2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

ben o günneri düşündükçe şimdiden gerilmeye başladım canım :) offf en zor insan yavrusu oluomuş ya. ne vardı çabucak oluverselerdi.

ya ben o insanların yüzündeki acıma ile saskınlığı gördüm. yolda gelirken karnım ağrıdı gülmekten sen düşün. insalara bı sırıtışım vardı.
neyse bebişlerde annecik biz doğmadan sıyırdı kafayı demişlerdir herhalde

dımı yaa aksamları catlıcak gıbı hıssedıyorum kendımı.gerım gerı gerılıyorum

çatlak iç karınla alakalıymış haftaya gidince sorcam doktoruma iç karnım genişmi darmı die kesin azarlıcak beni ama sorcam yinede. benim kuzenimde ben kilolardaydı yani bünyesi kiloya alışıkltı. öyleyken bide üzerine sürmediği yağ almadığı krem kalmadı. sonuç acaip çatladı. ablamada aksine çok zayıf 1.80 boyu var 56 kilo max 60 gördü. neyse hamileliğindede 25 kilo aldı ve sadece göbei vardı. arkadan hamile gibi bile diildi. çubuk krekere nohut yapışmış gibi duruyordu. deriside incecikti ve kiloya alışık bir bünyesi yoktu. hiçbirşeyde sürmedi karnına. şu an görseniz hiç çocuk doğurmuş gibi diil. bir tane bile çatlağı yok. sezeryanla doğurdu. 3 günde bütün kilosuda gitti. yiğenimi benim doğurduğumu zannediolardı o derece yani. o zaman sölenmişti iç karınla alakalı diye. ondada şöyle bir fikir yürüttüm. ablamın adeti çok gelip uzun sürerdi. kuzenimin ise az ve kısa süreli. sonuçta her ay bebek için oluşan içinde bebek olmayınca vücudun attığı düşünülürse benimde iç karnım dar sanırım çatlıcam. napalım artık hayırlısı olsun

kızlar anket sonuclarında kımın neyı olacağını eskıden gorurduk sımdı neden goremıyoruz

sadece sayı olarak gosteriyor fikri olan var mı

tatlım yaa catlarsakta bakarız bı caresıne dımı ama.o kadar estetık su bu ılerlemısken bızde buluruz kendımıze bır yontemhem bız zaten guzelız

bitmez yavrum yaa bıtmezzzzzzzz bızım dertler hıc bıtmez korkular endıseler napalım saglıkla dogsunlarda razıyız

canım senın kanaman bıtmedı mı hala uzun surdu sankı.bır daha mı rapor alacaksın

herkese merhaba bende bir kasım annesiyim daha doğrusu Allah izin verirse olacağım
yazınları okuyunca herkesin hamileliği çok farklı geçiyor bense hamilelik adına hiçbir şey hissetmiyorum çalışıyorum öğretmenim zaten öğrencilerimi düşünmekten kendi çocuğumu pek düşünmüyorum herhalde
herkesin çocuğunu sağlıkla kucağına alması dileğiyle...

kızlar anket sonuclarında kımın neyı olacağını eskıden gorurduk sımdı neden goremıyoruz

sadece sayı olarak gosteriyor fikri olan var mı

üzerine tıklayınca görebiliyoruz canım.
sayı olarak aktif kullanıcı değilken gösteriyor,
aktif olduğunda sonuçları görüntüleye tıklıyorum ben.

Son düzenleme:
kızlaaaaarrrrrrr bugüne bugünn bi oğluşum olacakmışş...pipisini gördüm minik bamyacığımın Allah'ım hepimiz için bebeklerimizin sağlıkla doğmasını nasip etsin..

Hayırlı olsun canım,bir erkek daha geliyr topiğe.
Amin sağlıkla gelir inşallah bebişlerimiz.

tebrik ederimm gözün aydın bir prenses daha geliyor,saç boyatma olayınada şaşırdım benimde hafiften 2 3 parmak akmaya başladı bende teyit ettireyimde öyleyse boyatalım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…