Bugün teyzemle konuştum hissediyormusun dedi bende hayır dedim haftaya 4. ayı bitecek hissetmezsin dedi bende sadece bir kere seyirme şeklinde oldu dedim şimdi içinde fırfır dönüyordur dedi ama ben birşey hissetmiyorum( kiloluyum ve göbeğim zeten var acaba o yüzden mi hissedemiyoru. ( kafamı karıştırdı teyzem ben ne güzel mutlu mutlu yaşıyordum
bende bu yüzden kavga ediodum kocamla sabahları :) bu sabah böle durgundum hayırdır dio yine ne rüya gördün bende eşimi eski kız arkadaşlarıyla görüorum. ben onun klız arkadaşlarını bilmeme rağmen rüyamda biliomuşumda o benim bildiimi bilmiomuş gibi görüyorum. aynı ortamda benim yanımda kızla bakışıolar falan. bide kız karadenizliymiş zaten sinirle uyanıyorum onun üzerine bide eşim karadeniz şarkıları sölemezmi iice kopuo kıyamet. bi iki gülüo falan ama sıkıldı artık sanıyorum. hamilelik yüzünden böle oluoruz sanırım. ben normalde o konuda özgüveni yüksek bi insandım kıskançlık falan kesinlikle yapmazdım ama şimdi kendimi tanıyamıyorum. sürekli şüpeli yaklaşıyorum. ya rüyalar etkilio yada psikolojim bozuk. bazı sıkıntılar yaşadım onlar yüzünden yüzüm kabarcık kabarcık oldu bide yoldum onları bi güzel. şimdi kendimi çok çirkin hissediorum. o yüzden hep aldatılcakmışım korkusu var sanıyorum. o düşüncede oluncada garip rüyalar görüorum
aynı ben. bende sadece banamı oluo die meraktaydım :) neseki yannız diilmişim. bende dişlerimi fırçalayamıodum dişetlerim çok acıodu şimdi paradontax aldım o iyileştirdi baya. ama sivilceye hiç alışık olmadıım için kendimi acaip çirkin hissediorum. bide önceden hergün duş alırdım. şimdi bunalıyorum öle oluncada 3 günde bir giriyorum. öle kokmamda saçımda yağlanmaz. ama ister istemez dolaşıo. eskiden fönsüz gezmezdim şimdi onuda yapmıyorum tülerik tülerik geziyorum. böle yaşama sevincim kalmamış gibiyim. eşimde kirli die sevio alınıyorum sanırım biraz kendimi toparlasam yürüyüş yapcam saçımı boycam makyaj yapcam bakımsız gezmicem artık
Kızlar doğruyu söyliyim artık siz yabancı değilsiniz valla. 1 aydır yıkanamıyorum sudan tiksindiğimden. Arada bir yüzümü yıkıyorum o da hergün değil doktora gideceksem, eve biri gelecekse.
Dişlerimi de 1 aydır fırçalayamıyorum. Kendimden tiksiniyorum.
2 aydır da ilişki yok. Kokuyorum resmen. Kafam rastalı bob marley gibi oldu zaten bonustu. Adamcağız ne zaman elimi tutsa itiyorum çünkü kokuyorum leş gibiyim. Bende de korkular başladı böyle itecek miyiz hep? Yoksa geçer mi düzelir miyim?
Kızlar doğruyu söyliyim artık siz yabancı değilsiniz valla. 1 aydır yıkanamıyorum sudan tiksindiğimden. Arada bir yüzümü yıkıyorum o da hergün değil doktora gideceksem, eve biri gelecekse.
2 aydır da ilişki yok. Kokuyorum resmen. Kafam rastalı bob marley gibi oldu zaten bonustu. Adamcağız ne zaman elimi tutsa itiyorum çünkü kokuyorum leş gibiyim. Bende de korkular başladı böyle itecek miyiz hep? Yoksa geçer mi düzelir miyim?
eklerım canım ok.beni de ekler misin ? :)) pensamiento - 1.bebek - 29.01.2013 - 05.11.2013 - cinsiyet daha belli değil :))
saol canımmm evet sac boyatabılırsın dedıtebrik ederimm gözün aydın bir prenses daha geliyor,saç boyatma olayınada şaşırdım benimde hafiften 2 3 parmak akmaya başladı bende teyit ettireyimde öyleyse boyatalım:)
ben goruyorumm hemde cok 3 4 sefer gordumkızlar merhaba..
bende 13 haftalık hamileyim..bi sorum olacak belki birazda saçma olacak..
aranızda benim gibi saçma sapan rüyalar gören var mı??
yani biri çıkıpta var derse çok rahatlıyacam..YOksa hep aynı içerikli rüyalar görmekten kafayı yiecem:))
canım benide ekler misin listeye? son adet tarihim 04.02.2013 muhtemel doğum tarihi 11.11.2013 erkek olacak bebeişim
calısmıyorsun evdesın herhalde.bende dıslerımı gunde 1 kere zorla fırcalıyorum.cunku dıs fırcalama mıdemı bulandırıyor.ama dus alıyorum hatta goz makyajı da yapıyorum.yoksa kendımı hasta hıssedıyorum:26:2 hafta evde raporluyken sıcak su kanamayı arttırır dıye 3-4 defa dus aldım.bas agrılarından olecektım.bence ılık suyla almaya calıs.ınan rahatlayacaksın
canım güzel haberlerle gel inşallahbu eşleride hiç anlamıyorum. sabah bizde gerildik. camlar perbat dedim kadın gelsin sen beenmessin dedi. en azından pisi gider dedim. yok dedi tutturdu. o zaman sen sil dedim. oda silemezmiş. e ben nası silcem. dedim valla ben hamileyim ama sen benden de hamilesin. hakkatende öleler benimkide bi garip oldu. önceden üzülüodumda şimdi pek umursamıorum sende takılma tatlım boşwer. ne güzel bebişini görmeye gidiceksin
Canım bu halde mecburen 5 haftadır raporluydum ama hakkım bitti. Bu Pazartesi mecbur iş başı yapacağım o nedenle yıkanmam lazım. Dişlerimi nasıl fırçalayacağım onu düşünüyorum.
