içiyorum valla başka bişey fayda etmedi napayım..
dr. ağırlaştırılmış şekerli su dedi zaten baklava şerbeti gibi pis bişey:)
ne hapı içiyosun vitaminlermi..bende elevit balık yağı ,b12,corasprin.parlodel içiyorum birde jel ve kan sulandırıcı iğnem var
yok canım yaa rahat olun kızlar benim ilk gebeliğim boş gebelikten kürtaj oldu hamilelikte herşeyden tırstım 3.ayımda kanama oldu 34.haftamda açılma başladı oyle boyle 38,5 da doğum yaptım vucut her koşulda hamileliğe hazır oluyor
yok canım yaa rahat olun kızlar benim ilk gebeliğim boş gebelikten kürtaj oldu hamilelikte herşeyden tırstım 3.ayımda kanama oldu 34.haftamda açılma başladı oyle boyle 38,5 da doğum yaptım vucut her koşulda hamileliğe hazır oluyor
benim nceden 2 düşüğüm var o yüzden çok pimpirikliyim:)
birde tüp bebekle zar zor oldu elimden gelse nefes almıycam kımıldamamak için
slm kızlar,benim aklıma takılan br şey var.izin tavsiyeleriniz belki beni rahatlatır.
adet düzensizliğim olduğu için 6 haftalık oması gerekirken kan testinde 2-3 haftalık dedi dr.ama kan testini verdiğim gün dr ultrasonla göbekten baktığında çok küçük görünüyor dedi,kan testinin sonucuna göreyse 2-3 haftalıkmış.o gördüğü kese mi oluyor acaba,ve 25 martta gel kalp atışlarına bakalım dedi.sizlere bakıyorum daha 5 haftalıkken gidiyorsunuz keseyi görmeye.e o zaman ben de görünen neydi.dr görüyorum dedi ama.....endişelendim şimdi.aslında 25 martta ultrasonla kesinleşecek kaç haftalık olduğu,ben tahmini yaptım takvimimi.
oyyyyyyyyyyyyyyy kıyamam tüpmüü senındeeeeeeeeeee benımde asılama canım yaa aynenn bende yerımden kalkmıyorum
ahh evımı guzel evım bole olmadı hayatında hıc heryerım tozzzzzzzzzzzzz
kocacıgımı beklıyor pazar gunune
ayy canim ya :) herseyi yasamissin yani :) insallah simdi cok rahat olursun :)
evet tüp :) valla ben evi saldım çayıra mevlam kayıra:)
biraz daha zaman geçsin temizliğe giden bi abla var onu çağırıcam..
yakında belediye gelip ilaçlıycak evi:)))
corasprın b12 jel bende kullanıyorum folıkasıt ve glıfor alıyorum
parlodel ne canımm ıgneyı nıe oluosun ?
karnimin gurultulari gelmeye basladi :)))
aman bosver valla zor bulduk bebeklerı bız o yuzden hıc yapamamm kusura bakmasın kımse
merhaba hanimlar. nasilsiniz?? ben cok kotuyum iki gundur migde bulantisindan basimi kaldiramiorum + kabizlik ve agri dayanamadim dr aradim ve gittim..bakti etti hersey normal dedi alttan muayne etti yine toplu igne ucu kadar bisi gorundu kesenin icinde ve 5+5 gorundu bebegim..normalde 6+2 olmamiz gerek ama 4 gun geriden gidioruz ve dogum tarihide 10-11-2013 olarak gosterdi haftaya sali gittigimizde bebegimizi gorursek insallah goruruz mutterpass imizi alicaz..benden bu kadar hicbirsey yapasim yok kolumu kalkidramiorum mutfaga girmek istemiorumm..migdem cok kotu yaa..
parlodeli tüp tedavisinde veriyolar tutunma için yardımcıymış..
iğnede kan sulandırıcı bende pıhtılaşma var ..
bende dıuyorum kı bu arkadas kım bende eklı deıldırumuzumu degistirmis bulunmaktayim bilginize :))
zaten pek kimse yok rahatım o yünden
dediğin gibi zor bulduk boşver
iğne corasprin kullanıyomusun:26:ahh ahh badezuzu bende de var pıhtılasma
bende dıuyorum kı bu arkadas kım bende eklı deıldı
aynen ole benımde annem aynı bınadayız o yardım ederrr
korkma canım gec dollenme olmus olabılır.son adet tarıhın neydı ona gore mı 6 haftalıktır dıyorsun.kucuk gorunen sey kesedır.endıselenecek hıcbırsey yok.ılk once kese daha sonra kesenın ıcınde bebek ve son olarakta kalp atısları gorunur.ınsallah 25 martta guzel haberler alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?