2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
keşke evde ultrason olsaydı durup durup bakardık
hiçbişey hissetmeyince panik oluyo insan içerde ne oluyo diye:)

slm kızlar eğer benimde idrar testti gibi kan testtide pozitif çıkarsa bende kasım annesi olacam inşallahh
İnşallah kan testinde de görürsün canım allah tamamına erdirsin

Çabuk geçsin zaten eşimde bende heycandan ölücez :)))) kalp atışlarını duysam sanki rahatlıcam gibi ama her doktorlar görüşmeye gittiğimizde yeni bir şey için tekrar randevu veriyor hop sil baştan yeni bekleyişler ama tatlı bekleyişler bunlar :)) inşallah hayırlı haber alırız hepimiz ayın 25 de

amin inş. hepimizi için amin..
yok biz söylemiycez 3 ayı geçsin öyle..
Allahım tamamına erdirsin hepimizin hamileliğini

Biraz daha teknik veri benden :))))) Bunu daha oncede yazmistim , iki ayrı bilgi ama tabi bunlar hep öngörü ...

1) ilk yaptiginiz bhcg testiniz ikincisinde bire bir katlanıyorsa erkek , bire uc katlanıyorsa kiz

2) ilk duyduğunuz kalp atisi 140 ve uzeri ise kiz , 140 altıysa erkek

İlk maddeye göre kızım oluyor bakalım pıt pıt ları duyunca ne olacak :)))

sebu işi biliyorsun sana zahmet benimkinide hesaplar mısın benim yaşım 25 son adetim 24 ocak ama transfer tarihim 11 şubat ocak ayına göre kız şubat ayına göre erkek

ben bir kez yaptım testi
ultrasondada Dr.a dur sayalım desem kovalar beni:)

canım bırde bebek soldaysa erkek sagdaysa kız mış ama ben bunu arastırdım sagda olupta erkek yada tam tersı olanlar var

canım ben bi kere kan testi yaptım 522 çıktı ikinciyi yapmadık kalp atışınıda doktor sayısını söylemedi bende ne bileyi hiç sormadım ultrason kağıdım var acaba onda yazar mı ki

keşke evde ultrason olsaydı durup durup bakardık
hiçbişey hissetmeyince panik oluyo insan içerde ne oluyo diye:)

Vallaha ayni sivri fikir bendede vardi hatta doktoruma soyledim , oda bana tabi tabi yapta o kadar ultrasondan sonra ecis bucus bir sey olsun dedi.
Allah korusun.

İlk maddeye göre kızım oluyor bakalım pıt pıt ları duyunca ne olacak :)))

Benim ikisinde gore kiz

aranizda benim gibi kan uyusmazligi olan var mi??

benim kuzenimle eşinde vardı yengemle dayımda vardı. ama maşallah ikisininde nur topu gibi ikişer tane oğulları var. doğduktan sonra bebeğe iğne yapıyorlar sanırım tam bilmiyorum ama o artık sıkıntılı bir durum değil

Vallaha ayni sivri fikir bendede vardi hatta doktoruma soyledim , oda bana tabi tabi yapta o kadar ultrasondan sonra ecis bucus bir sey olsun dedi.
Allah korusun.

benim Dr.a göre çok ultrasonla bakılan çocuk solak oluyo başkada bişey olmaz diyo

slm kızlar sızlerde uyku halı var mı bı ben yasamıyorum herhalde gece gec vakıte kadar oturuyorum sabahta erkenden kalkıyorum uyku duzenım ıyıce bozuldu bıde dıyorlar bu donemlerde mısıl mısıl uyuyoruz dıye nerdeee

sac bakımlarını fılan nasıl yapacagız ya benım tepedekı beyazlar ıyıce acıldı salmamak lazım kendımızı

inş canımmm çok telaşım var taşınıyorum üstüne hamile oldugumu öğrendim ve kasık sancılarımdan dolayı sürekli uzanıyorum..Ama tek düşündüğüm pazartesi:)))))))))))))))

profilini düzenleden muhtemel doğum tarihini giriosun otomatik çıkıo sonra sanırım canım:)

iyi düşün iyi olsun canım rabbim meleğini korusun bol bol dinlen benim kızımdan dolayı dinlenme gibi bi şansım yok ama ağır bişey yapmamaya çalışıyorum pazartesiyi bende iple çekiyorum bu arada yardımın için sağol

hayırlı olsun eşinin yeni işi canım bebiş rızkıyla gelsin inşallah.

sorma zuzu ya nolcak beyazlar:) bi de ben 2 aydir bebek calismasindayiz diye boyamadiydim hoc iyi etmemssim :) ama benim bi arkadasim vardi hamilelginde boyadi biseyomadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…