2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

Evet maximum sakince bekleme kapasitem 1 hafta, özlüyoruz bebişimizi ve endişe ediyoruz elimizde olmadan. Bamya diyince aklıma başka bişey geldi

ben de 200mg sabah akşam içiyorum

canım ben göbeğimin 5 parmak altında solda hissediyorum ama emin değilim.

Elimin altında döndüğünü semsert oldugunu hissettim , artık bu da değilse git gide daha net hissediyorum, benim bebiş daha büyük sizinkinden birazcık

sütyen alan yok mu hiç?
benim canım çok acıyor, acilen büyük sütyen almam lazım ama hep silikonlu.
şöyle rahat ince penye nerden bulabilirim?

Bizimkide gecen hafta kalkti ..
Progestan fitil olarak kullaniyorum hapi , geceleri iki tane 200 mg a dustu

Bebeginde sanirim gobek deliginin altinda saginda solunda bir serlerde oldugunu dusunuyorum canim .. Ben oralarda hissediyorum

nerden nereye kadar acaba 15 cm falan oldu herhalde bebişler

sütyen alan yok mu hiç?
benim canım çok acıyor, acilen büyük sütyen almam lazım ama hep silikonlu.
şöyle rahat ince penye nerden bulabilirim?

benimkide acıyo ve kasınıyo , hatta süt geliyo evde spor lycralı büstiyerlerden giyiyorum, penye daha iyi olur bulabilsek, dışarda penye giyemem ama bi rüzgar esse herşey görünür mecburen dışarda normal sütyen giyiyorum acıtıyo biraz

Ayy kizlar yetisemiyorum hiziniza maasallah topik costu hafta sonundan sonra sayfalar hizla ileeliyor. Bende dun kapi susu taki yastigi ani defteri logusa taci begendim onlardan yapcaz yaz tatilinde arkadasimla insallah

canım listede bende yokum ekleyebilirmisin?

Ayy kizlar yetisemiyorum hiziniza maasallah topik costu hafta sonundan sonra sayfalar hizla ileeliyor. Bende dun kapi susu taki yastigi ani defteri logusa taci begendim onlardan yapcaz yaz tatilinde arkadasimla insallah

Nerden beğendin anı defterini ben de bakındım ama pek beğenemedim, bebek albümü var yazı yazcak yer bırakmamışlar

canım ben daha tam hissetmıyorum cok nadır ama hıssettıgım zamanda farkettım camasırların lastıgı denkgelmmıyo bende genlde sol tarafta hissedıyorum ben hamıle esofmanı aldım cok rahat lastık derdıde yok

filiz86 listeye benide eklermisin

ilk bebeğim
son adet tarihim:07.02.2013
muhtemel doğum:14.11.2013 ( geçen doktorum 11.11.2013 dedi ama bilemiyorum :)) )
bebeğimin cinsiyeti erkek

meraba arkadslar bn zuhal bnde gruba yenı katıldım :) bnmde ılk bebegım olcak ıns

filiz nehar hala yasakmi size kizlar
bana yasak hala dr bısey demedı canım bende soramadım valla cekındım.. Aman zaten bosver yapamam korkuma ya kanama cok oldu ya gerı gelır dıye endıselıyım..
Buarada annem bamyayı yaptı suan pişioo mevsımımı bılememem ama annem memleketten getırdı

bize yasak kalkalı 1 ay falan oldu Progestanı da bırakma ama azaltabilirsin dedi günde 200 mg kullanıyorum , kızlar siz kaç mg kullanıyosunuz?
bende 200 mg gunde 4 tane sabah 2 aksam 2 cok fena cok

nerden beğendin anı defterini ben de bakındım ama pek beğenemedim, bebek albümü var yazı yazcak yer bırakmamışlar
fenerıumda dun gordum ben uygunduda 25 tl guzeldıde ama almadım
filiz86 listeye benide eklermisin

ilk bebeğim
son adet tarihim:07.02.2013
muhtemel doğum:14.11.2013 ( geçen doktorum 11.11.2013 dedi ama bilemiyorum :)) )
bebeğimin cinsiyeti erkek
eklerım canım oke.

D r da çok güzel şeyler var canım çeşit çeşit :)

Hmmm teşekkürler bakıyım neler varmış

Ben de alıyım artık ya eşofmanlarım pek sıkmıyo aslında ama yine de tereddüt ediyorum işte.

100mg kullanıyorum ben sanırım 20. haftaya kadar devam

Dr bana 30. haftaya kadar devam et erken doğum kasılmalarını engelliyor dedi, zaten 30 haftadan sonra ne kalıyor ki bide kendi dr .uma sorcam

arkadslar sızlere sorucagım okdr ck sey varkı aslında oncekı yazısmlardan bırazını okudum ama bn gerınızde kalmısım onu fark ettım..ne yıyıp ne ıcıyosunz... balık yagı kullanıyomusunz ..bebekler ıcın bıseyler almaya basladınz mı ?

Aaaa oralarda da mı var hiç aklıma gelmedi , 25 tl uygunmuş. Acelemiz yok dimi içimize sinsin, beğendiğimiz olsun. 200 mg günde 4 taneyse eğer 800 mg alıyosun yani. Ben günde 200 mg alıyorum. Bakalım sizin dr ne zaman bıraktırtcak

KULLANMIYORUZ DAHA CANIM SADECE ELEVIT alıyorum demır ılacı alıyorum sımdılık okadar.
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...-icin-yapilan-alisverisleri.html#post29303306
bebegımıze aldıgımız seylerıde buraya yukluyoruz..
1. sayfada yazıyor ayrıntılar canım ıstersen ıncele

selam kızlar nasılsınız bugun?kanamam bıttı gıbı sonunda ama progestana devam edıyorum.bugun dogum gunum kızıma hedıyeler gelıyor.karınım altında sertlıgını hıssedıyorum artık.yumru gıbı ama dogrumu bılemedım tam.3 lu taramnamız ıcınde son 12 gunumuz sımdıden merak halındeyım.bu arda bebege bısıler almaya basladım ben bı kac parca ustu bası oldu gıbı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…