slm kızlar sızlerde uyku halı var mı bı ben yasamıyorum herhalde gece gec vakıte kadar oturuyorum sabahta erkenden kalkıyorum uyku duzenım ıyıce bozuldu bıde dıyorlar bu donemlerde mısıl mısıl uyuyoruz dıye nerdeee
sac bakımlarını fılan nasıl yapacagız ya benım tepedekı beyazlar ıyıce acıldı salmamak lazım kendımızı
ben bir kez yaptım testi
ultrasondada Dr.a dur sayalım desem kovalar beni:)
canım bırde bebek soldaysa erkek sagdaysa kız mış ama ben bunu arastırdım sagda olupta erkek yada tam tersı olanlar var
canım ben bi kere kan testi yaptım 522 çıktı ikinciyi yapmadık kalp atışınıda doktor sayısını söylemedi bende ne bileyi hiç sormadım ultrason kağıdım var acaba onda yazar mı ki
slm kızlar sızlerde uyku halı var mı bı ben yasamıyorum herhalde gece gec vakıte kadar oturuyorum sabahta erkenden kalkıyorum uyku duzenım ıyıce bozuldu bıde dıyorlar bu donemlerde mısıl mısıl uyuyoruz dıye nerdeee
sac bakımlarını fılan nasıl yapacagız ya benım tepedekı beyazlar ıyıce acıldı salmamak lazım kendımızı
sorma zuzu ya nolcak beyazlar:) bi de ben 2 aydir bebek calismasindayiz diye boyamadiydim hoc iyi etmemssim :) ama benim bi arkadasim vardi hamilelginde boyadi biseyomadi
Canim sana söylemediyse bile onlar sayıp mutlaka dosyana kayıt ediyorlar , cunku ilk kalp hızı cok onemli , bebegin saglikli olup olmadıgını , dusuk riski olup olmadıgını gosteriyor , gidence sor sen vardır onda :)))))
hangı ayında boyadı canım 5 aydan sonra dıyorlar ama bı doktora sormak lazım benımde 2 ay oldu ya boyayacagım dıye oyalanıyordum bebısı ogrendık :)
benim Dr.a göre çok ultrasonla bakılan çocuk solak oluyo başkada bişey olmaz diyo
Canim sana söylemediyse bile onlar sayıp mutlaka dosyana kayıt ediyorlar , cunku ilk kalp hızı cok onemli , bebegin saglikli olup olmadıgını , dusuk riski olup olmadıgını gosteriyor , gidence sor sen vardır onda :)))))
Benim ilk hamileliğimde gizlemiş hep kiz dediler , bizde yaptik pembeleri , yaptik pembeleri , çıktımı oğlan :))))
Hastaneden cikar çıkmaz gittik aldıklarımızın cogunun rengini değiştirdik , ama degistiremediklerimiz oldu cocuk uzun bir sure pembe seyler giydi
Canim doktorda kayıtlidir , dosyana yazmıştır mutlaka , benim doktorum bana bir kitapçık verdi hamilelik günlüğü ben gunluk notlar alıyorum, oda her gittigimde ne var yok yazıyor nasip olurda doğarsa bebege armağan edecegiz , sen yap bir gunluk
benim transferden beridir kuaföre uğramışlığım yok
hulusi kentmenin bıyıklarıyla yarışabilirim
lu kalp atışını da duyarsam inş. 10000 bakımına gireyim
yoksa eşimin asker arkadaşı gibi olucam
10000 bakımı ha ne güzel kız sen bıyıklarını neden almadın ki ayran içerken dikkar et bulaşmasın
Folikasiti günde kactane aliyorsunuz kizlar
beni a pozitif eşimin b negatif ne skıncası var ki
Benim doktor her seye yasak diyor inan annemden beter , acayip pimpirikli , beni bile astı o kadar yani
...
sorma zuzu ya nolcak beyazlar:) bi de ben 2 aydir bebek calismasindayiz diye boyamadiydim hoc iyi etmemssim :) ama benim bi arkadasim vardi hamilelginde boyadi biseyomadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?