İlk hamile olduğumu öğrendiğimde doktorum 3 ay tüm kimyasalları yasakladı, makyaj krem parfüm deterjan ne varsa. Şimdi çamaşırlarımı bile sırf suyla yıkatıyorum,kokuyor zaten herşey bana. İlk başta makyajsız naparım diyodum şimdi yap deseler yapamam Halim yok.
He bu arada rüyamda maymun gibi heryerimi kıl basmıştı ki cidden bastı. Halbuki lazerliydim hiç çıkmazdı. Şimdi orman oldum
İnş. Yarın doktorum var bugün yıkanmam lazım, eşimi bekliyorum.
inanınki kızlar şu an öyle mutluyum öyle mutluyum ki..tabiki sizinde benim gibi olmanıza üzüldüm ama benim gibiside varmış diye rahatkladım..
bende banyoya ve tuvalete gremiyodum kokuyodu..banyo hala kokuyo..kapısı açılınca midem ağzıma geliyo..banyoya girmeden önce koku sıkıyorum sonra giriyorum..ilk başladrda sıcak suyla yıkanmak iyi değil düşük tehlikesi olur diye yapmıyodum..şimdide kokudann..oysaki su kuşuyum hiç üşenmem banyoya..şimdi haftada bir anca..hele sivilceleri demedik..:)))kurudum kaldımm.. dişlerime bırak macunu fırça süremiyorum..midem bulanıyo:))off off..
durum aynı ben..zaten artık kıyafete bulamıyom dışarı çıkarken giyecek..bugün çorap giydim.taa karnımın üstüne kadar çıkarttım ama ok sıktı..rahatsız ediyo artık..bende felaket bakımsızın ..iki aydır toplasa 10 kez banyoya girmemişimdir..yüzümü bile tuvalette yıkıyom..banyomdan ve tuvaletimden nefret ediyorum..nefret ediyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrruuuuuuummm:)))
Benim keyfim orta halli.Kötü birşey yoktur umarım.
gecemavisy noldu canım niye keyfin yok(
yesinler cicişlerinii allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin tatlımm güle güle giysin meleğin..kızlar oğluşuma bakın ne aldım??
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...cin-yapilan-alisverisleri-5.html#post30410273
ahhh oo hormonlar bana hiç uğramıyor anlamadım gitti eşim bana nekadar uzak okadar iyievet normal hatta daha çok görebilirsiniz bundan sonra hahahhormonlar.. malum
evet canım içine giydirir üzerine uzun kollu birşey giydirirsin.cağol canımbu sefer dikkat ettim. kolsuz çok güzel şeyler vardı ama denk gelmiyor işte. aslında içe giyilirdi dimi?
Canım bu halde mecburen 5 haftadır raporluydum ama hakkım bitti. Bu Pazartesi mecbur iş başı yapacağım o nedenle yıkanmam lazım. Dişlerimi nasıl fırçalayacağım onu düşünüyorum.
İlk hamile olduğumu öğrendiğimde doktorum 3 ay tüm kimyasalları yasakladı, makyaj krem parfüm deterjan ne varsa. Şimdi çamaşırlarımı bile sırf suyla yıkatıyorum,kokuyor zaten herşey bana. İlk başta makyajsız naparım diyodum şimdi yap deseler yapamam Halim yok.
He bu arada rüyamda maymun gibi heryerimi kıl basmıştı ki cidden bastı. Halbuki lazerliydim hiç çıkmazdı. Şimdi orman oldum
İnş. Yarın doktorum var bugün yıkanmam lazım, eşimi bekliyorum.
ya benim epilasyon durumum da aynı... Zamanında paralar döktüğüm ve lazer ile kurtulduğumu düşündüğüm tüm kıllarım geri döndü...çok üzgünüm
Ne yapıcam bilmiyorum işte :26:
benımde aynı durumda ama bacak koltuk altı cıkmadı hıc
genıtal ve gobegımde cıktılar geri
hemde jıletle alınmıs gıbı mecbur agda yasak
makıne ıle kısaltıyorum
makıne ıle kısaltıyorum
makıne ıle kısaltıyorum
pardon..bende aynı durumdayım da ..ağda niye yasak?????????????
koluma bacağıma ağda yapıyorum canım ben...yasak mı kiii?:18:
yok kızlar ya aaa ne bilim böle bir halsizlik bitkinlik sabahdan beri düzelemedim bir türlü
yesinler cicişlerinii allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin tatlımm güle güle giysin meleğin..
ahhh oo hormonlar bana hiç uğramıyor anlamadım gitti eşim bana nekadar uzak okadar iyi
evet canım içine giydirir üzerine uzun kollu birşey giydirirsin.
ya ağda yasakmıkii canım niyee
evet yasak oldugunu gıttıgınız yerdekı uzman demedimi?
Agda kıl koklerını beslıyor ve koklerınden gerı cıkıyor
epılasyonda kıl koklerı yakılıyor cıkması engellenıyor.
Agdada koklerı guclendırıyormus o yuzden agda yasak.erkeklerın kullandıgı makıne ıle kısaltılıyor ben kendıme ondan aldım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?