2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

saol canım gidicem bakalım ama korktum baya bakamadım bile hatta. şu an bişey yok devam etmiyor ama afedersin küçük tuvaletimi yaparken gelmiş. onuda iş yerinde kağıt koyup yaptığımız için gördüm sonra peçeteyede geldi

Canım bencede hemen doktora git korkmada olabilirmiş böyle şeyler iğneyi bende duymuştum stra yapma birde dinlen bol bol hayırlı haberlerini bekliyorum

iş yerindede yoruluyorum çok allahtan önümüz hafta sonu yatar dinlenirim bugün bi gideyimde bakalım hayırlısıyla

gözün aydın canım bebiş uğurlu gelmiştir

canım bende hipertiroid hastasıyım cok şükür bende ilaç kullanmıcm şu tiroid tam bir bela yaa

valla yememe dıkkat edıyorum canımmm zaten cok fazla yemıyorum

canım sende pko varmıydı ?dıkkat et crıone jele basla progestan hapı al yada canımmm
hayırlı olsun burcucummm sukur ıyı cıkmıssss
bana daha test yapılmadı hıcccccccccccc

yok canım. şimdi doktorumu aradım 5 e kadar gel dedi ama iş yerimden çıkamıyorum. olmazsa çıkışta devlet hastanesine gidicem. zaten kanama devam etmiyor. bir kere geldi kesildi. hakkımızda hayırlısı

Evet hayırlısı benimde doktorum 4 haftalık gözüküyor dedi ama kasın 10 da çocuk doğmaz inşallah da sezeryana alırlar :)

yok canım. şimdi doktorumu aradım 5 e kadar gel dedi ama iş yerimden çıkamıyorum. olmazsa çıkışta devlet hastanesine gidicem. zaten kanama devam etmiyor. bir kere geldi kesildi. hakkımızda hayırlısı

ısten ızın al cık tatlım yaaaa ne olucak sankı vermezlermı kesıldıyse sorun ykkk benmde kahverengı gelmıstı 1 gun surdu kesıldı

Bende salı tekrar gidicem kontrole mide bulantıma göre ilaç verecekti emedur mu içiyorsun onu çok duydum ben vitaminde almıyorum doktOr içme dedi eleviti bıraktım mide bulantısısnı artırıyor diye ama şimdi kafam karışti bide ben haftamı marek ediyorum doktor geçen salı 6 haftalık gibi dedi ama karından kalp atışını bile dinledik daha erken değilmiydi anlamadım salı kesin ölçümü yapıcakmış off ya çok fenayım ruh halimde bozuldu mide bulantısından bıktım

............ da okumuştum bebek tutunduysa eğer haber verirmiş o şekilde korkmaya gerek yokmuş.. Okuduğumu yanlış anlamamışımdır inşallah şimdi baktım ama Bulamadım ...İlk hamileliğim de öyleolmuştum ben.. Ama bu sefer olmadı...

Kasım annişleri ve minnoşları biz geldik
Eşimin ısrarıyla çarşıya çıktık illa bebek eşyalarına felan bakalım dedi. Anaaaacımmmm el kadar şeyler dünya para
Neyse 3 saat gezdik inanılmaz yoruldum ve karnım ağrıyo. Salı gününe randevu aldık. Daha keseyi bile görmedik biz. Dua edin teyzeleri bize olur mu?

banada almıslar yaaaaaaaa fenerbahcelı kaynım fanatık feneriumdan bır ton alısverıs yapmıs hastane cıkısından tut monttan tut ablamlarda corap vs almıslar ben hıcbırsey almıcamm kızıyorum almayın dıyee
6 aydan sonra baslıcamm

insan onlara bakmaya doyamıyo canım ya banada almışlar şimdıden kaynanamlar zıbınlar tulumlar coraplar falan mınıcık ya ben korkumdan hiç bişey almıyorum daha ama kendımı zor tutuyorum ya inş. giydirmek nasıp olur canlarım

selam arkadaslar Allah nasip ederse bende kasimda anne olacagim insallah,

siz e bi sorum olacakti bende genetik kan pihtilasmasi var gecen hastanede özel bölümünde doktorla konustum ilac yada igne kullanmana gerek yok senin durumunda hamileliginde sorun olmayanlar saglikli cocugu olanlar cok dedi acaba aranizda bu durumda olan varmi siz ne yapiyorsunuz simdilik aspirin kullaniyorum ben
gecen sene kalbi durdugu icin kürtaj olmustum 8 haftalikken sebebi belli degildi insallah simdi bi sorun olmaz bu ikinci hamileligim

ısten ızın al cık tatlım yaaaa ne olucak sankı vermezlermı kesıldıyse sorun ykkk benmde kahverengı gelmıstı 1 gun surdu kesıldı

devam eden birşey değildi canım küçük tuvaletimi yaparken gelmiş. şimdi birşey yok kaç kere gittim baktım. ağrım falanda yok bilmiyorum ama tansiyonum düştü kanı görünce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…