Vahsihatunum aklina kotu seyler getirme canim yaa , inan insan ozaman daha kotu oluyor , benimde bir haftayi gectigimde korkularim basliyor hep ama o kotu dusunceleri def ediyorum beynimden kisss kisss diyorum ..
Rabbim korusun mucitelerimizi ..
Nehar bende zirt pirt tuvaletteyim , geceleri hatta tuvalet arasi uyuyorum o derece 4-5 kerede ben kalkiyorum ..
Bamya mevsimi ne zaman :)) bilen varmi ..
ben de 200mg sabah akşam içiyorum
canım ben göbeğimin 5 parmak altında solda hissediyorum ama emin değilim.
Bizimkide gecen hafta kalkti ..
Progestan fitil olarak kullaniyorum hapi , geceleri iki tane 200 mg a dustu
Bebeginde sanirim gobek deliginin altinda saginda solunda bir serlerde oldugunu dusunuyorum canim .. Ben oralarda hissediyorum
sütyen alan yok mu hiç?
benim canım çok acıyor, acilen büyük sütyen almam lazım ama hep silikonlu.
şöyle rahat ince penye nerden bulabilirim?
ay kızlar erkekler fark atmıs ama sadece bızım topık kullanmamıs oyları baska yerlerdekı annelerde gelıp kullanmıs....
anket ıycene karısık oldu lısteye ekledım bazılarını eklemedıklerım varsa eklıyım hatırladıklarımı ekledım
Ayy kizlar yetisemiyorum hiziniza maasallah topik costu hafta sonundan sonra sayfalar hizla ileeliyor. Bende dun kapi susu taki yastigi ani defteri logusa taci begendim onlardan yapcaz yaz tatilinde arkadasimla insallah
Nerden beğendin anı defterini ben de bakındım ama pek beğenemedim, bebek albümü var yazı yazcak yer bırakmamışlar
Kızlar bebişiniz tam olarak karnınızın neresinde biliyomusunuz. Nerden nereye kadar, nerden başlıyo? Tedirgin oluyorum çamaşırımın lastiği sıkıyomu diye bayağı da aşağıda aslında düşük bel kullanıyorum. Eşofmanların lastiğini nereye denk getireyim bilemedim, ctesi günü randevum var dr.a sorcam. Bebeğin hareketlerini de sol tarafımda göbek deliğimin hemen alt hizasında hissediyorum , dönme hareketini ise karnımın ortasında çok aşağıda hissediyorum çamaşırımın hemen üstünde!
Sizde durumlar nasıl
Bize yasak kalkalı 1 ay falan olduprogestanı da bırakma ama azaltabilirsin dedi günde 200 mg kullanıyorum , Kızlar siz kaç mg kullanıyosunuz?
bana yasak hala dr bısey demedı canım bende soramadım valla cekındım.. Aman zaten bosver yapamam korkuma ya kanama cok oldu ya gerı gelır dıye endıselıyım..filiz nehar hala yasakmi size kizlar
bende 200 mg gunde 4 tane sabah 2 aksam 2 cok fena cokbize yasak kalkalı 1 ay falan olduProgestanı da bırakma ama azaltabilirsin dedi günde 200 mg kullanıyorum , kızlar siz kaç mg kullanıyosunuz?
fenerıumda dun gordum ben uygunduda 25 tl guzeldıde ama almadımnerden beğendin anı defterini ben de bakındım ama pek beğenemedim, bebek albümü var yazı yazcak yer bırakmamışlar
eklerım canım oke.filiz86 listeye benide eklermisin
ilk bebeğim
son adet tarihim:07.02.2013
muhtemel doğum:14.11.2013 ( geçen doktorum 11.11.2013 dedi ama bilemiyorum :)) )
bebeğimin cinsiyeti erkek
meraba arkadslar bn zuhal bnde gruba yenı katıldım :) bnmde ılk bebegım olcak ıns
D r da çok güzel şeyler var canım çeşit çeşit :)
canım ben daha tam hissetmıyorum cok nadır ama hıssettıgım zamanda farkettım camasırların lastıgı denkgelmmıyo bende genlde sol tarafta hissedıyorum ben hamıle esofmanı aldım cok rahat lastık derdıde yok
100mg kullanıyorum ben sanırım 20. haftaya kadar devam
bana yasak hala dr bısey demedı canım bende soramadım valla cekındım.. Aman zaten bosver yapamam korkuma ya kanama cok oldu ya gerı gelır dıye endıselıyım..
Buarada annem bamyayı yaptı suan pişioo mevsımımı bılememem ama annem memleketten getırdı
bende 200 mg gunde 4 tane sabah 2 aksam 2 cok fena cok
fenerıumda dun gordum ben uygunduda 25 tl guzeldıde ama almadım
eklerım canım oke.
arkadslar sızlere sorucagım okdr ck sey varkı aslında oncekı yazısmlardan bırazını okudum ama bn gerınızde kalmısım onu fark ettım..ne yıyıp ne ıcıyosunz... balık yagı kullanıyomusunz ..bebekler ıcın bıseyler almaya basladınz mı ?
hoşgeldin zuhal. bebeğinin cinsiyeti ne? kaç haftalıksın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?