bana da arkadaslar yaptı ben de bıcağa oturdum. bir de çin takviminden baktılar kesin erkek dedi arkadas. diğeri de ben kız diyorum dedi iddiaya girdiler:)))
bi belli olsaydı ben de cok merak ediyorum.basta hep kız hissettim kız gördüm rüyalarımda içimin bir tarafı da kız diyor ama hayırlısı sağlıklısı olsun inşallah.
bir de kızı olacakların güzelliği gider erkek olacak anneleer güzelleşir denir.
başlarda sivilceler fiilan acayiptğ yuzum simdi kilo da alınca sanırım guzelleştim gib geldi.
tüm koca-karı yontemleri erkek diyor sanki bana.
ama hala hiç tatlı cekmiyor canım varsa yoksa ekşi-tuzlu:)
olabilir tabi böyle minik minik kelebek gibi hafif hafif :)) alışsın tabi babasıyla konuşsun onunla birlikte kalmayı öğrensin ilerde ki bizde onları bırakıp gezmelere gidelim
aynı canım değişen bişey yok. dün yüzünü bile görmedim. eve geldiimde salondaydı bende oturma odasına geçtim bişiler yedim. onunda tıkırtısını duydum ama hiç görmedim. bi ara kapı kilit sesine uyandım. çöp falan çıkartıyo sandımda sabah arabanın yeri deişmişti biyere gitti heralde. hiç bişeyini ellemiyorum. h.sonu çamaşırınıda yıkamıcam ütüsünüde yapmıcam nolcak bakalım. kendiminkileri ayırıp yıkayıp ütülücem. bugün kontrolüm var. gece kötü kötü rüyalar gördüm çok sıkıntılıydı böle eşyalarım pis suların içine düşmüştüüzerime pis sular sıçrıyodu inşallah bebeim iyidir şu an tek düşündüğüm o.
Kızlar ya size birşey soracağım eleviti nasıl alıyorsunuz? Aç karnına mı tok karnına mı doktor aç dedi,eczacı tok yazmış kafam karıştı
Cnm eleviti akşamları yatarken tok karnına içip yatıyorum. ferrum fort gibi kan-demir hapları sabahları aç karnına içliyor ve minimum 1 saat bişi yiyip içmemek gerekiyor. bnm doktorumun talimatı bu yönde
günaydın teyzoşlar ve kuzucukları biz bugün doktora gitcezzzz
kuzum inşallah bebeğini görünce mutlu olcaksın bugün, güzel haberlerini bekliyoruz.
bılmem avrupa yakasındaym ben sabah yagdı yagmur suan sıcak hamam
eklerım canım kacıncı bebegın onuda yaz:)) cınsıyet bellımı bıde?
benimki oyle bir sey demedi ama benim annem ogretmen olunca yil ici izin almasi zor diye sanirim kafasinda anca 1 hafta gelir diye dusundu. gecen annem halletcek izini yoksa uzun sure gelemez dedim. uzun sure deyince sakayla biz de yasgunune geliriz ozaman bebegin dedi. Ben de taktim kafaya. esim de diyor takilcak bir sey yok ciddi anlamda dememistir diyor
onca islemle izin alip 1 hafta gelinmez zaten hem nasil tarih denk gelcek doguma
Selamlar kizlar ...
Isten geldim vecok yoruldum , haftada 2 gun gidince biraz birikiyor masamda isler ...
Simdide yemek yapiyorum ..
Test sonuclari alan arkadaslar olmus , tebrik ederim ..
Ne cok test var turkiyede oyle 2li 3 lu 4 lu 8li)
Burda okadar yok .. Bir kanla ense olcumu birde 20 haftalatda orgsnlar icin detayli ultrason..
Evlilik yildonumleri konusulmus :)) allahim ne kadar aromantigim .. Dun aklima geldi 1,5 ay once bizimki varmis :))) bebek telasindan unutup gitmisiz :)) dün aklima geldi ..
Bugun benimde cok ters bir gunumdu sabah evden bir hisimla ciktim yagdim gurledim ... Yeni yeni sakinlestim
Haftaya carsambaya doktorumda randevum var , insallah bakar ultrasonla ..
