2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...iymetlileri-icin-yapilan-alisverisleri-7.html

kızlaar bakın bebısıme ne aldım ınsallah gıydıgı gunlerıde gorurum saglıkla sıhhatle

Pembe pembe cok güzelmiş , yerim firfirlarini :))

Napıyosun bacım

Nasılsın baş ağrıların ne durumda, bebişin hareketlerini hissetmeye başladın mı?

Canim merhaba , iyiyim ben bebiste iyi :)) bu aralar yogunum ufakligin sunnet hazirliklari var bayagi zamanimi aliyor :))
Bas agrilarim azaldi ama arada fena vuruyor , galiba hepsine alıştım , kasik ağrısına , mide bulantisindan , bas ağrısına eskisi kadarrahatsiz etmiyor beni :))
Hatta 15 gundur hic doktorumu aramadim bı sey sormadım adam gecen gun beni aradı sesin çıkmıyor iyimisin diye bayagi bir guldum suratına telefonda :))
Benim bebisin bir kac gundur arada sırada net hissediyorum kıpırtılarını ama pek sık olmuyor :))

İyi olmana sevindim Aynen canım ben de arada hissediyorum, inş yakın zamanda daha net hissetcez

Oğluşumda çok iyi birde isim seçebilmek :) kararsız kaldık . Bu arada baya alıştım oğluşuma hareketlerinide hissetmeye başladım. Limangoda indirimde şuandada ama zaten sitenin outlet kısmındaki ürünler girmiş orada indirime aynı fiyatta :) bende pahalı mahalli aldım bir iki bişey çok heveslendim :) senin kızın napıuo sen nasılsın naptın mahpuslukta :)

Hosgeldin hosgeldinnnn hosgeldinnnnnnnnn

Hoşbulduk ablacımmmm Nasılsın Takip ettim hep Allah kolaylık versin yoğunluk var tatlı telaşlar gerçi
Ben de geçende bi bebek şekercisine girdim Allahım başım döndü her şey muhteşem, ama bi model bulup kopya çekcem kendim yapcam Gerçi gurbet ellerdeyim kimse gelmez bebek görmeye ama olsun 20-30 yapayım hevesim var sonuçta

Bacummmm sen nerelerdeydin de ne hapisi anlamadım?

Tekrar hosgeldin iyiki geldin :))
Yoğunum bu aralar ama su sunnet şekerleri cok iyi oldu kafam bayagi dağıldı , bayagi zahmeti ama sonuclari cok guzel , sen gordunmu yaptıklarımı :))
Bence azda olsa yap bulunur dağıtacak insan :)) sekersiz bebek olurmu :)) hatta istersen ben benim hobi malzemecime gittimi oradaki hazir numunelerin resmini çeker gonderirim , istedigin olursa alır sana kargoyla gonderirim
Mesela bebek arabaları var , biberonlar var , patikler var , beşikler var , sen bos alıyorsun icine seker al cukulata al tüle sar koy icine , köpükten nazar boncukları , kalpler var ben kapı susunu bile kendim yapacagim :))

canımmm valla gece sırt üstü yatınca sanki ben de hisseder gibiyim ama emin olamıyorum gaz da olabilir, çünkü zaten sürekli gaz sancısı olan bi insanım karnım hep guruldar Ben de geçen de epeyce alışveriş yaptım valla taytlar eşofmanlar, 1 tane de hamiş tişörtü aldım acayip hevesleniyor insan

Bacummmm sen nerelerdeydin de ne hapisi anlamadım?

5 gün sahalardan uzaklaştırma cezası aldım mapıslara düştüm boşver önemsiizzzzzzz

ahhh canım ablam çoookk teşekkür ederimm gördüm yaa görmem mi baya da beceriklisin ellerine sağlık çok güzel olmuşlar.
Valla istiyorum bol bol resim at bana bayılırım öyle şeylere,muhakkak paylaş benimle
Ben kovalı bişey düşünüyorum bak atayım sana bi örnek,bunun gibi bişey yaparım diyorum

Puffy abla ve diğer arkadaşlar tabikiiiii..Hazır bebek şekerinden konu açılmışken size bir sayfa önermek istiyorum. Eğer bebek şekerlerinizi benimki gibi kovalı ya da şişeli bişey yapacaksanız sticker tasarlayan bir site adresi vereyim size,kaydedin bi yerlere unutulabilir
şahane şeyler var, çok da uygun fiyatlı
STICKER

Neharimmmmmmmmm habibt nasilsinnnn Teyzosum nasill hamilelik nasıl gidiyorrrr

Neharimmmmmmmmm habibt nasilsinnnn Teyzosum nasill hamilelik nasıl gidiyorrrr

Habibteeeeeeemmm hoşgeldinn topiğimizeeeeeee iyiyim kuzucum sen nasılsınnn kızoşun nasıllll
anacım gel bize yol göster ne zaman hissetcez bu yavruşları yavv bizzzz tekme yemek istiyoruz artıkkkk bi diyiverrrr

Habibteeeeeeemmm hoşgeldinn topiğimizeeeeeee iyiyim kuzucum sen nasılsınnn kızoşun nasıllll
anacım gel bize yol göster ne zaman hissetcez bu yavruşları yavv bizzzz tekme yemek istiyoruz artıkkkk bi diyiverrrr

Habibtemmmmm ben 18.haftamda hissettim kızımı ama moralde 20.haftada gayet net tekmeliyor canim az kaldı hissetmene bizimki suan tekvandocu gibi atıyor tekmeleri cok güzel bur duygu Allah herkese nasip eder ve yasar:26::26::26::26:

Kızımda cok iyi kızını ve seni kocaman öpüyoruz

günaydın annişler nasıl keyifler? bizim randevu yarın bebişim gösterse bari kendini ya kız mı erkek mi meraktan çatlıyorum :)

kızlar ve kuzuları hepinize günaydın.

geçmişi okuyamadım. fırsat oldukça geri dönerim.

umarım herkesin keyfi yerindedir.

Günaydın kızlar, bir sorunum var merak ettim siz de olan varmı? Hayatımın hiçbir döneminde horlamayan ben so dönemede acayip horluyorum dün gece eşim uyandırıyor çok fena horluyorsun diye adamı uyutmadım. 6 ay önce ameliyat olmuştum burnumda evet kuruluk vardı ama şimdi hat safada zaten burnumdan nefes alamıyorum bir de yüksek yastık arıyorum bugün dıları çıkıcam yastık alıcam sinşr oldum kendime acaba hamilelikte horlanıyormuş ki!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…