Günaydın canlarımmmmmBen bugün yine bademcik ağrısıyla uyandım
hoşgeldin neharcım, nasılsın? geçmiş olsun Allah şifa versin inş.
kıyafet almak isteyenle4r olmuş ben aldıklarımın resmini koyayım size belki faydası olur biraz ugrasmam gerekiyo yalnız ;D lwc den aldım cogunu
ben de merak ediyorum alacağım ama bakmaya halim yok. artık iç çamaşırlarım bile sıkıyor.
kızlarrrrrrrrrrrrrrr,
dün tırım tırım sütyen aradım penye geniş bulamadım. nerden bulabilirim?
Allhımmmmmmmmmmmm ben ki 4 aydır kusmayan insan sen git şimdi nevar neyok çıkar gel(( nerdne çıktıı bu şimdi yaa bulantıların bitmesi gerekirken benimki yenimi başlıyooo ((((((bizim çaycı ablada saçlanıyodurr ondan bulanıyodur mıden dıoo :))
Kızlar benim sık idrara çıkma şikayetim tam gaz devam ediyor. Sürekli wc deyim. Geçen eşimle sarıldık offff çiş kokuyon dedi eşşekGüya alay ediyo benle tuvaletten çıkmaz oldun, al yastığını yorganını git orda uyu diyo. Yaa bir dilim karpuz yedim gece 4 defa wc ye kalktım valla ağlicaktım artık
sık sık duş al canım zaten yaz geldii sudan cıkmayız hıc
benım eşimde cok tıtız adam kıla karsı tiki var her daım temız olcazzz zaten Şey olmuo bare adaMLAR BIZDEN SOGUMASIN !!!
Allhımmmmmmmmmmmm ben ki 4 aydır kusmayan insan sen git şimdi nevar neyok çıkar gel(( nerdne çıktıı bu şimdi yaa bulantıların bitmesi gerekirken benimki yenimi başlıyooo ((((((bizim çaycı ablada saçlanıyodurr ondan bulanıyodur mıden dıoo :))
Filiz nehar hala yasakmi size kizlar
Kızlar benim sık idrara çıkma şikayetim tam gaz devam ediyor. Sürekli wc deyim. Geçen eşimle sarıldık offff çiş kokuyon dedi eşşekGüya alay ediyo benle tuvaletten çıkmaz oldun, al yastığını yorganını git orda uyu diyo. Yaa bir dilim karpuz yedim gece 4 defa wc ye kalktım valla ağlicaktım artık
Sutlu bir nescafe sapip geldim oturdum karsiniza :))
Isteyen varsa soylesin sut daha sicak :))
Madamtusot inan banya yapabilmene cok sevindim inan benim icime dert olmustu , uzulmustum .. Misss mis olmusun .. Bebeginde iyiymis gozun aydin canim ..
Gecemavisy kuzenini tebrik ederim canim gozunuz aydin ..
Sorma o boya badanayi ..
Asyaren bebisini dinlemeye gidecekmisin.. Insallah cabucak dinler rahata erersin canim
Filizcim ben burda klk defa gordum enginari tam halde :))hep tursusunu gormustum .. Soyulmusunu bulmak na mumkun :))
Ya kizlar bamya mevsimi nezaman , taze bamya ??? Agustostami cikar ??
Vahsihatunum selam bebegim gorusrmiyoruz srnle dondunmu evine , oglusun nasil ??
Mishca tebrik ederim ne guzel rabbim gonlune gore saglikli gayirli evlat verir insallah ..
Nehar cok gecmis olsun .. Soguk falanmi iciyorsun suyu kuzum ??
Denizkizii sseninde dislerini zar zor fircalayabilmene sevindim ohh soyle ferah ferah :))
ben daha hicbirsey almadim kizlar , 34 bedendim 36 beden 2-3 pantalonum vardi onlar oluyorlar .. zaten tsort gomlekletimdende bol tipte olanlar cok cok fazlaydi , masrafsizim bu ara :))
Sanki bebegimin hareketleri kipirtidan fazla olmaya baskadi).. Sanki bir anda karnim alt ust ediliyor gibi :))
Cok ozledim yavrumu cook
Filiz nehar hala yasakmi size kizlar
ben de 200mg sabah akşam içiyorumBize yasak kalkalı 1 ay falan olduprogestanı da bırakma ama azaltabilirsin dedi günde 200 mg kullanıyorum , Kızlar siz kaç mg kullanıyosunuz?
Kızlar bebişiniz tam olarak karnınızın neresinde biliyomusunuz. Nerden nereye kadar, nerden başlıyo? Tedirgin oluyorum çamaşırımın lastiği sıkıyomu diye bayağı da aşağıda aslında düşük bel kullanıyorum. Eşofmanların lastiğini nereye denk getireyim bilemedim, ctesi günü randevum var dr.a sorcam. Bebeğin hareketlerini de sol tarafımda göbek deliğimin hemen alt hizasında hissediyorum , dönme hareketini ise karnımın ortasında çok aşağıda hissediyorum çamaşırımın hemen üstünde!
Sizde durumlar nasıl
Bize yasak kalkalı 1 ay falan olduprogestanı da bırakma ama azaltabilirsin dedi günde 200 mg kullanıyorum , Kızlar siz kaç mg kullanıyosunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?