2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
hepücüğünüze teşekkur ederım cancagızlarımmm
cuma doktorsa gıttım cumartesı ızınlıydım dun annem geldı bulantı kusma bıde ustune grıp oldum ıyımı

Oh ne güzel diğer testlerin sonuçları da güzel çıkar inşallah

Senin adına çoook sevindim şu banyo olayına özellikle , galiba bi şehzade daha geliyo

Burcum geçmiş olsun ve gözün aydın annecin bakar şimdi sana

:) ohhh maşallah maşallah inşallah dahada iyi olucaksın canımmm benimm.

Pembe pembe cok güzelmiş , yerim firfirlarini :))
)
saolasın ablacım
Afiyet olsun saan da günaydın :))
teşekkürler canımmm
Burda yazilanlara ozenip gittim enginar aldim oyle kilcikli kart birseymiski attim cope .. Temizlemeye calistim once dikenler elime batti ...ilk izlenimim kotu olmasin diye attim bende :))

..

canım hazır olanlarını alsaydın soyulmus satılıyor suyun ıcınde..
bıde kılcık bendede cıktı 1 sefer kucuk olanlarını aL

arkadaşlar selam vaktim sınırlı olduğundan geçmişi okuyamadım son 2 sayfaya bakabildim 2li testimiz normal çıktı 1 yaşında kızımız var,doktor bu seferkine erkek görünüyor dedi ,eşim ve kendi tarafımızda torunlar hep kız inşallah erkek olursa ilk olacak öncelikle allah sağlıklı hayırlısını nasip etsin, çok heyecanlandık

canım çok üzümdüm gerçekten, içini ferah tut kötü düşünme sonuçtanda haberdar edersin bizi,kaç saat olmaman gerektiğini tam bilmiyorum ama geçen gün eniştem girdi yalnız onunki bu ilaç verilip çekilenlerden doktor 1 gün hamilelerle aynı ortamda olmıcak onun kullandığı wclere girilmicek falan demiş bence tam öğrenin çekendenn

heh tamam ozaman benim gözümde baya saray canladı böyle 9 10 odalı

evet cnm daha eşimden bişey duymadıjm çünkü kendi horlamasından uyutmadığı içn ama arkadaşlarım vardı hiç horlamayan hamilelikte baya baya horlayan zatn ekstra bir burun kuruluğu bogaz kuruluğu nefes darlığı oluyor ya normall yani

inan bende aynen öyleyim yetmiyor ilgisizsin diyorum seninde bebeğin bu hiç gelip sevip öpmüyosun diyorum kavga ediyorum sonra saatlerce ağlıyorum çok ilgi bekliyoruz keşke onlarda bize bu ilgiyi verse ama sıkılıyor erkekler sanıırm bundan bilmiyorum,zor gerçekten

hep aynı canım hep aynı..ben eşimden bekliyorum sadece, diğer yandan kafam rahat

oyy hadı gozun aydınn canımmm cok sevındım gonlune göre oldu :13:
heh tamam ozaman benim gözümde baya saray canladı böyle 9 10 odalı

allah seni yok kız 3+1 evım temızle temızle bıtmıo odalar

mishca hayırlı olsun ne güzel genk geldi çok sevindim

ne bilim 4 oda bitti daha deince bi 5 oda daha varmış gibi oldu haha bende çok güldüm durdum ya aaa bu arada 22 mayıs evlilk yıldönümüzmü tebriklerr 2 gün sonra görünüyorrrr:)

yok kız 4 oda bıttı 2 oda kaldı dedım
1 odam kaldı dunde 1 oda yaptım camlarım var daha offf
evet kuzummm bı farkeden sensınnnnnnnnnn
2 gun sonra evlılık yıldonumumuz
dun dısarı cıktık esım dıo askım evlılık yıldonumuzu kutladık bak 2 gun sora bıdaha cıkALIm deme sakın gulrmısın aglarmısın tamam dedım cok guzel oldu alısverıs merkezınde kutladık harıkaa akıllarda kalıcak bır yıl donumu oldu dedım

topikte 23 kullanıcı var görünüyor... Maşallah muhabbette almış başını gidiyor??? yetişemiyorum az yavaş olunnn!!!
ne yapıyonuz geçmişi mi okuyorsunuz??? herkes var ile yok arasında...

topikte 23 kullanıcı var görünüyor... Maşallah muhabbette almış başını gidiyor??? yetişemiyorum az yavaş olunnn!!!
ne yapıyonuz geçmişi mi okuyorsunuz??? herkes var ile yok arasında...

aynen gecmısı okuyorlardır canım
sen gıttınmı saglık ocagına?
havalar cok guzel yaaaaaaaaaaaaaa hep gezmek ıstıyorummmmmmm

tamam kuzum soz dınlerım 1 odadan cıkmıyalım bız esımle kendımıze lazımlık alalım wc gıtmeyelım

yatak odasına da küçük bir tüp koy, mutfağa da gitme...
yaa 5 seneye yakın 1+1 35 metre kare evde yaşadık eşimle. çok zor çookk!!! herkes sinir ediyordu beni evin çabuk temizlenir diye.. anlamıyorlar ki küçük ev yarım günde leş gibi oluyor... boşver filiz sen koy gitsin.... ohhhh yat gitsin

aynen gecmısı okuyorlardır canım
sen gıttınmı saglık ocagına?
havalar cok guzel yaaaaaaaaaaaaaa hep gezmek ıstıyorummmmmmm

yok daha gitmedim öğleden sonra gel dedi. çok yoğunmuş. şöyle akşam üstü olsun 3 gibi giderim... tehliken geçtiyse yürüyüş yap biraz???

Son düzenleme:

öyle erkek istememişiz heralde :) ben pek sevmem öle erkekleri. bide sanırım hep büük konuştum. derdim otoriter bi eşim olsun beni yönetsin die :) zamanla umursamamayı öreniyoruz bence. bende yapamam gibi geliodu ama alışılıo biyerden sona :)

zordur tabı hayatım yaaa allaah yardımcın olsun neysekı kurtuldun ama
kız lekeler gıttı ya artık esımde öle her dakka yardım etmez neyse ozamanada baska seyler bulurum ben
bugunde ayakkabılıgı temızlesem yemek yapsam kar kardır
yarın zaten evde yokum teyzemın mevlutune gıdıcem bebıs mevlutu

yok daha gitmedim öğleden sonra gel dedi. çok yoğunmuş. şöyle akşam üstü olsun 3 gibi giderim... tehliken geçtiyse yürüyüş yap biraz???

yapıyorum kuzum dun baya yuruduk artık aksamları esımle cıkarız bıraz bıraz kılo almayalım aman

ufak ufak yaparsın. bende hep parça parça yaptım canım. bi mutfak dolabı ile camlar kaldı. arkadaşımı bekliyorum ama onunda çok işi var evleniyor 20 gün sonra... bakalım kalsın şimdi. olmadı bir pazar eşimle yaparız artık. git bakalım tecrübe edinirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…