2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

bende hep tuzlu ekşi istiyorum :) ayy beni bi görsen çok çirkinleştim ergenlik boyunca bi tek sivilcem olmadı ama hamilelikten bu yana yüzüm hep benek benek ( ilk çok takılıyodum hep böyle mi olacak diye ama şükür baya bi geçti şimdi azar azar izleri var sanki bende böyle olunca kızım güzelliğimi alıyo herhalde diyorum ama bakalım kısmet benim son 5 gün inş allah öğreneceğim :)))

olabilir tabi böyle minik minik kelebek gibi hafif hafif :)) alışsın tabi babasıyla konuşsun onunla birlikte kalmayı öğrensin ilerde ki bizde onları bırakıp gezmelere gidelim

gunaydın anneler ve kuzucukları
hayırlı cumalar olsun hepımıze.canımcım senın moralını ıyı gormek ıstıyorum.lutfen bebısıne negatıf enerjını gonderme.bugun de doktordan sonra muhakkak haber ver bıze.

demek bebısım olabılır dıyorsunayy cok tatlı yaa.kucuk adamım benı resmen gıdıklıyor sankı.yarın kontrolum var doktora da kesın soracagım.

Kızlar ya size birşey soracağım eleviti nasıl alıyorsunuz? Aç karnına mı tok karnına mı doktor aç dedi,eczacı tok yazmış kafam karıştı

Cnm eleviti akşamları yatarken tok karnına içip yatıyorum. ferrum fort gibi kan-demir hapları sabahları aç karnına içliyor ve minimum 1 saat bişi yiyip içmemek gerekiyor. bnm doktorumun talimatı bu yönde

kuzum inşallah bebeğini görünce mutlu olcaksın bugün, güzel haberlerini bekliyoruz.

kuzum inşallah bebeğini görünce mutlu olcaksın bugün, güzel haberlerini bekliyoruz.

saol canım rüyaya takıldımda ondan biraz huzursuzum. bu arada benim doktorum eleviti yemek sırasında veya sonrasında al dedi. ama bana aşırı bulantı yapıo çounlukla içmiyorum. kuzenimde hiç içmemiş. doktorum verdi ama içmedim dedi. bende çoğunlukla unutuyorum yani unutmakta diil aslındada yutmak istemiorum. bugğn sorucam bakalım. bana acayip bulantı yapıyorç gece içip yatmayı denedim uykumdan uyanıp çıkardım o derece

bugün randevum 16.30 da. dün eşimin yüzünü bile görmedim. şimdi mesaj atmış 4 te beni almaya gelcekmiş. bende gerek yok ben giderim dedim. 4 te ön kapıda olurum demiş. bende boşuna gelme yanlız gidicem dedim. bende 4 te görüşürüz dedim yazmış. bende iyi gel bekle napiim bekler bekler gidersin seninle gitmek istemiyorum yazdım. yüzünü dahi görümek istemiyorum. söyledikleri hala beynimi kemiriyo. sırf onu görmemek için 3 te çıkıp gidicem. bebei görmesini bile istemiyorum hala o kadar kırgınımki geçicek gibide deil

dün gece rüyamda bilezik gördüm böyle bir sürü bir sürü hepsi benimmiş sonra birini kaybettim sandım aradım uzunca bir süre bide baktım diğer bileziğin içine geçmiş.. şimdi rüya tabirlerine baktım da bilezik görmek erkek çocuğa delaletmiş :) hadi hayırlısı bakalım

bılmem avrupa yakasındaym ben sabah yagdı yagmur suan sıcak hamam

eklerım canım kacıncı bebegın onuda yaz:)) cınsıyet bellımı bıde?

ben anadolu yakasıyla avrupa yakasının tam ortasındayım. bugünde aynı fırtına devam ediyo hava güneşli sıcak ama rüzgar insanı uçuruyor..

canım kayın validene söyle diyebilirsin annemler gelicekler şu zamanda onlar gidincede sen gelsen ben yanlız kalmamış olurum ne dersin seninde fikrini alıyım dedim falan gibi bişeyle sanki onunda fikrini alıyomuş gibi kendi fikrini ona onaylatabilirsin.

benimde haftaya çarşamba randevum var canım umarım doktor amcamız bize cinsiyetini söyler.

bendebaşka fantaziler kurdum hemen ahaa turistler dışarda işi pişiriyorlar dedim neyseki sen erikle yırtmış oldun

tam yazarken beşik gibi hafif hafif sallandık kızlar tırstım sabah sabah....

