :)

sanırım ben de gitsem pzt gitmem gerekir bugun geçti. belki öyle yaparım ben de bosuna diğer doktora gitmemiş olurum ama acaba gidip bir denesem mi belki daha iyi bir doktorsa değiştitirim doktorumu diye de dusunmuyor değilim. of bu kararsızlık beni bitirecek..

sen kremde sanslısın dha ucuz almıssın canım. ben aczaneden aldım eşim ucuz alabileceğim dediğim yerlerde tarihi geçmiş ya da içi başka ürünler olabilir diye aldırmadı. 50 tl olan psajlar var burda. benimki 100 ml 72 ye geliyor(

Amin canım , 25 inde gitmem gerekiyor raporu yenilemem lazım, O zamana kadar endişeliyim, sanırım bebişler doğana kadar korkularımız tam olarak bitmeyecek. Hareketlerini tam olarak hissettiğimizde biraz daha rahatlarız diye düşünüyorum, az kaldı inş.

benimde akşamları tokken kocaman oluo karnım. bodylerim dar gelio geçiorum aynanın karşısına büyüdü die konuşuorum eşim de takılıo bana nasılda hoşuna gidio dimi die :) şimdi iide dahada büyücek ve çok zaman var önümüzde. nasıl olcak o göbüşler bilemedim :) bende evlendikten sonra 10 kilo almıştım onu veremeden hamile kaldım. şimdide almış gibi gözüküorum sanırım vücudum saldı kendini yoksa tartıda deişiklik yok.

Çözüm bulursan bize de söyle filizim ben de de aynı durum var.

Şu c kategorisi v.s ne oluyor acaba? Nerden öğrenebiliriz?
Bana travazol verdi krem sürdüm ama fayda etmedi
sımdı aradı dr benım amelıyata gırıyormuss ..
krem verdı ketoral dıye bır krem onu alıcam etkılı ımıs sabah aksam kullan dedı ılerlemeden ..

günaydın kızlar :) umarım herkes iyidir kontrolü olanlar iyi sonuçlar alır filizcim senin adına çok sevindim sevimli kızın geliyormuş :) gözün aydın
saolasın canımmmmm

demır ılacını bana yenı verdı daha ıcmedım valla bıtkısel bır ılac verdı ve hıcbır zararı oldugunu demedı hıc sorun yasamıcakmısım onceden kan seklınde sısede verdı ıceemedım olece duruo
bu verdıgı demır ılacı solgar ssk odemıyor bıraz pahalı ama napalım
bana krem verdı sımdı alıcam ketoral dıye bısey kabarma mantar kasıntı cok etkılı ımıs canım dene ıstersen

aynen canım benimkilerde acaip büyüdü. sıktıı için kaşınıo die düşündüm ama büyüdüü içinde olabilir. daha süt yok sanırım süt olunca dahada kocaman olcak heralde :) benim memişlerde normalde küçüktür aslında. kız anneye çeker diolar annem bizi 3 ay anca emzirebilmiş inşallah öyle olmazda yeteri kadar sütümüz olur

canım güzel haberlerle gel inşallah bu eşleride hiç anlamıyorum. sabah bizde gerildik. camlar perbat dedim kadın gelsin sen beenmessin dedi. en azından pisi gider dedim. yok dedi tutturdu. o zaman sen sil dedim. oda silemezmiş. e ben nası silcem. dedim valla ben hamileyim ama sen benden de hamilesin. hakkatende öleler benimkide bi garip oldu. önceden üzülüodumda şimdi pek umursamıorum sende takılma tatlım boşwer. ne güzel bebişini görmeye gidiceksin

dımı yaa aksamları catlıcak gıbı hıssedıyorum kendımı.gerım gerı gerılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…