gunaydin guzel anneler. saglik ocagina gidip karaciger testlerimi yaptirdim ben de. kasintimin nedenini bulmak icin (psikolojikte olabilir gibi ama )pazartesi sonuclarina bakicaz artik. o catlak kremi ne kadar pahali anacim. 65 tl povvvvvv :))) aldik artik napalim :)
saol canım evet prenses gelıyorrGÜNAYDIN KIZLARRRRGEÇMİŞE BAKMADIM AMA SON SAYFADAN ANLADIĞIM BİR PRENSES GELİYO SAĞLIKLA KUCAĞINA ALIRSIN İNŞALLAH CANIM BENİM BİR HAFTAM KALDI RANDEVUMA İNŞALLAH GÖSTERİR SIPAM
Bebiş kızmış demekHayırlı uğurlu olsun canım
canım senin de kasıntı tüm vucudunda mı oluyordu. ben bikaç gün baya bir kasındım ama dün aksamdan bu yana azaldı sanki kasıntılar. cok nadir ara ara geliyor. bikaç gün önce çilek yemiştim o mu alerji yaptı diye düşündüm azalınca ama ben de enzimleri ölçtüreceğim. tüm sağlık ocaklarında ölcüm yapılıyor mu acaba ben de mi sağlık ocağına gitsem ..kendi doktorumdan randevu alamadım başka doktora gidecektim ben de..
sen hangi kremi aldın. ben lierac aldım 150 ml için 108 tl vericem(
saol canım evet prenses gelıyorraminnnnnn ınsallah saglıkla alırız bebıslerımızı kucagımıza
evet canımmmm kızmıs okadar erkek dedımm ama tutmadı
nasılsın cnm napıosun bakalımm
Elhamdülillah iyiyim, dün en yakın ark.ımdan kötü bi haber aldım , tüp bebekle hamile kalmıştı 2 aylıktı bebeği dün kaybetmiş bebeğini.Beni de bir korku sardı:18: Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin
mantar oldummmmmmmm offffffffffff kasıntı başladı gece 5.bucuktaa delırıcem dr arıycam sımdı
elımde trosyd var kategorısı c imiş gebelıkte ama kullanılıomu bılmıom onceden vermıstı bana bunu
allahım deli gıbı kasınıyorummmmmmmmmm napıcam :18:
tum saglik ocaklari yapar testleri.ama bizimkiler saat 10 a kadar kan aliyorlar sonuclari da zaten pazartesi alicam
ayni kremin 100 ml olanina verdim ben de 65 tl.daha buyugu oldugunu bile bilmiyodum :)
HADİ YAA tüühhınsan cok etkılenıyor dımı eşim bosuna kızmıyor bana valla buraya geldıgım ıcın cok kızıyorr aksamları gızlı gelıyorum arastırma yaptıkca kafayı yıo ınsan bende cok etkılenırım olaylardan hemencecık:18:
allahım kımseyı evladıyla sınamasın aminnnrandevun ne zaman bıdakı
gunaydın annecıkler
canım sen bı de benı gor 1 kılo aldım.kı resımlerımı gormussundur normalde zayıfım.51 kıloydum gecen hafta ama karnım cıktı.artık hamıle oldugum barız bellı.ıse gelırken bol bluzlar gıyıyorum ama evde tayt dar tshırtler gıyıyorum kı hamılelegımı goreyım dıye
sımdı aradı dr benım amelıyata gırıyormuss ..Çözüm bulursan bize de söyle filizim ben de de aynı durum var.
Şu c kategorisi v.s ne oluyor acaba? Nerden öğrenebiliriz?
Bana travazol verdi krem sürdüm ama fayda etmedi
saolasın canımmmmmgünaydın kızlar :) umarım herkes iyidir kontrolü olanlar iyi sonuçlar alır filizcim senin adına çok sevindim sevimli kızın geliyormuş :) gözün aydın
Herkese günaydın.
Sanırım birçoğumuzda kaşıntı sıkıntısı var.Doktorunuzdan fikir aldınız mı bilmiyorum ama ben görüştüm size de faydası olur diye yazayım.Ben de hem kaşıntı hem de kabarma vardı ve doktorum demir ilacının alerji yapmış olabileceğini söyledi.3 gündür ilaç almıyorum bir parça azaldı gibi.Belki sizlere de demir ilacı alerji yapmış olabilir doktorunuzu aramanızda fayda var gibi.
Günaydın kızlar. Bikaç gündür pek takip edemiyodum yazılanları. Kuyruk sokumumda bi ağrı vardı üstüne bide temizlik yapıyım diyince iyice arttı yaşlı teyzeleri geçtim evin içinde ayy ayy ayy diye tutuna tutuna yürümektenŞimdilik pek bişiyim yok ama ara ara oluyo nedense. Bulantılarım için kullandığım Hapıda kestim son 1 haftadır daha iyiyim. Umarım bidaha gelmez bu bulantılar :) Eşimede köyden manda sütü vermişler bi bardakta olsa iç çok faydalı diyo. Hazır süte alışınca midemi bulandırıyo ama 1 bardak bari içiyim diye kendimi zorluyorum şu an
Çoğunuz cinsiyetleri öğrendiniz ne güzel :) İnşallah sağlıcakla alırız miniklerimizi kucağımıza. Benimde haftaya cuma kontrolüm. Geçmek bilmiyo zaman. :)
Ben de kilo almadım canım ama geçen akşam nasıl gerildiyse artık çok rahatsız oldum. Aynı şeyi bende düşünüyorum daha şimdiden böyleyse büyüyünce napıcam diye. Bide göğüslerim çok kaşınıyo çatlıcam diye korkuyorum. Önceden evde bile hayatta sutyensiz gezemeyen ben şimdi takasım gelmiyo. Takınca daha çok kaşınıyorum
herkese günaydın...güzel anneler ve tatlı bebişleri iyisiniz inşallah.
benim bugün randevum vr dua edin bana olur mu?
eşimle de küstük konusmuyoruz pek.o yüzden moralim bozuk bugun.
kendi doktoruma da gidemiyorum bu başka bir doktor.. inş güzel haberlerle gelirim de moralim duzelir biraz ..
herkese hayırlı cumalar
benimde akşamları tokken kocaman oluo karnım. bodylerim dar gelio geçiorum aynanın karşısına büyüdü die konuşuorum eşim de takılıo bana nasılda hoşuna gidio dimi die :) şimdi iide dahada büyücek ve çok zaman var önümüzde. nasıl olcak o göbüşler bilemedim :) bende evlendikten sonra 10 kilo almıştımonu veremeden hamile kaldım. şimdide almış gibi gözüküorum sanırım vücudum saldı kendini yoksa tartıda deişiklik yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?