2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
evett heleki o kızlarrrrr siz beni bi 20 sene sonra görün olan çok güzell :))) ve çok uygundu almak isteyenler bakabilirr daha değişik olanalrıda var

canım benım bende filize katılıyorum biraz daha yapıcı olmaya çalışın sonrasında dahada üzüleceginiz şeylerden kaçının ne olur!

yapıcı olmaktan yoruldum canım. hep ben alttan alırsam yürüyo ama bende nereye kadar dayanabilirim. hamileyim nihayetinde. zamana bıraktım nasıl istiosa öle yapsın artık umrumda deil. sevgisinide kendi kendine yitiriyo.

Çok güzelmiş canım güle güle kullansın yavrun ben birşey alamıyorum ( çevremdeki herkes alıyor annemler siz durun son ay eksikleri alırsınız diyorar haklılar bornozuna kadar alındı saolsun kardeşim ve annem bize birşey bırakmıyor

çok saol canım bizimkide aynı annesi gibi. annesi aynı kendi gibi yetiştirmiş. hiçbirşey demiyorum Rabbim büyük. vardır bundada bir hayır artık benim elimden birşey gelmiyor. tıkandım. ne yapacaımı şaşırdım. şimdide umursamıyorum. umursamamay çalışıyorum. bebeğim için güçlü olmak zorundayım. şu an elimi ayaımı bağlıyor.

ay kuzum benım yaaaa... sende çok haklısın Rabbim hakkınızda hayırlısını nasip etsin inş. canım. Üzme sen kendini kendi eden bulur ama iyi düşünmek lazım kuzum be..

selam kızlar.. nasılsınız?? bugun dr randevumuz var yinee.. heyecanla bekliyoruz randevu saatimizi. dualarınızda unutmayın bizi de

nergıs sen kac yasındasın canım..?
sana bır tavsıye esımle 7 8 sene cıktım .evlendık evlendıgımız gunelrde kavgalarımız oldu ama bızım en cokta kıskanclıktan dolayı cıkıyordu aılesel sorunlarımız sukur hıc yoktu evde bardak canak kalmıyordu ama en fazla 2 gun küs durabılıoduk
yanı dusunsene eşinde sende ayrılcam dıyorsunuz o bebek dogduktan sonra kımde kalıcak babası ıstemıcekmı onu babasına gıttıgı zaman aılesı doldurmıycakmı o kucucuk beynını cocugunun .. goruyoruz bunları etrafımda yasayanlarda var. ve o mınıcık cocugun pskolojısını hıc dusunmuyorum rabbım ne sana ne bıze nede kımsenın başına vermesın ve yasatmasın .aıleler bır araya gelıp konusulmalı en son ıhtımal belkıde oluruna gıdılır ve soz verılır bırdaha bole seyler yasamassınız bosanmak en son carenız olsun .
ınan senı anlıyorum o lafları kımse yutamaz ama ıste dedım ya sana basta susmussun hep oda yuz bulmus bu nefret edıyorum sevmıyorum kelımelerını hep yuz bularak soyluyorlar işte.

Son düzenleme:
selam kızlar.. nasılsınız?? bugun dr randevumuz var yinee.. heyecanla bekliyoruz randevu saatimizi. dualarınızda unutmayın bizi de

oyy ne guzel benımde taaaaaaaaaaaa haftaya persembe :2:
hadı ıns. guzel haberlerle gelırsınız canımmmm