Günaydın hepinizeeee....

canım geçmiş olsun allah daha kötüsünden saklasın.

Kızlar ya size birşey soracağım eleviti nasıl alıyorsunuz? Aç karnına mı tok karnına mı doktor aç dedi,eczacı tok yazmış kafam karıştı

tatlım aç karnına alırsan mahveder seni tok karnına almalısın mutlaka

bu arada günaydın kızlar bugün benim doğum günüm ilk hediyemizi aldık bebişimizle işyerim benima adıma tema vakfına ağaç diktirmiş benimde bir dikili ağacım var bu dünyada

Son düzenleme:

canım sen sonuna kadar haklısın ama madem gelip ilgilenmek istemiş sende kendin çıkıp gitme belki pişman olmuştur ama gurur yapıp özür dilemek yerine böyle yollar deniyordur. sen duyduğun sözleri asla unutmazsın unut da demiyorum ama bebeğin için biraz şans vermeye çalış yinede eşine belki bebeğini görünce yaklaşımı değişir kötü olna taraf sen olma bırak o yaptığıyla utansın büyüklük sende kalsın. erkekler özür dilemeyi bilmez onun yerine ilgilenerek kendilerini affettirmeye çalışırlar bu günler geçer inşallah sen alttan al demiyorum ama ilgilenmek istediğinde de mani olma bırak ilgilensin derim ben nazicane fikrim.

Günaydın kızlar doktora gidecek arkadaşlar güzel haberlerle gelir inşallah
Nergizyasemin bence inatlaşma boşver gelsin suratına bakmassın bi sen restleş bi o orta yol mümkün değil bulunmaz.

Kızlar ben usp ye girdiğimde sanki doktor detaylı usg gibi baktı kalp odacıklarına kadar bütün organlara baktı ettı ölçtü. Bi de ben hep farklı biliyordum detaylı usg olayını meğerse hep girdiğim aynı usgyle bakılıyormuş. Bi de ben 3d zannediyordum ama çıktı kağıtlarında 4d yazıyor 4 boyutludamı var usglerin ?

bu arada günaydın kızlar bugün benim doğum günüm ilk hediyemizi aldık bebişimizle işyerim benima adıma tema vakfına ağaç diktirmiş benimde bir dikili ağacım var bu dünyada

Canımm Nice mutlu yıllara inşallah bebişinle sevdiklerinle sağlıklı uzun mutlu bir ömür dilerim...

iş yerini de tebrik ederim ne guzel bi uygulama yapıyor

benim de sivilcelerin izi kaldı hep ama bikaç haftadır yoklar ve kendimi güzel görüyorum aynada:))

basta ben de snein gibi demşitim eksşiyi de cok yiyince ama burda bir arkadas oğlunda hep tursu aserdim diyor..

bi belli olsa da biz de rahat etsek. sen ne guzel beş gune öğreneceksin benim 3 hafta sonra randevu.

aslında eski doktorumda pzt randevum var ama cok sık utrasona girmeyim diye gitmiycem. bir de dün gece o hastane ile ilglili cok kotu ruyalar gördüm. doktor değiştirdiğimden sanırım hayırlısı inşallah..

onun pişman olduğu falan yok sadece beni tahrik etmek için yapıo. şimdide bunu yazmış: o benimde bebeim tamam mı ve ben senin isteyip istememene göre hareket etmem! bende zaten senin için diil bebeğim için gelicem yoksa bende seninle gitmek istemiyorum! ama unutma ki o benim de çocuğum ve hastaneye gelip çocuğumu görücem...

hala bu zihniyette bi adam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…