2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Bugün teyzemle konuştum hissediyormusun dedi bende hayır dedim haftaya 4. ayı bitecek hissetmezsin dedi bende sadece bir kere seyirme şeklinde oldu dedim şimdi içinde fırfır dönüyordur dedi ama ben birşey hissetmiyorum ( kiloluyum ve göbeğim zeten var acaba o yüzden mi hissedemiyoru. ( kafamı karıştırdı teyzem ben ne güzel mutlu mutlu yaşıyordum

Canım ben hem zayıfım hem de 2.olduğu halde ben de hissetmiyorum hiç.
Kafan karışmasın boşuna bekleyelim şimdilik.

ilk gebeliğini yaşayan annelerin 20. haftaya kadar hissetmemesi normalmiş canım. bende hiç hissetmiyorum bilen herkes soruyor eee hala hareket etmiyor mu diye :)) bende gıcık oluyorum ama ne yapayım bende kiloluyum belkide bu yüzden hissetmiyoruz ama normal yani kafan karışmasın üzülme yalnız değilsin:))

Canım ben hem zayıfım hem de 2.olduğu halde ben de hissetmiyorum hiç.
Kafan karışmasın boşuna bekleyelim şimdilik.

Benimde ilk gebeliğim ama o kadar çok kişi sordu ki annem dahil bugün teyzemde sorunca acaba dedim bende mi gariplik var sizlerde daha duymadıysanız problem yok o zaman içim rahatladı saolun kızlar

benim kilom normal zayıfta değilim kiloluda suan fazla kilolarım olmaya başladı:)
ilk gebeliğim ve bende hissetmiyorum, merakla bekliyorum ama normal sanırım üzülmeye değmezzz sıkma canını

kızlar merhaba..

bende 13 haftalık hamileyim..bi sorum olacak belki birazda saçma olacak..

aranızda benim gibi saçma sapan rüyalar gören var mı??

yani biri çıkıpta var derse çok rahatlıyacam..YOksa hep aynı içerikli rüyalar görmekten kafayı yiecem:))

benımkilerin ne kadar sacma sapan olduğunu bılmıyorum ama benım kuzucukları bır turlu gıydıremıyorum.
hep bişeyleri eksik kalıyor kıyafetler olmuyor bı panıkla uyanıyorum 2 haftadır 2 gune bı boyle ruyalar goruyorum

Saçma sapan rüyadan kastın nedir bilemedim ama burada arkadaşlar epey
bir cinsiyetle ilgili garip rüyalar görüyorlar.
Cinsiyet haricinde enterasan rüya da gören oluyor.
Ben de o rüyalardan ziyade cinsel içerikli rüyalar görüyordum.
yine buradan öğrendiğime göre o da normalmiş.

tamda kastettiğim buydu:)))

bide bugece üçüncü defadır kocamı başka kadınlarla görüyorum..(ama cinsel içerikli değil..kafede basıyorum felan) kafayı yiyecem..bu sabah dedimki bi daha rüyamda seni öyle görürsem senden çok fena küsecem..:))ciddiyim haa

canım şu an hissetmemen gayet normal. 20. haftadan sonra başlanıomuş hissedilmelere. bende seyrime bile olmuo. çok hareketliler ama henuz bize hissedircek kadar kuvvetli diiller. son aylarda tekmeleri yapıştırcak merak etme :)

Böyle rüya arada ben de görüyorum nasıl kalbim kırılmış uyanıyorum.
Bir kere uyanıp eşime tekme atıp seni gebertirim bile demiştim.
Şaşkın şaşkın bakmıştı öyle.

