- 11 Kasım 2011
- 1.856
- 632
- 163
benimde randevum 25inde kalp atışı için
bi arkadaşında aynıydı
3ümüzde o güzel sesi duyup bebeğimizi görürüz inş.
Allahım kucağımıza alıp sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inş.
benim anca eşim saklayacak
başka kimse yok
oda biyerlerime batar diye hayatta yapmaz
en iyisi kendim koyup makasa oturayım
benimde aynı çıktı:26:
aaa banada 25 ine verdiler kalp atışı için ne güzel hepimiz heycanlı bir 10 gün geçircez deseniz ya :)
töbe yarabbim aklıma kötü kötü şeyler geldi. aman allahım korusun
hesapladıgın takvım bu mu canım Google Translate nasıl yapılıo
Kızlar Çin takvimine doğru baktınız mı? emin misiniz? şöyle bakacaksınız:
Çin Takvimine göre, annenin yaşının hamile kalınan ayla kesiştiği nokta bebeğin cinsiyetini ortaya çıkarıyor.
ben baktım sizin dediğinize göre tüm şubat erkek değil yani dikkatli bakın
bende aynı durumdayım canım :) sanırım bebişlerimiz erkek. ben bilimum bütün testleri yaptırdım :) hepsinde erkek çin takvimimde erkek zaten içime erkek doğuyordu. bizim sülalemizde kız yok benden sonra zaten toplamda 3 kızız geri kalan 15 i erkek kız olsun çok istedik ama hayırlısı olsun hayırlı evlat olsun. bende normalde 1 kg baklavayı yiyebilen bir insanken şimdi ağzıma tatlı koyamıyorum. bu aslında avantaj benim arkadaşım tatlıya çok aşerdi ve şeker çıktı doktor yasakladı şekeri. dahada çok istiodu canı. o daha kötü gerçekten. azcık yesem diyodu doktorda hayır peynir ye diodu :)
Canim az kalmis cok heycanlisindir , bu sefer bol bol sevinirsiniz insallah , Allah senide minisinide korusun ...günaydın kasım anneleri nasılsınız heyecan dorukta 3 gün sonra doktor teyzemize kesemizi görmeye gidicez 2.gebeliğim ama çok heyecanlım kızımda adet günümde araba çarptı öyle öğrenmiştim ama sevinemedik ailecek düşük olur diye ilk gebeliğim düşükle gerçekleşti ama beni bırakmadı bu gebeliğim süpriz oldu ve doya doya yaşamak istiyorum ve cok heyecanlıyım
bende kızımda hep ekşi yedim 7.ayıma kadar tatlıyı ağzıma süremedim yedim ekşiyi doğurdum ayşeyi
sizinde kız olabilir
mmerhaba arkadaşar.. Bende kasım annesi olcam inşallah ama geçen hafta dr gittiğimde kese oluşmuş ama kalp atışı falan görmedi salı günü bi daha gidecğm inşallah o zaman görür..
Aslında birşey danışmak istiyorum bilgisi olan varsa cvp verirse sevinirim...
son adet tarihinden hesaplanıyor ya hamilelik haftası ben adet
mden sonra iki hafta kadar korundum ondan sonra bıraktık korunmayı...sizce iki hafta eksik mi hesaplamalıyım doğum tarihimi...
Gunaydin kizlar
Öncelikle herkeze hayırlı cumalar
Aramiza yeni katilan anneler hoş geldiniz Allah hayirlisi ile kucaklarimiza almayi nadip etsin
Teyzeleriiii dün kuzumun kesesini gördüm çok şükür. Benim sat a göre 7 haftalık ama geç döllenme olduğu dün kesinleşti. 4-5 haftalik gorunuyor, karindan görebildi keseyi doktorum ama daha yeni küçük kese yerleşimi güzel 2 hafta sonra geldiğinden bebegi ve kalp atislari görürüz inşallah dedi. Tam kan sayimi testi yapildi onlarda güzel çıktı. Folikasit disinda bişey vermedi.iste böyle teyzeleri. Darisi bekleyen tüm anneciklere olsun.
Pıtırcığımın teyzoşları son 10 günümüz kalp atışlarını duymaya gitmek için günler geçmiyor sanki rabbim inşallah pıt pıtları duymayı nasip eder
herkesin yasina gore degilkizlar dogdugunuz aya gore +1 ya da+2 ekleyerek o aya bakiyorsunuz
Eki Görüntüle 658214
Yani kızlar ben 25 yaşındayım ve şubatta hamile kaldım erkek. siz de yaşınızla şubatın kesiştiği yere bakın
herkes kız istio sanırım. bende öyleydim ama şimdi hayırlısı diyorum. benim eşim sakladı. bende hep sağa otururum normalde. sağa otururum diye makas koymuş oraya oda kız istiodu çünkü. benimde sola oturcaım tuttuhayırlısı bakalım. komşun falan yok mu rica etsen veya bi arkadaşın. eşinden başka biri vardır mutlaka. zevkli oluyor bunlar. bide biri senin haberin olmadan başına bir tutam tuz atıp karşına geçio o arada önce burnunu ellersen erkek ağzını ellersen kız oluo :) nasıl ellesin demeyin gerçekten elliyolar benim çok yapmışlığım var hiç de şaşmadı
sil aklından hemen
onada çare var anne babadan hangisi baskın karekterse onun cinsiyetinden olurmuş..
canım ben hazıranda dogdum yasım 22 ay olarak 23e gırmedım 22nın uzerıne 1 ekleyıp 23 yasamı bakcam:26:
yasin 22 yse +1 ekleyip 23 yasindaki subat ayina bakiyorsun erkek cikiyor :))
tuzu bilmiyodum bak değişikmiş:)
bizde kimsenin haberi yok ..önceden 2 düşüğüm vardı şimdi Allah nasip ederse 3 ay söylemiycez kimseye
zaten ailelerden başka şehirdeyiz.. o yüzden ben kendim yapayım
kız erkek hiç farketmiyo çok zor oldu zaten rabbim nasip etti birde şu olsun bu olsun demiyorum.
dediğin gibi sağlıklı olsun yeter..ama içime kız gibi doğuyo o yüzden makas dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?