hepücüğünüze teşekkur ederım cancagızlarımmm
cuma doktorsa gıttım cumartesı ızınlıydım dun annem geldı bulantı kusma bıde ustune grıp oldum ıyımı
günaydın canlar ciğerler,
1 ay 1 haftadan sonra bugün iş başı yaptım.
dün de 1 aydan sonra ilk kez yıkandım sabunlar, şampuanlar oh mis gibi oldum.
cumartesi doktor kontrolümüz vardı, eşimle gittik bebişimizin ense kalınlığı ve burun ölçümleri yapıldı normal çıktı elhamdülillah.
2li testi de yaptırdık ama 1 haftaya çıkıyor sonuçlar, inş. onlar da temiz çıkar.:18:
3lü test için 15.haftada gel dedi.
yaptırmak istemiyorum dedim ama onda başka şeylere bakıyoruz dedi mecbur yaptırcaz.
kocaman olmuştu kerata, ayaklarını havaya kaldırıp indiriyordu, ellerini de öyle maşallah barekallah.
cinsiyetine erkek gibi dedi doktor ama belli olmaz daha erken dedi.
sağlıkla doğsun da inşallah bebişim benimmmm.
anasına neler çektirdi. doğsun bak poposunu ısırıp ayaklarını gıdıklamazsam...
dün ilk kez dışarı deniz kenarına götürdüler beni,oturdum elhamdülillah.
sonra hamile pant. almak için lcw gittik hamileler için ince kot pant. ve bir de penye ince eşofman altı aldım evde giymeye.
daha iyi olunca daha da alırım da şimdi pek halim yoktu, dışarıda kahvaltı ettik.
elhamdüllillah rabbimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
günaydın canlar ciğerler,
1 ay 1 haftadan sonra bugün iş başı yaptım.
dün de 1 aydan sonra ilk kez yıkandım sabunlar, şampuanlar oh mis gibi oldum.
cumartesi doktor kontrolümüz vardı, eşimle gittik bebişimizin ense kalınlığı ve burun ölçümleri yapıldı normal çıktı elhamdülillah.
2li testi de yaptırdık ama 1 haftaya çıkıyor sonuçlar, inş. onlar da temiz çıkar.:18:
3lü test için 15.haftada gel dedi.
yaptırmak istemiyorum dedim ama onda başka şeylere bakıyoruz dedi mecbur yaptırcaz.
kocaman olmuştu kerata, ayaklarını havaya kaldırıp indiriyordu, ellerini de öyle maşallah barekallah.
cinsiyetine erkek gibi dedi doktor ama belli olmaz daha erken dedi.
sağlıkla doğsun da inşallah bebişim benimmmm.
anasına neler çektirdi. doğsun bak poposunu ısırıp ayaklarını gıdıklamazsam...
dün ilk kez dışarı deniz kenarına götürdüler beni,oturdum elhamdülillah.
sonra hamile pant. almak için lcw gittik hamileler için ince kot pant. ve bir de penye ince eşofman altı aldım evde giymeye.
daha iyi olunca daha da alırım da şimdi pek halim yoktu, dışarıda kahvaltı ettik.
elhamdüllillah rabbimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
saolasın ablacımPembe pembe cok güzelmiş , yerim firfirlarini :))
)
teşekkürler canımmmAfiyet olsun saan da günaydın :))
Burda yazilanlara ozenip gittim enginar aldim oyle kilcikli kart birseymiski attim cope .. Temizlemeye calistim once dikenler elime batti ...ilk izlenimim kotu olmasin diye attim bende :))
..
canım çok üzümdüm gerçekten, içini ferah tut kötü düşünme sonuçtanda haberdar edersin bizi,kaç saat olmaman gerektiğini tam bilmiyorum ama geçen gün eniştem girdi yalnız onunki bu ilaç verilip çekilenlerden doktor 1 gün hamilelerle aynı ortamda olmıcak onun kullandığı wclere girilmicek falan demiş bence tam öğrenin çekendennkızlar sağolun destekleriniz için ama işte acilde içim bunaldı resmen ödüm koptu yaaa.evet şimdi daha iyi ama 2 senedir ara ara oluyor böyle.vertigodan şüphelendik biz,çünkü aynısının daha şiddetlisi babamda olmuştu ve akdeniz üni. vertigo teşhisi koydular 7 sene önce ama o teşhisi koyuncaya kadar bağırsak kanseri demişlerdi ve ben hayatımda geçirdiğim en kötü gün diye düşünüyordum o günü taaa ki büyükbabamın akciğer kanserinden olduğu güne kadar.neyse içinizi daraltmayayım.destekleriniz için çoook sağolun.ben gidemeyeceğim yarın yanında tomoğrafiye giren kişlerin hamilelerle çocuklarla en az iki saat aynı ortamda olmamaları gerekiyormuş çünkü.
heh tamam ozaman benim gözümde baya saray canladı böyle 9 10 odalıev 3 oda 1 salon canım ama ben komple 1 oda 1 oda yapıodum o yuzden 4 oda bıttı dedım
aldım ama alırken gelde bana sor cok zorlandımalmıyım almamalıyım dedım ama aldım işte dayanamadım 6 aydan once bısey almak ıstemyıorum
evet cnm daha eşimden bişey duymadıjm çünkü kendi horlamasından uyutmadığı içn ama arkadaşlarım vardı hiç horlamayan hamilelikte baya baya horlayan zatn ekstra bir burun kuruluğu bogaz kuruluğu nefes darlığı oluyor ya normall yaniGünaydın kızlar, bir sorunum var merak ettim siz de olan varmı? Hayatımın hiçbir döneminde horlamayan ben so dönemede acayip horluyorum dün gece eşim uyandırıyor çok fena horluyorsun diye adamı uyutmadım. 6 ay önce ameliyat olmuştum burnumda evet kuruluk vardı ama şimdi hat safada zaten burnumdan nefes alamıyorum bir de yüksek yastık arıyorum bugün dıları çıkıcam yastık alıcam sinşr oldum kendime acaba hamilelikte horlanıyormuş ki!
