kızlar günaydınn geçmişi daha okumadım birazdan okuyacağım biraz önce butik bebeden önlük aldım 3 tanee çok güzellerr:))))bakınnnn:))Eki Görüntüle 719495 Eki Görüntüle 719496 Eki Görüntüle 719497
yerim yerim yerimmmmmmmmmmmm:))))) smokine bittim valaaaaa Allah gönlüne göre versin canım:)))))))))))))
canım benım bende filize katılıyorum biraz daha yapıcı olmaya çalışın sonrasında dahada üzüleceginiz şeylerden kaçının ne olur!
kızlar günaydınn geçmişi daha okumadım birazdan okuyacağım biraz önce butik bebeden önlük aldım 3 tanee çok güzellerr:))))bakınnnn:))Eki Görüntüle 719495 Eki Görüntüle 719496 Eki Görüntüle 719497
İlk bu mesajını alıntı yaptım birşeyler yazayım diye sonra diğerlerini gördüm sustum( empati yapayım senin yerinde olsam ne yapardım dedim çok kötü oldum düşüncesi kötü hassas olduğun şu dönemde yapılır mı bu böyle erkekleri görünce duyunca hep demişimdir annesi yetiştirememiş bir kadına nasıl davranaağını ilmiyor o yüzden oğlum olsun diyordum alla ıslah etsin eşini sakin olmaya çalış elinden geldiğince haklıyken haksız duruma düşme yavrunu düşün sinirlendikce rahatlamaya çalış canım bugün cumanın huyu suyu hürmetine tüm dualarımı sana edicem canım bir an önce ferahlaman dileğiyle hakkında hayırlısı olsun
yapıcı olmaktan yoruldum canım. hep ben alttan alırsam yürüyo ama bende nereye kadar dayanabilirim. hamileyim nihayetinde. zamana bıraktım nasıl istiosa öle yapsın artık umrumda deil. sevgisinide kendi kendine yitiriyo.
selam kızlar.. nasılsınız?? bugun dr randevumuz var yinee.. heyecanla bekliyoruz randevu saatimizi. dualarınızda unutmayın bizi de
16. haftadayım ve hala cinsiyetini öğrenemedim bebişin. Benim gibi geç öğrenen yada hala bekleyen var mı? Çok merak ediyorummmm ...
16. haftadayım ve hala cinsiyetini öğrenemedim bebişin. Benim gibi geç öğrenen yada hala bekleyen var mı? Çok merak ediyorummmm ...
oyy ne guzel benımde taaaaaaaaaaaa haftaya persembe :2:
hadı ıns. guzel haberlerle gelırsınız canımmmm
nergıs sen kac yasındasın canım..?
sana bır tavsıye esımle 7 8 sene cıktım .evlendık evlendıgımız gunelrde kavgalarımız oldu ama bızım en cokta kıskanclıktan dolayı cıkıyordu aılesel sorunlarımız sukur hıc yoktu evde bardak canak kalmıyorduama en fazla 2 gun küs durabılıoduk
yanı dusunsene eşinde sende ayrılcam dıyorsunuz o bebek dogduktan sonra kımde kalıcak babası ıstemıcekmı onu babasına gıttıgı zaman aılesı doldurmıycakmı o kucucuk beynını cocugunun .. goruyoruz bunları etrafımda yasayanlarda var. ve o mınıcık cocugun pskolojısını hıc dusunmuyorum rabbım ne sana ne bıze nede kımsenın başına vermesın ve yasatmasın .aıleler bır araya gelıp konusulmalı en son ıhtımal belkıde oluruna gıdılır ve soz verılır bırdaha bole seyler yasamassınız bosanmak en son carenız olsun .
ınan senı anlıyorum o lafları kımse yutamaz ama ıste dedım ya sana basta susmussun hep oda yuz bulmus bu nefret edıyorum sevmıyorum kelımelerını hep yuz bularak soyluyorlar işte.