bende bu yüzden kavga ediodum kocamla sabahları :) bu sabah böle durgundum hayırdır dio yine ne rüya gördün bende eşimi eski kız arkadaşlarıyla görüorum. ben onun klız arkadaşlarını bilmeme rağmen rüyamda biliomuşumda o benim bildiimi bilmiomuş gibi görüyorum. aynı ortamda benim yanımda kızla bakışıolar falan. bide kız karadenizliymiş zaten sinirle uyanıyorum onun üzerine bide eşim karadeniz şarkıları sölemezmi iice kopuo kıyamet. bi iki gülüo falan ama sıkıldı artık sanıyorum. hamilelik yüzünden böle oluoruz sanırım. ben normalde o konuda özgüveni yüksek bi insandım kıskançlık falan kesinlikle yapmazdım ama şimdi kendimi tanıyamıyorum. sürekli şüpeli yaklaşıyorum. ya rüyalar etkilio yada psikolojim bozuk. bazı sıkıntılar yaşadım onlar yüzünden yüzüm kabarcık kabarcık oldu bide yoldum onları bi güzel. şimdi kendimi çok çirkin hissediorum. o yüzden hep aldatılcakmışım korkusu var sanıyorum. o düşüncede oluncada garip rüyalar görüorum

evet normal hatta daha çok görebilirsiniz bundan sonra hahah hormonlar.. malum

Böyle rüya arada ben de görüyorum nasıl kalbim kırılmış uyanıyorum.
Bir kere uyanıp eşime tekme atıp seni gebertirim bile demiştim.
Şaşkın şaşkın bakmıştı öyle.

ayy bende bugün öyle kötü uyandımki bi döndüm kötü kötü baktım adama..adam uyuyo hiç bi halttan haberi yok:) sonra uykusunda elimi tuttu hemen yumuşadım..anlattım sabah sabah yine böyle gördüm diye güle güle bayıldı..dedimki gözerini oyarım.. onada dalga konusu çıktı..sabah ben tuvaetteyken gelmiş tuvaletin kapısında güya telefonla konuşuyomuş gibi yapıp'tamam bu gece sendeyim' felan diyo..ama ben cinnetteyim haberi yok:))

bende bugün kafede bastım..kıza kendi kazagını vermiş..güya üşüyomuşta kız(gebersin donsun ölsün)kızda ona vermiş kazağını..sonra tam çıkartıp kendi kazaklarını giyerlerken ben gittim yanlarına..naapıyosun burda dedim ses yok pis pişs sırıtıyo benimki..naapıyosun dedim ne kazağı bu..??sonra rüyamda bile küsmüştüm..barışmak için yanaşıyodu..sonrada rüya yön değişritdi bi genel evde adamları kadınları görüyorum..güya gezmeye g,itmişim..(gittiğim yere bak) milleti iş üstünde izliyorum felan(sapık mıyım neyim:::)))ay kendimden utanıyorum...
sabah sabah dedim seni oyarım adam beni delirtme..kendime hem kızıyorum hem gülüyorum..bildiğin ciddiye alıyorum bu iş..
benimde sivilce çıktı yüzümde cildim kurudu krem süremiyom dişlerimi fırçalayamıyom off kendimi çok çirkin hissediyorum onedenle böyle oluyo heralde:))

aynı ben. bende sadece banamı oluo die meraktaydım :) neseki yannız diilmişim. bende dişlerimi fırçalayamıodum dişetlerim çok acıodu şimdi paradontax aldım o iyileştirdi baya. ama sivilceye hiç alışık olmadıım için kendimi acaip çirkin hissediorum. bide önceden hergün duş alırdım. şimdi bunalıyorum öle oluncada 3 günde bir giriyorum. öle kokmamda saçımda yağlanmaz. ama ister istemez dolaşıo. eskiden fönsüz gezmezdim şimdi onuda yapmıyorum tülerik tülerik geziyorum. böle yaşama sevincim kalmamış gibiyim. eşimde kirli die sevio alınıyorum sanırım biraz kendimi toparlasam yürüyüş yapcam saçımı boycam makyaj yapcam bakımsız gezmicem artık

Kızlar doğruyu söyliyim artık siz yabancı değilsiniz valla. 1 aydır yıkanamıyorum sudan tiksindiğimden. Arada bir yüzümü yıkıyorum o da hergün değil doktora gideceksem, eve biri gelecekse.
Dişlerimi de 1 aydır fırçalayamıyorum. Kendimden tiksiniyorum.
2 aydır da ilişki yok. Kokuyorum resmen. Kafam rastalı bob marley gibi oldu zaten bonustu. Adamcağız ne zaman elimi tutsa itiyorum çünkü kokuyorum leş gibiyim. Bende de korkular başladı böyle itecek miyiz hep? Yoksa geçer mi düzelir miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…