2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

canım 20.haftaya kadar net bır sekılde hıssedılıyormus hıc kafana takma

walla benım ruyalar aldı basını gıdıyor.ruya gormekten yorgun dusuyorum galıbacınsel ıcerık mı dersın,alısverıs mı dersın hele yemeklerı hıc saymıyorum

inanınki kızlar şu an öyle mutluyum öyle mutluyum ki..tabiki sizinde benim gibi olmanıza üzüldüm ama benim gibiside varmış diye rahatkladım..

bende banyoya ve tuvalete gremiyodum kokuyodu..banyo hala kokuyo..kapısı açılınca midem ağzıma geliyo..banyoya girmeden önce koku sıkıyorum sonra giriyorum..ilk başladrda sıcak suyla yıkanmak iyi değil düşük tehlikesi olur diye yapmıyodum..şimdide kokudann..oysaki su kuşuyum hiç üşenmem banyoya..şimdi haftada bir anca..hele sivilceleri demedik..:)))kurudum kaldımm.. dişlerime bırak macunu fırça süremiyorum..midem bulanıyo:))off off..

durum aynı ben..zaten artık kıyafete bulamıyom dışarı çıkarken giyecek..bugün çorap giydim.taa karnımın üstüne kadar çıkarttım ama ok sıktı..rahatsız ediyo artık..bende felaket bakımsızın ..iki aydır toplasa 10 kez banyoya girmemişimdir..yüzümü bile tuvalette yıkıyom..banyomdan ve tuvaletimden nefret ediyorum..nefret ediyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrruuuuuuummm:)))

calısmıyorsun evdesın herhalde.bende dıslerımı gunde 1 kere zorla fırcalıyorum.cunku dıs fırcalama mıdemı bulandırıyor.ama dus alıyorum hatta goz makyajı da yapıyorum.yoksa kendımı hasta hıssedıyorum:26:2 hafta evde raporluyken sıcak su kanamayı arttırır dıye 3-4 defa dus aldım.bas agrılarından olecektım.bence ılık suyla almaya calıs.ınan rahatlayacaksın

beni de ekler misin ? :)) pensamiento - 1.bebek - 29.01.2013 - 05.11.2013 - cinsiyet daha belli değil :))
eklerım canım ok.
tebrik ederimm gözün aydın bir prenses daha geliyor,saç boyatma olayınada şaşırdım benimde hafiften 2 3 parmak akmaya başladı bende teyit ettireyimde öyleyse boyatalım:)
saol canımmm evet sac boyatabılırsın dedı
ben goruyorumm hemde cok 3 4 sefer gordum
canım benide ekler misin listeye? son adet tarihim 04.02.2013 muhtemel doğum tarihi 11.11.2013 erkek olacak bebeişim

eklerım ok canım

Canım bu halde mecburen 5 haftadır raporluydum ama hakkım bitti. Bu Pazartesi mecbur iş başı yapacağım o nedenle yıkanmam lazım. Dişlerimi nasıl fırçalayacağım onu düşünüyorum.
İlk hamile olduğumu öğrendiğimde doktorum 3 ay tüm kimyasalları yasakladı, makyaj krem parfüm deterjan ne varsa. Şimdi çamaşırlarımı bile sırf suyla yıkatıyorum,kokuyor zaten herşey bana. İlk başta makyajsız naparım diyodum şimdi yap deseler yapamam Halim yok.
He bu arada rüyamda maymun gibi heryerimi kıl basmıştı ki cidden bastı. Halbuki lazerliydim hiç çıkmazdı. Şimdi orman oldum
İnş. Yarın doktorum var bugün yıkanmam lazım, eşimi bekliyorum.

bizim de mevzu temizlik. aksamları öyle yorgun oluyorum ki yemekten sonra ancak bulaşıkları hallediyorum ortalıgı dagıtıp tertemiz görmek isityor. yaptıgı yardımları da hep o yapıyor gibi konusuyor. kadın tutayım diyorum istemiyor da. eskiden haftada iki kez temizlik yapardım simdi sadece haftasonu yapabiliyorum işten gelince aksam yemek hazırla topla pert oluyorum yemek sonrası. uyumuş kalmısım koltukta beni temizlik yapmak için kaldırdı birazda sesinin tonunu sevmedim ben de küstüm acıkcası. eşim uykuyu ve halsizliği anlamıyor. bir de sizler gibi devamlı yatmak zorunda filan kalıp bişey yapmamıs olsam ne olurdu halimiz bilmiyorum. boyle değildi son zamanlarda değişti o da. hayırlısı bakalım.. iki gecedir aynı sey oluyor..her öğlen arardı bugun aramadı da.. doktora da gelir mi bilmem gelicem demişti ama.

inş bebişim iyidir de moralini düzeltir annesinin.

ben birazdan cıkıcam. herkese güzel bir haftasonu diliyorum öpüyorum minik yanaklarından bebişlerinizi de...

