günaydın annişler nasıl keyifler? bizim randevu yarın bebişim gösterse bari kendini ya kız mı erkek mi meraktan çatlıyorum :)
Günaydın kızlar, bir sorunum var merak ettim siz de olan varmı? Hayatımın hiçbir döneminde horlamayan ben so dönemede acayip horluyorum dün gece eşim uyandırıyor çok fena horluyorsun diye adamı uyutmadım. 6 ay önce ameliyat olmuştum burnumda evet kuruluk vardı ama şimdi hat safada zaten burnumdan nefes alamıyorum bir de yüksek yastık arıyorum bugün dıları çıkıcam yastık alıcam sinşr oldum kendime acaba hamilelikte horlanıyormuş ki!
günaydın kızlarr...
ya ben çok mu ilgi istiyorum acaba istedikçe de göremioyrum sizde benim gibimisiniz bazıları var ayy ell üstnde tutuyorlar eşlerini gelinleri benim neyim eksik diyorum off ya çok sıkılıyorum hayatımda hamileyim die en çok ilgiyi gösteren arkadaşlarım ya ne eşim nede eşimin ailesi bir garipler ya ben fazla bişiyde istemiyorum oysaki sadece hamileliği hissettirsinler yada ne bilyim çok mutsuzum...
şuan beni mutlu eden şey bebeğimin ultrason görüntüsüyle dertleşmekk...
gunaydın canım bence cok bışey istemıyosun cunku aynı duyguları bende hissedıyorum esm ilgi gösterıyo ama yetmıyo hiç ilgi göstermıyomuş gıbı gelıyo esımın ailesı apayrı kontroller nasıldı bebek nasılmuş dıye ble sormadılar kafaya taktıkca sinir oluyorum
ya kkontrolleri artık öğreniolar nasıl filan benimkiler utanırım die sormuolar farkındayım onları geçtii ben eşimden yoğun ilgi bekliorum belkide gösterio ama ben hep fazlasını istiyorum ya offf bilemiyorum kii ama şu bir gerçek bizde anne olucaz allahın izniyle insanı en çok düşünün varlık anne ya gerisi hikayeden nağmelerr... neyse hayırlısıı yapacak bişiy yok elden gelsede insdsanları değiştirebilsekk ama olmuo...
Günaydın kızlar, bir sorunum var merak ettim siz de olan varmı? Hayatımın hiçbir döneminde horlamayan ben so dönemede acayip horluyorum dün gece eşim uyandırıyor çok fena horluyorsun diye adamı uyutmadım. 6 ay önce ameliyat olmuştum burnumda evet kuruluk vardı ama şimdi hat safada zaten burnumdan nefes alamıyorum bir de yüksek yastık arıyorum bugün dıları çıkıcam yastık alıcam sinşr oldum kendime acaba hamilelikte horlanıyormuş ki!
haklısın belkı bıze eslerımız ilgısız gelıyodur bende cözemedım bu durumu benımkıler umursamadıklarından sormuyolar canım guya aramaya fırsatları olmuyomuş bı tane torunları var o yuzden böle yapıyolar insan toununu merak etmezmı
günaydın kızlarr...
ya ben çok mu ilgi istiyorum acaba istedikçe de göremioyrum sizde benim gibimisiniz bazıları var ayy ell üstnde tutuyorlar eşlerini gelinleri benim neyim eksik diyorum off ya çok sıkılıyorum hayatımda hamileyim die en çok ilgiyi gösteren arkadaşlarım ya ne eşim nede eşimin ailesi bir garipler ya ben fazla bişiyde istemiyorum oysaki sadece hamileliği hissettirsinler yada ne bilyim çok mutsuzum...
ne yapıolarki fırsatları olmuyo ayy amann boşver kendileri biliirr....
hayat bu zamn geçerrr torunları büyüncede torunları fırsat bulamaz aramazyaa yapacak bişiy yokk........
ee bebeğinin cinsiyeti belli senn nasıl hareket filan hissedimusunn? bulantıın filan ne durumda
günaydın kızlarr...
gunaydın canım bence cok bışey istemıyosun cunku aynı duyguları bende hissedıyorum esm ilgi gösterıyo ama yetmıyo hiç ilgi göstermıyomuş gıbı gelıyo esımın ailesı apayrı kontroller nasıldı bebek nasılmuş dıye ble sormadılar kafaya taktıkca sinir oluyorum
canım gayet normal. malum biraz hassasız :) bayannar normalde ilgi bekler zaten ki bu hamilelikte bildiin 10 katına çıkıo :) çok takılma boşwer. sen çıkart tadını. işine gelmeyen şeyleri yapma. bende sen gibi düşünüyodum. durup dururken ağlayasım geliodu nie böle davranıo die. ama inan onlarda farkında diiller. ben zaten kv delerden beklemiyorum. onlar gayet duyarsız. insan eşinden beklio. ben geçen güzel güzel anlattım. oda kasıtlı olmadığını söledi. çünkü onlar daha farkında diiller. o kuzular bizim karnımızda :) şimdi eşim biraz daha dikkat etmeye çalışıo. yapıomu arada yapıo ama içinden geldii için diil ben sölediim için. o yüzden çok da anlamı yok. sen takılmamayı öğren bence en güzeli bu.
sanırım bizde bi sorun olabilir çünkü dediklerinizin hepsini bende hissediyorum. Eşim ki sağolsun ne desem yapıyor gün içinde hiç aramayan adam 2 kere iyimisin bebkler iyi mi diye arıyor. Ama iş yerimde kimsenin umrunda değil. herkes basıp gidiyor kimse demiyor ki sen erken git dinlen diye. izin alabileceğim tek tarih var diyorum kimsenin umrunda değil sözde cok samimi arkadaslarım. bu yüzden iş yerimden soğudum. canım kımseyle konusmak ıstemıyor. bide kalkıp sen biraz sinirlisin galiba diyorlar. ama gecenlerde bir sinirlendim herkes şok şimdi kimse yaklaşmıyor ohh böyle daha ıyı.
Kızlar acaba beklentimizi mi yüksek tutuyoruz insanlardan. Hani bizim için özel bi durum ya (hele benim için 3 yıl uğraşınca) onlardan bu özel durumu anlamalarını mı bekliyoruz.
off karıstı kafam
ayyy canımm ya ben işyerine hiçç girmek istemiyorumm benim çalışma arakdaşım benim de patron çok sinir bozucuu ama onu aldırmıorum basıyorum lafıı hiiiiiiiiiiiiiiiiiiç umrum bile diil o çokda fifi deyip geçebiliyorum ama evdeki eşime onu diyemiorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?