amin canım Rabbim kimseye yaşatmasın. ben 30 yaşındayım canım eşim 28 çok uzun çıkmadık 7 ay çıkıp nişanlandık 6 ay nişanlı kalıp evlendik. ailesi zaten yapıcı olsa bunları yapmazlar. bir iki kavgamıza şahit olup yapıcı gözüktüler ama hepsinde oğulları hatalıydı. beni merdivenlerden itmişti eşim. bi keresindede benim kulağımın biri zaten bebeklikte havale geçirdiğimden duymuyor sadece sağ kulağım duyuyor. o kulağıma vurmuştu sağır oldum sandım o kadar kötüydüki anlatamam kulağıma kan oturdu simsiyahtı gözümün altına bile bereler çökmüştü. o zaman yapıcı gibi davrandılar. hatta kv laf bile söledi en kötü erkeği bile bi bayan adam edermiş. içimden dedim senin terbiye veremediğini ben nasıl eğiteyim. yani o aşamalarıda geçtik biz çoktan. son gidişimdede beni arayıp sormadılar bile kızım noldu sorunun ne diye. ben beklerdim aramalarını ama onlar eşim orda kaldığı müddetçe onu gazlamışlar. zaten ondan sonrada tat dökmedi. hala onların gazıyla yani eşim. büyük ihtimal akşamda ablasıyla konuşmaya gitti. yine gazı aldı ondan boşıcam diyip duruyo. boşasın umrumdada deil. hatta gitsin başkasıyla evlensinde o zaman görsünler gelin nasıl oluyormuş bakalım. onlar gibi çirkeflikte yapmam yasal olarak hakkı neyse alır görür çocuğunu. sonuçta babası engel olmam. doldururlarsada kendileri bilir. aklı ermeye başladığında oda anlar. benim babaannemde annemi hiç sevmezdi bize neler derdi gittiğimizde ama biz aklımız erdikten sonra kimin suçlu kimin suçsuz olduunu gördük. şu an ablamın oğlu bile 7 yaşında ama o bile anlayabiliyor. hayırlısı olsun. ama artık ayakta tutmaya çalışmıcam canım. yoruldum. haketmedim

Kız sen benim üzerime ikinciye gidiyorsun birde taaaaa yazmış :))) senin doktora mı başlasam bende :))) gel 4 haziran gelllllll
4lu test olucak ya kuzum ondan gıdıorum bıde zaten benım sorunlu ya o yuzden 15 de bır cagrıyr 1 ay olsa ben dayanamam kı yaa gderım baska dr 3 hafta sonra gel dedı ben gıttım 2 hafta sonraya aldım randevu
yuh ya valla eşin alınma ama cok aciz bır ınsan sanırım ...ayne aılesı terbıye etmedıyse sen bu saatten sonra edemessın
etsende asla degısmez onun dogruları kendıne goredır....eşin gercekten cocuk gıbı anne kuzusu sanırım nerelıydı canım..benım tek dez avantajım esım aılesını pek sevmem baabası yuzunden benım aılem daha cok sever babamla arkadas gıbı tavla oynar ark gıbı takılır ..gercı aılesınden yana sornum yok sadece kaynpederle derdım 2 ev parası odettı bıze 3 senede daha 1 ev parası duruo borc allah ıslah etsın ne dıyımkı beddua edemem ..allahından bulsun ıste..
işnde ıyı canım sen kendı ayakları uzerınde durursun ve bebegıne cok guzel gelecek saglarsın emınım..
alah yardımsın olsuın ıns ama genede gonlum barısıp butun sorunlarınıza cizgı cekmenız ne yalan dıyım

Esimin memleketi , ve biz her yaz tatilini orda geciririz :)).. Hemseri ciktik denebilir canim :))

Nergisyasemin , hakkinda hayirlisi olsun birtanem , cok uzuluyorum boyle yazdikca ... Rabbim kimsenin agiz tadini bozmasin .. Evde huzurun yoksa aile gecimin yani , dunyayi verseler ne fayda .. Rabbim seni ve bebisini biran once feraha cikarsin ..

Dilekdlk cok guzelmis aldigin seyler gule gule taksin yavrusun ..

Gecemavim iyiki dogdun bebegim nice mutlu senelere , bebeginle esinle , rabbim iyi saglikli yaslar ömürler versin ..

Kontrole giden annecikler iyi haberlerle gelin insallah.

Sabah kalktim koltugu sildim bugun gelip alacaklar , yeni koltuk haftaya geliyor :))) yere sark kosesi yapiiim bari bir hafta :))

Kız sen benim üzerime ikinciye gidiyorsun birde taaaaa yazmış :))) senin doktora mı başlasam bende :))) gel 4 haziran gelllllll

kız sen düzcelimisinn?:) hadi birde çerkesim de :)))) bizim çok tanıdık var orda sürekli gidiyoruz oraya bende kocaelideyım:)

canım ya Allah yardımcın olsun bu hamile halinle yapılır mı ? Neden yapıcı olmuyorlar evladının yuvası bozulmasın diye çenelerini neden tutmuyorlar kiii ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…