2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
evlilik tam bir kumar canım... bir evın içine girinde anya konya çıkıo ortaya allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın tabiki..Bu durumda içini soğutmaya çalışıyorsun belli bizde hep yanındayız ama bu anlattıkların sineye çekileck gibi değil artık!!! Ne demek merdivenden itmek vurmak ne demek yaaa!!!!!! Ben kabullenemiyorum bunları yınede Hakkında en hayırlısını Rabbim nasip etsin şu mübarek günde senın için dua ediyorum canım...

saol canım. çok şükür işim var. Rabbim kimseye muhtaç etmesin. işte bi annemden aldığı para var en azından onu ödeyene kadar ayrılmam. en kötü kendi maaşımı vermicem ondan biriktirip ödiycem bi şekilde. eşim yozgatlı. bizimde kendi aramızda hiçbir problem yoktu ta ki ailesi ortalığı karıştırana kadar. şu andada o yüzden kinli bana. beni koyacaı yeri hiçbir zaman bilemedi. hep ezdi horladı. hemde ailesiyle beraber yaptı bunu. karnımda bebeğim var ailesine karşı en ufak bir surat atıysam en ufak bir ters kelime söylediysem en ufak bir saygısızlık yaptıysam Allahım kulum diye çağırmasın. o kadarda vicdanım rahat. buyursunlar başka bir gelin alsınlarda görsünler. başkada hiçbirşey demiyorum.

canım ya Allah yardımcın olsun bu hamile halinle yapılır mı ? Neden yapıcı olmuyorlar evladının yuvası bozulmasın diye çenelerini neden tutmuyorlar kiii ..

saol canım. bilmiyorum oğullarını evlendirdiklerine bin pişmanlar. eşim dünyanıon parasını vermiş hala biz yetiştirdik büyüttük okuttuk parasını elin kızı yiyor zihniyetinde insanlar. alsınlar oğullarını başlarına çalsınlar. şu saatten sonra onlar istesede istemiyorum artık...

Puffy ablacigim , hem genc hem guzel ablam , gonderdiklerin icin cok cok tesekkur ederim ...
Bir sana bittim bir manzaraya .. Ufff istanbul ne cok ozlemisim seni (((

Tatlım lütfen yanlış anlama hepimizin sorunları var hepimiz gerek özel hayatımızda gerekse iş veya sosyal hayatımızda sorunlar yaşıyoruz. Bu topikte bebişlerimiz için buradayız. Takdir edersin ki hepimiz hamileyiz ve çok hassas bir dönemdeyiz. Senin anlattıkların bizi olumsuz etkiliyor. Maalesef bu bir değil iki değil neredeyse hergüm yeni bir olay oluyo. Ben şahsım adına bunları burada paylaşmazsan çok sevinirim. Çünkü çopumuz seninle yaşıt Yada senden daha küçüğüz dolayısıyla daha Olgun bir yakın dostundan veya aile büyüklerinden destek alsan senin için çok daha iyi olur kanaatindeyim. Tabi benimle aynı fikirde olmayan arkadaşlar olacaktır onlarla özelden Yada başka yollarla iletişime geçersen burada yazmazsan çok mutlu olurum.

Esimin memleketi , ve biz her yaz tatilini orda geciririz :)).. Hemseri ciktik denebilir canim :))

)
Oooo hemşerim nasılsın :)) bizde yazları 2-3 haftayı düzcede geçiririz akçakocaya deize gideriz
kız sen düzcelimisinn?:) hadi birde çerkesim de :)))) bizim çok tanıdık var orda sürekli gidiyoruz oraya bende kocaelideyım:)

Yok canım lazım ben :)) ama annemle babam 17 yıl çerkez köyünde öğretmenlik yaptılar sen çerkezmisin peki yakınmışsın düzceye

