evlilik tam bir kumar canım... bir evın içine girinde anya konya çıkıo ortaya allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın tabiki..Bu durumda içini soğutmaya çalışıyorsun belli bizde hep yanındayız ama bu anlattıkların sineye çekileck gibi değil artık!!! Ne demek merdivenden itmek vurmak ne demek yaaa!!!!!! Ben kabullenemiyorum bunları yınede Hakkında en hayırlısını Rabbim nasip etsin şu mübarek günde senın için dua ediyorum canım...amin canım Rabbim kimseye yaşatmasın. ben 30 yaşındayım canım eşim 28 çok uzun çıkmadık 7 ay çıkıp nişanlandık 6 ay nişanlı kalıp evlendik. ailesi zaten yapıcı olsa bunları yapmazlar. bir iki kavgamıza şahit olup yapıcı gözüktüler ama hepsinde oğulları hatalıydı. beni merdivenlerden itmişti eşim. bi keresindede benim kulağımın biri zaten bebeklikte havale geçirdiğimden duymuyor sadece sağ kulağım duyuyor. o kulağıma vurmuştu sağır oldum sandım o kadar kötüydüki anlatamam kulağıma kan oturdu simsiyahtı gözümün altına bile bereler çökmüştü. o zaman yapıcı gibi davrandılar. hatta kv laf bile söledi en kötü erkeği bile bi bayan adam edermiş. içimden dedim senin terbiye veremediğini ben nasıl eğiteyim. yani o aşamalarıda geçtik biz çoktan. son gidişimdede beni arayıp sormadılar bile kızım noldu sorunun ne diye. ben beklerdim aramalarını ama onlar eşim orda kaldığı müddetçe onu gazlamışlar. zaten ondan sonrada tat dökmedi. hala onların gazıyla yani eşim. büyük ihtimal akşamda ablasıyla konuşmaya gitti. yine gazı aldı ondan boşıcam diyip duruyo. boşasın umrumdada deil. hatta gitsin başkasıyla evlensinde o zaman görsünler gelin nasıl oluyormuş bakalım. onlar gibi çirkeflikte yapmam yasal olarak hakkı neyse alır görür çocuğunu. sonuçta babası engel olmam. doldururlarsada kendileri bilir. aklı ermeye başladığında oda anlar. benim babaannemde annemi hiç sevmezdi bize neler derdi gittiğimizde ama biz aklımız erdikten sonra kimin suçlu kimin suçsuz olduunu gördük. şu an ablamın oğlu bile 7 yaşında ama o bile anlayabiliyor. hayırlısı olsun. ama artık ayakta tutmaya çalışmıcam canım. yoruldum. haketmedim
bende hala bekliyorum canım hiç ihtimal bile sölemedi :))) haftaya perşembe bakıcas artık:)
yuh ya valla eşin alınma ama cok aciz bır ınsan sanırım ...ayne aılesı terbıye etmedıyse sen bu saatten sonra edemessın
etsende asla degısmez onun dogruları kendıne goredır....eşin gercekten cocuk gıbı anne kuzusu sanırım nerelıydı canım..benım tek dez avantajım esım aılesını pek sevmem baabası yuzunden benım aılem daha cok sever babamla arkadas gıbı tavla oynar ark gıbı takılır ..gercı aılesınden yana sornum yok sadece kaynpederle derdım 2 ev parası odettı bıze 3 senede daha 1 ev parası duruo borc allah ıslah etsın ne dıyımkı beddua edemem ..allahından bulsun ıste..
işnde ıyı canım sen kendı ayakları uzerınde durursun ve bebegıne cok guzel gelecek saglarsın emınım..
alah yardımsın olsuın ıns ama genede gonlum barısıp butun sorunlarınıza cizgı cekmenız ne yalan dıyım
canım ya Allah yardımcın olsun bu hamile halinle yapılır mı ? Neden yapıcı olmuyorlar evladının yuvası bozulmasın diye çenelerini neden tutmuyorlar kiii ..
Oooo hemşerim nasılsın :)) bizde yazları 2-3 haftayı düzcede geçiririz akçakocaya deize giderizEsimin memleketi , ve biz her yaz tatilini orda geciririz :)).. Hemseri ciktik denebilir canim :))
)
kız sen düzcelimisinn?:) hadi birde çerkesim de :)))) bizim çok tanıdık var orda sürekli gidiyoruz oraya bende kocaelideyım:)
saol canım. çok şükür işim var. Rabbim kimseye muhtaç etmesin. işte bi annemden aldığı para var en azından onu ödeyene kadar ayrılmam. en kötü kendi maaşımı vermicem ondan biriktirip ödiycem bi şekilde. eşim yozgatlı. bizimde kendi aramızda hiçbir problem yoktu ta ki ailesi ortalığı karıştırana kadar. şu andada o yüzden kinli bana. beni koyacaı yeri hiçbir zaman bilemedi. hep ezdi horladı. hemde ailesiyle beraber yaptı bunu. karnımda bebeğim var ailesine karşı en ufak bir surat atıysam en ufak bir ters kelime söylediysem en ufak bir saygısızlık yaptıysam Allahım kulum diye çağırmasın. o kadarda vicdanım rahat. buyursunlar başka bir gelin alsınlarda görsünler. başkada hiçbirşey demiyorum.
