2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

aaaa canım nasıl söz ama bu yaaa daha çok genç falan neden kötü düşünüyorsun hemen.zamanında bendede vardı başdönmesı kac tane dr a kac ayrı bölüme gıttım tomografı de cekıldı hıcbısey çıkmadı.sonuc psikolojikmiş.hemen kötü seyler getırmeyelım aklımıza.geçicek ınsallah içini ferah tut bebişi de üzme.

yaa kurttluu niye kurtlusun daha iyi anladım ascık sabırlı ol adamı öldürdün töbe estafurullah, töbe töbe gülüncek bişi değil tabi ki canım yanlış anlama ama sıcaklardandır yada yorulmuştur belki hemen kötü düşünme Allah korusun içini ferah tut
benimm 22 si görünüyodu 17 sini aldım hesabımdan 5 gün ilerde çıktı bebiş keşke her gittiğimde 1 hafta fazla çıksa cabuk kavuşsak:)
bende gıddıyım bare işlere bakıyımmmmmm
2 odam kaldı 1 haftadır 4 oda temızledık anca yavas yavas
pardon ev kaç odalıydı
selam fedakar kasım anneleri hepinize huzurlu mutlu güzel bir hafta sonu dilerim
selammm teşekkürlerr saanada güzel mutlu huzurlu haftasonlarıı:)

İyi Pazarlar herkese.
Bizde durumlar çok fena, eşimin annesi o kadar çok alışveriş yapmış ki bebeğe, hiçbir şey almama gerek kalmamış
Fotoğraflarını paylaşacağım aldıklarının. Neyse ki çok zevkli ve kaliteli şeyler alıyor.

benımkı 5 hafta 1 günlükken bakıldığında görünmemişti canım 5+5 te göründü küçücük bı kese.ve sana sunu da söylıııım 5+1 de değerım 4000 lerde falandı ona ragmen görünmedı.bosuna sıkma canını daha cok erken.sakin sakin bekle zamanı geldiğinde göreceksın bosuna stres yapıp kendını yıpratma.

Kızlar valla 2 oda yaptık bi de eşimle yaptım haa nefes nefese kaldım, karnım ağrıdı. Acayip formdan düşmüşüm ben kiiii 12 saat aralıksız temizlik yapan kadın ne hallere düştümmm ama biliyorum ki progestanın etkisi
Bahar temizliği konusunu hiiiiiiiiiiiiiiççç açmayın haziranda evimde ciddi anlamda tadilat ve boya işleri var, ancak o zaman bi kadın tutup detaylıca temizlik yapcam. İnşallah o zaman progestanı da bıraktırır da azıcık enerjim yerine gelir Şuanda öyle içime sinmeden azcık azcık yapıyorum çok iyi olmuyo

Son düzenleme:
kızlar selam bebısıme tulum aldım kadıfe hemde cok guzell ama sımdı dısarı cıkıcamm gelınce yuklerım resmı
bıde ındırımde prıma yenı dogan ıslak mendıl vardı aldım 2015 son kullanma tarıhı bısey olmaz dedı ablam

Ne guzel demek tulum aldin, sukur allah a hemen hemen 4.ayimiza geldik.cuma gunu cinsiyetimiz kesinlessin bizde aliriz belki dayanamayip..

Gecmise baktimda,evet artik saglik ocagina gidip bebeginizin kalp sesini dinleyebilirsiniz.usg cihazi yoktur olmasi gerekmiyorda ama el dopleri mutlaka olmasi lazim gebe takibi icin.ben ara ara dinlettiriyorum arkadaslara.

Yaa kızlar ben bugün 2 kere kustum hem öğlen hem akşam .İnsallah zararı yoktur.3 aydır böyle .Kustukca inadına bir daha yiyiyorum.

geçmiş olsun cnm..hemen kötü düşünme yaaaa..basdönmesinin çeşitli sebepleri olabilir..sen şimdiiini ferah tut..tomografi de temiz çıkacaktır emiim

oh oh maşallahhh..babaanne dizmiş çeyizi..güle güle kullanın canımm

kızlar sağolun destekleriniz için ama işte acilde içim bunaldı resmen ödüm koptu yaaa.evet şimdi daha iyi ama 2 senedir ara ara oluyor böyle.vertigodan şüphelendik biz,çünkü aynısının daha şiddetlisi babamda olmuştu ve akdeniz üni. vertigo teşhisi koydular 7 sene önce ama o teşhisi koyuncaya kadar bağırsak kanseri demişlerdi ve ben hayatımda geçirdiğim en kötü gün diye düşünüyordum o günü taaa ki büyükbabamın akciğer kanserinden olduğu güne kadar.neyse içinizi daraltmayayım.destekleriniz için çoook sağolun.ben gidemeyeceğim yarın yanında tomoğrafiye giren kişlerin hamilelerle çocuklarla en az iki saat aynı ortamda olmamaları gerekiyormuş çünkü.

benimm 22 si görünüyodu 17 sini aldım hesabımdan 5 gün ilerde çıktı bebiş keşke her gittiğimde 1 hafta fazla çıksa cabuk kavuşsak:)

pardon ev kaç odalıydı
ev 3 oda 1 salon canım ama ben komple 1 oda 1 oda yapıodum o yuzden 4 oda bıttı dedım
Ne guzel demek tulum aldin, sukur allah a hemen hemen 4.ayimiza geldik.cuma gunu cinsiyetimiz kesinlessin bizde aliriz belki dayanamayip..

aldım ama alırken gelde bana sor cok zorlandım almıyım almamalıyım dedım ama aldım işte dayanamadım 6 aydan once bısey almak ıstemyıorum

Neharx hosgeldin biraz gec oldu ama sen yokken buranin hic tadi yoktu seni cok ozledik. Kizlar dun dislerimi iyice fircakamiyorum demistim size bugun sabah azmetti öğüre öğüre bir fircalamisi sormayin. Kustum zaten sonrada ama cok ii geldi. Internettende gebe diye bi magazakesfettim cok guzel hamile kiyafetleri var hepinize tavsiye dddrim cok guzel ciciler aldim kendime

canımmm benimmmm ben de çok özledim sizleri. iyisindir umarım, oğluşun da iyidir
Dişler mühim canım, zaten gebelikte dişler çok zarar görebiliyor, temizliğini ve bakımı ihmal etmemeliyiz
gebe mağazasını biliyorum hoş şeyler var ama çok da pahalı. Geçenlerde markafoni de dükkan açmıştı ama ben geç farkettim. beğendiklerim de epey indirimdeymiş halbuki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…