Son düzenleme:

bıde utanmadan verseydın maaşını oda utanmadan alsaydı kız ne verıceksın ya sacmalama...
eger bukadar cekılcek bı adam deılsse annenın parasınıda dusunme ne yapıcaksın olmadı kendın odersın bı sekılde..
çokmu aldı para sen nıe bunu kabullendın ki verdırmeseydın annene keske..
ıste en buyuk sucunda bu canım zaten susmıcaksınnnnnnn ne olursa olsun susmıcaksın ole bır eşe aıleye karsı kendını savunucaksın....ben babasını sevmem hıc esımın borc taktıgı ıcın bıze neler solerım esıme yatıcak yerı yok o adamın vs dıye hıc sesını cıkarmaz cunku bılıo babasının nasıl bır kısı olduıgunu aılesı hıc bısey bırakmadı esıme aksıne borc taktı benım babam ıse 4 evladını dusundu herkeze 1 tane daıre aldı verdi..gelen gıdenı aratırmıs sen merak etme bosver dusunme bunları yaşın genc daha ..

hep ailesi yüzünden yaptı bunları canım aileside ta nişandan önce başladı bunlara. ben o zaman nişanlanmak bile istemedim. ablamdanda biliodum çünkü. ama beni öyle bir güzel kandırdıki. ablası amerikaya eğitime gidicekti 6 aylığına yok psikolojileri bozuk yok şöyle yok böyle yok seni çok seviyorlar ben senin yanındayım beni bir güzel kandırdı. evlendik. balayım bile burnumdan geldi. düğünde yapmadıklarını bırakmadılar. yine sesimizi çıkarmadık o kadar terbiyesizlerki. 5 kuruş para harcamadıkları gibi herşeye burunlarını soktular. 1 yıl olcak evleneli babası hala gelin çıkarken getirdikleri hocaya verdiği 50 tl yı sayıklıyor. bu kadar ucuz insanlar yani. başkası olsa çarpar o parayı suratına kapat çeneni artık der. yetmedi bitmedi. 11 aydır her fırsatta söylüyor. ayıp. ki eşim evlenmeden önce 30-35 bin tlya yakın para vermiş onlara. birde üzerine bi dünya borca girip herşeyi kendimiz yaptık. hala sıkışıktık geçen hafta annem para verdide kalan borcumuzu öyle kapattık. herseferinde ya kv ya kp laf sokup durdu. görümce desen ona keza. ama hiçbirine bir saygısızlık dahi etmedim o yüzxden vicdanım çok rahat. şu mubarek gün tek duam Rabbim bildiği gibi yapsın onları.

Puffy ablacigim , hem genc hem guzel ablam , gonderdiklerin icin cok cok tesekkur ederim ...
Bir sana bittim bir manzaraya .. Ufff istanbul ne cok ozlemisim seni (((

ne attı kız puffy abla paylassana bızımlede bızde gorelım
merak edıom zaten puffy ablayı resım attıysa abla banada at

"Allah'ım! Senden bu günün ve yarının bildiğim ve bilmediğim ne kadar hayrı varsa hepsinden isterim. Senden cenneti ve cennete yaklaştıracak söz ve amelleri isterim. Amin."

Hayırlı Nurlu Cumalar dilerim..

ben çerkesim canım çerkes taşköprü köyündede tanıdık çooooooooooook:) orayyıda çok sevıyorum valaa:)))) evet yakınız canım:)

bu arada günaydın kızlar bugün benim doğum günüm ilk hediyemizi aldık bebişimizle işyerim benima adıma tema vakfına ağaç diktirmiş benimde bir dikili ağacım var bu dünyada

