2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

yok canım ultrason yokmuş, ama kalp atışını duyuyorlarmış ??

Ben yine annemlerdeyim kizlar :)). Dun esimle oglum sabahtan gelmislerdi bende is cikisi trenle geldim..bugun doneriz yine..
Bebisimle operiz sizi..

Nehar hosgeldin kuzucuk :)) merak etmistim seni iyi haberlerini aldim filizden .
Bu son olsun insallah ..

Badezuzum gelmedi henuz ??? Insallah ondada hersey yolundadir

Kurtlukiraz cok gecmis olsun canim yaa , insallah ciddi birsey yoktur..

Asyaeren benimki disardan cok erken duyulmustu canim , bence srndede kesin duyulur .

Denizerdo cok gecmis olsun canim rabbim miniginide senide korusun ..

Aramiza yeni gelen arkadaslar gelmisler , hosgeldiniz , insallah hepberaber guzel hamilelik gecirir bebeklerimize sag salim kavusuruz ..

Filizim annen gelmis kuzum gozun aydin ..

Ilk defa dun gece ayagima kramp girdi cok feci sekilde , magnezyumu aksatmamam gerektigini anladim ..

ben olmustum okulda aşı benım kanama cok oldu ya bıde tedavılı oldugum ıcın ıstemedı ıgneyi zaten bılıosun bana kanama zamanındada ıgneyı cok vermedı baska dr gıdıp yazdırmıstım..
saglık ocagındakı hemsıreyede soyledım olmıyacagımı kagıt ımzalamam gerekıyormus .dedım dr ıstemıyor tedavılı oldugun ıcın belkı dusuk tehlıkesınden korkmustur dedi.
başkada bişey demedı canım

benim düşük tehlikem olmamasına rağmen maydanoz ve midye-kalamar kesinlikle yasak dedi. ama diğer yeşil sebzeleri tüketmek lazım bolca...

aa sütü hayatta sıcak içmem ağzıma sürmem. soğuk olacak!

Son düzenleme:
Filizim annen gelmis kuzum gozun aydin ..
.
saol canım evett geldı sonunda kavustumm 1 ay sonra gene gıdıcekler dugun var
aksatma canım magnezyumu bana vermedı ama elevıtın ıcınde varmıs bıde demır hapı alıyorum sımdılık

benim düşük tehlikem olmamasına rağmen maydanoz ve midye-kalamar kesinlikle yasak dedi. ama diğer yeşil sebzeleri tüketmek lazım bolca...

aa sütü hayatta sıcak içmem ağzıma sürmem. soğuk olacak!

banada maydonoz roka kurufasulye yesıl mercımek ye dedi maydonoz ıle kurufasulyeyı yemıyorum sevmıyorum zaten .
bende ıcemem sutu asla ıyyyy ılla soguk olacak zaten sut ıcmem normaldede mecburı ıcıyoruz

canım keseyi görmemen çok normal niye moralini bozuyorsun ki? ben 5 haftalıkken öğrendim 3000 küsür dü değerim 6. haftada keseyi görmüş oldum. henüz erken?

nebiliyim korkuyorum işte, değer 2000 üstündeyse kese görünür diyor topiklerde makalelerde, benim 2815 ama görünmedi ,bugün tam 5 haftalık oldu bilmiyorum erkenmi daha , ama beta hcg de bi sorun yok dedi doktor. olması gerektiği gibi artmış dedi, pazartesi bidaha gidicem 2 günde 2 kat arttığına göre yarına 5600 lerde olcak yarın başka bir doktora gidicem bu değerlerde görünmesi lazım heralde , 2 günde çok bişey değişirmi görünürmü bilmiyom ama .

yok canım ultrason yokmuş, ama kalp atışını duyuyorlarmış ??
nasıl duyuyolarmış kızzzzz ben de yarın bi gideyim bari

hoşbulduk canımmmmm çok özledim sizleri,muhabbetlerimizi badeyi ben de merak ediyorum inşallah o da gelir hemen

Geçmiş olsun canım allah şifa versin birşeyi yoktur inşallah canım

Son düzenleme:
Nehar ve filizz sizi kıskandırmak gibi olmasın insanın kocasının evde olması gibi yok :)) 10 gündür annenemle dedem bendeydiler dün gittiler temizlik yapamamıştık eşim kahvaltıdan sonra kalktı ev temizledi tertemiz oldu banyo tualet balkon derken baktım her yeri temizlemiş :)) 6 yıl yalnız yaşadoğı için elinden her iş geliyor benim kocişin saolsun bende ona kahve yaparak ödeştik yaşasın hamilelik :))

oohhh maşallahh ama bu hafta ben kıskanmıyorum kocişim evde ama haftaya kıskanabilirim 1 haftadır raporlu yatıyodu evde ama iyileşti evde çalışıyo bu sefer de

selam fedakar kasım anneleri hepinize huzurlu mutlu güzel bir hafta sonu dilerim

bence biraz daha sabır göster canım

nasıl duyuyolarmış kızzzzz ben de yarın bi gideyim bari

hoşbulduk canımmmmm çok özledim sizleri,muhabbetlerimizi badeyi ben de merak ediyorum inşallah o da gelir hemen

evet ben yarın gidecem bakalım duyulacak mı? sen de git bakalım

mrb gunaydin canim..ayni sekilde ben de oyle yataktan kalkarken yan donup de kalkmazsam agri giriyor. duz kalktigimda falan karnimi tutuyorum anaaam bi de 8 9 aylik olsak nasil hareket edicez acaba :)) benim de onumuzdeki hafta oglusum 4 aylik oluyor ins Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin

oohhh maşallahh ama bu hafta ben kıskanmıyorum kocişim evde ama haftaya kıskanabilirim 1 haftadır raporlu yatıyodu evde ama iyileşti evde çalışıyo bu sefer de
Oh iyi bari en azından yanında :) geçmiş olsun
Çalışsınlar sıra onlarda :))

Bana ateş basmalar başladı bile temmuzda ağustosda ne yapıcam bilmiyorum allah kolaylık versin bu yaz bize

filizim böyle böyle tekrar başa döncen sanırım
ben de temizlik yapcam bugün,malum sezon açıldı halıları kaldırcam
valla dgru dıyon yaaa temızledıgımiz yerlerde pislenmıstır 1 oda daha yaptım oh sukur
aynen temızlık yapmak lazım bahar temızlıgı yapamadık daha camlarım suan camur ıcınde resmen eşime bakıo oda ne zaman yaparsa annemde kadın tut camlarına dıo ama bılmıom bakalım

napalım ekmek parası kendı işi olması bıyandan ii bı yandan kötüü neyse evde yemek yok zaten yapasımda yok aradımda aksama cıkartıcak beni
ne guzel her iş gelıosa süper benımkının elınden gelmez pek ama yaptımıda yapıo ıste saolsun onada sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…