inan bende aynen öyleyim yetmiyor ilgisizsin diyorum seninde bebeğin bu hiç gelip sevip öpmüyosun diyorum kavga ediyorum sonra saatlerce ağlıyorum çok ilgi bekliyoruz keşke onlarda bize bu ilgiyi verse ama sıkılıyor erkekler sanıırm bundan bilmiyorum,zor gerçektengünaydın kızlarr...
ya ben çok mu ilgi istiyorum acaba istedikçe de göremioyrum sizde benim gibimisiniz bazıları var ayy ell üstnde tutuyorlar eşlerini gelinleri benim neyim eksik diyorum off ya çok sıkılıyorum hayatımda hamileyim die en çok ilgiyi gösteren arkadaşlarım ya ne eşim nede eşimin ailesi bir garipler ya ben fazla bişiyde istemiyorum oysaki sadece hamileliği hissettirsinler yada ne bilyim çok mutsuzum...
şuan beni mutlu eden şey bebeğimin ultrason görüntüsüyle dertleşmekk...
hep aynı canım hep aynı..ben eşimden bekliyorum sadece, diğer yandan kafam rahatgunaydın canım bence cok bışey istemıyosun cunku aynı duyguları bende hissedıyorum esm ilgi gösterıyo ama yetmıyo hiç ilgi göstermıyomuş gıbı gelıyo esımın ailesı apayrı kontroller nasıldı bebek nasılmuş dıye ble sormadılar kafaya taktıkca sinir oluyorum
oyy hadı gozun aydınn canımmm cok sevındım gonlune göre oldu :13:arkadaşlar selam vaktim sınırlı olduğundan geçmişi okuyamadım son 2 sayfaya bakabildim 2li testimiz normal çıktı 1 yaşında kızımız var,doktor bu seferkine erkek görünüyor dedi ,eşim ve kendi tarafımızda torunlar hep kız inşallah erkek olursa ilk olacak öncelikle allah sağlıklı hayırlısını nasip etsin, çok heyecanlandık
heh tamam ozaman benim gözümde baya saray canladı böyle 9 10 odalı
allah seni yok kız 3+1 evım temızle temızle bıtmıo odalar
arkadaşlar selam vaktim sınırlı olduğundan geçmişi okuyamadım son 2 sayfaya bakabildim 2li testimiz normal çıktı 1 yaşında kızımız var,doktor bu seferkine erkek görünüyor dedi ,eşim ve kendi tarafımızda torunlar hep kız inşallah erkek olursa ilk olacak öncelikle allah sağlıklı hayırlısını nasip etsin, çok heyecanlandık
oyy hadı gozun aydınn canımmm cok sevındım gonlune göre oldu :13:
allah seni yok kız 3+1 evım temızle temızle bıtmıo odalar
ne bilim4 oda bitti daha deince bi 5 oda daha varmış gibi oldu haha bende çok güldüm durdum ya aaa bu arada 22 mayıs evlilk yıldönümüzmü tebriklerr 2 gün sonra görünüyorrrr:)
filiz bence tek odada yaşayındiğer 2 odayı temizlemene gerek kalmaz nasıl? çok zekiyim dimi
topikte 23 kullanıcı var görünüyor... Maşallah muhabbette almış başını gidiyor??? yetişemiyorum az yavaş olunnn!!!
ne yapıyonuz geçmişi mi okuyorsunuz???herkes var ile yok arasında...
tamam kuzum soz dınlerım 1 odadan cıkmıyalım bız esımle kendımıze lazımlık alalım wc gıtmeyelım
aynen gecmısı okuyorlardır canım
sen gıttınmı saglık ocagına?
havalar cok guzel yaaaaaaaaaaaaaa hep gezmek ıstıyorummmmmmm
ya çok haklısın ama bazı erkkler var çocuklar duymasındaki selami gibi ya karısının ayğını yere bastırmıo ben okadar istemiorum ama az birazda yapsın ne olur kii sankii amaann boşveremiyoerum keşke yapabilsem canımmm..
yatak odasına da küçük bir tüp koy, mutfağa da gitme...
yaa 5 seneye yakın 1+1 35 metre kare evde yaşadık eşimle. çok zor çookk!!! herkes sinir ediyordu beni evin çabuk temizlenir diye.. anlamıyorlar ki küçük ev yarım günde leş gibi oluyor... boşver filiz sen koy gitsin.... ohhhh yat gitsin
yok daha gitmedim öğleden sonra gel dedi. çok yoğunmuş. şöyle akşam üstü olsun 3 gibi giderim... tehliken geçtiyse yürüyüş yap biraz???
zordur tabı hayatım yaaa allaah yardımcın olsun neysekı kurtuldun ama
kız lekeler gıttı ya artık esımde öle her dakka yardım etmezneyse ozamanada baska seyler bulurum ben
bugunde ayakkabılıgı temızlesem yemek yapsam kar kardır
yarın zaten evde yokum teyzemın mevlutune gıdıcem bebıs mevlutu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?