2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
benim annem aynı apt.ı bırak başka şehirde haberi olsa gelirde söylemedik henüz..[/QUOTE]

benim de annem uzakta. hatta suan o da kendi evinde degil. anneannem gozden ameliyat oldu denizlide ona bakmaya gitti. benden cok uzakta yani (

bulanti ilacinin adi ne canim

Son düzenleme:
yarın taşınıorum kızlar hem kayınvalidem hem annem yardıma geliolar artıkkk hayırlısııı bakalım:)))))) ben zaten durmadan yatak havasındayım:))))))
3 ay kadar netımız olamıcakmış telefon baglantılarında sorun varmış:/// eger sağ salim olursakkk birazz büyümüş haldee yıne görüşürüzzz:)))) kendnize ve bebişlere dikkat edinnn:)))

aaa cnaımmmm gel beklıyoruz senııı kendınıde cok yorma emii
dıkkat et bebısınee

benim nceden 2 düşüğüm var o yüzden çok pimpirikliyim:)
birde tüp bebekle zar zor oldu elimden gelse nefes almıycam kımıldamamak için

fazlada pimpirkli olmayın canım sizi çok iyi anlıyorum 8. yılımızda tamda tüp bebeğe başlamayı düşünürken yavrum gerek yok tüpe diyip farklı tedaviyle geldi ama bende aynı siz gibi ne kasıyordum kendimi offf evler leşş berbattt bide kardeşimin düğünü vardı ve benimde kanamam var benim evede misafirler gelmişti hiç utanmamıştım bile
ben sürekli kabız olurum aman kabız olmıyım ıkınmıyım hapsırmıyım öksürmüyüm yürümüyüm derkkeennn doğuma 58 kilo ile başlayıp toplamda 25 kilo alıp 83 kiloydum doğumdan sonraki halimle ama değdimi değdi

kızlar afedersiniz biraz önce tuvalete gittim. nasıl söylesem böyle 1 tatlı kaşığı kadar ve bildiğiniz kırmızı kan geldi çok korktum doktoramı gitsem acaba eşimede kızdım keşke söylemeseydik kimseye diye. çok kötü oldum. hafif hafi gelen tamam ama bu baya bi çok gibi geldi bana

selam kızlarr.. ay bu günlerde sürekli yorgun ve uyku halindeyim.. sabah kalkınca midem bulanır gibi oluyo baş ucumda grissini galeta var hemen onu yiyorum kuru kuru nası iyi gelio anlatamam.. ben ilaç kullanma taraftarı diilim bu dönemlerde.. henüz doktor seçmedim sadece 1 kere gittim herhangi bi doktora o da bi sürü kan testi verdi hormon testi falan var içinde.. onu da henüz yaptırmadım.. doktora 2 hafta sonra gidiim diorum biraz büyüsün :) ben istanbulda anadolu yakasında oturuyorum heralde burdaki acıbademe gidicem doktorundan memnun kalırsam tabi.. bi yandan da eşim de ben de bu durumu kabullenmeye çalışıyoruz daha yeni evlendik yaşım 26 işte böle bayanlarrr

korkma canım Dr.a git iğne vururlar pruluton..
yat dinlen sonrada ama şimdi git Dr.a..
benim dr. olabilir korkma demişti..

korkma canım Dr.a git iğne vururlar pruluton..
yat dinlen sonrada ama şimdi git Dr.a..
benim dr. olabilir korkma demişti..

hani az az bende olur diye biliyorum ama bu baya çoktu bide öle pembe falan deildi bildiğin kıpkırmızı kandı hayırlısı olsun ama çok korktum

ay canım hemen panik yapma bi çok tanıdğımın kan gelmişti.. allah korusun kötü bi şey de baya kan gelio diğe biliyorum.. yürğini ferah tut ama tabi doktora da git belki rahimde kanama görür eğer risk bile varsa ona göre önlemini alır bi şey olmaz en azından başından önlemini alırsın ya da hiç bi şey yok da diğebilir..

Canım bencede hemen doktora git korkmada olabilirmiş böyle şeyler iğneyi bende duymuştum stra yapma birde dinlen bol bol hayırlı haberlerini bekliyorum

Kızlar daha önce demiştim bilenler bilir ben troid hastasıyım ve bugün kontrolüm vardı çok güzel çıktı sonuçlarım sabahdan beri korkuyordum ya değerim kötüyse diye ama şimdi içim rahatladı birde kan testleri yaptı gitmişken yapalım dedi onlarda çok iyi çıktı allaha şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…