2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

yok canım bu en etkilisi diye verdi doktor. hem dil üstü olduğu için boğazdaki yanmayıda geçiriyor. Zofran Zydis 4 mg

bazı yerlerde öyle diyor. ama kimi pembe diyor kimi kahve. benimki baya parlak kırmızıydı. çok bakamadım baksaydım keşke belli olurmuş aslında. hayırlısı olsun. umarım düşmemiştir

nergisciğim bizi habersiz bırakma olur mu? Allahımın izniyle hiç bişeycik olmayacak.

Canım gözün aydın çok sevindimmmm

Ayyyy biz de uğradık feneriuma bizim de babamız fanatik fenerli. Haklısın kuzum ben de düşünmüyorum almayı 6-7 aya kadar.Sonçta yaz geliyo bizim minnaklar kış bebesi olacak. ancak diğer sezonun açılışında alabilirizi zaten.

oyyyy yirim onları yirimmmmm

Kızzlaaaaaaarrr bizim bundan hariç 3 topiğimiz daha var 2013 kasım annişleri adına.

1. topikte bebişlerimize aldığımız şeyleri paylaşcaz
2.topikte ilk ulturason görüntüleri
3.sünde ise göbeeeeeeekkk şoovvvvvv...

lütfen ilk sayfayı kontrol edin

devam eden birşey değildi canım küçük tuvaletimi yaparken gelmiş. şimdi birşey yok kaç kere gittim baktım. Ağrım falanda yok bilmiyorum ama tansiyonum düştü kanı görünce

korkma korkma canım ablamın 3 ay boyunca oldu hep allaha sukur hıcbır sorunda olmadı

canım bende hipertiroid hastasıyım cok şükür bende ilaç kullanmıcm şu tiroid tam bir bela yaa
Sorma hemde ne bela 3 yıldır uğraşıyorum troid yüzüne anca gebe kalabildim şükür doktorum çok mutlu oldu sonucu görünce benimde içim rahatladı

hayırlı olsun burcucummm sukur ıyı cıkmıssss
bana daha test yapılmadı hıcccccccccccc
[/QUOTE]

Saol canım ben zaten 3 ayda bir troid hastası olduğum için gidiyordum denk geldi bu ayda kontrolüm vardı artık her ay kadın doğumcuma gitmeden troid için gittiğim doktoruma uğrucam

AYYY eevtt canımmm bızımde babamız fanatık cokk
aslında sımdı cok uygunnnnnnnnnnn almak lazım ama cesaretım hıc yok

Saol canım ben zaten 3 ayda bir troid hastası olduğum için gidiyordum denk geldi bu ayda kontrolüm vardı artık her ay kadın doğumcuma gitmeden troid için gittiğim doktoruma uğrucam
teyzemdede var troıd suan hamıle 8 ayın ıcınde ve ılac alıyorrr
ınsallah sorun olmazz guzelımmmm nasıbımızden otesı yok zatenn

teyzemdede var troıd suan hamıle 8 ayın ıcınde ve ılac alıyorrr
ınsallah sorun olmazz guzelımmmm nasıbımızden otesı yok zatenn

Bende 3 yıldır ilaç kullanıyorum bir sorun olmaz dediler mevlam bilir tabi ona sığınıp dua etmekten başka bir çaremiz yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…