canımmm doğum günün kutlu olsunnn nice mutlu senelereeeeeee

nergis artık kelimelerin bittiği yerdeyim. ne yazacağımı bilemedim. ama şunu düşündüm keşke o bebek olmasaydı ve direk boşansaydın. kusura bakma ama artık ilişkinizin suyu çıkmış. 28 yaşına gelmiş ama hala adam olmamış. ailenin ne demek oldğunu kavrayamamış yazıklar olsun. bu saatten sonra da adam olmaz. ben hep bugüne kadar yapıcı şeyler yazdım. boşan diyen arkadaşlara çok kızdım nası böle bişi derler diye. ama şimdi bende ki sinirler de fırladı. yazdığı mesaj nasıl bir mesaj ya terbiyesiz. boşanmayı o göze çoktannn almış ozaman hiç düşünmeye gerek yok. beni istemeyeni ben ne isteyecem. ki senin kadar adamlığı bile olmayan bir insanı. bence hastaneden sonra biyere oturun 2 medeni insan gibi kendine yakışan terbiyede sakince bi karara varın. ama eğer boşanma yönünde olacaksa kararınız çocuğu aldıracağını söyle. belki kafa dank eder. okadar üzülüyorum ki keşke elden bişi gelse. bende ankaradayım. bazen diyorum ki bulayım şu adamı karşıma alayım konuşayım. kendine getireyim. bence o adamın beyni uyuşmuş. ne dediğini bilmiyo. ya her ilişkide kavga oluyor, her ilişkide küslük oluyor. ama herkes maksimum 2 gün sonra birbirinden özür diliyor ve hiçbir konu uzatılmıyor. ama sizin öyle değil ki hangi birine aldırış etmicen, hangi birini sineye çekicen, hangi birini affedicen. hep sen alttan alıp kimse seni tınlamadığı halde evine döndün. ama artık yeter. böyle bir adamla devam etmek zorunda değilsin. artık b... çıkmış çok afedersin. tutamıyoum sinirden kendimi ya. bence bugün adam gibi konşup bi karara varın. ikinizde bu çocuğu gönülden istiyorsanız ozaman küslük kalkacak olgun insan olmayı öğrenecek eşin. ve hiçbişi olmamış gibi sıfırdan başlıcaksınız. ama yok aynı evde yaşayan birbirinden nefret eden 2 eş olcaksanız da hemen bugün bu iş bitmeli. ve çocuğun doğma konusuda tartışılır.... ah nergiscimm ahhhh dualarım seninle mübarek günn inşallah güzel haberler ver bize...

ay bayıldmmm bende bakıcam şimdiii

Kontrolü olan annişleerr güzel haberlerle gelin. İremneva,sıla,prencesrator aklımda kalanlar

bende hala bekliyorum canım hiç ihtimal bile sölemedi :))) haftaya perşembe bakıcas artık:)

16. haftadayım ve hala cinsiyetini öğrenemedim bebişin. Benim gibi geç öğrenen yada hala bekleyen var mı? Çok merak ediyorummmm ...

Ay bende daha öğrenemedim meraklardayım yani... Allah sağlık sıhhat versin cinsiyet en önemsiz konu ama sadece merak bizimkisi :)
hiç tahminim de yok...

Uzerine alinma lutfen ama bende icimden gecenleri yazmak istedim ..
Mesajini okurken icim acidi cizzzz etti resmen ....
Burda herkes herkesle ayni frekansta degildir ama oortak noktamiz var bebislerimiz ve bunun icin burdayiz , ama bu demek dgilki baska konu konusulmaz ..

Arkadasimizin ici aciyor demekki yazdikca rahatliyor ... Ilgilenmeyenin okumak istemeyenin tek yapmasi gereken mesaji okumamak ..
Dusundum tekrardan , allahim kimseyi kimseye muhtac etmesin ..
Elimizden birsey gelmiyor ama ona yazmak derdini paylasmak belki ona cok iyi geliyor , suraya iki satir teselli yazinca ne kaybediyoruz .. Kendi adima hicbirsey ... Ama karsidaki insana onemli oldugu hissini veriyor ..

Sahsen kendimden ailemden isimden bahsediyorum cogu arkadsta ...
Cok uzuldum mesajina cok ...

ben çerkesim canım çerkes taşköprü köyündede tanıdık çooooooooooook:) orayyıda çok sevıyorum valaa:)))) evet yakınız canım:)

Çerkez kızısın yani ooo çok güzelsindir sen şimdi :)) çok severim çerkezleri çocukluğum onların arasında geçti ben düzcenin ilçesi kaynaşlıda doğup büyüdüm ah ah çok özledim oraları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…