2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
ay kızlar erkekler fark atmıs ama sadece bızım topık kullanmamıs oyları baska yerlerdekı annelerde gelıp kullanmıs....
anket ıycene karısık oldu lısteye ekledım bazılarını eklemedıklerım varsa eklıyım hatırladıklarımı ekledım

Allhımmmmmmmmmmmm ben ki 4 aydır kusmayan insan sen git şimdi nevar neyok çıkar gel (( nerdne çıktıı bu şimdi yaa bulantıların bitmesi gerekirken benimki yenimi başlıyooo ((((((bizim çaycı ablada saçlanıyodurr ondan bulanıyodur mıden dıoo :))

dilek aynen ben de senin durumundayım. 4 aydır hiç bulanmadım,bir kaç gündür,yemekten sonra genelde bulantılar başladı,şimdi bulanan anneleri daha iyi anlıyorum,geçer umarım en kısa zamanda ikimizn de.

Kızlar benim sık idrara çıkma şikayetim tam gaz devam ediyor. Sürekli wc deyim. Geçen eşimle sarıldık offff çiş kokuyon dedi eşşek Güya alay ediyo benle tuvaletten çıkmaz oldun, al yastığını yorganını git orda uyu diyo. Yaa bir dilim karpuz yedim gece 4 defa wc ye kalktım valla ağlicaktım artık

sık sık duş al canım zaten yaz geldii sudan cıkmayız hıc
benım eşimde cok tıtız adam kıla karsı tiki var her daım temız olcazzz zaten Şey olmuo bare adaMLAR BIZDEN SOGUMASIN !!!

Son düzenleme:
sık sık duş al canım zaten yaz geldii sudan cıkmayız hıc
benım eşimde cok tıtız adam kıla karsı tiki var her daım temız olcazzz zaten Şey olmuo bare adaMLAR BIZDEN SOGUMASIN !!!

kızz alıyom zaten sudan çıkmıyorum, adam kafa buluyo benle koktuğum felan yok adım sidikliye çıktı

Sutlu bir nescafe sapip geldim oturdum karsiniza :))

Isteyen varsa soylesin sut daha sicak :))

Madamtusot inan banya yapabilmene cok sevindim inan benim icime dert olmustu , uzulmustum .. Misss mis olmusun .. Bebeginde iyiymis gozun aydin canim ..

Gecemavisy kuzenini tebrik ederim canim gozunuz aydin ..

Sorma o boya badanayi ..
Asyaren bebisini dinlemeye gidecekmisin.. Insallah cabucak dinler rahata erersin canim
Filizcim ben burda klk defa gordum enginari tam halde :))hep tursusunu gormustum .. Soyulmusunu bulmak na mumkun :))

Ya kizlar bamya mevsimi nezaman , taze bamya ??? Agustostami cikar ??

Vahsihatunum selam bebegim gorusrmiyoruz srnle dondunmu evine , oglusun nasil ??

Mishca tebrik ederim ne guzel rabbim gonlune gore saglikli gayirli evlat verir insallah ..

Nehar cok gecmis olsun .. Soguk falanmi iciyorsun suyu kuzum ??

Denizkizii sseninde dislerini zar zor fircalayabilmene sevindim ohh soyle ferah ferah :))

ben daha hicbirsey almadim kizlar , 34 bedendim 36 beden 2-3 pantalonum vardi onlar oluyorlar .. zaten tsort gomlekletimdende bol tipte olanlar cok cok fazlaydi , masrafsizim bu ara :))

Sanki bebegimin hareketleri kipirtidan fazla olmaya baskadi ).. Sanki bir anda karnim alt ust ediliyor gibi :))
Cok ozledim yavrumu cook

ay bende aynı durumdayım canım. ama benim öncedende vardı. bayadır geçmişti. dün yine başladı bugün yine var iş yerindekiler doğurana kadar devam etcek gibi seninki diolar. boazım acıo artık öğürmekten

madamtusot hoşbulduk canım. temizliğini ve bakımını ihmal etme,ne güzel bak kendini daha iyi hissetmişsinn

selayhuscuğum valla soğuk su içmiyorum kalın giyiyorum hala, atlatamadım gitti yaa

Al benden de o kadar 15 dk da bir wc deyim, tatildeydik ya eve dönerken 10 dk da bir benzinlikcide durduk hatta bi keresinde bulamadık inan altıma kaçırcam sandımmmmm :18: her gece en az 4 kere kalkıyorum.

Ben alıyım o zaman yolla sütü bu tarafa canım eve döndüm çok şükür oğluşum da iyi galiba hareketlerini hissediyorum aynı seninki gibi önce minik kıpırtılardı şimdi öyle bi kasıyo ki karnımı döndüğünü hissediyorum semsert oluyo döndüğü yer sanki Benim de kıyafetlerim tam hamilelikmiş tipiymiş zaten üst ve elbise konusunda sıkıntı çekmedim ama pantolon konusunda sıkıntılıyım geçen Lcw dan aldım bi pantolon içime silmedi geri verdim dün de bi bahçıvan denedim hevesim vardı bahçıvanda çok şeker oldu, boyacılara benzedim ben de bebişimi çoook özledim ya korkuyorum bi arkadaşım bebeğini kaybetti 3-4 gündür psikolojim berbat :18:

Kızlar bebişiniz tam olarak karnınızın neresinde biliyomusunuz. Nerden nereye kadar, nerden başlıyo? Tedirgin oluyorum çamaşırımın lastiği sıkıyomu diye bayağı da aşağıda aslında düşük bel kullanıyorum. Eşofmanların lastiğini nereye denk getireyim bilemedim, ctesi günü randevum var dr.a sorcam. Bebeğin hareketlerini de sol tarafımda göbek deliğimin hemen alt hizasında hissediyorum , dönme hareketini ise karnımın ortasında çok aşağıda hissediyorum çamaşırımın hemen üstünde!
Sizde durumlar nasıl

Vahsihatunum aklina kotu seyler getirme canim yaa , inan insan ozaman daha kotu oluyor , benimde bir haftayi gectigimde korkularim basliyor hep ama o kotu dusunceleri def ediyorum beynimden kisss kisss diyorum ..
Rabbim korusun mucitelerimizi ..

Nehar bende zirt pirt tuvaletteyim , geceleri hatta tuvalet arasi uyuyorum o derece 4-5 kerede ben kalkiyorum ..

Bamya mevsimi ne zaman :)) bilen varmi ..

Bize yasak kalkalı 1 ay falan oldu progestanı da bırakma ama azaltabilirsin dedi günde 200 mg kullanıyorum , Kızlar siz kaç mg kullanıyosunuz?
ben de 200mg sabah akşam içiyorum

canım ben göbeğimin 5 parmak altında solda hissediyorum ama emin değilim.

Bize yasak kalkalı 1 ay falan oldu progestanı da bırakma ama azaltabilirsin dedi günde 200 mg kullanıyorum , Kızlar siz kaç mg kullanıyosunuz?

Bizimkide gecen hafta kalkti ..
Progestan fitil olarak kullaniyorum hapi , geceleri iki tane 200 mg a dustu

Bebeginde sanirim gobek deliginin altinda saginda solunda bir serlerde oldugunu dusunuyorum canim .. Ben oralarda hissediyorum

Bende seninle aynıdurumdayım gece tualete uyanmayan ben uaynır oldum karpuzun çok etkisi var ama dün gece eşimle filim izleyelim dedik 2 saatlik filimde 4 kere gittim :)) wc ye dergi falan koymak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…