http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...iymetlileri-icin-yapilan-alisverisleri-7.html
kızlaar bakın bebısıme ne aldımınsallah gıydıgı gunlerıde gorurum saglıkla sıhhatle
hosgeldın canım aramızamerhaba bende kasım ayında anne olucam allah nasip ederse sitenin acemisiyim çözücem inşallah yardımınızla ...
Güle güle giysin inşallahben dayanamam alırım diye bebek reyonlarına gitmiyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...iymetlileri-icin-yapilan-alisverisleri-7.html
kızlaar bakın bebısıme ne aldımınsallah gıydıgı gunlerıde gorurum saglıkla sıhhatle
Napıyosun bacım
Nasılsın baş ağrıların ne durumda, bebişin hareketlerini hissetmeye başladın mı?
Pembe pembe cok güzelmiş , yerim firfirlarini :))
Canim merhaba , iyiyim ben bebiste iyi :)) bu aralar yogunum ufakligin sunnet hazirliklari var bayagi zamanimi aliyor :))
Bas agrilarim azaldi ama arada fena vuruyor , galiba hepsine alıştım , kasik ağrısına , mide bulantisindan , bas ağrısına eskisi kadarrahatsiz etmiyor beni :))
Hatta 15 gundur hic doktorumu aramadim bı sey sormadım adam gecen gun beni aradı sesin çıkmıyor iyimisin diye bayagi bir guldum suratına telefonda :))
Benim bebisin bir kac gundur arada sırada net hissediyorum kıpırtılarını ama pek sık olmuyor :))
canımmm benimmmm ben de çok özledim sizleri. iyisindir umarım, oğluşun da iyidir
Dişler mühim canım, zaten gebelikte dişler çok zarar görebiliyor, temizliğini ve bakımı ihmal etmemeliyiz
gebe mağazasını biliyorum hoş şeyler var ama çok da pahalı. Geçenlerde markafoni de dükkan açmıştı ama ben geç farkettim. beğendiklerim de epey indirimdeymiş halbuki
Hosgeldinhosgeldinnnn hosgeldinnnnnnnnn
canımmm benimmmm ben de çok özledim sizleri. iyisindir umarım, oğluşun da iyidir
Dişler mühim canım, zaten gebelikte dişler çok zarar görebiliyor, temizliğini ve bakımı ihmal etmemeliyiz
gebe mağazasını biliyorum hoş şeyler var ama çok da pahalı. Geçenlerde markafoni de dükkan açmıştı ama ben geç farkettim. beğendiklerim de epey indirimdeymiş halbuki
Hoşbulduk ablacımmmmNasılsın Takip ettim hep Allah kolaylık versin yoğunluk var tatlı telaşlar gerçi
Ben de geçende bi bebek şekercisine girdim Allahım başım döndü her şey muhteşem, ama bi model bulup kopya çekcem kendim yapcamGerçi gurbet ellerdeyim kimse gelmez bebek görmeye ama olsun 20-30 yapayım hevesim var sonuçta
Oğluşumda çok iyi birde isim seçebilmek :) kararsız kaldık . Bu arada baya alıştım oğluşuma hareketlerinide hissetmeye başladım. Limangoda indirimde şuandada ama zaten sitenin outlet kısmındaki ürünler girmiş orada indirime aynı fiyatta :) bende pahalı mahalli aldım bir iki bişey çok heveslendim :) senin kızın napıuo sen nasılsın naptın mahpuslukta :)
Bacummmm sen nerelerdeydin de ne hapisi anlamadım?
Tekrar hosgeldin iyiki geldin :))
Yoğunum bu aralar ama su sunnet şekerleri cok iyi oldu kafam bayagi dağıldı , bayagi zahmeti ama sonuclari cok guzel , sen gordunmu yaptıklarımı :))
Bence azda olsa yap bulunur dağıtacak insan :)) sekersiz bebek olurmu :)) hatta istersen ben benim hobi malzemecime gittimi oradaki hazir numunelerin resmini çeker gonderirim , istedigin olursa alır sana kargoyla gonderirim
Mesela bebek arabaları var , biberonlar var , patikler var , beşikler var , sen bos alıyorsun icine seker al cukulata al tüle sar koy icine , köpükten nazar boncukları , kalpler var ben kapı susunu bile kendim yapacagim :))
Neharimmmmmmmmm habibt nasilsinnnn Teyzosum nasill hamilelik nasıl gidiyorrrr
Habibteeeeeeemmm hoşgeldinn topiğimizeeeeeee iyiyim kuzucum sen nasılsınnn kızoşun nasıllll
anacım gel bize yol göster ne zaman hissetcez bu yavruşları yavv bizzzz tekme yemek istiyoruz artıkkkk bi diyiverrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?