evlilik tam bir kumar canım... bir evın içine girinde anya konya çıkıo ortaya allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın tabiki..Bu durumda içini soğutmaya çalışıyorsun belli bizde hep yanındayız ama bu anlattıkların sineye çekileck gibi değil artık!!! Ne demek merdivenden itmek vurmak ne demek yaaa!!!!!! Ben kabullenemiyorum bunları yınede Hakkında en hayırlısını Rabbim nasip etsin şu mübarek günde senın için dua ediyorum canım...
Puffy ablacigim , hem genc hem guzel ablam , gonderdiklerin icin cok cok tesekkur ederim ...
Bir sana bittim bir manzaraya .. Ufff istanbul ne cok ozlemisim seni(((
Oooo hemşerim nasılsın :)) bizde yazları 2-3 haftayı düzcede geçiririz akçakocaya deize gideriz
Yok canım lazım ben :)) ama annemle babam 17 yıl çerkez köyünde öğretmenlik yaptılar sen çerkezmisin peki yakınmışsın düzceye
bu arada günaydın kızlarbugün benim doğum günüm ilk hediyemizi aldık bebişimizle işyerim benima adıma tema vakfına ağaç diktirmiş benimde bir dikili ağacım var bu dünyada
canım zaten o beni gözden çıkarmış beni sinir etmek için yapıo. ben dedim görmek istiosan hastaneye gelirsin ben seninle gitmek istemiyorum dedim. ona istinaden bunu yaşmış:
-haklısın seninle gitmeme gerek yok, hastaneye gelirim direk. sana artık bişe demiorum ben, senden boşancam zaten rahat ol!!! herkes için hayırlısı neyse o olsun..
hayırlı cumalarrr kızlar .bugün ettiğimiz dualarım kabul olsun ,bereketli mutlu çok güzel bi gün olsun bebişlerimizle birlikte .
sanada hayırlı cumalar canım. aminnn cümlemizinnn inş.
canım nice uzuuunnn yıllara eşin ve evlatlarınla birlikte sağlıkla mutlulukla inşallahhhh.ağacın hiç solmasın hep kuşlara böcüklere yuva olsun ağacın var oldukça sende sevap kazanacaksın ne güzel .
kızlar günaydınn geçmişi daha okumadım birazdan okuyacağım biraz önce butik bebeden önlük aldım 3 tanee çok güzellerr:))))bakınnnn:))Eki Görüntüle 719495 Eki Görüntüle 719496 Eki Görüntüle 719497
bende hala bekliyorum canım hiç ihtimal bile sölemedi :))) haftaya perşembe bakıcas artık:)
16. haftadayım ve hala cinsiyetini öğrenemedim bebişin. Benim gibi geç öğrenen yada hala bekleyen var mı? Çok merak ediyorummmm ...
Tatlım lütfen yanlış anlamahepimizin sorunları var hepimiz gerek özel hayatımızda gerekse iş veya sosyal hayatımızda sorunlar yaşıyoruz. Bu topikte bebişlerimiz için buradayız. Takdir edersin ki hepimiz hamileyiz ve çok hassas bir dönemdeyiz. Senin anlattıkların bizi olumsuz etkiliyor. Maalesef bu bir değil iki değil neredeyse hergüm yeni bir olay oluyo. Ben şahsım adına bunları burada paylaşmazsan çok sevinirim. Çünkü çopumuz seninle yaşıt Yada senden daha küçüğüz dolayısıyla daha Olgun bir yakın dostundan veya aile büyüklerinden destek alsan senin için çok daha iyi olur kanaatindeyim. Tabi benimle aynı fikirde olmayan arkadaşlar olacaktır onlarla özelden Yada başka yollarla iletişime geçersen burada yazmazsan çok mutlu olurum.
ben çerkesim canım çerkes taşköprü köyündede tanıdık çooooooooooook:) orayyıda çok sevıyorum valaa:)))) evet yakınız canım:)
Kontrolü olan annişleerr güzel haberlerle gelin. İremneva,sıla,prencesrator aklımda kalanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?