Kız sen benim üzerime ikinciye gidiyorsun birde taaaaa yazmış :))) senin doktora mı başlasam bende :))) gel 4 haziran gelllllll
yuh ya valla eşin alınma ama cok aciz bır ınsan sanırım ...ayne aılesı terbıye etmedıyse sen bu saatten sonra edemessınamin canım Rabbim kimseye yaşatmasın. ben 30 yaşındayım canım eşim 28 çok uzun çıkmadık 7 ay çıkıp nişanlandık 6 ay nişanlı kalıp evlendik. ailesi zaten yapıcı olsa bunları yapmazlar. bir iki kavgamıza şahit olup yapıcı gözüktüler ama hepsinde oğulları hatalıydı. beni merdivenlerden itmişti eşim. bi keresindede benim kulağımın biri zaten bebeklikte havale geçirdiğimden duymuyor sadece sağ kulağım duyuyor. o kulağıma vurmuştu sağır oldum sandım o kadar kötüydüki anlatamam kulağıma kan oturdu simsiyahtı gözümün altına bile bereler çökmüştü. o zaman yapıcı gibi davrandılar. hatta kv laf bile söledi en kötü erkeği bile bi bayan adam edermiş. içimden dedim senin terbiye veremediğini ben nasıl eğiteyim. yani o aşamalarıda geçtik biz çoktan. son gidişimdede beni arayıp sormadılar bile kızım noldu sorunun ne diye. ben beklerdim aramalarını ama onlar eşim orda kaldığı müddetçe onu gazlamışlar. zaten ondan sonrada tat dökmedi. hala onların gazıyla yani eşim. büyük ihtimal akşamda ablasıyla konuşmaya gitti. yine gazı aldı ondan boşıcam diyip duruyo. boşasın umrumdada deil. hatta gitsin başkasıyla evlensinde o zaman görsünler gelin nasıl oluyormuş bakalım. onlar gibi çirkeflikte yapmam yasal olarak hakkı neyse alır görür çocuğunu. sonuçta babası engel olmam. doldururlarsada kendileri bilir. aklı ermeye başladığında oda anlar. benim babaannemde annemi hiç sevmezdi bize neler derdi gittiğimizde ama biz aklımız erdikten sonra kimin suçlu kimin suçsuz olduunu gördük. şu an ablamın oğlu bile 7 yaşında ama o bile anlayabiliyor. hayırlısı olsun. ama artık ayakta tutmaya çalışmıcam canım. yoruldum. haketmedim
Canım ben düzceliyim ve 99 deprenlerinin ikisininde merkezindeydim allahım bir daha göstermesin o günleri o yüzden tırsma dırumu her zaman var o yüzden sordum bana yakınmısın diye çocukluğumda ilk defa gittiğim izmirde hissetmiştim depremi ilk defa
Kız sen benim üzerime ikinciye gidiyorsun birde taaaaa yazmış :))) senin doktora mı başlasam bende :))) gel 4 haziran gelllllll
amin canım Rabbim kimseye yaşatmasın. ben 30 yaşındayım canım eşim 28 çok uzun çıkmadık 7 ay çıkıp nişanlandık 6 ay nişanlı kalıp evlendik. ailesi zaten yapıcı olsa bunları yapmazlar. bir iki kavgamıza şahit olup yapıcı gözüktüler ama hepsinde oğulları hatalıydı. beni merdivenlerden itmişti eşim. bi keresindede benim kulağımın biri zaten bebeklikte havale geçirdiğimden duymuyor sadece sağ kulağım duyuyor. o kulağıma vurmuştu sağır oldum sandım o kadar kötüydüki anlatamam kulağıma kan oturdu simsiyahtı gözümün altına bile bereler çökmüştü. o zaman yapıcı gibi davrandılar. hatta kv laf bile söledi en kötü erkeği bile bi bayan adam edermiş. içimden dedim senin terbiye veremediğini ben nasıl eğiteyim. yani o aşamalarıda geçtik biz çoktan. son gidişimdede beni arayıp sormadılar bile kızım noldu sorunun ne diye. ben beklerdim aramalarını ama onlar eşim orda kaldığı müddetçe onu gazlamışlar. zaten ondan sonrada tat dökmedi. hala onların gazıyla yani eşim. büyük ihtimal akşamda ablasıyla konuşmaya gitti. yine gazı aldı ondan boşıcam diyip duruyo. boşasın umrumdada deil. hatta gitsin başkasıyla evlensinde o zaman görsünler gelin nasıl oluyormuş bakalım. onlar gibi çirkeflikte yapmam yasal olarak hakkı neyse alır görür çocuğunu. sonuçta babası engel olmam. doldururlarsada kendileri bilir. aklı ermeye başladığında oda anlar. benim babaannemde annemi hiç sevmezdi bize neler derdi gittiğimizde ama biz aklımız erdikten sonra kimin suçlu kimin suçsuz olduunu gördük. şu an ablamın oğlu bile 7 yaşında ama o bile anlayabiliyor. hayırlısı olsun. ama artık ayakta tutmaya çalışmıcam canım. yoruldum. haketmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?