Günaydın kızlar. Şuan o kadar sinirliyim ki 4-5 saatlik uykuyla duruyorum.Dün gece eşim nöbetçiydi. Saat gece 1 gibi çamaşırları dışarda unuttuğumu farkettim, çıkıp alayım dedim ki hiç huyum değildir gece öyle balkona felan çıkmak. Benim ev de giriş katta. Yan tarafta da otel var. Neyse balkon kapısını bi açtım, balkonun 1 metre önünde kısa saçlı bi kadın rus turist gözlerini dikmiş bana bakıyo. Allahım o an o kadar çok korktum ki bayılacaktım. Hayal görüyorum sandım. Derin nefes aldım tekrar baktım.Hala orda bana bakıyo. Bahçenin içine girmiş yani. Bizim bahçede de erik ağacı var. Neyse el kol işaretleriyle bana heralde bahçeyi seyrettiğini anlatmaya çalıştı, elinde bi de ağaçtan kopardığı erik var. Hey Allahım ölür müsün öldürürmüsün hamile halimle Sonra hızlıca çıktı gitti. Kızlar korkudan öldüm öldüm dirildim. Bi de eşim nöbetçi. Aradım dedim bak gelip müdahale etmezsen ben 156'yı ararım mecbur yine sen görevlisin geleceksin bi vatandaş olarak arıyorum dedim Tamam dedi ama poposunu kaldırdığını sanmıyorum ama bugün arayacam o oteli hatta kapısına gitcem. Keşke çıkıp da bi temiz dövseydim pis kadını.
bunla geçmiş olsun bir daha olmaz inşallah , gündüz gözü olsa o kadar etkilenmez insan ama birde gece olunca insanın aklına bin türlü şey gelir şahsen ben ilk başı son başı arasında başka fanteziler hayal ettim yine şükür sadece erikmiş derdi
tam yazarken beşik gibi hafif hafif sallandık kızlar tırstım sabah sabah....
Günaydın hepinizeeee....
Kızlar ya size birşey soracağım eleviti nasıl alıyorsunuz? Aç karnına mı tok karnına mı doktor aç dedi,eczacı tok yazmış kafam karıştı
bugün randevum 16.30 da. dün eşimin yüzünü bile görmedim. şimdi mesaj atmış 4 te beni almaya gelcekmiş. bende gerek yok ben giderim dedim. 4 te ön kapıda olurum demiş. bende boşuna gelme yanlız gidicem dedim. bende 4 te görüşürüz dedim yazmış. bende iyi gel bekle napiim bekler bekler gidersin seninle gitmek istemiyorum yazdım. yüzünü dahi görümek istemiyorum. söyledikleri hala beynimi kemiriyo. sırf onu görmemek için 3 te çıkıp gidicem. bebei görmesini bile istemiyorum hala o kadar kırgınımki geçicek gibide deil
bu arada günaydın kızlarbugün benim doğum günüm ilk hediyemizi aldık bebişimizle işyerim benima adıma tema vakfına ağaç diktirmiş benimde bir dikili ağacım var bu dünyada
bu arada günaydın kızlarbugün benim doğum günüm ilk hediyemizi aldık bebişimizle işyerim benima adıma tema vakfına ağaç diktirmiş benimde bir dikili ağacım var bu dünyada
bende hep tuzlu ekşi istiyorum :) ayy beni bi görsen çok çirkinleştim ergenlik boyunca bi tek sivilcem olmadı ama hamilelikten bu yana yüzüm hep benek benek( ilk çok takılıyodum hep böyle mi olacak diye ama şükür baya bi geçti şimdi azar azar izleri var sanki bende böyle olunca kızım güzelliğimi alıyo herhalde diyorum ama bakalım kısmet benim son 5 gün inş allah öğreneceğim :)))
canım sen sonuna kadar haklısın ama madem gelip ilgilenmek istemiş sende kendin çıkıp gitme belki pişman olmuştur ama gurur yapıp özür dilemek yerine böyle yollar deniyordur. sen duyduğun sözleri asla unutmazsın unut da demiyorum ama bebeğin için biraz şans vermeye çalış yinede eşine belki bebeğini görünce yaklaşımı değişir kötü olna taraf sen olma bırak o yaptığıyla utansın büyüklük sende kalsın. erkekler özür dilemeyi bilmez onun yerine ilgilenerek kendilerini affettirmeye çalışırlar bu günler geçer inşallah sen alttan al demiyorum ama ilgilenmek istediğinde de mani olma bırak ilgilensin derim ben nazicane fikrim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?