2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
yapıyorum kuzum dun baya yuruduk artık aksamları esımle cıkarız bıraz bıraz kılo almayalım aman

yürüyün tabi... bugün tartıldım 700 gr daha almışım. toplam 2,5 kilo oldu. bu dönem ne kadar az alsak iyi sonra baya almaya başlıyacaz. dün gittik lcw den hamile pantolonu bakayım dedim beğenmedim. klasik pantolon gibi vardı hayatta rahat edemem. evdeki eteklerle elbiselere bakacam artık hava ısınıyor nasılsa

vahsihatun kendin mi yapacaksın bebek şekerini? arkadaşımlar çarşamba kemeraltına gidecez orada nikah şekeri malzemesi alacaz. bende kendime bakayım ne yaparım diye internette de malzemeciler var araştırma içindeyim...

sarf malzemeleri (2) - birmax

benımde mutfak dolabı camlar bıde salon kaldı salonu aksam yapıcaz esımle koltuklar cok agır cekemıyorum
bende 2 kılo almısım ama sabahdan beri 1 lıtre su ıctım sımdı tartıldım
ay bende yaaaaaaa ne bıcım seyler vardı sıyah lacıvert bol paca kocaman hıc begenmedım yaa cok berbattı neharla onu konustuk dun o almıs baya onunkıler guzel bende daha buyuk magazalarına bakıcamm canlı renkler ıstıyorum ben sıyah lacıvert yazın gıyemem.
benmkıler olmuo yaa yarın ne gıyıcem kara kara dusunuyorum

e gideyim bare... yazanlar da olmayınca çekiştirecek mevzu da olmuyor??? bari iş yerine gideyim kocama dır dır yapayım azıcık da... özlemiştir dır dırırmı

Evet canım kendim yapmayı düşünüyorum hem oyalanmış oluruz çok severim böyle şeyleri
tamam sen araştıra dur bakalım, ben de araştırayım sonra güçlerimizi birleştiririz

aman sen çeke ağır şeyler... annem bana uzun etekler dikmişti lastiksiz. hiç rahatsız etmiyor. biraz onlarla idare ederim, elbiseler olurmu bilmiyorum. göğüslerim çok şişti.

e gideyim bare... yazanlar da olmayınca çekiştirecek mevzu da olmuyor??? bari iş yerine gideyim kocama dır dır yapayım azıcık da... özlemiştir dır dırırmı

deli yaaa bende yazın havalar guzel oldugunda gıdıyorum kadınlar gelıo yaa dıyorum cok yaklasma muhattap olma her gelene bır yorum ya gıt sen evde ıslerıne bak dıo
bende ıslerıme bakarım bırazdan

Evet canım kendim yapmayı düşünüyorum hem oyalanmış oluruz çok severim böyle şeyleri
tamam sen araştıra dur bakalım, ben de araştırayım sonra güçlerimizi birleştiririz

tamamdır iyi olur tabi. oyalanırız. hem güzel hatırası da olur.

aman sen çeke ağır şeyler... annem bana uzun etekler dikmişti lastiksiz. hiç rahatsız etmiyor. biraz onlarla idare ederim, elbiseler olurmu bilmiyorum. göğüslerim çok şişti.

olmuo bana gogusten gobekten bıseyım sıkıo neyse alıcaz nAPALIM mecbur

kızlar ben hala hamile olduğuma inanamıyorum. sanki hastaymışım iyileşeyim de normal halime döneceğim, tatillere, bikinilere, alışverişe dalacağım gibi hissediyorum.
hatta ailem artık espri yapıyor: "evet sana bir sırrı açıklıyoruz: hamilesin!" diyorlar
siz nasıl hissediyorsunuz?

deli yaaa bende yazın havalar guzel oldugunda gıdıyorum kadınlar gelıo yaa dıyorum cok yaklasma muhattap olma her gelene bır yorum ya gıt sen evde ıslerıne bak dıo
bende ıslerıme bakarım bırazdan

bizim iş yerinde ki yaşanan problemden dolayı artık daha sık gidecem canım. Hatta tam doğum yaptığım zamanlarda sanırım işyerine gitmem gerekecek...
bide benim yapmam gerekenler biriyor zaten, ara ara yapmış olurum birikmeden. bazende esnaf komşularla dedikodu yapıyoruz değişiklik oluyor sen de boş bırakma kocişini tabi..

camları 3 aydır silende olmadı silmedimde sadece balkonu olanları silebiliyorum yapacak adamda yok 3, katta oturuyorum bide yüksek hiiç elleyemem artık bi ara bi yolunu bulurum inşallah hehe erkekler bende anneler gününden 1 gün önce alışverişe götürdüm hamile kıyafetleri aldım anneler günü hediyesi yerine saydıkk onları kendi hediyemi kendim götürüp aldııryorum

ayynı hissediyorum bende canım bir fark yok. birebir aynı

canım hastane bılgısı ıcın ozelden mesaj yazdım ama mesaj kutun doluymus bı bosaltıver

aman gıt napıcan evde valla sıcakta hıc cekılmıo evler bende sık sık bahceye ınerım oh esıoda bızım bahçe.evımde balkon yok mutfaga kattım ben çok pişmanım aksamalrı oturup cay ıcmek ne guzel oluodur balkonda
benımde aynen canım 3 aydır cam sılmıoz usten toz bezıyle alıyordum sadece pis durmuodu ama ıycene sılınmesı lazım artık..camur yagmıs resmen..ben 5. kattayım kız ben napıyım bende ole yapıyorum canım esımın zevkıyle uyusmuyoruz maalesef

tamamdır iyi olur tabi. oyalanırız. hem güzel hatırası da olur.

Kendi emeğimizle yaptığımız daha değerli olur keçe ile yapılanlar daha çok hoşuma gidiyo, bibloları sevmiyorum.

Ben hep elbise giyiyorum, rahat oluyor ya , göbeği saklayamıyorum artık her halukarda çıkıyo

İnanmaya inandım da , bebek doğunca nasıl işin altından kalkıcam onu bilemiyorum, düşündükçe bu nasıl bir mucize Allah nasıl nasip etti bana diye duygulanıyorum, hayal etmeye çalışıyorum pek beceremiyorum , rüyalarımda bile emziremiyorum bebişin heryeri süt oluyor

kıyafet almak isteyenle4r olmuş ben aldıklarımın resmini koyayım size belki faydası olur biraz ugrasmam gerekiyo yalnız ;D lwc den aldım cogunu

Günaydın canlarımmmmm Ben bugün yine bademcik ağrısıyla uyandım
canımmm hoşbuldukkk ben de özledim sizleri.Geçmiş olsun bitanem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…