günaydın canım. ben dün ilk defa doktoruma gittim. çok iyi bir doktor gerçekten. bulantılarımı söyledim biraz erken başlamış dedi. kuru beslen piknik yapar gibi dedi. domates peyni salatalık. yemek yeme dedi. içecekleride pipetle iç dedi. bi tane bulantı hapı yazdı. çok çok iyi geldi tavsiye ederim. dilersen adını verebilirim. hatta ben dedim bebeğe zararı olmaz dimi die. şöle bi baktı şimdi şu konuda anlaşalım dedi. ben doktorum ve bebeğe zararı olcak hiç bişey önermem dimi dedi. şimdi karnın büyüdükçe etraftan duyacağın hurafeler artacak dedi. bunlara sakın kafanı takma dedi. bende dedim planlı bir gebelik olmadığı için başında hapta yuttum ağırda kaldırdım dedim. öncesindede folik asit falan kullanmadım dedim. hiç sorun değil zaten problem olsa tutunamazdı dedi. çokta tatlı bir doktor. yok onu yiyemedim bunu yiyemedim diye dert etme kendine dedi. ve dediğim gibi hap çok iyi geldi gözümü açamıyordum bulantı o kadar kötü yapmıştı ki. suyu ağzıma alırken geri çıkartıyordum. ruh gibi geziyordum. dün hapı aldım. akşam rahat rahat yedim bişiler gece rahat uyudum. sabahta yine domates peynir salatalık yedim. şimdi iyiyim çok şükür. darısı başınadoktorumda özellikle yok cevizdi balıktı demedi. elevit kullanıyordum devam et dedi zaten onda bebek için gerekli bütün vitaminler var dedi. bu arada bebişte tahmin ettiğinden daha büyük dedi. son adet tarihimi bile söylemeden 6 haftalık dedi :44: çok şaşırdım
iğne corasprin kullanıyomusun:26:
benim annem aynı apt.ı bırak başka şehirde haberi olsa gelirde söylemedik henüz..
yok canım ben demedim dr dedi 6 haftalık diye ama kan tesine göre 2-3 haftalık çıktı edi dr.ama yine de ultrasonla baktığında gördü.acaba o kese mi değil mi diye endişeliyim.
benim annem aynı apt.ı bırak başka şehirde haberi olsa gelirde söylemedik henüz..
coraspın ı hamıle kalınca bıraktırdı doktorum gunde 2 defa ıgnem var.sende durumlar nasıl
geçmiş olsun
ne yapalım Allah yardımcımız olsun..meleklerimizi korusun inş.
ben corasprin ve 0.4 lük bir iğne oluyorum..
ınsallah guzel saglıklı sıhhatlı hamılelıkler yasarız canım
yarın taşınıorum kızlar hem kayınvalidem hem annem yardıma geliolar artıkkk hayırlısııı bakalım:)))))) ben zaten durmadan yatak havasındayım:))))))
3 ay kadar netımız olamıcakmış telefon baglantılarında sorun varmış:/// eger sağ salim olursakkk birazz büyümüş haldee yıne görüşürüzzz:)))) kendnize ve bebişlere dikkat edinnn:)))
bulanti ilacinin adi ne canim
oyyyyyyyyyyyyyyy kıyamam tüpmüü senındeeeeeeeeeee benımde asılama canım yaa aynenn bende yerımden kalkmıyorum
ahh evımı guzel evım bole olmadı hayatında hıc heryerım tozzzzzzzzzzzzz
kocacıgımı beklıyor pazar gunune
benim nceden 2 düşüğüm var o yüzden çok pimpirikliyim:)
birde tüp bebekle zar zor oldu elimden gelse nefes almıycam kımıldamamak için
kızlar afedersiniz biraz önce tuvalete gittim. nasıl söylesem böyle 1 tatlı kaşığı kadar ve bildiğiniz kırmızı kan geldi çok korktumdoktoramı gitsem acaba eşimede kızdım keşke söylemeseydik kimseye diye. çok kötü oldum. hafif hafi gelen tamam ama bu baya bi çok gibi geldi bana
korkma canım Dr.a git iğne vururlar pruluton..
yat dinlen sonrada ama şimdi git Dr.a..
benim dr. olabilir korkma demişti..
kızlar afedersiniz biraz önce tuvalete gittim. nasıl söylesem böyle 1 tatlı kaşığı kadar ve bildiğiniz kırmızı kan geldi çok korktumdoktoramı gitsem acaba eşimede kızdım keşke söylemeseydik kimseye diye. çok kötü oldum. hafif hafi gelen tamam ama bu baya bi çok gibi geldi bana
hani az az bende olur diye biliyorum ama bu baya çoktu bide öle pembe falan deildi bildiğin kıpkırmızı kandıhayırlısı olsun ama çok korktum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?