- 11 Kasım 2011
- 1.856
- 632
- 163
Bende salı tekrar gidicem kontrole mide bulantıma göre ilaç verecekti emedur mu içiyorsun onu çok duydum ben vitaminde almıyorum doktOr içme dedi eleviti bıraktım mide bulantısısnı artırıyor diye ama şimdi kafam karışti bide ben haftamı marek ediyorum doktor geçen salı 6 haftalık gibi dedi ama karından kalp atışını bile dinledik daha erken değilmiydi anlamadım salı kesin ölçümü yapıcakmış off ya çok fenayım ruh halimde bozuldu mide bulantısından bıktım
............ da okumuştum bebek tutunduysa eğer haber verirmiş o şekilde korkmaya gerek yokmuş.. Okuduğumu yanlış anlamamışımdır inşallah şimdi baktım ama Bulamadım ...İlk hamileliğim de öyleolmuştum ben.. Ama bu sefer olmadı...
kızlar afedersiniz biraz önce tuvalete gittim. nasıl söylesem böyle 1 tatlı kaşığı kadar ve bildiğiniz kırmızı kan geldi çok korktumdoktoramı gitsem acaba eşimede kızdım keşke söylemeseydik kimseye diye. çok kötü oldum. hafif hafi gelen tamam ama bu baya bi çok gibi geldi bana
Kızlar daha önce demiştim bilenler bilir ben troid hastasıyım ve bugün kontrolüm vardı çok güzel çıktı sonuçlarım sabahdan beri korkuyordum ya değerim kötüyse diye ama şimdi içim rahatladı birde kan testleri yaptı gitmişken yapalım dedi onlarda çok iyi çıktı allaha şükür
banada almıslar yaaaaaaaa fenerbahcelı kaynım fanatık feneriumdan bır ton alısverıs yapmıs hastane cıkısından tut monttan tut ablamlarda corap vs almıslar ben hıcbırsey almıcamm kızıyorum almayın dıyee
6 aydan sonra baslıcamm
insan onlara bakmaya doyamıyo canım ya banada almışlar şimdıden kaynanamlar zıbınlar tulumlar coraplar falan mınıcık ya ben korkumdan hiç bişey almıyorum daha ama kendımı zor tutuyorum ya inş. giydirmek nasıp olur canlarım
nergisciğim bizi habersiz bırakma olur mu? Allahımın izniyle hiç bişeycik olmayacak.
devam eden birşey değildi canım küçük tuvaletimi yaparken gelmiş. şimdi birşey yok kaç kere gittim baktım. Ağrım falanda yok bilmiyorum ama tansiyonum düştü kanı görünce
saol canımbugün iş çıkışı gidicez bakalım Rabbim bağışlar inşallah bebişimizi bize.
evet cnm 13 kasım aşure gününe denk geliyor..tabi o günde doğum yaparmıyız bilemiyorum
aayyyy napcaz gelirse bebişler durum diyelim :) sabretsinler azcık
Sorma hemde ne bela 3 yıldır uğraşıyorum troid yüzüne anca gebe kalabildim şükür doktorum çok mutlu oldu sonucu görünce benimde içim rahatladıcanım bende hipertiroid hastasıyım cok şükür bende ilaç kullanmıcm şu tiroid tam bir bela yaa
Ayyyy biz de uğradık feneriuma bizim de babamız fanatik fenerli. Haklısın kuzum ben de düşünmüyorum almayı 6-7 aya kadar.Sonçta yaz geliyo bizim minnaklar kış bebesi olacak. ancak diğer sezonun açılışında alabilirizi zaten.
[/FONT][/SIZE][/COLOR]
korkma korkma canım ablamın 3 ay boyunca oldu hep allaha sukur hıcbır sorunda olmadı
Bişeycik olmaz minnağın seninle dua da etcez sana
teyzemdede var troıd suan hamıle 8 ayın ıcınde ve ılac alıyorrrSaol canım ben zaten 3 ayda bir troid hastası olduğum için gidiyordum denk geldi bu ayda kontrolüm vardı artık her ay kadın doğumcuma gitmeden troid için gittiğim doktoruma uğrucam
teyzemdede var troıd suan hamıle 8 ayın ıcınde ve ılac alıyorrr
ınsallah sorun olmazz guzelımmmm nasıbımızden otesı yok zatenn
6+6 olduk bugun ınsaallah haftaya bugun kalp atıslarını ve mercımegı gorecegız off zaman gecmıyor
senın ne kadarlık canımayyy ayyyy :))) hadi bakalim guzel haberleri bekliyiruz
senın ne kadarlık canım
zuzum yarin Allah kismet ederse artik keseyi gorucez.5+3 benim hesaplarima gore.tabi bi de dr olculeri be kdar dicek bakicaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?