- 11 Kasım 2011
- 1.856
- 632
- 163
Hepinize gunaydin kizlar .. Bir haftadan beri doktor doktor kosturunca bugun ilk defa evdeyim :)..
Vallahi ilactanmi psikolojikmi ama :)) tansiyonum düstü:))
Bugun kontrole gidecek arkadaslar iyi haberlerle gelin insallah..
Dilekdlk masallah buyutmusun annesi oglusunu :))
Kontrolun iyi gecmis insallah hep boyle devam eder ..
Nergisyasrmin canim aksam yemegini gec yersem banada oyle oluyor , geriliyor ..
Ama daha bunlar neki :))) cok daha guzel gerilecegiz :)))
Puffy ablacigim gonderiyorum sana mailimi cok tesekkur ederim ..
Kolay gelsin sanada ...
Bilgecebuk guldurdun beni :)) ne guzel iste kim ne derse desin canim sohbet ede ede git yavruslarla :))
Hepinize gunaydin kizlar .. Bir haftadan beri doktor doktor kosturunca bugun ilk defa evdeyim :)..
Vallahi ilactanmi psikolojikmi ama :)) tansiyonum düstü:))
Bugun kontrole gidecek arkadaslar iyi haberlerle gelin insallah..
Dilekdlk masallah buyutmusun annesi oglusunu :))
Kontrolun iyi gecmis insallah hep boyle devam eder ..
Nergisyasrmin canim aksam yemegini gec yersem banada oyle oluyor , geriliyor ..
Ama daha bunlar neki :))) cok daha guzel gerilecegiz :)))
Puffy ablacigim gonderiyorum sana mailimi cok tesekkur ederim ..
Kolay gelsin sanada ...
Bilgecebuk guldurdun beni :)) ne guzel iste kim ne derse desin canim sohbet ede ede git yavruslarla :))
ben o günneri düşündükçe şimdiden gerilmeye başladım canım :) offf en zor insan yavrusu oluomuş ya. ne vardı çabucak oluverselerdi.
dımı yaa aksamları catlıcak gıbı hıssedıyorum kendımı.gerım gerı gerılıyorum
Yok kiz fillerinki daha zormus :))))
Belgrselde gormustum 16 mi neydi hamilelikleri :)))
çatlak iç karınla alakalıymış haftaya gidince sorcam doktoruma iç karnım genişmi darmı diekesin azarlıcak beni ama sorcam yinede. benim kuzenimde ben kilolardaydı yani bünyesi kiloya alışıkltı. öyleyken bide üzerine sürmediği yağ almadığı krem kalmadı. sonuç acaip çatladı. ablamada aksine çok zayıf 1.80 boyu var 56 kilo max 60 gördü. neyse hamileliğindede 25 kilo aldı ve sadece göbei vardı. arkadan hamile gibi bile diildi. çubuk krekere nohut yapışmış gibi duruyordu. deriside incecikti ve kiloya alışık bir bünyesi yoktu. hiçbirşeyde sürmedi karnına. şu an görseniz hiç çocuk doğurmuş gibi diil. bir tane bile çatlağı yok. sezeryanla doğurdu. 3 günde bütün kilosuda gitti. yiğenimi benim doğurduğumu zannediolardı o derece yani. o zaman sölenmişti iç karınla alakalı diye. ondada şöyle bir fikir yürüttüm. ablamın adeti çok gelip uzun sürerdi. kuzenimin ise az ve kısa süreli. sonuçta her ay bebek için oluşan içinde bebek olmayınca vücudun attığı düşünülürse benimde iç karnım dar sanırım çatlıcam. napalım artık hayırlısı olsun
amin canım , 25 inde gitmem gerekiyor raporu yenilemem lazım, o zamana kadar endişeliyim, sanırım bebişler doğana kadar korkularımız tam olarak bitmeyecek. Hareketlerini tam olarak hissettiğimizde biraz daha rahatlarız diye düşünüyorum, az kaldı inş.
Amin canım , 25 inde gitmem gerekiyor raporu yenilemem lazım, O zamana kadar endişeliyim, sanırım bebişler doğana kadar korkularımız tam olarak bitmeyecek. Hareketlerini tam olarak hissettiğimizde biraz daha rahatlarız diye düşünüyorum, az kaldı inş.
özel mesajlardan mı listeye kendimi ekleyeceğim bilgi verirseniz sevinirim.
canım bulantılarının geçmesine çok sevindim rabbim hepimizden razı olsun ben halen takıyorum kolumdalar ama ara ara yine bulantım oluyor okadarda olucak artık diyorum buarada çok sıkmana gerek yok kolunu normal saat gibi düşün bileğinde sallanmaması yeterli umarım cinsyetini söyler doktor yoksa meraktan çatlıcaz
kızlaaaaarrrrrrr bugüne bugünn bi oğluşum olacakmışş...pipisini gördüm minik bamyacığımınAllah'ım hepimiz için bebeklerimizin sağlıkla doğmasını nasip etsin..
cnm burdanda yazarsan eklerım senı
kızlar anket sonuclarında kımın neyı olacağını eskıden gorurduk sımdı neden goremıyoruz
sadece sayı olarak gosteriyor fikri olan var mı
kızlaaaaarrrrrrr bugüne bugünn bi oğluşum olacakmışş...pipisini gördüm minik bamyacığımınAllah'ım hepimiz için bebeklerimizin sağlıkla doğmasını nasip etsin..
slm kızlar nasılsınız benim bugün hiççççç keyfim yok
kızlar ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm allaha sukur herseyımız normallmişşş veeeeeeeeeeee kızımızzzzzzzzzzzzz oluyorrrrrrrrrrr
hamıle kaldıgımdan berı hep erkek dedim dedim yanıldımmmmmmmmmmmmm
2li testımız normal miş buarada risk 1200 ustu olması yeterlı imiş
4 lü testide ıstedı dr onceden ıstemıyormus ama artık istiyorum herkezden dedi..
vıtamın ılacı verdı ama ssk karsılamıyorpahalıda bişey
saçımı boyatabılırmıyım dedım ıstedıgın zaman ıstedıgın renk ıstedıgın sıklıkta boyatt ınanma ole seylere dedi yemın edeerımmm ohh dedimmm
buarada bebegım haftamla aynı gıdıyordu ama 4 gun daha ılerde cıktı bu bebegın iri olucagı anlamını tasımaz dedi
2 hafta sonra tekrardan gıdıcezz benden haberler böyleeeeeeeeeeeeee
gecemavisy noldu canım niye keyfin yokslm kızlar nasılsınız benim bugün hiççççç keyfim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?