tünaydın kızlar sabah 8 den beri acildeydik.eşim rahatsızlandı,şiddetli baş dönmesi var tesadüf nöroloji dr u varmış acilde,serum taktılar ama yarın için randevu aldım tomoğrafiye girmesi lazım dedi.kızlar dua edin ne olur hayırlı haberlerle dönelim.daha çok genç ama yaaa
yaa kurttluu niye kurtlusun daha iyi anladımtünaydın kızlar sabah 8 den beri acildeydik.eşim rahatsızlandı,şiddetli baş dönmesi var tesadüf nöroloji dr u varmış acilde,serum taktılar ama yarın için randevu aldım tomoğrafiye girmesi lazım dedi.kızlar dua edin ne olur hayırlı haberlerle dönelim.daha çok genç ama yaaa
benimm 22 si görünüyodu 17 sini aldım hesabımdan 5 gün ilerde çıktı bebiş keşke her gittiğimde 1 hafta fazla çıksa cabuk kavuşsak:)ay evi toplıcam hıc toplayasım yok daha kahvaltıdan yenı kalktık sayılır masada hala bıseyler duruyorr üsenıyorum yemekten sonra agırlık çöküyor
buarada ben takvımımı degıstrıdım kızlar bu zamana kadar hep aynı gıdıyorduk sımdı 4 gun onde gıdıyormus bebegım bu durumda olan varmıydı
pardon ev kaç odalıydıbende gıddıyım bare işlere bakıyımmmmmm
2 odam kaldı 1 haftadır 4 oda temızledık anca yavas yavas
selammm teşekkürlerr saanada güzel mutlu huzurlu haftasonlarıı:)selam fedakar kasım anneleri hepinize huzurlu mutlu güzel bir hafta sonu dilerim
oooffffffffff çok moralim bozuk arkadaşlar 4 hafta 6 günlük hamileyim ve beta hcg 2815 çıktı ama karından bakınca kese görünmedi, beta hcg artışım düzenli bi sorun yok dedi doktor fakat kese 2000 üzeri görünüyormuşbenim niye görünmedi sorun ne olabilir ?
kızlar selam bebısıme tulum aldım kadıfe hemde cok guzell ama sımdı dısarı cıkıcamm gelınce yuklerım resmı
bıde ındırımde prıma yenı dogan ıslak mendıl vardı aldım 2015 son kullanma tarıhı bısey olmaz dedı ablam
tünaydın kızlar sabah 8 den beri acildeydik.eşim rahatsızlandı,şiddetli baş dönmesi var tesadüf nöroloji dr u varmış acilde,serum taktılar ama yarın için randevu aldım tomoğrafiye girmesi lazım dedi.kızlar dua edin ne olur hayırlı haberlerle dönelim.daha çok genç ama yaaa
İyi Pazarlar herkese.
Bizde durumlar çok fena, eşimin annesi o kadar çok alışveriş yapmış ki bebeğe, hiçbir şey almama gerek kalmamış
Fotoğraflarını paylaşacağım aldıklarının. Neyse ki çok zevkli ve kaliteli şeyler alıyor.
oh oh maşallahhh..babaanne dizmiş çeyizi..güle güle kullanın canımm
ev 3 oda 1 salon canım ama ben komple 1 oda 1 oda yapıodum o yuzden 4 oda bıttı dedımbenimm 22 si görünüyodu 17 sini aldım hesabımdan 5 gün ilerde çıktı bebiş keşke her gittiğimde 1 hafta fazla çıksa cabuk kavuşsak:)
pardon ev kaç odalıydı
Ne guzel demek tulum aldin, sukur allah a hemen hemen 4.ayimiza geldik.cuma gunu cinsiyetimiz kesinlessin bizde aliriz belkidayanamayip..
Neharx hosgeldin biraz gec oldu ama sen yokken buranin hic tadi yoktuseni cok ozledik. Kizlar dun dislerimi iyice fircakamiyorum demistim size bugun sabah azmetti öğüre öğüre bir fircalamisi sormayin. Kustum zaten sonrada ama cok ii geldi. Internettende gebe diye bi magazakesfettim cok guzel hamile kiyafetleri var hepinize tavsiye dddrim cok guzel ciciler aldim kendime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?