canım anladığım kadarıyla karnından bakmış. topikte ben de dahil çoğumuz vajenden muayeneyle gördük keseyi, sıkma canını değerlerin çok iyi dış gebelik vs olmaz
çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin. Sıcaklardan olabilir hemen aklınıza kötü şeyler getirmeyin
canım egzersizlere başladığın zaman o bölgelerini çalıştıracak hareketlere ağırlık verebilirsin tabi ki çok fazla zorlanmadan.vyürüyüşlere de ben başladım artık,günde 30-40 dk
bitti kuzum bittiiisağlık ocağı takibe aldı beni ama ultrason cihazı yokmuş çok canım sıkıldı yavvv
bakalım bir kontrolden geçecem sormak istediğiniz varsa danışırım. ben okulda da aşı olmamıştım. 2 doz kadar olmam gerekecekmiş... dr. neden istemiyor ki??? bişey dedi mi açıklama olarak?
bebeğine maşallah canım, oluyor öyle önden yada geriden gelme durumu. benimki de 3gün geriden geliyor. ama bildiğim kadarıyla önden yada geriden gelmesi doğum tarihini değiştirmiyormuş? ne kadar doğru bilmiyorum...
ben demıstım daha once dr soylemıstı kuzum roka baya faydalıymıs hatta maydonozda ye dedı ama dusuk tehlıkem var dıye ben yemedım
sıcak sut ıc ekşitmez ozaman ben soguk ıcıyorum ama yatarken ıcıp yatıom valla
saol canım evett geldı sonunda kavustummFilizim annen gelmis kuzum gozun aydin ..
.
benim düşük tehlikem olmamasına rağmen maydanoz ve midye-kalamar kesinlikle yasak dedi. ama diğer yeşil sebzeleri tüketmek lazım bolca...
aa sütü hayatta sıcak içmemağzıma sürmem. soğuk olacak!
kızlar ben mutfak toplamaya gidiyorumgelirim işim bitincee... mucuks
canım keseyi görmemen çok normal niye moralini bozuyorsun ki? ben 5 haftalıkken öğrendim 3000 küsür dü değerim 6. haftada keseyi görmüş oldum. henüz erken?
nasıl duyuyolarmış kızzzzzyok canım ultrason yokmuş, ama kalp atışını duyuyorlarmış ??
Ben yine annemlerdeyim kizlar :)). Dun esimle oglum sabahtan gelmislerdi bende is cikisi trenle geldim..bugun doneriz yine..
Bebisimle operiz sizi..
Nehar hosgeldin kuzucuk :)) merak etmistim seni iyi haberlerini aldim filizden .
Bu son olsun insallah ..
Badezuzum gelmedi henuz ??? Insallah ondada hersey yolundadir
bende gıddıyım bare işlere bakıyımmmmmm
2 odam kaldı 1 haftadır 4 oda temızledık anca yavas yavas
tünaydın kızlar sabah 8 den beri acildeydik.eşim rahatsızlandı,şiddetli baş dönmesi var tesadüf nöroloji dr u varmış acilde,serum taktılar ama yarın için randevu aldım tomoğrafiye girmesi lazım dedi.kızlar dua edin ne olur hayırlı haberlerle dönelim.daha çok genç ama yaaa
Nehar ve filizz sizi kıskandırmak gibi olmasın insanın kocasının evde olması gibi yok :)) 10 gündür annenemle dedem bendeydiler dün gittiler temizlik yapamamıştık eşim kahvaltıdan sonra kalktı ev temizledi tertemiz oldu banyo tualet balkon derken baktım her yeri temizlemiş :)) 6 yıl yalnız yaşadoğı için elinden her iş geliyor benim kocişin saolsun bende ona kahve yaparak ödeştik yaşasın hamilelik :))
nebiliyim korkuyorum işte, değer 2000 üstündeyse kese görünür diyor topiklerde makalelerde, benim 2815 ama görünmedi ,bugün tam 5 haftalık oldu bilmiyorum erkenmi daha , ama beta hcg de bi sorun yok dedi doktor. olması gerektiği gibi artmış dedi, pazartesi bidaha gidicem 2 günde 2 kat arttığına göre yarına 5600 lerde olcak yarın başka bir doktora gidicem bu değerlerde görünmesi lazım heralde , 2 günde çok bişey değişirmi görünürmü bilmiyom ama .
nasıl duyuyolarmış kızzzzzben de yarın bi gideyim bari
hoşbulduk canımmmmm çok özledim sizleri,muhabbetlerimizibadeyi ben de merak ediyorum inşallah o da gelir hemen
Günaydın kızımın teyzoşları 10 saatlik uykunun verdiği dinçlikle kalktım güzel bir güne
Bugün sayfaya uğrayan olmaz ama yine de anlatayım :) benim yavru artık ani hareket etmemi istemiyor anide kastım hızlı tam olarak şöyle oturduğum yerden gebe olmadan önce kalktığım gibi kalmkmaya çalışıyorum ama artık mümkün değil hemen ağrı giriyor karnıma yavaş dikkatli ve özen göstererek kalkmamı istiyor benim kız :) 2-3 kere ağrı girince karnıma keşfettim 4 aylık oldu sayılır son haftamız artık hamilesin dikkat et diyor vucudum umarın anlatabilmişimdir
Oh iyi bari en azından yanında :) geçmiş olsunoohhh maşallahhama bu hafta ben kıskanmıyorum kocişim evde ama haftaya kıskanabilirim 1 haftadır raporlu yatıyodu evde ama iyileşti evde çalışıyo bu sefer de
mrb gunaydin canim..ayni sekilde ben de oyle yataktan kalkarken yan donup de kalkmazsam agri giriyor. duz kalktigimda falan karnimi tutuyorum anaaam bi de 8 9 aylik olsak nasil hareket edicez acaba :)) benim de onumuzdeki hafta oglusum 4 aylik oluyor ins Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin
filizim böyle böyle tekrar başa döncen sanırım
ben de temizlik yapcam bugün,malum sezon açıldı halıları kaldırcam
Nehar ve filizz sizi kıskandırmak gibi olmasın insanın kocasının evde olması gibi yok :)) 10 gündür annenemle dedem bendeydiler dün gittiler temizlik yapamamıştık eşim kahvaltıdan sonra kalktı ev temizledi tertemiz oldu banyo tualet balkon derken baktım her yeri temizlemiş :)) 6 yıl yalnız yaşadoğı için elinden her iş geliyor benim kocişin saolsun bende ona kahve yaparak ödeştik yaşasın hamilelik :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?