Esın evde olsun kuzum yıkanırken.bende dıslerımı oek fırcalamıyorum.arada sakız cıgne sekersız ferahlık verır.benım favorım falım

Aaaa kızlar niye böyle boşverdiniz ki.Banyo yapınca daha ferah hissedersiniz kendinizi.
Diş fırçalamayı anlıyorum ama kokusuz bir macunla bunu da halledebilirsiniz.
Yaa çok üzüldüm halinize canlarım yaa.

Benim keyfim orta halli.Kötü birşey yoktur umarım.

gecemavisy noldu canım niye keyfin yok(

yok kızlar ya aaa ne bilim böle bir halsizlik bitkinlik sabahdan beri düzelemedim bir türlü

yesinler cicişlerinii allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin tatlımm güle güle giysin meleğin..
evet normal hatta daha çok görebilirsiniz bundan sonra hahah hormonlar.. malum
ahhh oo hormonlar bana hiç uğramıyor anlamadım gitti eşim bana nekadar uzak okadar iyi
cağol canım bu sefer dikkat ettim. kolsuz çok güzel şeyler vardı ama denk gelmiyor işte. aslında içe giyilirdi dimi?
evet canım içine giydirir üzerine uzun kollu birşey giydirirsin.

ya benim epilasyon durumum da aynı... zamanında paralar döktüğüm ve lazer ile kurtulduğumu düşündüğüm tüm kıllarım geri döndü...çok üzgünüm

ne yapıcam bilmiyorum işte :26:

ya benim epilasyon durumum da aynı... Zamanında paralar döktüğüm ve lazer ile kurtulduğumu düşündüğüm tüm kıllarım geri döndü...çok üzgünüm

Ne yapıcam bilmiyorum işte :26:

benımde aynı durumda ama bacak koltuk altı cıkmadı hıc
genıtal ve gobegımde cıktılar geri
hemde jıletle alınmıs gıbı mecbur agda yasak
makıne ıle kısaltıyorum

pardon..bende aynı durumdayım da ..ağda niye yasak?????????????

koluma bacağıma ağda yapıyorum canım ben...yasak mı kiii?:18:

evet yasak oldugunu gıttıgınız yerdekı uzman demedimi?
Agda kıl koklerını beslıyor ve koklerınden gerı cıkıyor
epılasyonda kıl koklerı yakılıyor cıkması engellenıyor.
Agdada koklerı guclendırıyormus o yuzden agda yasak.erkeklerın kullandıgı makıne ıle kısaltılıyor ben kendıme ondan aldım..

sağol canım yani o hormonlar bana da uğramıyor pek. dediğin gibi ne kadar uzak o kadar iyi yani... ama rüya normalmiş onu biliyorum.

slm kızlar bende kasım annesi olucam inş. benim merakım şu ki ben 15. haftalık hamileyim ve hiç kilo almadım alamadım doğrusu çünkü yemek istemiyorum benim gibi olan var mı ya ama karnım çıktı eteğim hala oluyor bana hatta 5 kilo verdim :44::44::44::44::44:

anladımda kuzum..ben lazer yaptırdım 4 seans..en son ki seansın üstünden 4 ay geçti uzamadı..sonra hamile kaldım..lazer yaptıramam..haliylede ağda yaptırıcamm..hem artık şekerli ağda kullanılmıyorkii..sir ağda kullanılıyor..bende çıktıktan sonra jilet yaptım..kökleri çok zayıf ve renkleri açıktı ama jilet sağolsun köklerini sağlamlaştırdı..ağda kökleliri zayıflatır..jilet güçlendirir bu nedenle lazerde jilet yaptırırlar..ben öle biliyom..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…