yapıyorum kuzum dun baya yuruduk artık aksamları esımle cıkarız bıraz bıraz kılo almayalım aman
ufak ufak yaparsın. bende hep parça parça yaptım canım. bi mutfak dolabı ile camlar kaldı. arkadaşımı bekliyorum ama onunda çok işi var evleniyor 20 gün sonra... bakalım kalsın şimdi. olmadı bir pazar eşimle yaparız artık. git bakalım tecrübe edinirsin
benımde mutfak dolabı camlar bıde salon kaldıyürüyün tabi... bugün tartıldım 700 gr daha almışım. toplam 2,5 kilo oldu. bu dönem ne kadar az alsak iyi sonra baya almaya başlıyacaz. dün gittik lcw den hamile pantolonu bakayım dedim beğenmedim. klasik pantolon gibi vardı hayatta rahat edemem. evdeki eteklerle elbiselere bakacam artık hava ısınıyor nasılsa
vahsihatun kendin mi yapacaksın bebek şekerini? arkadaşımlar çarşamba kemeraltına gidecez orada nikah şekeri malzemesi alacaz. bende kendime bakayım ne yaparım diyeinternette de malzemeciler var araştırma içindeyim...
sarf malzemeleri (2) - birmax
benımde mutfak dolabı camlar bıde salon kaldısalonu aksam yapıcaz esımle koltuklar cok agır cekemıyorum
bende 2 kılo almısım ama sabahdan beri 1 lıtre su ıctım sımdı tartıldım
ay bende yaaaaaaa ne bıcım seyler vardı sıyah lacıvert bol paca kocaman hıc begenmedım yaa cok berbattı neharla onu konustuk dun o almıs baya onunkıler guzel bende daha buyuk magazalarına bakıcamm canlı renkler ıstıyorum ben sıyah lacıvert yazın gıyemem.
benmkıler olmuo yaa yarın ne gıyıcem kara kara dusunuyorum
e gideyim bare... yazanlar da olmayınca çekiştirecek mevzu da olmuyor??? bari iş yerine gideyim kocama dır dır yapayım azıcık da... özlemiştir dır dırırmı
Evet canım kendim yapmayı düşünüyorum hem oyalanmış oluruz çok severim böyle şeyleri
tamam sen araştıra dur bakalım, ben de araştırayım sonra güçlerimizi birleştiririz
aman sen çeke ağır şeyler... annem bana uzun etekler dikmişti lastiksiz. hiç rahatsız etmiyor. biraz onlarla idare ederim, elbiseler olurmu bilmiyorum. göğüslerim çok şişti.
deli yaaa bende yazın havalar guzel oldugunda gıdıyorum kadınlar gelıo yaa dıyorum cok yaklasma muhattap olma her gelene bır yorum ya gıt sen evde ıslerıne bak dıo
bende ıslerıme bakarım bırazdan
yok kız 4 oda bıttı 2 oda kaldı dedım
1 odam kaldı dunde 1 oda yaptımcamlarım var daha offf
evet kuzummm bı farkeden sensınnnnnnnnnn
2 gun sonra evlılık yıldonumumuz
dun dısarı cıktık esım dıo askım evlılık yıldonumuzu kutladık bak 2 gun sora bıdaha cıkALIm deme sakın gulrmısın aglarmısıntamam dedım cok guzel oldu alısverıs merkezınde kutladık harıkaa akıllarda kalıcak bır yıl donumu oldu dedım
kızlar ben hala hamile olduğuma inanamıyorum. sanki hastaymışım iyileşeyim de normal halime döneceğim, tatillere, bikinilere, alışverişe dalacağım gibi hissediyorum.
hatta ailem artık espri yapıyor: "evet sana bir sırrı açıklıyoruz: hamilesin!" diyorlar
siz nasıl hissediyorsunuz?
bizim iş yerinde ki yaşanan problemden dolayı artık daha sık gidecem canım. Hatta tam doğum yaptığım zamanlarda sanırım işyerine gitmem gerekecek...
bide benim yapmam gerekenler biriyor zaten, ara ara yapmış olurum birikmeden. bazende esnaf komşularla dedikodu yapıyoruz değişiklik oluyorsen de boş bırakma kocişini tabi..
aman gıt napıcan evde valla sıcakta hıc cekılmıo evler bende sık sık bahceye ınerım oh esıoda bızım bahçe.evımde balkon yok mutfaga kattım benbizim iş yerinde ki yaşanan problemden dolayı artık daha sık gidecem canım. Hatta tam doğum yaptığım zamanlarda sanırım işyerine gitmem gerekecek...
bide benim yapmam gerekenler biriyor zaten, ara ara yapmış olurum birikmeden. bazende esnaf komşularla dedikodu yapıyoruz değişiklik oluyorsen de boş bırakma kocişini tabi..
benımde aynen canım 3 aydır cam sılmıoz usten toz bezıyle alıyordum sadece pis durmuodu ama ıycene sılınmesı lazım artık..camur yagmıs resmen..ben 5. kattayım kız ben napıyımcamları 3 aydır silende olmadı silmedimde sadece balkonu olanları silebiliyorum yapacak adamda yok 3, katta oturuyorum bide yüksek hiiç elleyemem artık bi ara bi yolunu bulurum inşallah hehe erkeklerbende anneler gününden 1 gün önce alışverişe götürdüm hamile kıyafetleri aldım anneler günü hediyesi yerine saydıkk onları kendi hediyemi kendim götürüp aldııryorum
tamamdıriyi olur tabi. oyalanırız. hem güzel hatırası da olur.
aman sen çeke ağır şeyler... annem bana uzun etekler dikmişti lastiksiz. hiç rahatsız etmiyor. biraz onlarla idare ederim, elbiseler olurmu bilmiyorum. göğüslerim çok şişti.
kızlar ben hala hamile olduğuma inanamıyorum. sanki hastaymışım iyileşeyim de normal halime döneceğim, tatillere, bikinilere, alışverişe dalacağım gibi hissediyorum.
hatta ailem artık espri yapıyor: "evet sana bir sırrı açıklıyoruz: hamilesin!" diyorlar
siz nasıl hissediyorsunuz?
canımmm hoşbuldukkk ben de özledim sizleri.Geçmiş olsun bitanemGünaydınlarrr:))
nehar hoşgeldin tekrardan özledik senii canım. Kızlar benim diş biliyosunuz sorunluydu antibyotik kullandım bugun son gün yarın çekilecekk((( çok korkuyorumm yaa ( Dua edin bana . Baş ağrılarım benimde devam ediyoo bu aralar bakalım oda geçer inşallh.
Neharımmm, Hoş geldin sefalar getirdin mapusluk nasıl geçti vallah yüzüne hasret kaldık kurban allah bir daha düşürmeye sana sevdiğin yemekleri yapaydık.
hoşbulduk kurbannnözledim valla sizi, ama artık sahalara geri döndüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?